OVERIJSE INVESTMENT COMPANY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : OVERIJSE INVESTMENT COMPANY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.552.974

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 28.07.2014 14345-0506-018
15/01/2014
ÿþ"

1,

11.111!1!,11111,111U111

Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 R.\../--I---

Ondernemingsar :0466.552.974

Benaming (voluit) :OVERIJSE INVESTMENT COMPANY

(verkort): O.I.C.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel :3090 Overijse, Mouflonlaan, 8

(volledig adres)

Griffie

Onderwerpen) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - GELIJKGESTELDE VERRICHTING -WIJZIGING STATUTEN - BENOEMING

Tekst

Uit de notulen opgemaakt door ondergetekende Meester Siegfried DEFRANCQ, notaris te Zellik, op dertig december tweeduizend en dertien, ter registratie, blijkt dat de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING der aandeelhouders van de naamloze vennootschap OVERIJSE INVESTMENT COMPANY, in 't kort "O.I.C.", met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Mouflonlaan, 8, met éénparigheid, volgende besluiten heeft genomen

1. Goedkeuring van het fusievoorstel opgesteld op 13 augustus 2013 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "OVERIJSE INVESTMENT COMPANY", overnemende vennootschap en van de naamloze vennootschap "DEWYBEER", overgenomen vennootschap, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Fusie door overneming door de huidige vennootschap van de naamloze vennootschap "DEWYBEER", met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Korte Hertstraat, 45-47, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening van de geheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 31 maart 2013.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 31 maart 2013, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

Overeenkomstig artikel 720, § 2 al 5 en 6 Wetboek van Vennootschappen (ingevoegd bij artikel 17, 2° van de wet van 08-01-2012 - BS 18/01/2012, 2de ed, in werking getreden op 28 januari volgend) verklaren de aandeelhouders van de overgenomen en overnemende vennootschap uitdrukkelijk

in te stemmen om geen nieuwe tussentijdse cijfers op te maken. De

respectievelijke voorzitters verklaren tevens expliciet dat er geen belangrijke wijzigingen hebben plaats gevonden sedert 31 maart 2013. Overeenkomstig artikel 726, §2, van het wetboek van vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

3. Vaststelling dat, ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen in de betrokken vennootschappen van de fusie, vermelde fusie van zelfde

Op de laatste blz. van Duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voor-

behouden

aan het

BelgiUF

Staatsblad

Luik B - vervolg

vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg :

" de vennootschap "DEWYBEER" opgehouden heeft te bestaan;

" het geheel vermogen van de naamloze vennootschap "DEWYBEER" overgedragen werd naar de naamloze vennootschap "OVERIJSE INVESTMENT COMPANY".

4. Wijziging van artikel '8 der statuten om het in overeenstemming te brengen met de vaststelling verricht in de buitengewone algemene vergadering van 23 december 2011, te weten dat de aandelen aan toonder nooit zijn gedrukt en steeds zijn ingeschreven in een aandelenregister, door vervanging ervan door de volgende tekst ;

" De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

5. Ingevolge de definitieve ontbinding van de naamloze vennootschap DEWYBEER en het ermee gepaard gaand ophouden van haar hoedanigheid als bestuurder en gedelegeerd-bestuurder in onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering in haar plaats en ter verderzetting van haar mandaat als bestuurder te benoemen, de naamloze vennootschap WOLUWE INVESTMENT COMPANY, afgekort "W.I.C." gevestigd te 3090 Overijse, Mouflonlaan, 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer BTW BE 0441 354 948. Haar mandaat is al dan niet bezoldigd.

6. Verlening van alle bevoegdheden aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders, bijeen in Raad van Bestuur, benoemen bijkomend tot gedelegeerd-bestuurder, voormelde vennootschap WOLUWE INVESTMENT COMPANY, afgekort "W.I.C.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie ingevolge artikel 173-1° van

het Wetboek der Registratierechten, met als enig doel de neerlegging ter

griffie van koophandel.

Notaris Siegfried DEFRANCQ.

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie notulen van 30/12/2013;

gecoordineerde statuten.

26/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

[11,0t _I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

IIIui!11yui111uu

Il AUG Ana

Griffie

Ondernemingsnr : 0466552974

Benaming

(voluit) : OVERIJSE INVESTMENT COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOUFLONLAAN 8 - 3090 OVERIJSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Op 14/08/2013 werd het fusievoorstel neergelegd op de Griffie tussen de vennootschappen:

a) De naamloze vennootschap Overijse Investment Company, met maatschappelijke zetel te Mouflonlaan 8, B-3090 Overijse, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel, met BTWnr. 0.466.552.974

b) De naamloze vennootschap Dewybeer, niet maatschappelijke zetel te

Petite rue du Cerf 45-47, B-1070 Anderlecht, ingeschreven in het

Rechtspersonenregister te Brussel, met BTWnr. 0.452.652.577

De integrale tekst van het fusievoorstel luidt als volgt:

" Fusievoorstel tussen de vennootschappen :

Overijse Investment Company NV en Dewybeer NV

Ondergetekenden

a) De naamloze vennootschap Overijse Investment Company, met maatschappelijke

zetel te Mouflonlaan 8, B-3090 Overijse, ingeschreven in het Rechtspersonenregister

te Brussel, met BTWnr. 0,466.552.974

hier vertegenwoordigd door haar raad van bestuur, bestaande uit

- Dhr. Merckx Christian, woonachtig te Mouflonlaan 8, B-3090 Overijse

- Mevrouw Willems Karine, woonachtig te Mouflonlaan 8, B-3090

Overijse

Dewybeer NV, met maatschappelijke zetel te Petite rue du Cerf

45-47, B-1070 Anderlecht, hier vertegenwoordigd door de heer

Merckx Christian

hierna genoemd de overnemende vennootschap.

b) De naamloze vennootschap Dewybeer, met maatschappelijke zetel te

Petite rue du Cerf 45-47, B-1070 Anderlecht, ingeschreven in het

Rechtspersonenregister te Brussel, met BTWnr. 0.452.652.577

hier vertegenwoordigd door haar raad van bestuur, bestaande uit

Overijse Investment Company NV, met maatschappelijke zetel te

Mouflonlaan 8, B-3090 Overijse, hier vertegenwoordigd door de heer Merckx Christian

Woluwe Investment Company NV, met maatschappelijke zetel te

Op de laatste blz, van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mouflonlaan 8, B-3090 Overijse, hier vertegenwoordigd door de heer

Merckx Christian

hierna genoemd de over te nemen vennootschap.

zetten uiteen wat volgt

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen, strekkend tot het doorvoeren van een fusie tussen voornoemde vennootschappen, waarbij, in toepassing van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap. Meer specifiek betreft het een met fusie gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen verklaren, conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, een fusievoorstel te hebben uitgewerkt en dit als volgt te hebben vastgelegd en opgesteld

Er wordt voorgesteld een fusie door te voeren tussen de volgende vennootschappen

a) De naamloze vennootschap Overijse Investment Company, met maatschappelijke zetel te Mouflonlaan 8, B-3090 Overijse, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel, met BTWnr. 0.466.552.974

Historiek :

De vennootschap werd opgericht onder vorm van een naamloze vennootschap voor notaris Defrancq te Zellik op i2 juli 1999 n.a.v. de splitsing van de naamloze vennootschap Overijse Invest Company NV en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 juli 1999 onder nummer 990727-645. De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Doel van de vennootschap

«De vennootschap heeft tot doel:

- alle immobilaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop, verkoop, ruil, verhuur, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard;

het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar;

- het verlenen van dienstprestaties van economische en / of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, waaronder techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel;

- optreden als bestuurder of het uitoefenen van gelijkaardige functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren; zich borg stellen of aval verlenen.

Zij mag alle handels-, nijverheids, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. »

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzeventig duizend euro (75.000,00 E) en is vertegenwoordigd door

zesduizend (6.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig onderschreven en volstort.

Volgens de statuten zijn de aandelen aan toonder. Sinds de oprichting werden alle aandelen ingeschreven in het

aandelenregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er werden enkel kapitaalsaandelen met stemrecht uitgegeven. Het stemrecht, verbonden aan één of meerdere

aandelen, is niet geschorst of nietig.

Er werden geen obligaties uitgegeven.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste het door de wet voorgeschreven minimum aantal leden.

De bestuurders, alle drie voornoemd, werden benoemd tijdens de algemene vergadering van 30 juni 2012 en hun mandaat loopt ten einde na de algemene vergadering van het jaar 2018.

b) De naamloze vennootschap Dewybeer, met maatschappelijke zetel te

Petite rue du Cerf 45-47, B-1070 Anderlecht, ingeschreven in het

Rechtspersonenregister te Brussel, met BTWnr. 0.452.652.577

Historiek :

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap voor notaris Kumps te La Hulpe op 25 april 1994 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 mei 1994 onder nummer 940527-122,

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Defrancq te ZeIIik op 20 januari 2012 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 februari 2012 onder nummer 2012-02-06 / 12031334.

Doel van do vennootschap :

« La société a pour objet, tant pour son compte que pour compte de tiers, toutes activités se rapportant directement ou indirectement à:

-l'importation, la commercialisation, la location, la réparation, le montage, la représentation et l'exploitation de karting à moteur, de pistes et circuits et de matériel électronique, informatique, de télécommunication et électrique spécifiques tels que sonorisation, éclairage, chronométrage, et de manière générale de tous accessoires qui pourraient favoriser cette activité.

- La vente, la location, le service, la maintenance, le conseil et l'étude de tous matériels électroniques informatiques et de télécommunication ainsi que des logiciels, des pièces détachées et des accessoires qui s'y rapportent,

- La société peut prendre des mandats d'administrateur / gérant ou liquidateur dans toutes sociétés liées ou pas. Elle pourra contracter ou consentir tous emprunts hypothécaires ou non, donner ou prendre en gage ou en caution, consentir des garanties (hypothécaires), mëme pour des tiers, (exception faite pour les opérations, réservées peu' la loi ou la réglementation aux banques ou aux institutions de crédit).

- ElIe pourra prendre des participations dans toutes les sociétés et dans toutes les entreprises sous forme de participation, apport, souscription, absorption, fusion et autres et elle peut gérer, comme pour elle-même, le patrimoine des tiers dans le sens le plus large,

- La prestation, à toutes personnes physiques ou morales, entreprises publiques ou privées, de toutes services de consultance et de conseil en matière de gestion générale, administrative, financière et logistique de société, de promotion des ventes, de marketing et d'organisation de marchés, ces prestations pourront être effectuées dans tout domaine d'activité et sur tout marché, mais dans la mesure ou ces activités ne sont pas soumises à des dispositions légales ou réglementaires qui en réglementent l'accès.

- Tous service de consultance technique

- La gestion journalière d'entreprises, l'analyse de marchés ; les modes d'organisation et de gestion des ressources humaines, toutes études de marketing, expertises et conseils en matière de communication, d'acquisitions de sociétés, d'organisation, de personnel, de relations publiques et toutes opérations s'y rapportant, la fourniture de toutes études, expertises et conseils en matière d'investissements.

- Toutes prestations de conseil en matière de communication, et de relations publiques. La conception et la réalisation de campagnes publicitaires ou de marketing.

- La gestion et l'exploitation, sous la plus large acception du terme, de son patrimoine mobilier ou immobilier. Dans ce cadre, la société peut faire toutes transactions immobilières, notamment acquérir, aliéner, construire, gérer, exploiter, valoriser, Iotir, louer et donner en bail des biens immeubles, conseiller et agir comme coordinateur lors de la réalisation de constructions.

-La société pourra d'une façon générale accomplir toutes opérations commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières, se rapportant, se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou qui seraient de nature à en faciliter entièrement ou partiellement la réalisation.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elle peut, tant en Belgique qu'à l'étranger, faire toutes opérations commerciales, industrielles, artisanales, immobilières, mobilières ou financières se rattachant directement ou indirectement à. son objet social.

Elle peut s'intéresser par voie d'apport, de cession, de fusion, de souscription, de participation, d'intervention financière ou autrement dans toutes sociétés ou entreprises ayant un objet similaire ou connexe au sien, ou de nature à favoriser la réalisation de son objet. »

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achtenzeventigduizend negenhonderd euro (278.900,00 E)

en is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale

waarde.

Het kapitaal is volledig onderschreven en volstort. De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

Er werden enkel kapitaalsaandelen met stemrecht uitgegeven. Het stemrecht, verbonden aan één of meerdere

aandelen, is niet geschorst of nietig.

Er werden geen obligaties uitgegeven.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie bestuurders, tenzij er slechts twee aandeelhouders zijn en twee bestuurders volstaan.

De bestuurders, alle drie voornoemd, werden benoemd tijdens de bijzondere algemene vergadering van 6 mei 2011 en hun mandaat loopt af na een termijn van 6 jaar..

Voorwaarden van het fusievoorstel :

1) De vennootschap sub a), de overnemende vennootschap, zal het gehele vermogen verwerven van de vennootschap sub b), de overgenomen vennootschap.

2) De fusie zal gebeuren op basis van de boekhoudkundige toestand van de overgenomen en

de overnemende vennootschap op datum van 31 maart 2013. Het betreft in casu een met

fusie gelijkgestelde verrichting.

Vanaf die datum zullen alle handelingen welke door de overgenomen vennootschap zijn of zullen worden

verricht, geacht worden te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

3) Vergoeding :

De aandelen, welke de overnemende vennootschap (of personen, handelend voor haar rekening) verklaart te bezitten in de over te nemen vennootschap, hetzij tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, worden niet omgewisseld (Wetboek van Vennootschappen artikel 726).

Aangezien de overnemende vennootschap reeds de totaliteit van de aandelen van de over te nemen vennootschap in haar bezit had, zullen bijgevolg bij voltrekking van voorgestelde fusie, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap gecreëerd worden.

Het aandelenregister van de over te nemen vennootschap zal, onmiddellijk na goedkeuring van de fusie door de algemene vergaderingen van beide vennootschappen, door de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap vernietigd worden.

4) Aan de organen van bestuur van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5) Er bestaan thans geen bevoorrechte aandelen / bijzondere effecten, binnen de betrokken vennootschappen. Er worden geen bevoorrechte aandelen / bijzondere effecten gecreëerd ingevolge deze fusie.

6) De statuten van de overnemende vennootschap zullen gewijzigd worden op volgende punten : - Omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam

L

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Verbintenissen :

De ondergetekenden, optredend als bestuursorgaan voor voornoemde vennootschappen, welke aan de fusieverrichtingen deelnemen, verbinden er zich formeel en uitdrukkelijk toe

a) alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen de fusie tot stand te brengen tegen de voorwaarden opgenomen in het fusievoorstel. Dit fusievoorstel zal conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door elke betrokken vennootschap worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie zal beslissen.

b) dit fusievoorstel ter goedkeuring voor te leggen aan de algemene vergadering van elk der voornoemde vennootschappen uiterlijk op 31 oktober 2013.

o) elkaar en de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, zonder enige belemmering, alle nuttige informatie ter kennis te brengen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en in de statuten. De informatie, welke wederzijds zal warden uitgewisseld, is strikt vertrouwelijk. De uitgewisselde documenten zullen per vennootschap worden genummerd en geinventoriëerd.

De originelen zullen aan de betrokken vennootschap moeten worden teruggegeven.

Er mogen van deze documenten geen uittreksels noch kopijen worden gemaakt, onder welke vorm dan ook.

d) om bij niet verwezenlijking van de fusie, alle kosten, welke gemaakt werden ter voorbereiding van de fusie, te dragen en te betalen door beide vennootschappen, elk voor de helft.

Elke vennootschap betaalt zelfde kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden.

Opgemaakt te Overijse op 13 augustus 2013

In vier exemplaren

Elk bestuursorgaan erkent twee getekende exemplaren ontvangen te hebben, één bestemd voor de

vennootschap en het andere voor de bevoegde rechtbank (vennootschapsdossier).

voor Overijse Investment NV

de heer Merckx Christian, Mevrouw Willems Karine,

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Dewybeer NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

de heer Merckx Christian

voor Dewybeer NV

Overijse Investment NV Woluwe Investment NV

Bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

de heer Merckx Christian de heer Merckx Christian"

Merckx Christian

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 26.07.2013 13347-0029-017
27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

9_.: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Peel

'i 6 Nov. gal

Griffie

IN III IIIIIIIIIRII IIIII

*12191528*

IIA

Ondernemingsnr: 0466.552.974

Benaming

(voluit) : OVERIJSE INVESTMENT COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Mouflonlaan 8 - 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging van het parte splitsingsvoorstel van de NV OVERIJSE iNVESTMENT COMPANY met zetel te; Mouflonlaan 8, 3090 Overijse.

De tekst van het splitsingsvoorstel is beschikbaar op:

http:llwww.schetsenpartners.beidocumentsloic-partielespiitsing.pdf

Dhr. Christian Merckx

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012
ÿþ(Re Med Wad 11.1

" 1 `z-el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoudt aan tie BelgiSc Staatsbts 111111111111111111 t 11111 liii til ii

µiaisioiz*





lifitnea

Griffie -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0466552974

Benaming

(voluit) : OVERIJSE INVESTMENT COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; BRUSSELSESTEENWEG 409 - 3090 OVERIJSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - BENOEMING AFGEVAARDIGD BESTUURDER

De algemene vergadering van 30/06/2012 beslist met eenparigheid van stemmen om volgende bestuurders met onmiddelee werking in hun functie te ontstaan:

Merckx Christian, Brusselsesteenweg 409 3090 Overijse

" Merckx Kathleen, Calle Bergantin 1 edif. EI Rincon GO-B  38650 Los Cristianos Tenerife

" Willems Karine, Brusselsesteenweg 409 --3090 Overijse

" De NV Woluwe Investment Company, Brusselsesteenweg 409 -- 3090 Overijse.

De algemene vergadering beslist tevens met eenparigheid van stemmen om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van 6 jaar.

" Merckx Christian, Brusselsesteenweg 409 3090 Overijse

" Willems Karine, Brusselsesteenweg 409 -- 3090 Overijse

" De NV Dewybeer, petite rue du Cerf 45-47 1070 Anderlecht, vertegenwoordigd door de heer Merckx Christian

De mandaten zijn onbezoldigd en vervallen na de algemene vergadering van 2018.

De algemene vergadering van 30/06/2012 beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Brusselsesteenweg 409 te 3090 Overijse naar de Mouflonlaan 8 te 3090 Overijse.

De raad van bestuur van 30/06/2012 beslist unaniem te benoemen tot afgevaardigde bestuurders:

- De NV Dewybeer, petite rue du Cerf 45-47  1070 Anderlecht, vertegenwoordigd door de heer Merckx

Christian

-De heer Merckx Christian

-Mevrouw Merckx Karine

De beslissing gaat in vanaf heden.

Christian Merckx

afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12348-0304-016
22/09/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 I

Ondernemingsnr : 0466552974

Benaming

(voluit) : OVERIJSE INVESTMENT COMPANY

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUSSELSESTEENWEG 409 - 3090 OVERIJSE

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - BENOEMING AFGEVAARDIGDE BESTUURDER

llil ilI ilIi llhi IIiI 11111 Iffl Jlli 1111 iIl

*iiiaz9as"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De bijzondere algemene vergadering van 28/05/2011 beslist met éénparigheid

van stemmen om alle bestuurders met onmiddellijke werking in hun functie te ontslaan.

De aandeelhouders beslissen tevens om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6

jaar:

-Merckx Christian, Brusselsesteenweg 409  3090 Overijse

-Willems Karine, Brusselsesteenweg 409  3090 Overijse

-Merckx Kathleen, Calle Bergantin 1 edif.El Rincon GO-B - 38650 Los Cristianos (Arona) Tenerife

-De NV Woluwe Investment Company, Brusselsesteenweg 409  3090 Overijse, vertegenwoordigd door de

heer Merckx Christian.

De mandalen zijn onbezoldigd en vervallen na de algemene vergadering van 2017.

De raad van bestuur van 28/05/2011 beslist unaniem te benoemen tot afgevaardigde bestuurders:

-NV Woluwe Investment Company met maatschappelijke zetel te Brusselsesteenweg 409 te 3090 Overijse.

-De heer Merckx Christian

-Mevrouw Merckx Karine

De beslissing gaat in vanaf heden.

Merckx Christian

Afgevaardigd bestuurder

Bijtagenrbf het Belgisch Staatsblad _ 22//09/2011- Annexes-du-Moniteur belge

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11339-0260-015
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 05.07.2010 10259-0241-018
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08486-0262-019
05/06/2008 : BL634798
13/07/2007 : BL634798
31/05/2007 : BL634798
12/07/2006 : BL634798
18/08/2005 : BL634798
29/06/2005 : BL634798
04/08/2004 : BL634798
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0156-019
03/07/2003 : BL634798
24/03/2003 : BL634798
03/08/2002 : BL634798
27/07/1999 : BLA102041
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0090-016

Coordonnées
OVERIJSE INVESTMENT COMPANY

Adresse
MOUFLONLAAN 8 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande