OZET CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OZET CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.498.779

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 22.07.2014 14335-0081-009
12/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305308*

Neergelegd

10-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849498779

Benaming (voluit): Ozet Consulting

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3012 Leuven, Boomgaardstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op tien oktober tweeduizend twaalf heeft de heer GUFFENS Dirk Jozef Lodewijk Hubert Théophile, rijksregister nummer 61.04.13-121.22, geboren te Tienen op 13 april 1961, wonende te 3012 Leuven, Boomgaardstraat 22, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Ozet Consulting, en met zetel te 3012 Leuven, Boomgaardstraat 22 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro, vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het is door de oprichter volledig geplaatst en volledig volgestort. Hij ontvangt vijfentwintigduizend aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 25.000,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Belfius Bank.

De vennootschap heeft tot doel :

a) het onderzoek, de studie, ontwikkeling, fabricatie, uitvoering en coördinatie van algemene ondernemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en herstellen van gebouwen, bouwwerken, kunstwerken, parken en beplantingen.

b) het uitvoeren, coördineren en onderhouden van metsel en betonwerken, bekistingswerken, ijzervlechtwerken, dakwerken, timmerwerken, terraswerken, dakbedekkingswerken met asfalt en met metalen en niet-metalen materialen, vochtweringswerken, cementeringswerken, beglazingswerken en isolatiewerken; de fabricatie, levering, plaatsing en onderhoud van patio s, houten en metalen spanten, trappen en deuren, scheidingslijnen, valse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

zolderingen, vloeren; alle dakbedekkingswerken, montage- en

constructiewerken.

c) het onderzoek, de studie, ontwikkeling, fabricatie, plaatsing, onderhoud en herstelling van keukens, sanitair, elektrische installaties, verwarmings- en koelinstallaties, domotica-installaties, installaties voor het ontwikkelen, regenereren en recupereren van warmte, koude, elektriciteit, water en gas.

d) Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerend en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

e) Het onderzoek, de studie, ontwikkeling, fabricatie, uitvoering en exploitatie van activiteiten met een ecologisch en maatschappelijk verantwoord karakter.

f) De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij de vennootschap gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

De oprichtersvergadering benoemt tot niet - statutaire zaakvoerder, de heer Guffens Dirk, voornoemd. Hij aanvaardt zijn mandaat. Hij is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Het boekjaar loopt van 01 januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Luik B - Vervolg

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien en de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

De oprichtersvergadering bekrachtigt alle handelingen gesteld door de oprichter voor en in naam van de vennootschap in oprichting sedert 01 september 2012.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0552-010

Coordonnées
OZET CONSULTING

Adresse
BOOMGAARDSTRAAT 22 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande