P & L IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : P & L IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.890.554

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310991*

Neergelegd

30-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kempenlaan 1

3140 Keerbergen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0632890554

Benaming (voluit) : P & L IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 29 juni 2015,

vóór registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van

koophandel.

1. Oprichters

2.a) Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : P & L IMMO

3. Zetel : 3140 Keerbergen, Kempenlaan 1

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Algemene bouwonderneming

- Onderneming voor bouwwerken, alle ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen, alle metsel- en betonwerken, schrijn- en timmerwerken, houten spanten en trappen, marmeren steenhouwerswerk, smeedwerk, grondwerken, wegenbouwkundige werken, aanleg en onderhoud van parken en tuinen, slopingswerken, dakbedekkingswerken, met asfalt en teer, anders dan met asfalt en teer en metalen dakbedekkingen, dichtingswerken, pleister- en raapwerk, metalen dakbedekking en zinkwerk, niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen, verten schilderwerken, glazenmakerijwerken, parketwerk, reinigen en opknappen van gevels, voegwerken, thermische-, warmte- en geluidsisolatiewerken, lichte scheidingswanden, plafonneerwerken, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd, tegels-, faience-, steen- en marmerwerken, muurbekledingswerken.

- Onderneming voor het restaureren van historische gebouwen en monumenten, PCV- en metalen schrijnwerken, glaswerken, schilderwerken, wand- en vloerbekledingswerken,

bevloeringswerken, vloerdeklaag en bekleding van industriële vloeren, waterdichtingsmerken, plafonnerings- en cementwerken, centrale verwarming, verwarming met gas met industriële toestellen, sanitair, lood- en zinkwerken, installaties voor luchtconditionering, koeltechnieken, ventilatie en verwarmen met warme lucht.

- Onderneming voor metaalconstructies.

- Onderneming voor waterbouwkundige werken en ruimen van waterlopen.

- Onderneming van burgerlijke bouwkunde, moerriolen, paalfunderingen, dam- en diepwanden. - Onderneming van metaalconstructies, montage- en demontagewerken.

- Onderneming van grondwerken, borings- en sonderingswerken, draineerwerken, beplantingen, speciale bekledingen voor sportvelden, afbraakwerken.

- Onderneming van hydromechanische uitrustingsinstallaties, installaties van leidingen, uitrustingen van pomp- en turbinestations;

- Onderneming van elektronische uitrustingen, elektronische uitrustingen met industriële of hoge frequentie met inbegrip van de uitrusting van de voedingsstations.

- Onderneming van transportinstallaties in gebouwen, liften, goederenliften, roltrappen en roltapijten, vervoer langs kokers of buizen van voorwerpen, documenten of goederen.

- Onderneming van elektrische installaties in gebouwen, uitrusting voor brand- en diefstalmelding.

- Algemene bouwonderneming omvat ook die bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

- Groothandel en kleinhandel in bouwproducten en  materialen: omvattende alle bouwmaterialen en producten, waaronder bouwstenen, marmer, schouwen, architectonische versieringen, vloerstenen, tegels, dakleien, dakpannen, kalk, cement, plaaster, zand en grindvloertegels en plastiekbekleding. - Onderneming voor slopingswerken van gebouwen.

- Onderneming voor het bedekken van gebouwen: omvat het bedekken met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstijs, stalen platen en platen van asbestcement.

- Onderneming voor grondwerken.

- Voor eigen rekening, rekening van derden, of in deelneming met derden, het toestaan van leningen en kredietopeningen van vennootschappen of particulieren onder om het ven welke vorm; in dit kader kan zij zich ook nog borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin van het woord, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Verhuring van divers materieel

- Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten, of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle onroerende verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur, de verhuur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de projectontwikkeling, de verkaveling en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen

- De aankoop, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie en uitbating van onroerende goederen, handelsfondsen en roerende goederen. Het beheer van een vermogen samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium door het stellen van beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn of noodzakelijk bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in com¬missie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

5. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

18.550 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 1.000 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig gestort zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door ING BANK.

7. Boekjaar :

Begint op 1 oktober en eindigt 30 september van het volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 30

september 2016.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo :

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede woensdag van de maand maart om 17 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2017. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een gewone niet statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd:

De heer VERBOVEN Stefan, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Hij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Fidaccount CVBA, te 2980 Zoersel, Guido Gezellelaan 21 en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Getekend notaris Eline Goovaerts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte

Coordonnées
P & L IMMO

Adresse
KEMPENLAAN 1 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande