PACKARD BELL BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PACKARD BELL BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.674.882

Publication

25/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l:

~ Oouw 1~iMiuj1i i

MEks

1 4 JAN 201

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0459.674.882

Benaming

(voluit) : PACKARD BELL BELGIUM (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Senneberg, Jean Monnetlaan z/n,1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening - Volmacht voor de publicatieformaliteiten

Er blijkt uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot genomen op 21 december 2012 dat de enige vennoot;

- KENNIS HEEFT GENOMEN van de vereffeningsrekeningen en de stukken ter staving, en van het verslag van de vereffenaar met betrekking tot deze rekeningen en stukken.

- KENNIS HEEFT GENOMEN van het rapport van de commissaris met betrekking tot de vereffeningsrekeningen en de stukken ter staving.

- HEEFT VERKLAARD te verzaken aan de termijn van een maand zoals voorzien in artikel 194 W. Venn. tussen de datum van de neerlegging van het vereffeningsverslag en de stavingsstukken op de maatschappelijke zetel, en de datum waarop deze besluiten met betrekking tot de sluiting van de vereffening zullen worden goedgekeurd; en besloten om in dit verband bijzondere kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor alle aansprakelijkheid die hieruit zou kunnen voortvloeien.

- HEEFT BESLOTEN om kwijting te verlenen aan de voormalige zaakvoerders van de Vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van hun mandaat vanaf het begin van het boekjaar tot de datum van de ontbinding van de Vennootschap, en om algemene kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van haar mandaat gedurende de vereffening van de Vennootschap.

- HEEFT BESLOTEN om kwijting te verlenen aan de commissaris voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van zijn taak gedurende het afgelopen boekjaar.

- HEEFT BESLOTEN dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende vijf jaar op de volgende plaats: p/a Packard Bell B.V., Europalaan 89, 5232 BC 's Hertogenbosch, Nederland.

- HEEFT BESLOTEN om de uitkering van de resterende activa en schuld, en van het liquidatie-overschot, aan de enige vennoot, goed te keuren.

- HEEFT BESLOTEN om de vereffening te sluiten en te verklaren dat de Vennootschap bijgevolg definitief ophoudt te bestaan.

- HEEFT BESLOTEN om aan Johan Lagae en/of Els Bruis, woonst kiezende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, alle machten te verlenen ter uitvoering van de genomen beslissingen, met inbegrip van het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige publicatieformulieren, en de schrapping van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de BTW administratie en enige andere administratieve formaliteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd : Schriftelijke besluiten van de enige vennoot genomen op 21 december 2012 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

w behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2012
ÿþ mod 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

}Z 4 APR 2012

Griffie

iH I II I I1 III I Itiil I1 III 1I

*iaoea~ae*

vo beha. aan Belg Staat:

07/05/2012

et Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0459674882

Benaming (voluit) : Packard Bell Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Senneberg, Jean Monnetlaan

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, door Meestere

" Vincent Berquin, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met;. handelsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474,073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende; registratiemelding draagt :

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooi op het 1ste Registratiekantoor van Woluwe op 3 april 2012 boeki; 36 blad 34 vak 08. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). De eerstaanwezend inspecteur (getekend); JEANBAPTISTE F. »,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Packard Bell Belgium" waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Senneberg, Jean Monnetlaan,' volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Na kennisneming van de door artikel 181 W. Venn. voorgeschreven documenten, ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf negenentwintig maart tweeduizend en twaalf.

2/ Kennisname van het van rechtswege ontslag van de hiernavolgende zaakvoerders:

- de heer Ernest O'Leary, wonende te The Ingle, Cedar Grove, Waybridge 1, KT13 9 Surrey (Groot-Brittanië); - de heer Walter Deppeler, wonende te Mattenweg 25, 5600 Lenzburg AG (Zwitserland),

3/ Werd benoemd tot vereffenaar: mevrouw Els Vandersíckel, wonende te Het Fort 6, 5146 CH Waalwijk; (Nederland).

' De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

41 Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek:.

van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat?;

hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. ;

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle;; zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zondere betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn', machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door: de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van, vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een: omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de; uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de; vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van: vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank; van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord; moeten voorleggen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

5/ Bijzondere volmacht werd verleend aan d'e'heer Johan Lagae of mevrouw Ëfs Bruis, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en Lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd _ een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, een verslag van de zaakvoerders en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel de dato 12 april 2012 ter bevestiging van de benoeming van mevrouw Els Vandersickel als vereffenaar),

Vincent Berquin

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.03.2012, NGL 19.04.2012 12088-0119-030
16/04/2012
ÿþ(nq Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

IIlI IIIIIViIWYIIII I~IYInI

+'12073614'

0 3 -04_20i2

I

EIRUSSE-C

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.674.882

Benaming

(voluit) : Packard Bell Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Senneberg, Jean Monnetlaan, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders - Volmacht voor formaliteiten

Er blijkt uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot genomen op 28 maart 2012 dat de enige vennoot

- KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag van de heer Che-Min Tu als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 14 februari 2012, en van het ontslag van de heer Emmanuel Froment als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 20 februari 2012.

- HEEFT BESLOTEN om volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren met betrekking tot het hierin geakteerde ontslag van zaakvoerders.

Voor eensluidend uittreksel,

Els Bruis

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/03/2012
ÿþ Í I Liry J.! .c .j ! Mod POF 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

MR11111111 BI

01 MRT 2012

tee

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0459.674.882

Benaming (voluit) : Packard Bell Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :.1. Monnetlaan zn 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging vertegenwoordiger Commissaris

Tekst:

De zaakvoerders nemen akte van een schrijven van KPMG Bedrijfsrevisoren, Prins Boudewijnlaan 24 d, 2550 Kontich, gedateerd op 4 oktober 2011 waarbij wordt gemeld dat mevrouw Sophie Brabants als vertegenwoordiger van KPMG Bedrijfsrevisoren wordt vervangen door de heer Mike Boonen.

Ernest O Leary

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+11118869*

1111

Annexes du 1Vlbmfëür belge

Ondernemingsnr : 0459.674.882

Benaming

(voluit) : Packard Bell Belgium

Rechtsvorm " Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : J. Monnetlaan Zn 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Herbenoeming en ontslag zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 14 juni 2011

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de heer Ernest O'Leary, woonachtig te The Ingle, Cedar Grove, Waybridge 1, KT13 9 Surrey (Groot-Brittanië), te herbenoemen als zaakvoerder tot en met de algemene vergadering over het boekjaar 2016.

De vergadering neemt akte van het ontslag van Dhr. Gianfranco Lanci, woonachtig te Via Verona 4, 20149 Milan, lalië, die aanvangt per 2 mei 2011, aldus volgens een schrijven de dato 2 mei 2011 van de heer Lanci ter attentie van de vennootschap. Dit ontslag wordt aanvaard en de algemene vergadering verleent kwijting aan de uitvoering van zijn mandaat als zaakvoerder.

Ernest O'Leary

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 13.07.2011 11292-0155-027
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 09.06.2010 10175-0419-028
18/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.10.2009, NGL 10.11.2009 09852-0047-028
19/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 08.10.2009, NGL 12.10.2009 09813-0144-028
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 12.12.2008, NGL 24.12.2008 08873-0144-028
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 31.08.2007, NGL 14.12.2007 07826-0201-031
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 30.09.2005, NGL 12.09.2007 07725-0232-027
01/12/2005 : BL609634
18/11/2005 : BL609634
10/03/2005 : BL609634
23/09/2004 : BL609634
23/07/2004 : BL609634
15/04/2004 : BL609634
14/08/2003 : BL609634
09/04/2003 : BL609634
09/04/2003 : BL609634
09/04/2003 : BL609634
26/05/2000 : BL609634
14/04/2000 : BL609634
19/01/2000 : BL609634
25/09/1998 : BL609634
28/03/1997 : BL609634

Coordonnées
PACKARD BELL BELGIUM

Adresse
JEAN MONNETLAAN SN 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande