PAIKEA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAIKEA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.796.426

Publication

09/10/2014
ÿþ Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111Q1,1111»141111111

Ondernemingsnr ; 0869.796.426

Benaming

(voluit) : PAIKEA

(verkort)

NE Sf,-*; W~ 0

3 0L~Y

r~ r

`i

Griffie Rechtbank van Koophandel

~ te 01ififi~:

 ,....-._,_..,,_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3400 Landen (Eliksem), Brouwerijstraat 68

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING - DOELWIJZIGING

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN

Op negenentwintig september.

Voor mij, Meester Pierre-Charles SIMONART, geassocieerd notaris te Tienen.

ln het kantoor te Tienen, Vierde Lansierslaan 20.

Is bijeengekomen:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van PAIKEA, Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 3400 Landen (Eliksem), Brouwerijstraat 88, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer BTW BE 0869.796.426, opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Talion te Geetbets op achtentwintig oktober tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien november tweeduizend en vier onder nummer 04157609, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De zitting wordt geopend om 11 uur onder het voorzitterschap van nagemelde heer CALLEWAERT Lieven. Nagemelde mevrouw HEEZEN vervult de functies van stemopnemer en secretaris.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig de hierna genoemde vennoten die verklaren het volgend aantal aandelen in voile eigendom te bezitten;

1. De heer CALLEWAERT Lieven Marcel, geboren te Roeselare op zestien maart negentienhonderd negenenzestig, rijksregistemummer 69.03.16 161-53, wonende te 3400 Landen, Brouwerijstraat 68, die verklaart éénendertig (31) aandelen te bezitten;

2. Mevrouw HEEZEN Judith Janna, geboren te Wisch (Nederland) op zes november negentienhonderd zeventig, rijksregisternummer 70.11.06 524-67, wonende te 3400 Landen, Brouwerijstraat 68, die verklaart éénendertig (31) aandelen te bezitten;

3. SYNERGY THROUGH COMMON GROUND, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 3400 Landen (Eliksem), Brouwerijstraat 68, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer BTW BE 0455.600.585, opgericht bij akte verleden voor notaris Erik Lerut destijds te Landen op drie juli negentienhonderd vijfennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juli negentienhonderd vijfennegentig onder nummer 482, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op elf april tweeduizend veertien onder nummer 14079257.

Hier vertegenwoordigd door voormelde heer CALLEWAERT Lieven, in zijn hoedanigheid van (statutair) zaakvoerder, hiertoe benoemd bij de oprichting.

Die hier handelt krachtens de statuten.

Die verklaart één (1) aandeel te bezitten.

Hierna genoemd "de vennoten".

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER - VASTSTELLINGEN

1) De voorzitter deelt mee dat er thans drieënzestig (63) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2) De voorzitter stelt vast dat er op heden drieënzestig (63) aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam zijn, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

De zaakvoerders van de vennootschap, voormelde heer CALLEWAERT Lieven en voormelde mevrouw HEEZEN Judith, zijn hier aanwezig en verklaren afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping en van het toezenden van stukken zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

3) De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, een drielvierde meerderheid van stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, met uitzondering van de deelwijziging en de omzetting waarvoor een vier/vijfde meerderheid moet bekomen worden.

4) De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5) De voorzitter deelt mee dat er geen commissaris werd aangesteld.

AGENDA

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de

volgende agendapunten te besluiten:

1. Vaststelling dat het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal en voorstel van de zaakvoerders tot verderzetting van de activiteiten.

2. Verslag opgemaakt door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2014,

3. Verslag opgesteld door de heer Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F, Clukkers Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per

30 juni 2014 . .

4. Omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5. Wijziging van het maatschappelijk doel:

a) Bijzonder verslag van de zaakvoerder voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen met staat van actief en passief per 30 juni 2014.

b) Wijziging van het doel, door de omschrijving van het doel van de vennootschap met de volgende tekst te vervangen:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het actief meebouwen aan een duurzame en ecologische samenleving door het beheren en ontwikkelen van het domein 'De Koningsmolen' als een motor voor maatschappelijke verandering, welke, door diens unieke integratie van wonen, werken en leren, een nieuwe betekenis aan de gemeenschap van deze tijd geeft.

- de vennoten bij de bevrediging van hun beroeps- of particuliere belangen een economisch of sociaal voordeel verschaffen.

- het exploiteren van aile nodige en dienstige activiteiten die aan de verwezenlijking van haar doel, op welke wijze ook, een bijdrage kunnen leveren, met inbegrip van, doch niet beperkt tot;

Programmatic en eigen productie van workshops, trainingen, seminaries en dergelijke activiteiten, Informatieverstrekking op enigerlei wijze.

-Ontwikkeling en programmatie van socio-culturele activiteiten.

" Advies en begeleiding voor individuen, groepen en organisaties.

" De organisatie van beurzen en tentoonstellingen In de meest ruime zin.

" Verhuur van units voor co-housing, werkdoeleinden of andere mogelijke bijeenkomsten,

" Productie en distributie van energie, zoals elektriciteit en warmte

" Ecologische landbouw/bosbouw (inclusief verwerking en verkoop).

" Restaurant en café.

" Verkoop van wellness en lichaamsverzorging in de meest brede zin van het woord. -Beheer en verhuur van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening.

" Verstrekken van logies en hoteluitbating in de meest brede zin van het woord en alle aanverwante activiteiten.

" De handel in, alsook het bereiden en de productie van eetmalen, wijnen, bieren en alle aanverwante artikelen om ter plaatse te worden gebruikt en het afleveren van eetmalen.

-Verkoop van ter plaatse gemaakte producten en van artikelen die op welke wijze ook een link hebben met de workshops, trainingen, seminaries en activiteiten die georganiseerd worden,

" Het onderhoud en verbetering van het domein 'De Koningsmolen'.

De vennootschap kan in het algemeen, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of die aan de bescherming van haar patrimoniale belangen beantwoorden..

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondememingen. De vennootschap kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand kunnen werken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of aval verlenen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, alsmede kredieten verlenen, voorschotten toestaan of andere zekerheden stellen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen."

6, Verhoging van het aantal aandelen - vermelding van de nominale waarde  herverdeling van de aandelen,

7. Goedkeuring van de statuten van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8. lndeling van de bestaande aandelen

9.Ontslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

10. Benoeming van de bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

11. Machtiging aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

12. Volmacht voor de coordinatie van de statuten.

13. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

TOELATINGSFORMALITE1TEN TOT DE VERGADERING

De voorzitter deelt mee dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten zijn vernield om toegelaten te

worden tot de algemene vergadering.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

Alle vennoten zijn aanwezig, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

Eerste beslissing

De zaakvoerders leggen de staat van actief en passief per 30 juni 2014, voor, waaruit blijkt dat het netto-

actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal.

Ondanks de verliezen, stellen de zaakvoerders voor activiteiten verder te zetten.

Tweede beslissing

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders,

met uiteenzetting en verantwoording van de overwogen maatregelen tot herstel van de financiële toestand van

de vennootschap, met name de omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, en van het verslag opgemaakt door de heer Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F, Clukkers Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292

A/8 te 3000 Leuven, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat,

afgesloten per 30 juni 2014.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor; vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers

Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, in uitvoering van artikel 776 en

volgende van het Wetboek van Vennootschappen een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van

activa en passiva, per 30 juni 2014, van de Bvba "Paikea" in overeenstemming met de algemeen aanvaarde

controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt

1. Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht om na te gaan of er enige overwaardering van het

nettoactief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de

vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2, Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, werden geen overwaarderingen van het nettoactief vastgesteld.

3. Het netto-actief is 402.500,18 ¬ kleiner dan het minimum kapitaal vereist voor een CVBA.

4, Wij wensen het bestuursorgaan erop te wijzen dat artikel 332 en 333 van het wetboek ven

vennootschappen van toepassing is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art, 776 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 26 september 2014

Voor de Bvba

F, Clukkers Bedrijfsrevisor

(getekend)

Frédéric Clukkers

Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigend vennoot"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormelde verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel,

Derde beslissing

De, vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0869.796.426, waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Ondergetekende notaris heeft comparanten gewezen op de artikelen 785 en 786 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de aansprakelijkheid bij omzetting. Deze artikelen voorzien onder meer dat de zaakvoerders van de om te zetten vennootschap, niettegenstaande enig andersluidend beding, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden zijn tot de betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het bij wet voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal.

Vierde beslissing

a) de vergadering ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het volgend verslag:

het bijzonder verslag van de zaakvoerder voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen,

opgesteld op 26 september 2014, Met staat van actief en passief per 30 juni 2014.

Een origineel van dit verslag zal samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd ter

griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en verklaren het goed te keuren.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen. Deze zal voortaan luiden als volgt: 'De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

het actief meebouwen aan een duurzame en ecologische samenleving door het beheren en ontwikkelen van het domein 'De Koningsmolen' als een motor voor maatschappelijke verandering, welke, door diens unieke integratie van wonen, werken en leren, een nieuwe betekenis aan de gemeenschap van deze tijd geeft.

- de vennoten bij de bevrediging van hun beroeps- of particuliere belangen een economisch of sociaal voordeel verschaffen.

- het exploiteren van alle nodige en dienstige activiteiten die aan de verwezenlijking van haar doel, op welke wijze ook, een bijdrage kunnen leveren, met inbegrip van, doch niet beperkt tot:

" Programmatie en eigen productie van workshops, trainingen, seminaries en dergelijke activiteiten. Informatieverstrekking op enigerlei wijze.

" Ontwikkeling en programmatie van socio-culturele activiteiten.

" Advies en begeleiding voor individuen, groepen en organisaties.

-De organisatie van beurzen en tentoonstellingen in de meest ruime zin.

-Verhuur van units voor co-housing, werkdoeleinden of andere mogelijke bijeenkomsten.

" Productie en distributie van energie, zoals elektriciteit en warmte

-Ecologische landbouw/bosbouw (inclusief verwerking en verkoop).

" Restaurant en café.

" Verkoop van wellness en lichaamsverzorging in de meest brede zin van het woord.

" Beheer en verhuur van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening.

" Verstrekken van logies en hoteluitbating in de meest brede zin van het woord en alle aanverwante activiteiten,

" De handel in, alsook het bereiden en de productie van eetmalen, wijnen, bieren en alle aanverwante artikelen om ter plaatse te worden gebruikt en het afleveren van eetmalen,

" Verkoop van ter plaatse gemaakte producten en van artikelen die op welke wijze ook een link hebben met de workshops, trainingen, seminaries en activiteiten die georganiseerd worden.

-Het onderhoud en verbetering van het domein 'De Koningsmolen'.

De vennootschap kan in het algemeen, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of die aan de bescherming van haar patrimoniale belangen beantwoorden..

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen. De vennootschap kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand kunnen werken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of aval verlenen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, alsmede kredieten verlenen, voorschotten toestaan of andere zekerheden stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen "

Vijfde beslissing

De vergadering beslist het aantal aandelen te vermeerderen tot driehonderd éénenzeventig (371) aandelen en voortaan de nominale waarde te vermelden.

Het kapitaal van de vennootschap wordt derhalve thans vertegenwoordigd door driehonderd éénenzeventig (371) aandelen met een nominale waarde van vijftig (50) euro per aandeel.

De vergadering beslist en de vennoten aanvaarden ieder persoonlijk of vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, dat de aandelen als volgt tussen de vennoten herverdeeld werden, dit mede op basis van een tussen hen gesloten overeenkomst:

1, voormelde mevrouw HEEZÉN verklaart thans titularis te zijn van honderd drieëntachtig (183) aandelen,

2. voormelde heer CALLEWAERT verklaart thans titularis te zijn van honderd drieëntachtig (183) aandelen.

3. voormelde vennootschap SYNERGY THROUGH COMMON GROUND verklaart thans titularis te zijn van

vijf (5) aandelen.

Zesde beslissing

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de coöperatieve venncotschap met

beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de

tekst als volgt luidt: - "

"Hoofdstuk I: benaming -- zetel  duur -- doel:

Artikel 1 - Naam:

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam is De Koningsmolen

Artikel 2 - Maatschappelijke Zetel:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3400 Eliksem, Brouwerijstraat 68,

Deze zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België, bij eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur, mits inachtneming van de relevante taalwetgeving.

Iedere verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de Raad van Bestuur of door een persoon met een bijzondere volmacht daartoe.

De vennootschap mag , bij eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en exploitatiezetels vestigen, alsmede depots, agentschappen, kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3 -- Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het actief meebouwen aan een duurzame en eccicgische samenleving door het beheren en ontwikkelen van het domein 'De Koningsmolen' als een motor voor maatschappelijke verandering, welke, door diens unieke integratie van wonen, werken en leren, een nieuwe betekenis aan de gemeenschap van deze tijd geeft.

- de vennoten bij de bevrediging van hun beroeps- of particuliere belangen een economisch of sociaal voordeel verschaffen.

- het exploiteren van alle nodige en dienstige activiteiten die aan de verwezenlijking van haar doel, op welke wijze ook, een bijdrage kunnen leveren, met inbegrip van, doch niet beperkt tot:

" Programmatie en eigen productie van workshops, trainingen, seminaries en dergelijke activiteiten. Informatieverstrekking op enigerlei wijze.

" Ontwikkeling en programmatie van socio-culturele activiteiten.

" Advies en begeleiding voor individuen, groepen en organisaties.

-De organisatie van beurzen en tentoonstellingen in de meest ruime zin,

"Verhuur van units voor co-housing, werkdoeleinden of andere mogelijke bijeenkomsten.

" Productie en distributie van energie, zoals elektriciteit en warmte

" Ecologische landbouw/bosbouw (inclusief verwerking en verkoop).

" Restaurant en café.

-Verkoop van wellness en lichaamsverzorging in de meest brede zin van het woord. -Beheer en verhuur van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening.

" Verstrekken van logies en hoteluitbating in de meest brede zin van het woord en alle aanverwante activiteiten,

" De handel in, alsook het bereiden en de productie van eetmalen, wijnen, bieren en alle aanverwante artikelen om ter plaatse te worden gebruikt en het afleveren van eetmalen.

" Verkoop van ter plaatse gemaakte producten en van artikelen die op welke wijze ook een link hebben met de workshops, trainingen, seminaries en activiteiten die georganiseerd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Het onderhoud en verbetering van het domein `De Koningsmolen'.

De vennootschap kan in het algemeen, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks .of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of die aan de bescherming van haar patrimoniale belangen beantwoorden..

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen. De vennootschap kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand kunnen werken,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of aval verlenen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, alsmede kredieten verlenen, voorschotten toestaan of andere zekerheden stellen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt voor een onbepaalde duur opgericht.

Hoofdstuk il:Maatschappelijk kapitaal  aandelen

Artikel 5 - Maatschappelijk Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt. Hèt kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het 'vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan 18.550¬ .

Artikel 6  Aandelen

Het maatschappelijke kapitaal is vertegenwoordigd dcor een veranderlijk aantal aandelen met vermelding

van hun nominale waarde. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Er worden drie (3) categorieën van aandelen gecreëerd, die de vennoten kunnen onderschrijven:

1) Categorie A: deze aandelen zijn voorbehouden aan en kunnen worden onderschreven door de vennoten die zich engageren om in de collectieve woonplek op de site 'De Koningsmolen' te komen wonen en die aan de overige toetredingsvoorwaarden uit het Huishoudelijk Reglement voldoen. De A-aandelen hebben een nominale waarde van vijftig euro (50 ¬ ) per aandeel.

2) Categorie B; deze aandelen zijn voorbehouden aan en kunnen worden onderschreven door de vennoten die, op welke wijze ook, actief gebruik maken van het leercentrum en die aan de overige toetredingsvoorwaarden uit het Huishoudelijk Relgement voldoen. De B-aandelen hebben een nominale waarde van vijftig euro (50 ¬ ) per aandeel.

3) Categorie C; deze aandelen zijn voorbehouden aan en kunnen worden onderschreven door sympathisanten en personen die aan de toetredingsvoorwaarden uit het Huishoudelijk Reglement voldoen, De C-aandelen hebben een nominale waarde van vijftig euro (50 ¬ ) per aandeel

Het Huishoudelijk Reglement kan de mogelijkheid voor vennoten beperken om tezelfdertijd aandelen uit verschillende categorieën aan te houden.

Elk aandeel dat wordt ondergeschreven moet onmiddellijk, volledig en onvoorwaardelijk worden volstort. Bij de uitgifte van nieuwe aandelen kan de Raad van Bestuur bepalen dat deze aandelen voor minstens één vierde moeten volgestort worden.

Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste kapitaal moet steeds onderschreven zijn; het gedeelte van het kapitaal moet volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 E). De Raad van Bestuur kan te allen tijde van de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volstort, eisen dat zij deze binnen een welbepaalde termijn bijstorten, wanneer het belang van de vennootschap dit vereist en ongeacht de initieel overeengekomen volstortingstermijn.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke blijven, zijn evenwel van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een intrest van zeven percent te betalen vanaf de datum waarop het bedrag opeisbaar is en dit onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot te vorderen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en opeisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden,

De Algemene Vergadering kan beslissen over de uitgifte van obligaties, al dan niet van hypothecaire aard, door de vennootschap. Ze stelt de rentevoet en alle overige modaliteiten van de emissie vast en regelt de werking van de algemene vergadering van obligatiehouders.

Artikel 7 - Vorm van de aandelen

De aandelen zijn op naam. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap heeft het recht om, in geval van onverdeeldheid, de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de aanwijzing en erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn de aandelen bezwaard met een recht van vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht en het recht op een dividend indien tot uitkering ervan wordt beslist.

Hoofdstuk 111: vennoten

Hoofdstuk IV: Bestuur en Controle

Artikel 18 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die samengesteld is uit minimum 3 bestuurders en maximum 9 bestuurders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen en die worden benoemd door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering beslist hierover bij gewone meerderheid en hierbij dienen minimum twee derden (2/3) van de A-aandeelhouders en twee derden (2/3) van de B-aandeelhouders akkoord te zijn

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de Algemene Vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. De mandaten verstrijken telkens op de dag van de gewone Algemene Vergadering die gehouden wordt in het jaar waarin het mandaat afloopt. Uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar.

De Algemene Vergadering mag een bestuurder op elk ogenblik zonder reden of vooropzeg ontslaan zij het dat hier twee derde (213) van de van de A-aandeelhouders en twee derden (213) van de B-aandeelhouders akkoord dient te zijn. Een bestuurder kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap, doch zal in functie blijven totdat redelijkerwijs in diens vervanging kon worden voorzien.

Het mandaat van de bestuurders is in principe niet bezoldigd, Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend. Deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn,

De benoeming van een bestuurder treedt in werking na aanvaarding van het mandaat. De aanvaarding wordt vermoed plaats te vinden tenzij een uitdrukkelijke verklaring van de betrokkene dat hij zijn mandaat weigert op te nemen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 19 - Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter, In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering door de oudste aanwezige bestuurder voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen indien twee bestuurders daarom verzoeken.

De raad vergadert in ieder geval minstens drie maal per boekjaar.

De raad komt bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de vergadering, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle kalenderdagen váár de vergadering. De oproeping bevat de plaats, de datum en het uur van de vergadering.

De vergadering kan slechts geldig beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen, en wanneer de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze vereiste niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering met dezelfde agenda worden bijeengeroepen. De nieuwe vergadering zal dan geldig kunnen beraadslagen en beslissen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Voor het nemen van beslissingen wordt gestreefd naar consensus, en indien dit niet mogelijk is, worden beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk wetboek een andere bestuurder opdracht geven hem op de vergadering te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk bij het begin van de vergadering aan de voorzitter worden bekendgemaakt. Een bestuurder kan evenwel maar één andere bestuurder vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de voorzitter en de aanwezige bestuurders. De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter.

Artikel 22 -- Bevoegdheden

De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden om alles te doen wat nodig of dienstig is om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die bevoegdheden welke door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur mag binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, bijzondere volmachten verlenen aan de lasthebbers van zijn keuze.

De Raad van Bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meerdere adviserende comités oprichten.

Artikel 23 - Bevoegdheden tot delegeren

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder, evenals aan elke andere natuurlijke persoon of rechtspersoon met de titel van dagelijks bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

, 1 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dergelijke delegaties dienen duidelijk genoteerd te worden in de notulen van de Raad van Bestuur. De beslissing tot het verlenen van deze delegaties wordt bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen, die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Artikel 24 - Vertegenwoordiging van de vennootschap

Zonder afbreuk te doen aan de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur en de bijzondere delegaties, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door één bestuurder die alleen optreedt. Met betrekking tot de beslissingen, handelingen of verrichtingen van de vennootschap die het bedrag van vijftigduizend euro (50.000 ¬ ) op jaarbasis te boven gaan, dient de vennootschap evenwel te worden vertegenwoordigd door minstens twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de venncotschap geldig vertegenwoordigd door de personen aan wie het dagelijks bestuur werd gedelegeerd, alleen handelend.

Hoofdstuk V:. Algemene Vergadering

Artikel 27- Oproeping

De Algemene Vergadering wordt opgeroepen.door de Raad van Bestuur. De oproeping moet geschieden door middel van e-mail met ontvangstbevestiging als de betrokken vennoot zijn gegevens aan de vennootschap heeft bezorgd, ofwel via een aangetekende of gewone brief als de vennoot zijn voorkeur voor deze oproepingswijze schriftelijk kenbaar gemaakt heeft, Oproeping gebeurt met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vóór de datum van de vergadering aan de vennoten verstuurd. Met de oproeping worden alle in de wet of statuten verplicht gestelde documenten meegezonden,

De Algemene Vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald op de laatste zaterdag van november om 10. uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar, het te bestemmen resultaat, het jaarverslag en de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Wanneer wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De Algemene Vergadering kan ook in bijzondere of buitengewone zitting worden opgeroepen. De Algemene Vergadering moet samenkomen op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van de commissaris,

De vergadering moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De Algemene Vergadering komen bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, zo deze afwezig of verlet is, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering. De voorzitter wijst de secretaris aan, die geen vennoot hoeft te zijn, De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten één of meerdere stemopnemers aan. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau van de algemene vergadering,

Vennoten moeten de aanwezigheidslijst van de vergadering ondertekenen, vooraleer zij tot de Algemene Vergadering worden toegelaten.

De bestuurders van de vennootschap wonen de Algemene Vergadering bij.

Artikel 28 - Volmachten

Een vennoot mag , door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk wetboek, aan een andere vennoot volmacht geven hem op een Algemene Vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

Een vennoot kan niet meer dan één vennoot vertegenwoordigen.

Artikel 29 -- Beslissingen

Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet, de statuten of het Huishoudelijk Reglement, beslist de Algemene Vergadering over alle agendapunten bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. En bij deze meerderheid van stemmen dienen twee derden (2/3) van de A-aandeelhouders en twee derden (2/3) van de B-aandeelhouders akkoord te zijn wanneer beslissingen van strategische aard betreft, zoals: een wijziging van de statuten, de beslissing tot vereffening, de uitkering van een dividend, de aanstelling van bestuurders.

De stemming geschiedt bij handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist. De verkiezing van de bestuurders en commissarissen van de vennootschap geschiedt principieel bij geheime stemming.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen, zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten die vermeld staan in de oproeping, geldig kunnen beraadslagen en beslissen.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken, invoeren, wijzigen of intrekken van het Huishoudelijk Reglement of enig ander intern reglement of een vereffening, moeten, opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen en beslissen, de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van alle aandelen met stemrecht op de vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd zijn. Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze nieuwe vergadering zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Artikel 31  Stemrechten

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Geen enkele vennoot mag evenwel aan de stemming deelnemen, voor hem persoonlijk en als mandataris,

voor meer dan een tiende van het aantal stemmen verbonden aan de in deze vergadering aanwezige of

vertegenwoordigde aandelen.

Hoofdstuk VI balans -- winstverdeling

Artikel 33  Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 35 - Winstverdeling

Op voorstel van de Raad van Bestuur kan de Algemene Vergadering zich uitspreken over de bestemming van het saldo van de nettowinst over het afgesloten boekjaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt,

ingeval de Algemene Vergadering tot de toekenning van een dividend zou beslissen, mag dit dividend in geen geval hoger zijn dan de rentevoet vastgesteld door de Koning ter uitvoering van artikel 1, § 2, 6° van het Koninklijk Besluit van 8 januari 1962. De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door de Raad van Bestuur vastgesteld. Indien een vennoot zijn verzoek tot uittreding ter kennis heeft gebracht van de'vennootschep;, zal dé winstuitkering pro rata temporis gebeuren tot op het ogenblik van de beslissing van de Raad van Bestuur over het verzoek tot uittreding;

Artikel 36 - Ristorno

Als er een ristorno aan de vennoten wordt uitgekeerd, dan is dit uitsluitend a rato van de verrichtingen van een vennoot tegenover de vennootschap over het afgelopen boekjaar.

Hoofdstuk VII: ontbinding  vereffening

Artikel 37  Vereffening

Behoudens de wettelijke gronden tot ontbinding, kan de vennootschap ontbonden worden door de Algemene Vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijziging en met inachtneming van de regels en voorschriften uit het Wetboek van vennootschappen.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorgen van de Raad van Bestuur, tenzij de Algemene Vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De vereffenaar(s) beschikt(ken) over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 38 - Slotafrekening

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de uitbetaling van de aandeelhouders overeenkomstig artikel 14.

De aandelen geven geen recht op enige andere uitbetaling dan voorzien In artikel 14. In geval het vermogen van de vennootschap ontoereikend is om de vennoten in eenzelfde mate uit te betalen overeenkomstig artikel 14, geschiedt de betaling op een pondspondsgewijze manier.

Hoofdstuk VIII: diverse bepalingen

Zevende beslissing

De vergadering beslist dat de bestaande driehonderd éénenzeventig (371) aandelen met een nominale

waarde van vijftig (50) euro per aandeel, voortaan aandelen zullen zijn van de categorie A.

Iedere comparant aanvaardt dit, voor zoveel als nodig,

Achtste beslissing

De vergadering aanvaardt het ontslag van alle zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Negende beslissing

De vergadering beslist voormelde heer CALLEWAERT, voormelde mevrouw HEEZEN en voormelde

vennootschap SYNERGY THROUGH COMMON GROUND te benoemen als bestuurders van de coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde duur.

Hun mandaat is niet bezoldigd.

Voormelde vennootschap SYNERGY THROUGH COMMON GROUND, vertegenwoordigd door haar

voormelde zaakvoerder, voormelde heer CALLEWAERT, duidt voormelde heer CALLEWAERT aan als vaste

vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van het bestuurdersmandaat in naam en voor rekening van

voormelde vennootschap SYNERGY THROUGH COMMON GROUND.

Tiende beslissing

Voor-

behouden{ aan tiet t3eigisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Elfde beslissing

, De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

, statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

Twaalfde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANTSKANTOOR CLOSSET S., ondememingsnummer 0458,042.215, evenals aan haar bedienden, aangestelden en Lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsioket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

STEMMING

11 De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen,

21 De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om 12 uur,

FISCALE VERKLARING

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 121, 1° van het Wetboek op de Registratierechten en van het artikel 214, § 1 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

WAARMERKING

Overeenkomstig artikel 11 van de Organieke Wet Notariaat, bevestigt de instrumenterende notaris dat de

" naam, voornamen, plaats en datum van geboorte en woonplaats van de ondertekenende partijen hem werden

aangetoond aan hand van de identiteitskaart,

SLOTBEPALING

De vennoten erkennen dat zij volledig geïnformeerd werden over de rechten en plichten die voortvloeien uit

de in dit proces-verbaal vervatte rechtshandelingen.

RECHTEN OP GESCHRIFTEN (WETBOEK DIVERSE RECHTEN EN TAKSEN)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgesteld op plaats en datum als ten hoofde dezer vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten met mij, notaris, getekend.

(volg en de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (akte in haar geheel en statuten bij uittreksel conform artikel 783 van '

het Wetboek van Vennootschappen).

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerders inzake de omzetting met

staat van actief en passief en verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting, verslag van de zaakvoerders

inzake de doelwijziging, en gecoördineerde statuten,

Meester Pierre-Charles SIMONART, geassocieerd notaris te Tienen.

op de laatste blz. van Luik B vernielden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.10.2013, NGL 27.01.2014 14022-0432-015
25/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.10.2012, NGL 19.02.2013 13042-0176-015
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.10.2011, NGL 17.11.2011 11612-0073-015
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.10.2010, NGL 23.03.2011 11064-0382-014
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 24.12.2009 09907-0091-017
04/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.10.2008, NGL 28.11.2008 08835-0002-011
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.02.2008, NGL 14.02.2008 08047-0004-012
26/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.02.2007, NGL 16.02.2007 07054-0221-011

Coordonnées
PAIKEA

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 68 3400 ELIKSEM

Code postal : 3400
Localité : Eliksem
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande