PATH4QUALITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATH4QUALITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.883.104

Publication

03/10/2013
ÿþp Mod Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i II

i



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande, te Leuven, de 2 Il SEP. 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : o 53S " 883 " Jl04

Benaming

(voluit) : Path4Quality

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Echostraat 12 te 3110 Rotselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan TR1AU, geassocieerde notaris te Rotselaar, op 18 september 2013, dat:

1. De heer VANHAECHT Kris, geboren te Vilvoorde op zesentwintig februari negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van mevrouw Skrëllan TACK, wonende te Rotselaar, Echostraat 12,

2. Mevrouw TACK Skrëllan Sofie Marie, geboren te Leuven op twee februari negentienhonderd zesenzeventig, echtgenote van de heer Kris VANHAECHT, wonende te Rotselaar, Echostraat 12.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

De naam luidt: "PathelQuality".

De zetel is gevestigd te Rotselaar, Echostraat 12.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven, instellingen en verenigingen, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven, verenigingen en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, informatica, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

het begeleiden van bedrijven, instellingen en verenigingen op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaats-werkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, instellingen en verenigingen, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. In dit verband mag de vennootschap onroerende goederen in hypotheek geven, alsook zich borg stellen of haar goederen in hypotheek geven, voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van (een gedeelte van) deze onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- het toestaan van leningen, kredietopeningen, borgstellingen en andere zekerheden aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Dit alles in de ruimste zin,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, eik met een fractiewaarde van een/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Kris VANHAECHT heeft inbreng gedaan van een bedrag in geld van 18.414,00 euro, waarvoor hem 99 aandelen werden toegekend.

Mevrouw Skrëllan TACK heeft inbreng gedaan van een bedrag in geld van 186,00 euro, waarvoor haar 1 aandeel werd toegekend.

Op ieder van deze aandelen is 113e gestort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis te Brussel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezol-digde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste woensdag van juni om 14 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem,

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden,

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3.Onmiddellijk werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer

Vanhaecht Kris, voornoemd, die het mandaat heeft aanvaard.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kristiaan TRIAU

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PATH4QUALITY

Adresse
ECHOSTRAAT 12 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande