PATRIMO INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PATRIMO INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.663.593

Publication

01/07/2014
ÿþ?bd Wond 11.1

I tait

In de bijlagen bij liM'Belgég na neerlegging ter :'griffie van e alte

1 1

20 jüN( 201k

ter griffie van de 1\lederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

aVehjzffilfewiliteonaken kopie

Griffie

Ondernemingsnr : 0438.663.593 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Nieuwstraat, 46 te 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - vastklikken van reserves

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 27 maart 2014, geregistreerd vier bladen geen verzending te Dendermonde 1 op 1 april 2014 reg 5 boek 130 blad 60 vak 19. Ontvangen vijftig euro. Getekend door de eerstaanwezende inspecteur M.Kindermans, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap "PATRIMO INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te 1730 Asse, Nieuwstraat, 46, met algemeenheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 31 december 2013 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderdvijfentwintigduizend euro (125.000, 00 euro) uit het overgedragen resultaat. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (EUR 112.500, 00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders het dividend niet in speciën wensen te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te Kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de teste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 18 mei 2012,

TWEEDE BESLISSING: Verslagen

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 25 maart 2014, en van het verslag de dato 25 maart 2014 van Verscheiden Walkiers & Co Bedrijfrevisoren, vertegenwoordigd zoals voormeld, door de raad van bestuur aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng In natura. De aandeelhouders verklaren een kopij van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor gedateerd op 25 maart 2014, luiden ais volgt:

BESLUITEN:

"Ondergetekende, Verscheiden Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 20 december 2013 door de Raad van Bestuur van de NV Patrimo Invest, met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Nieuwstraat 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0438.663.593, gekend op de Rechtbank te Brussel, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 §1 W. Venn,, het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in nature omvat vier vorderingen met een gezamenlijke waarde ten belope van E 112.500,00, ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in nature worden gegeven.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

PATRIMO INV EST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dal:

" "

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijisrevisoren inzake de inbreng n nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk Is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

- de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

- de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

DERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in nature (rekening/courant)

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W113 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (EUR 112.500, 00) om het van tweehonderddrieëndertigduizend negentien euro éénennegentig cent (EUR 233.019,91) te brengen op driehonderdvijfenveertigduizend vijfhonderd negentien euro éénennegentig cent (EUR 345.519,91),), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zef worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten leste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, aile aandeelhouders, vertegenwoordigd als gezegd, die verklaren, bij monde van hun vertegenwoordiger, volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vast-'staande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de Vennoot-'schap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor,

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoe-'kt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde Kapitaalverhoging van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (EUR 112.500, 00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderdvijfenveertigduizend vijfhonderd negentien euro éénennegentig cent (EUR 345.519,91) vertegen-iwoordigd door negenhonderdveertig (940) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/940ste van het maatschappelijk kapitaal.

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalvenhoging die voorafgaat, beslist de vergadering het artikel over het kapitaal van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdvijfenveertigduizend vijfhonderd negentien euro éénennegentig cent (EUR 345.519,91) vertegerriwoordigd door negenhonderdveertig (940) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/940 ste van het maatschappelijk kapitaal."

De vergadering bevestigt voor zover als nodig dat de aandelen reeds sedert voor 31/12/2011 op naam zijn en beslist tot schrapping van elke verwijzing naar aandelen aan toonder in de statuten.

ZEVENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent het notariaat Van Hauwermeiren te Lede (Oordegem) voormeld, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statu-gen van de Ven-inootschap op te stellen, te onderteke-inen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wehtelilke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren

, Bijlage: - uitgifte akte NA registratie

- coördinatie van de statuten

,

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

. -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/09/2013 : BL548666
30/08/2012 : BL548666
03/07/2012 : BL548666
02/09/2011 : BL548666
26/08/2010 : BL548666
01/09/2009 : BL548666
02/09/2008 : BL548666
24/04/2008 : BL548666
10/09/2007 : BL548666
04/08/2006 : BL548666
03/08/2005 : BL548666
09/08/2004 : BL548666
09/01/2004 : BL548666
09/01/2004 : BL548666
09/10/2003 : BL548666
21/10/2002 : BL548666
20/10/2001 : BL548666
25/11/2015 : BL548666
27/10/2000 : BL548666
03/07/1999 : BL548666
14/11/1989 : BLA51506
01/06/2018 : BL548666

Coordonnées
PATRIMO INVEST

Adresse
NIEUWSTRAAT 46 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande