PECUNIA NON OLET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PECUNIA NON OLET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.973.656

Publication

25/09/2014
ÿþ mod 1 Li

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Vo beho NEERGELEGD

aan

Belg Staat

11111111.11,111111 1

115111

1 U SEP. 21114

Griffie Rechtbank van Koophandel

t#Affitn.









Ondernemingsnr: C66.1- G%

Benaming (voluit) : PECUNIA NON OLET

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Optielt 26

3390 Tielt-Winge

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarsche op 22 augustus 2014,

geregistreerd op het eerste registratiekantoor Leuven 2 op 4 september 2014, boek 1390, blad 20, vak 1104, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), de adviseur-ontvanger, (getekend), DE CLERCQ Godelieve, 11 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/de heer BINDRIKS Matthias Marcus Lucas, NN 83.11.22-123.67, ongehuwd, wonend te 3390 Tielt-Winge, Optielt 26.

112/mevrouw VAN DEN BRUEL Leen, NN83.07.10-286.42, ongehuwd, wonend te 3390 Tielt-i 1: Winge, Optielt 26.

i1benaming: Pecunia non olet 1

zetel: 3390 Tielt-Winge, Optielt 26

duur: onbepaald

1i kapitaal: achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) volledig in geld geplaats en ten belope van!

:izesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00) in geld gestort, vertegenwoordigd door 100 aandelen op!

1;

naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voornoemde heer Hindriks, die stortte1

ten belope van drieduizend honderd Euro (¬ 3.100,00), waarvoor hem 50 ten belope van één/derdel gestorte aandelen worden toegekend en voornoemde mevrouw Van den Bruel, die stortte ten belope1 1i van drieduizend honderd Euro (¬ 3.100,00), waarvoor haar 50 ten belope van één/derde gestoitej aandelen worden toegekend.

1! boekjaar: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen1 !; van rechtspersoonlijkheid tot 2015)

11 doel: -Alle activiteiten van management en consultancy in de ruimste zin van het woord. Hieronderi 1! vallen o.a. financial controlling, de optimalisering van cashflows, opzetten en opmaken van1 i1periodieke financiële rapporteringen, budgettering, rendabiliteitsberekeningen, haalbaarheidsstudies,l i1 etc.

-Raad en bijstand verlenen bij de administratieve organisatie, de automatisatie ervan, het financieell

1;

beheer en het algemeen bedrijfsbeleid van alle vormen van ondernemingen, verenigingen eni

11besturen.

-Uitvoeren van studies over oprichting, omvorming, fusies of splitsingen, liquidaties vanl

vennootschappen en het uitvoeren van alle audits en verslaggeving terzake.

-Adviesverlening op het gebied van public relations en communicatie.

-Het geven en organiseren van opleidingen en seminaries.

11 Algemeen:

!! -Alle beheer, management, deelname of belangenmenging rechtstreeks of onrechtstreeks in!

li bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook.

11-De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen!

uitoefenen en mag borg staan voor derden en de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor.,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Het deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren, exploiteren van onroerende goederen en roerende goederen en effecten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschappen alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan. -Het verrichten van commerciële, industriële of financiële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in binnen- als in buitenland, op wijze die zij het meest geschikt acht.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

iaarvpreadering: laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste vergadering heeft plaats in 2015).

bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun

handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerders zal door de algemene vergadering vastgesteld worden. Elke zaakvoerder kan de vennootschap afzonderlijk verbinden en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Tot gewone zaakvoerder wordt de heer Matthias Marcus Lucas Hindriks, wonend te 3390 Tielt-Winge, Optielt 26 aangesteld voor onbepaalde duur.

com nissaris: geen benoemd.

bestemming van de winst - reserve: Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar. Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen. Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

vereffening - verdeling: Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. Bij gebrek aan dergelijke aanstelling wordt de vereffening uitgevoerd door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders. Na vereffening van. gans het_passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld

Op de laatste brz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

' I, Vor k behouden aan net Belgiech Staatsblad

worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet' zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(gel) Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte



Op de laatste bfz, van Luik 8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16503-0145-009

Coordonnées
PECUNIA NON OLET

Adresse
OPTIELT 26 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande