PEDIALLER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEDIALLER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.378.828

Publication

26/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgie Startsled bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van cligea ontvangen opngui

*14176084*

Ondernemingsnr 0449.378.828 Benaming

" (voluit) : Pedialler

(verkort):

il SEP. 2014

ter griffie van de Nederlandstalicra rachtbank van koophandel Brusse--1

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wemmel (1780) Bouchoutlaan, 3

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vervroegde ontbinding - Afsluiting vereffening

Voor notaris Simon Wets met standplaats te Schaarbeek op 5 september 2014, is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PEDIALLER" met maatschappelijke zetel te Wemmel (1780) Bouchoutlaan, 3, met ondernemingsnummer 0449.378.828.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Xavier Wets te Schaerbeek op negentien januari negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vier maart negentienhonderd drieënnegentig onder nummer 930304-75, gewijzigd ingevolge akten verleden voor notaris Xavier Wets te Schaerbeek op tweeëntwintig juni negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijiagen van het Belgisch Staatsblad van vijf augustus negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990805-555, en voor notaris Simon Wets te Schaerbeek op tweeëntwintig november tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van dertig december daarna onder nummer 05191623.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van Mijnheer VAN DE VELDE Guy Marie Alphonse, geboren te Oudenaarde op zeventien oktober negentienhonderd achtendertig (identiteitskaart nummér 591276300865 - nationaal register 38101709767) wonende te Wemmel (1780) Bouchoutlaan, 3, die verklaart dat de honderd zesentachtig (186) aandelen van het kapitaal van de vennootschap hem toebehoren.

Gezien het gering aantal vennoten wordt er geen bureau gevormd.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren wat volgt

A) De huidige vergadering heeft als agenda:

1) verslag door de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passive van de vennootschap afgesloten op een datum die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld, alsook een verslag van een bedrijfsrevisor over de staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder;

2) geen vereffenaar wordt aangeduid;

3) ontslag van de huidige zaakvoerders;

4) afgifte van de maatschappelijke goederen;

5) sluiting van de vereffening.

B) dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro bedraagt (18.600 ¬ ) en verdeeld is in' honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

C) De vennootschap heeft geen obligaties of andere effecten uitgegeven.

D) De vennootschap heeft geen commissaris genoemd.

E) De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, Mijnheer VAN DE VELDE Guy, voornoemd.

F) Aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd en het geheel van het maatschappelijk kapitaal is

vertegenwoordigd.

_... _ .... . -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

G) De vérgadering is dus rechtsgeldig samenge-Isteld en kan geldig beraadsla-'gen en beslissen over alle agendapunten zonder dat het bewijs moet worden voorgelegd dat de fortralitehten van de bijeenroeping vervuld werden.

beh cation aan het petglsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de verga-idering als juist erkend. Zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld en dat ze bevoegd is om over de agendapunten te beraadslagen en te beslissen.

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen en rekening houdend met hetgeen voorafgaat, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formalitehten waartoe de vennoot-'schap gehouden is krachtens artikel 181 § 1 van het = Wetboek van vennootschappen

VERSLAGEN

Met eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van het-verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel van ontbinding van de vennootschap, en van de gevoegde aangehechte - staat van activa en passiva afgesloten op vijftien juli tweeduizend en veertien, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Régis Van Caillie Bedrijfsrevisoren" te Etterbeek (1040 Brussel) Camille Coqüilhatstraat, 8, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Régis Van Cane, besluit met volgende woorden:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap PEDIALLER BVBA een boekhoudkundige , staat, afgesloten op, 15 juli 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 491.980,63 EUR en een eigen vermogen van 486.020,78 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele, normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de' controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd, werd.

Op basis van de door ons uitgevoerde werkzaamheden, uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij tevens mededelen dat de' staat van activa en passiva per 15 juli 2014 rechtstreeks voortvlodt uit de boekhouding van de vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen .ontbinding van PEDIALLER BVBA. Huidig verslag mag niet voor andere doeleinden

gebruikt worden. " -

Brussel, 29 augustus 2014."

TWEEDE BESL1SS1NG

De algemene vergadering beslist om de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar I vereffeningstelling uit vanaf heden.

DERDE BESLISSING

De verdadering verklaart dat er geen vereffenaar is aangesteld en stelt vast dat volgens voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap en voormeld verslag van de revisor aile schulden tegenover derden, hetzij zijn terugbetaald, hetzij ervoor een bedrag gelijk aan het bedrag van de schuld is geconsigneerd.

VIERDRE BESLISSING

De vergadering beslist de rekeningen van de vennootschap goed te keuren.

VIJFDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kerinis van het ontslag van dd

huidige zaakvoerders,

De vergadering beslist om hen algemene kwijting te verlenen voor de door hen uitgevoerde taak.

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de oerso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ZÉSDE BESLISSING

De huidige aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen.

De aandeelhouders verklaren en verbinden zich ertoe de eventueel niet gekende schulden persoonlijk ten laste te nemen.

Voor-

behouden aan het 13elgisch

Staatsblad

--f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLISSING

Gezien de afgifte van de goederen aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de niet-aangezuiverde schulden verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten et stelt est dat de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met bepérkte aansprakelijkheid "PEDIALLER" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te Wemmel (1780) Bouchoutlaan, 3.

VERKLARING VAN WETTIGHEID

Krachtens artikel 181 bis van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekenende notaris, na , nauwgezet onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid der rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

'STEMMING

Alle beslissingen werden met eenparigheid van stemmen aanvaard.

RECHTEN OP GESCHRIFTEN

Het récht op geschriften verschuldigd op onderhavige akte bedraagt vijfennegentig euro (95 q. Ondergetekende notaris bevestigt dat dit redht in zijn handen betaald werd.

VENTDsEWET

De partijen erkennen dat de ondergetekende notaris hun aandacht erop gevestigd heeft dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen vastgesteld worden.

De partijen hebben in dit verband verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen ,voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De partijen bevestigen tevens dat ondergetekende notaris hen naar behoren ingelicht heeft over de rechten, verplichtingen en lasten die voor hen voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad verstrekt heeft.

Aangezien de agenda afgewerkt is, wordt de vergadering gesloten om vijftien uur dertig,

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Gedaan en gesloten te Schaerbeek op het kantoor.

, Na toelichting van dit proces-verbaal en integrale voorlezing ervan hebben de comparanten, samen met

, Ons, Notaris, getekend.

_ .

Op de laatste blz. van LiliÈ B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hel van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 28.10.2013 13639-0034-011
17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.09.2012, NGL 16.10.2012 12608-0306-011
29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 13.09.2011, NGL 24.11.2011 11615-0013-011
29/04/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsblai

III IIII II IIII III IIII iI IIII II III

'11065169"



g 8 AVR. MU

eusse-

Griffie

Benaming : PEDIALLER

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bouchoutlaan 3 1780 Wemmel

Ondernemingsnr : 0449378828

Voorwerp akte : Herbenoeming van mandaat van de zaakvoerder

Er blijkt uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 14 september 2010 dat de vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de herbenoeming van Mijnheer G. Van de Velde als zaakvoerder.

Het mandaat is bezoldigd en begint op 14 september 2010 en eindigt op de Buitengewone Algemene Vergadering van 2016.

Voor eensluidend verklaard analytisch uittreksel.

Gedaan te Wemmel, op 4 april 2011

G. VAN de VELDE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

27/10/2009 : BLT002434
11/09/2008 : BLT002434
05/10/2007 : BLT002434
22/09/2006 : BLT002434
30/12/2005 : BLT002434
20/10/2005 : BLT002434
25/11/2004 : BLT002434
06/10/2004 : BLT002434
20/10/2003 : BLT002434
21/10/2002 : BLT002434
15/11/2001 : BLT002434
07/11/2001 : BLT002434
27/10/2000 : BLT002434
26/05/1999 : BLT002434
04/03/1993 : BLT2434

Coordonnées
PEDIALLER

Adresse
BOUCHOUTLAAN 3 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande