PEE WINDOWS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PEE WINDOWS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 844.100.928

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 17.09.2013, NGL 25.10.2013 13643-0237-011
05/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12301413*

Neergelegd

01-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844100928

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" Fabricatie en afwerking van ramen, deuren, rolluiken, veranda s en garagepoorten in alle mogelijke materialen, onder meer hout, ijzer, aluminium en kunststof;

" De beglazing van alle geproduceerde producten;

" Algemene schrijnwerkerij;

" Aankoop, verkoop, import en export van glas, ramen, deuren, rolluiken, veranda s en garagepoorten, alsook alle aanverwante producten en toebehoren, ongeacht in welk materiaal deze ook vervaardigd zouden zijn;

" Aankoop, verkoop, import, export van productiemachines voor de vervaardiging van ramen, deuren en al de mogelijke toebehoren in kunststof en andere materialen;

" Leasen en in leasing geven van bovenvermelde machines, evenals huur en verhuur ervan;

" Beheren in de meest ruime betekenis van een onroerend vermogen, waarin begrepen het occasioneel verwerven en vervreemden van onroerende goederen;

" Beheren in de meest ruime betekenis van alle roerende financiële activa, spaarrekeningen en effecten, met daarbijhorende vervreemdingen en verwervingen;

" Alle handelingen die strekken tot de bewaring en de uitbreiding van het maatschappelijk vermogen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen stellen die in de meest ruime zin verband houden met hetgeen hierboven is vermeld, hierin eveneens begrepen alles wat in de sector, waarin de vennootschap haar bedrijvigheid uitoefent, thans voorhanden is of in de toekomst voorhanden zal zijn en zonder dat deze opsomming beperkend geïnterpreteerd kan worden.

De vennootschap kan deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in franchise, groot- of kleinhandel of als tussenpersoon.

Zij mag daarenboven zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Benaming (voluit): PEE WINDOWS

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2840 Rumst, Catenbergstraat 2a

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht, op achtentwintig februari

tweeduizend en twaalf, eerstdaags neer te leggen ter registratie, dat 1. de heer PEE Jan, geboren te

Bonheiden op drieëntwintig mei negentienhonderd negenenzeventig, (..),wonend (...), te Haacht, Langerheide

1/A, hierna genoemd  de oprichter , (...) en 2. (...), notaris Bernard Tuerlinckx verzocht hebben, bij

authentieke akte de statuten vast te stellen van een Naamloze Vennootschap.

Zij stellen de statuten van deze vennootschap als volgt vast:

I. STATUTEN.

Hoofdstuk I : Aard van de vennootschap

Artikel 1.- Naam

De vennootschap heeft de vorm van een Naamloze vennootschap.

Haar naam luidt PEE WINDOWS.

Artikel 2.- Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2840 Rumst, Catenbergstraat 2A.

(...)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, fusie, splitsing of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Tevens zal zij het beheer ervan mogen waarnemen.

Zij kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat voorgaande opsomming als limitatief dient beschouwd te worden.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. (...)

Hoofdstuk II : Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5.- Kapitaal - Aard van de effekten

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Al de aandelen, met inbegrip van de volgestorte aandelen, zijn en blijven op naam. (...)

Artikel 7.- Toegestaan kapitaal

In het geval dat de raad van bestuur de toelating verkrijgt om het kapitaal te verhogen, overeenkomstig artikel 603 van het wetboek van vennootschappen, zullen de verhogingen van het kapitaal waartoe krachtens deze bevoegdheid wordt besloten kunnen geschieden:

- hetzij door inbrengen in speciën of in natura, gebeurlijk met inbegrip van een onbeschikbare uitgiftepremie, waarvan de raad van bestuur het bedrag vaststelt, en door het creëren van nieuwe aandelen, die van de door de raad van bestuur vast te stellen rechten genieten;

- hetzij door omzetting van reserves, zelfs onbeschikbare, of van uitgiftepremies, en met of zonder het creëren van nieuwe aandelen.

Deze bevoegdheid wordt aan de raad van bestuur toegekend voor een duur van vijf jaar, die een aanvang neemt bij de bekendmaking van de beslissing door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders om zulke toelating te geven aan de raad van bestuur. Zij kan één of meer malen vernieuwd worden door de algemene vergadering die beraadslaagt overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

In geval van kapitaalverhoging door de raad van bestuur, in het kader van het toegestaan kapitaal, zal de raad van bestuur de uitgiftepremies, indien er zijn, moeten toewijzen aan een onbeschikbare rekening die, zoals het kapitaal, de waarborg van derden zal vormen en die, onder voorbehoud van haar incorporatie door de raad van bestuur bij het kapitaal zoals hiervoor voorzien, slecht zal kunnen verminderd of opgeheven worden krachtens een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist door artikel 612 van het wetboek van vennootschappen. (...)

Hoofdstuk III : Raad van bestuur - Dagelijks beheer

Artikel 12.- Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens het aantal wettelijk verplichte bestuurders, al of niet vennoten, benoemd voor een maximale termijn van zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en ten allen tijde door haar herroepbaar.

Zij zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Ingeval één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature(s) te voorzien tot aan de eerstvolgende algemene vergadering, die tot de definitieve benoeming overgaat.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt, moet deze een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht; er kan tevens een plaatsvervanger benoemd worden om elke verhindering te vermijden.

Artikel 13.- Voorzitterschap  Bijeenroeping

De raad van bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter.

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter of door twee bestuurders.

De bijeenroepingen geschieden schriftelijk of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten laatste vierentwintig uur voor de vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid; in deze laatste situatie worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in het oproepingsbericht of in het verslag van de vergadering.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats gevestigd in België, zoals aangeduid in de oproepingen. De vergaderingen kunnen ook elders gehouden worden indien alle bestuurders hiermee akkoord gaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien het mandaat van bestuurder vroegtijdig vacant wordt, voorziet de raad van bestuur in de vervanging van de bestuurder door coöptatie van een nieuw lid op voorstel van de aandeelhouders die de ontslagnemende of overleden bestuurder hebben voorgesteld.

Artikel 14.- Beraadslaging van de raad van bestuur

1. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien de meerderheid van de leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan aan een van zijn collega's volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht dient schriftelijk te zijn of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft. In dat geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Het aldus vertegenwoordigde lid zal als aanwezig beschouwd worden. Elke aanwezige of vertegenwoordigde bestuurder beschikt over één stem in de raad van bestuur.

Een bestuurder kan eveneens, maar slechts indien de helft van de leden van de raad van bestuur in persoon aanwezig zijn, zijn mening schriftelijk laten kennen en zijn stem schriftelijk uitbrengen of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft.

Elke bestuurder kan deelnemen aan de beraadslagingen van een raad van bestuur en er zijn stem uitbrengen door ieder mondeling of videografisch middel van telecommunicatie, dat bestemd is om conferenties te organiseren tussen verschillende deelnemers die zich geografisch ver van elkaar bevinden en die de gelijktijdige verbinding mogelijk maken.

De machtiging deze technieken te gebruiken tijdens een vergadering van de raad van bestuur moet genomen worden door een voorafgaande stemming bij meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders tijdens de bijeenkomst van deze raad. Er moet beslist worden over de vraag of, gezien de punten weergenomen in de agenda van de vergadering, het gebruikt procédé genoeg waarborgen biedt om ieder gespreksgenoot zonder misverstand te herkennen, en om de overbrenging en de betrouwbare weergave van de debatten en stemmingen weer te geven, alsook om de confidentialiteit van de beraadslagingen te waarborgen.

De uitzending moet onderbroken worden, zodra de voorzitter van de raad van mening is dat de bovenvermelde waarborgen niet meer verzekerd zijn.

Wanneer deze voorwaarden voortdurend vervuld zijn tijdens de vergadering van de raad, zal de bestuurder die behoorlijk gemachtigd werd om deze technieken te gebruiken als aanwezig beschouwd worden, zowel ter gelegenheid van de vergadering als van de stemming.

2. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

3. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij absolute meerderheid van stemmen. In geval van staking van stemmen is de stem van diegene die de bijeenkomst voorzit niet bepalend.

4. In geval van tegenstrijdigheid van belangen dienen de artikels 523 en 524 van het Wetboek van vennootschappen nageleefd te worden.

5. De unanimiteit binnen de raad van bestuur is vereist voor de beslissingen betreffende de

tariefpolitiek (tariefstructuur en kortingen), het afsluiten van belangrijke commerciële contracten, de

aanwerving van kaderleden, de operationele begroting en de investeringsbudgetten. (...)

Artikel 16.- Machten van de raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling op

het vlak van beheer, beschikking of bestuur in het belang van de vennootschap. Hij kan alle handelingen stellen

die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. (...)

Artikel 18.- Vertegenwoordiging

Algemeen:

De vennootschap wordt in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van degenen die de tussenkomst

van een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar vereisen, alsmede in rechte vertegenwoordigd:

- hetzij door een gedelegeerd bestuurder;

- hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend;

- hetzij door één of meer gevolmachtigden, binnen de perken van zijn of hun opdracht;

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de Raad van Bestuur, door de

bestuurders bevoegd om haar te vertegenwoordigen en door de organen van dagelijks bestuur, zelfs zo dezen de grenzen van het vennootschapsdoel en of hun vertegenwoordigingsbevoegdheid overschrijden, tenzij de vennootschap bewijst dat derden daarvan kennis droegen of gezien de omstandigheden, daarvan niet onkundig konden zijn. (...)

Hoofdstuk IV : Algemene Vergadering

Artikel 21.- Machten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de aandeelhouders.

Zij bezit de machten die haar door de wet en de statuten toegekend zijn.

Artikel 22.- Bijeenkomst

De algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in iedere andere plaats gelegen in België bepaald in de bijeenroepingsberichten.

De jaarvergadering wordt gehouden de derde dinsdag van de maand september van elk jaar om negentien uur of indien die dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag.

Artikel 23.- Toelatingsvoorwaarden aan de algemene vergaderingen -Vertegenwoordiging - Stemming per brief

De oproeping voor de algemene vergaderingen gebeuren overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Iedere aandeelhouder mag aan een andere natuurlijke of rechtspersoon , al dan niet aandeelhouder, volmacht geven om hem te vertegenwoordigen.

Evenwel mogen de minderjarige kinderen, de ontzetten en andere onbekwamen, alsook de rechtspersonen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen aandeelhouder is; eveneens mag een aandeelhouder door de echtgenoot, niet aandeelhouder, vertegenwoordigd worden.

De medeëigenaars, evenals de schuldeisers en pandgevers, dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen. De blote eigenaars zullen de vruchtgebruikers vertegenwoordigen, behalve in geval van een andersluidende overeenkomst of bepaling in de akte die het vruchtgebruik vestigt.

Ieder aandeelhouder kan per brief stemmen bij elke algemene vergadering, door middel van een formulier dat vermeld (i) de naam en het adres of de maatschappelijke zetel van de aandeelhouder, (ii) het aantal effecten voor dewelke hij deelneemt aan de stemming en (iii) de aanduiding, voor elk punt van de agenda, van de wijze waarop hij zijn stemrecht of zijn beslissing zich te onthouden, uitoefent.

Voormelde toelatingsvoorwaarden aan de algemene vergaderingen zijn eveneens van toepassing op het stemmen per brief. (...)

Artikel 26.- Beraadslaging

De algemene vergadering beraadslaagt slechts over de punten die op de agenda worden vermeld, tenzij alle aandeelhouders tegenwoordig zijn en eenparig akkoord gaan om over nieuwe punten te beraadslagen, of tenzij uitzonderlijke omstandigheden, die nog niet gekend waren op het ogenblik van de bijeenroeping, vereisen dat er een besluit wordt genomen in het belang van de vennootschap.

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, beslist de vergadering rechtsgeldig, welk ook het aantal vertegenwoordigde aandelen is, en worden de beslissingen met meerderheid van stemmen genomen; de stemmen van diegenen die zich onthouden, worden niet meegeteld.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. In geval van verwerving of het in onderpand geven door de vennootschap van haar eigen aandelen, wordt het stemrecht dat is verbonden aan deze aandelen geschorst.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. Nochtans zal iedere stemming, met inbegrip van de verkiezing van bestuurders, bij geheime stemming plaats vinden, indien twee aandeelhouders dit vragen.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de absolute meerderheid behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de kandidaten die het hoogste getal stemmen hebben behaald. Indien bij een herkiezing de stemmen staken, is de oudste kandidaat verkozen. (...)

Hoofdstuk V.- Inventaris en jaarrekening

Artikel 29.- Maatschappelijke bescheiden

Het maatschappelijk jaar begint op één april van ieder kalenderjaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgendkalenderjaar. (...)

Artikel 30.- Uitkering

Op de jaarlijkse netto winst, en na aftrek van de algemene onkosten en delgingen, wordt vijf procent afgehouden. Deze afhouding zal niet verplicht zijn wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt zal hebben.

Op voorstel van de raad van bestuur zal de algemene vergadering beslissen over de aan het overschot van de netto winst te geven bestemming.

Artikel 31.- Betaling van de dividenden

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en in de plaatsen door de raad van bestuur aangeduid.

Zich schikkend naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur interimdividenden uitkeren.

Hoofdstuk VI : Ontbinding en Vereffening(...)

Artikel 33.- Verdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De netto-opbrengst van de vereffening zal tussen alle aandeelhouders, per gelijke delen, verdeeld

worden. (...)

II. OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar  Bekrachtiging verbintenissen -Toegestaan kapitaal.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot éénendertig maart tweeduizend

dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

Alle sedert één december tweeduizend en elf in naam van de in oprichting zijnde vennootschap

aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk overgenomen

en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

A. INSCHRIJVING EN AFBETALING.

Inbreng in geld. (....)

(Notaris Bernard Tuerlinckx te Haacht, voornoemd, verklaart dat de gelden, hetzij een bedrag van

eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500,00) euro werden neergelegd op een rekening, geopend op naam van de

vennootschap in oprichting bij de KBC Bank.)

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd

(61.500,00) euro. (...)

D. BENOEMINGEN.

De Heer Pee Jan, oprichter bij deze en Mevrouw Heens Vera Joseph Angelina, verschijnster bij deze,

worden beiden tot bestuurder benoemd.

Zij verklaren hun mandaten te aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De Heer Jan Pee

wordt tot gedelegeerd bestuurder benoemd.

Voor gelijkvormig uittreksel,

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

De instrumenterende notaris, Bernard Tuerlinckx, te Haacht.

31/03/2015
ÿþ~ -- Mod word 11.1

P11111F111 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rtée3

,~º%

Voor-

behoude

aan het

Belgisci' Staatsbla

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 I,IAAR1 2015

afdelineerpen

Ondernemingsnr : 0844.100.928

Benaming

(voluit) : Pee Windows

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2840 Rumst, Catenbergstraat 2A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Blijkens het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd.10 februari 2015 werd de maatschappelijke zetel verplaatst van Catenbergstraat 2A, 2840 Rumst naar Leuvensesteenweg 177, 3191 Hevea (Boortmeerbeek) met ingang van 10 februari 2015.

Gedaan te Rumstop 10 februari 2015.

ibe-L:(euuxie\_,

reÂJQy 1-eo.AL)3

.b/Auwzue-L,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PEE WINDOWS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 277 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande