PELAGIA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PELAGIA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.187.429

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 25.06.2014 14217-0545-010
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 25.06.2013 13210-0110-009
09/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ikiPÀ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~,r ~+~~

~'~`~ ~

 _(dia 2012

Griffie

ii II 11fl 11fl1ll1111 i lila

*12182674*

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834187429

Benaming

(voluit) : PELAGIA

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FRIMA

Zetel : 1840 LONDERZEEL, DAMVELD 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING DOEL - OMVORMING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Vennootschap onder Firma "PELAGIA", met zetel te 1840 Londerzeel, Damveld 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0834187429 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0834.187.429,

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen:

1, De vergadering beslist het maatschappelijk kapi-taal te verhogen met achttienduizend honderd euro (18.100,00 ¬ ), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van vijfhonderd euro (500,00 ¬ ) tot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van drieduizend zeshonderd twintig (3.620) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de resultaten van de vennootschap zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Op deze nieuwe aandelen za! onmiddellijk worden ingeschreven in geld, aan de fractiewaarde van vijf euro (5,00 ¬ ) per aandeel.

2. Vervolgens komt alhier tussen: Mevrouw Santy Greet, die verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "PELAGIA".

Zij verklaart vervolgens in te schrijven op drieduizend zeshonderd twintig nieuwe aandelen ten bedrage van vijf euro (5,00 ¬ ) per aandeel.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de aandelen waarop aldus werd ingeschreven, volstort zijn ten belope van elfduizend negenhonderd euro (11.900,00 ¬ ) door storting in speciën uitgevoerd op rekeningnummer BE33 7450 3870 0746 geopend bij KBC Bank op naam van de vennootschap, zodat deze laatste vanaf dit ogenblik beschikt over een bijkomende som van elfduizend negenhonderd euro (11.900,00 ¬ ), zoals blijkt uit een attest van deponering, gedateerd op tweeëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

3. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, nota-ris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van achttienduizend honderd euro (18.100,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het

kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ),

vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd twintig aandelen zonder nominale waarde.

Bijgevolg is de aandelenverhouding ais volgt:

Mevrouw Santy Greet, voornoemd: tot beloop van drieduizend zevenhonderd aandelen, hetzij

achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00 ¬ );

- de Heer Pas Frank, voornoemd: tot beloop van twintig aandelen, hetzij honderd euro (100,00 ¬ );

Totaal: drieduizend zevenhonderd twintig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro,

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, bedrag waarover de vennootschap

thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerders.

4. Het maatschappelijk doel wordt gewijzigd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- adviesverlening op het gebied van bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, public relations, communicatie en

mediapresentatie;

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- managing van artiesten, sportlui en overige personaliteiten;

- markt- en opinieonderzoekdiensten;

- aanbieden van reclameruimte en verkopen van publiciteit in diverse media;

- ontwerpen van publicitaire teksten, slogans, films, artikelen en voeren van reclame- en

promotiecampagnes voor derden via verschillende media;

- concipiëren van reclametechnieken;

- groot- en kleinhandel in meubels;

- het beheren, valoriseren en in stand houden van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende

goederen;

- detailhandel in diverse producten;

- uitbating minisupermarkt met een verbruikszaal;

- geven van kookworkshops;

- groot- en kleinhandel in kleding.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, recht-streeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken,

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

5.Er wordt kennis genomen van het verslag van het bestuursorgaan en van de staat van activa en passiva, afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en twaalf, dit alles zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen inzake omvorming van vennootschappen.

6.13e toelichting van het bestuursorgaan aangaande het voorstel tot omzetting van de Vennootschap onder firma in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aan-sprakelijkheid wordt aanhoord,

7.Het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", te Sint-Niklaas, Plezantstraat 8b, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Hemelryck, over de staat van activa en passiva, en in het bijzonder of daarin de toestand van de vennootschap op getrouwe en juiste wijze is weergegeven, wordt aanhoord.

Het besluit van dit verslag luiden als volgt:

"6. Besluit

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva per 31 juli 2012, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap onder firma "Pelagia", aan een controle onderworpen, dit met het oog op de omzetting van voornoemde vennootschapsvorm in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze controles werden uitgevoerd conform de algemene controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren en de normen betreffende de controle bij het voorstel tot omzetting van een vennootschapsvorm.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals zij uit de staat van activa en passiva per 31 juli 2012 blijkt, heeft plaatsgehad.

Bij onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzet-ting van een vennootschap, blijkt dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 juli 2012 de vermogenstoestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft op die datum. Het netto-actief volgens volgens deze staat bedraagt EUR 8.745,05, welke EUR 9.804,95 kleiner is dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Opgemaakt op 20 augustus 2012

A & F Bedrijfsrevisoren burg, BVBA vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, Bedrijfsrevisor (getekend),"

8. Er wordt beslist om de bestaande Vennootschap onder Firma om te vormen in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passiva bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de Vennootschap onder Firma.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer en blijft ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel.

9.Er wordt ontslag gegeven aan het volledige be-stuursorgaan, en er wordt hen kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat. De vergadering bevestigt tevens het ontslag van de Heer Pas Frank sinds vijf oktober tweeduizend en twaalf. Als niet-statutaire zaakvoerder word benoemd, voor onbepaalde duur van de vennootschap:

- Mevrouw Santy Greet, voornoemd; hier aanwezig en aanvaardend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens anders-luidende beslissing van de algemene vergadering.

10, De nieuwe statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PELAGIA"

worden ten-slotte vastgesteld als volgt, overeenkomstig de hoger genomen beslissingen:

STATUTEN

HOOFDSTUK 1: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ArtikelI:De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "PELAGIA".

Artikel 2 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1840 Londerzeel, Damveld 23.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige

beslissing van de zaakvoerder(s).

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel:

- adviesverlening op het gebied van bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, public relations, communicatie en

mediapresentatie;

- managing van artiesten, sportlui en overige personaliteiten;

- markt- en opinieonderzoekdiensten;

- aanbieden van reclameruimte en verkopen van publiciteit in diverse media;

- ontwerpen van publicitaire teksten, slogans, films, artikelen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media;

- concipiëren van reclametechnieken;

- groot- en kleinhandel in meubels;

- het beheren, valoriseren en in stand houden van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen;

- detailhandel in diverse producten;

- uitbating minisupermarkt met een verbruikszaal;

- geven van kookworkshops;

- groot- en kleinhandel in kleding.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, recht-streeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen,

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4 :De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

HOOFDSTUK il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL AANDELEN

Artikel 5 :Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd twintig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerders.

Artikel 6 : KAPITAALVERHOGING

Bij elke verhoging van het maatschappelijk kapitaal zullen de nieuwe tegen speciën te onderschrijven aandelen bij voorkeur aangeboden worden aan de eigenaars van de oude kapitaalsaandelen, in evenredigheid van de aandelen in hun bezit op de dag van de kapitaalverhoging, op het tijdstip en onder de voorwaarden die door de algemene vergadering worden bepaald.

Artikel 7 :De beschikkingen aangaande de aandelen en hun overdracht worden geregeld overeenkomstig de artikels 249 tot en met 254 van het Wetboek van Vennootschappen. Evenwel zal de afstand onder levenden en de overdracht wegens overlijden betreffende de aandelen bij voorkeur geschieden aan de vennoten die reeds deel uitmaken van de vennootschap. De waarde van die aandelen zal bepaald worden, indien geen overeenstemming wordt bereikt tussen de overdrager en de overnemer, door een deskundige aangesteld door de rechtbank op kosten van de overdrager

De weigering van afstand onder levenden of overdracht wegens overlijden zal geen aanleiding geven tot verhaal.

Artikel 8 :De aandelen zijn op naam. De overdracht van aandelen wordt ingeschreven in het register van aandelen.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen, Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Artikel 9 :De effecten zijn ondeelbaar, De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, is het de vruchtgebruiker die stemrecht heeft op de algemene vergadering. Indien een aandeel aan meerdere personen in onverdeeldheid toebehoort, wordt het eraan verbonden stemrecht opgeschort totdat er onderling overeenstemming bestaat omtrent de vraag wie hen op de algemene vergadering zal vertegenwoordigen. Deze overeenstemming zal dienen te blijken uit een geschreven toelating.

Onbekwamen en minderjarigen worden vertegenwoordigd door hun aangestelde of wettelijke vertegenwoordigers,

HOOFDSTUK 111 : BEHEER - BESTUUR

Artikel10:De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Artikel 11 :De zaakvoerder is bevoegd, en dit vol-gens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of daar onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

ledere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lastheb-bers.

Artikel 12 : ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van be-stuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegen-woordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Artikel 13 :De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur, in de maatschappelijke zetel of op de plaats en het uur aangeduid in de oproepingen,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 14 :Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 15 :Elk jaar maken de zaakvoerders een in-ventaris op, alsmede een jaarrekening overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resulta-tenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

Deze jaarrekening en de verslagen worden verzonden aan de houders van aandelen, tegelijkertijd als de oproepingen.

Deze jaarrekening moet binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door tcedoen van de zaakvoerders bij de Nationale Bank worden neergelegd.

Artikel 16 :Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één (tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 17 :De vennootschap is ontbonden in aile gevallen voorzien door de wet.

Artikel 18 ;ingeval van ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide machten om de vereffenaars aan te duiden, hun machten en bezoldigingen te bepalen en de vereffeningswijze vast te stellen. Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen evenredig verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Artikel 19 ;Elke bepaling niet voorzien bij onderhavige statuten, zal geregeld worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de wijziging van de vennootschap verklaren de comparanten de volgende beslissing te nemen;

Boekjaar

Het huidig boekjaar wordt door de Besloten Vennoot-schap met Beperkte Aansprakelijkheid verder gezet in voortzetting van de Vennootschap onder Firma en sluit af op éénendertig december tweeduizend en twaalf. Algemene vergadering

De eerstvolgende algemene vergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand mei in het jaar tweeduizend dertien.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BIJLAGE : kopie van de akte, verslag bestuursorgaan, staat actief en

42))+ ijfsrevisor,

9

'731

Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumentere

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van de

Verso : Naam en handtekening

Are perso(o)n(en) ordigen

14/03/2011
ÿþà ~~..

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

® 2 MAR. 2011

BRUSSEL~--, ~~

Griffie

11.1111111U1 1°1'

II

hehl

aai

Bel, Staa

e S

Ondernemingsnr Benaming

(voiuit) : PELAGIA

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma Zetel : Damveld 23, 1840 Londerzeel Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

Eijïagen bij liet Rëlgisel Staatsb d - 440372011- Annexes du Moniteur belge

- Santy Greet Pelagia, Damveld 23, 1840 Londerzeel, geboren op 09/06/1967, gehuwd

en

- Pas Frank Louis, Damveld 23, 1840 Londerzeel, geboren op 17/04/1970, gehuwd

verklaren hierbij vanaf 18 februari 2011 een vennootschap onder firma(1/OF) op te richten teneinde voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam een onderneming te gaan uitoefenen.

Ze komen overeen als volgt:

Artikel 1: Naam

De benaming van de vennootschap onder firma luidt "PELAGIA"

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel, Damveld 23.

De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door

eenparige beslissing ven de vennoten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Adviesverlening op het gebied van bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering,

public relations, communicatie en mediarepresentatie.

- Managing van artiesten, sportlui en overige personaliteiten

- Markt- en opinieonderzoekdiensten

- Aanbieden van reclameruimte en verkopen van publiciteit in diverse media.

- Ontwerpen van publicitaire teksten, slogans, films, artikelen en voeren van

reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

- Concipiëren van reclametechnieken

- Ontwerpen, vervaardigen, afwerken, schilderen , polijsten en stofferen van

diverse meubels, wandkasten, tv-meubels ,stoelen, zitmeubels, toonbanken,

vitrines, decoratieartikelen, tuin en terras meubelen en rekken in diverse

materialen.

- Scheppende kunsten

- Kleinhandel in meubels, hedendaagse kunst, schilderijen en tweedehandse

goederen zoals meubels.

- Het beheren, valoriseren en in stand houden van een patrimonium bestaande

uit roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Artikel 4: Duur

De vennootschap is met ingang van 18 februari 2011 opgericht voor onbepaalde

du u r.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 euro vertegenwoordigd door

100 aandelen.

Mevrouw Santy Greet Pelagia brengt 400,00 euro in, wat overeenkomt met 80%

van de aandelen van de vennootschap.

De heer Pas Frank Louis brengt 100,00 euro in, wat overeenkomt met 20%

van de aandelen van de vennootschap.

Artikel 6: Bestuur

Elke vennoot heeft het bestuur en het beheer over de vennootschap.

Beslissingen worden genomen in onderling overleg.

Elke vennoot is bevoegd alle rechtshandelingen voor rekening van de vennootschap

te verrichten die redelijkerwijze tot verwezenlijking van het doel dienstig

kunnen zijn.

De medewerking van alle vennoten wordt echter gevorderd voor:

a. koop en verkoop, huur en verhuur, pacht en verpachting en bezwaring van onroerende goederen;

b. geldlening, kredietovereenkomst en borgtocht;

c. procesvoering en berusting in rechtsvorderingen.

Artikel 7: ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden:

a. door een overeenkomst van de vennoten;

b. door opzegging van een vennoot;

c. door het overlijden van een vennoot zonder overname door de erfgenamen.

Artikel 8: Boekjaar, inventaris en balans

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar, dwz beginnend op 1 januari

en eindigend op 31 december.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 18 februari 2011 en loopt

tot 31 december 2012.

Jaarlijks wordt een inventaris en een balans opgemaakt welke de winst of

het verlies aanwijst.

De vennoten ondertekenen de balans ten bewijze van goedkeuring binnen de

zes maanden na afloop van het boekjaar, of indien de vennootschap eindigt,

binnen drie maanden na het einde van de vennootschap.

Artikel 9: Toetreding

Toetreding van nieuwe vennoten zal alleen zijn toegestaan met schriftelijke

toestemming van alle vennoten.

Aldus overeengekomen en ondertekend te Londerzeel op 18 februari 2011.

SANTY GREET,PELAGIA PAS FRANK LOUIS

,(eaaKcvoeiaeril (zaakvoerder)

Op de laatste blz. van Luik

........ . ..

vermelden : Recto

.......... ..._ ........_

o : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nren)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

Voor"

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PELAGIA

Adresse
DAMVELD 23 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande