PELLIKAAN REAL ESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PELLIKAAN REAL ESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.838.472

Publication

11/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r Q 2 SEP. 2ti13

1111fl!~~~u~~i~uawm~m

1 138851*

flef ISSEL







Ondernemingsnr: Pellikaan Real Estate

Benaming

(voluit): 537" ó38.ÿ1L

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 1 bus 4

(volledig adres)

Onderwe p akte : Oprichting - benoeming - volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Walters, te Brugge (Assebroek), op 26 augustus 2013, is opgericht door de naamloze vennootschap PELLIKAAN BOUWBEDRIJF, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 1 bus 4, rechtspersonenregister Brussel, BTW BE0400.695.617., opgericht bij akte verleden voor notaris Denys Vander Burght, destijds te Vilvoorde, op 13 september 1967, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 oktober 1967, onder nummer 2222-3; waarvan de statuten tot 26 augustus 2013 verschillende keren werden gewijzigd, voor het laatst ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Tom Coppens, te Vosselaar, op 28 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 februari 2012, onder nummer 20120209/0034317, vertegenwoordigd door de heer TOUSSEYN Johan Alphonse Leonard (l.K. 591-1387937-66), geboren te Brugge, op 14 april 1952, wonende te 8490 Varsenare, Kapelrie 3, krachtens de machten hem verleend bij onderhandse volmacht de dato 22 augustus 2013, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pellikaan Real Estate", niet zetel te Zaventem, Excelsiorlaan 1 bus 4, voor onbepaalde duur met ais doel:

(.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

1.Het uitvoeren van alle algemene aannemingen van bouwwerken, met als specialisatie het bouwen van sport- en vrijetijdscomplexen.

2.Het ontwerpen, het financieren, het onderhouden, de uitbating, het ter beschikking stellen, het verhuren, enzoverder, van bouwprojecten, met als specialisatie sport- en vrijetijdscomplexen.

3.De vertegenwoordiging, de fabricage en de handel in aile bouwmaterialen en bouwbenodigdheden, 4.De studie en prijsberekening van aile bouwwerken.

5.De representatie van alle fabricaten en constructieprocédés voor de bouwnijverheid.

6.Het uitbaten, kopen en verkopen van vergunningen en brevetten in verband met de bouwnijverheid. 7.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

8.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen, en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

9.Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. 10.1-let onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

11.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

12.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzoverder), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Ii.Voor eigen rekening

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste plz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge 2.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roe-rende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op zestigduizend euro (¬ 60.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één zeshonderdste (1/600e) van het kapitaal vertegenwoordigen, in hun totaliteit onderschreven door de naamloze vennootschap PELLIKAAN BOUWBEDRIJF, voornoemd.

De aandelen zijn volgestort in speciën door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting.

De instrumenterende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van zestigduizend euro (¬ 60.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS, met zetel. te 1000 Brussel, Warandeberg 3. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op zesentwintig augustus twee duizend en dertien en wordt door ondergetekende notaris bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om elf uur; op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen vcor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december 2014

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015

De oprichter, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaarde enige onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen:

- zichzelf

- de heer PELLIKAAN Gerardus Hendrikus Ferdinand Jozef Marie, geboren te Tilburg (Nederland), op 30 oktober 1946, wonende te 2832 Ravels (Poppel), De Meerkens 18

Tevens nam de oprichter, vertegenwoordigd zoals gezegd, kennis van het verslag van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap PELLIKAAN BOUWBEDRIJF, voornoemd, de dato 22 augustus 2013, inhoudende benoeming van voornoemde heer Johan Tousseyn, tot vaste vertegenwoordiger, voor het bestuursmandaat dat de naamloze vennootschap PELLIKAAN BOUWBEDRIJF uitoefent in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PELLIKAAN REAL ESTATE,

Volmacht werd gegeven aan de heer Leo van Sande, met kantoor te 2440 Geel, Collegestraat 66, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Wa0ters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte omvattende de volmacht van de oprichter

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van de oprichtingsakte, overeenkomstig artikel 173 Wetboek Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 31.08.2015 15562-0414-023

Coordonnées
PELLIKAAN REAL ESTATE

Adresse
EXCELSIORLAAN 1, BUS 4 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande