PELSERS LUDO EN RONAN

Société en commandite simple


Dénomination : PELSERS LUDO EN RONAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 446.306.797

Publication

27/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NêAr al t1 tec

Rechtbank van Ko phafcfet

te Leuven, de EB,1U13

Gri

1E01e

Ondernemingsnr : 0446.306.797

Benaming

(voluit) : PELSERS LUDO EN RONAN

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Tessenderloseweg 35 te 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : vrijwillige ontbinding - sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Philip VERTESSEN, te Tessenderlo op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie te Beringen 1, houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "PELSERS LUDO EN RONAN", met zetel te 3290 Diest, Tessenderloseweg 35 en met ondernemingsnummer 0446.306.797, hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING

De vennoten stelden vast dat de activiteiten al enige tijd stilliggen en dat ze te kennen gegeven hebben het vennootschapscontract op te zeggen waardoor, bij gebrek aan nieuwe vennoten, de ontbinding volgt.

De vergadering der aandeelhouders besliste met eenparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf heden en sprak haar invereffeningstelling uit.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering der aandeelhouders aanvaardde met eenparigheid van stemmen het ontslag van de enige zaakvoerder, te weten de heer Pelsers Ludo, wonende te 3290 Diest, Tessenderloseweg 35. Zij verleende hem kwijting voor zijn bestuur en décharge voor zijn mandaat tot op heden.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelde vast dat het enige passief van de vennootschap bestaat uit schulden in rekening-courant aan Ludo Pelsers, vennoot. Aile andere kosten in verband met de in vereffeningstelling zijn reeds aangezuiverd.

De vennoot Ludo Pelsers deed uitdrukkelijk afstand van zijn vorderingen op de vennootschap.

De vergadering der aandeelhouders keurde met eenparigheid van stemmen de terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal goed aan de twee aandeelhouders door onttrekking aan de vennootschap van de enige nog resterende kasmiddelen, zodat het enige nog resterende actief in de vennootschap definitief door de aandeelhouders werd teruggenomen.

De aandeelhouders stelden bijgevolg vast dat al de voorwaarden zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen en meer bepaald na goedkeuring van het wetsvoorstel van 17 juni 2011 inzake de gewijzigde vereffeningsprocedure vennootschappen door de Kamer van Volksvertegenwoordigers op 9 februari 2012, zijn vervuld en de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één enkele akte kunnen worden beslist.

Bijgevolg besliste de vergadering der aandeelhouders met eenparigheid van stemmen tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap en stelde de vergadering vast dat de gewone commanditaire vennootschap 'PELSERS LUDO EN RONAN' definitief opgehouden heeft te bestaan,

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan eventuele toekomstige schuldeisers of aan de aandeelhouders. De terugname van het resterend actief aan de aandeelhouders gebeurt door de terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap tenminste vijf jaren bewaard zuilen blijven bij de heer Pelsers Ludo op zijn adres te 3290 Diest, Tessenderloseweg 35 of op zijn latere woonplaats.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering der aandeelhouders besliste met eenparigheid van stemmen de heer Pelsers Ludo,

voornoemd, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde om over te gaan tot alle nodige afsluitverrichtingen De heer Pelsers Ludo werd gemachtigd om over te gaan tot afsluiting van de financiële rekeningen na terugname van het resterend actief door de vennoten, en de documenten ter publicatie Belgisch Staatsblad en

sçhxappiflg orldernemingsnu on er te ondertekenei Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) " bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie van het proces-verbaal

p de laatste blz. van Luik B vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PELSERS LUDO EN RONAN

Adresse
TESSENDERLOSEWEG 35 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande