PENSIOENFONDS TE CONNECTIVITY BELGIUM

Divers


Dénomination : PENSIOENFONDS TE CONNECTIVITY BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 433.474.291

Publication

01/04/2014 : LE000083
24/06/2013 : LE000083
24/04/2013 : LE000083
25/06/2012 : LE000083
15/06/2011 : LE000083
16/07/2009 : LE000083
09/10/2007 : LE000083
05/07/2007 : LE000083
19/06/2015 : LE000083
22/07/2005 : VZ000083
23/03/2005 : VZ000083
20/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

IVI

1111pIllot1M1.11111111

Ondernemingsnr : 0433.474.291

Benaming

(voluit) : Pensioenfonds TE Connectivity Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel : Diestsesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - statutenwijziging

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van leden gehouden op 30 juni 2015, Na beraadslaging nam de Algemene Vergadering unaniem de volgende besluiten:

- De Algemene Vergadering bevestigt het ontslag als bestuurder van de heer Tom Ernst, wonende te Westfake Drive 1050 Berwyn, PA USA 19312-2423, met ingang vanaf 1 juli 2015.

- De Algemene Vergadering keurt de gewijzigde statuten goed, alsook de gecoördineerde versie die werd voorbereid:

STATUTEN

"Pensioenfonds TE Connectivity Belgium"

TITEL I Naam, zetel, duur, doel

Art. 1 De instelling voor bedrijfspensioenvoorziening wordt genoemd "Pensioenfonds TE Connectivity Belgium". Haar rechtsvorm is een Organisme voor Financiering van Pensioenen (hierna "OFP"). Haar zetel is gevestigd te Kessel-Lo, Diestsesteenweg 692, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven. De Algemene Vergadering heeft de exclusieve bevoegdheid de zetel van het OFP naar een ander adres te verplaatsen.

De naam van het OFP moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van het OFF' onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "organisme voor financiering van pensioenen" of door de afkorting "OFP", met nauwkeurige aanwijzing van het adres van de zetel en met vermelding van het ondernemingsnummer. Alle stukken uitgaande van het OFP vermelden eveneens de datum van toelating als instelling voor bedrijfspensioenvoorziening en het identificatienummer toegekend door de FSMA.

Art, 2 Het OFF is opgericht voor een onbepaalde duur.

Art. 3 Het OFP heeft tot doel de uitkeringen te waarborgen van de hierna vermelde aanvullende voordelen ten gunste van de hierna vermelde personeelsleden, overeenkomstig de reglementen met betrekking tot deze aanvullende voordelen die in voege zijn bij de hierna vermelde vennootschappen:

(i)de aanvullende pensioenen ten voordele van de werknemers of gewezen werknemers van Tyco Electronics Raychem bvba of, in voorkomend geval, van andere vennootschappen die behoren tot de groep waartoe deze vennootschap behoort;

(ii)de aanvullende voordelen bij overlijden ten voordele van de rechthebbenden van de gewezen werknemers van Tyco Electronics Raychem bvba of, in voorkomend geval, van andere vennootschappen die behoren tot de groep waartoe deze vennootschap behoort;

(iii)de verplichtingen van de gewezen werkgever Raychem Industries bvba aangaande de aanvullende pensioenen ten voordele van werknemers of gewezen werknemers en aanvullende voordelen bij overlijden ten voordele van de rechthebbenden van de gewezen werknemers, zijn integraal overgenomen door Tyco Electronics Raychem bvba.

Te dien einde zal OFP voornamelijk de volgende activiteiten uitoefenen:

[T,.»1-10D:

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter " riffie

M00 2.2

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

M00 2,2

(a) het innen van de bijdragen, nodig om de hoger vermelde uitkeringen te waarborgen, van Tyco Electronics Raychem bvba of, in voorkomend geval, van andere vennootschappen die behoren tot de groep waartoe deze vennootschap behoort;

(b) het beheer op zich nemen van de reeds samengestelde en nog samen te stelten tegoeden, alsmede van alle andere tegoeden die tot haar beschikking worden gesteld.

Het OFP is gemachtigd alle geldsommen en waarden te ontvangen, te beheren en toe te kennen, alsook alle contracten met dorden af te sluiten om haar doelstellingen te bereiken.

Het OFP kan hetzij in vruchtgebruik, hetzij in eigendom, alle onroerende goederen bezitten die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

Het OFP kan, op welke wijze ook, haar medewerking verlenen aan of betrokken zijn bij instellingen die een identiek of analoog doel hebben als zij.

TITEL II  Leden, toetreding, ontslagneming, uitsluiting

Art. 4 Het aantal leden is onbeperkt, met een minimum van 1 lid. Indien het OFP op een bepaald ogenblik minder dan 1 lid zou tellen, zal de raad van bestuur worden bijeengeroepen binnen de acht weken om te onderzoeken of er binnen een periode van zes maanden na het wegvallen van dat lid, een ander lid kan toetreden tot het OFP.

De bijdragende ondernemingen moeten lid blijven van het OFP zolang het OFP belast is met het beheer van de bovenvermelde aanvullende voordelen voor die bijdragende onderneming.

Bovendien mogen in de algemene vergadering enkel vertegenwoordigers van de ondernemingen en vertegenwoordigers van de aangeslotenen zetelen,

Art. 5 De bijdragende ondernemingen worden vertegenwoordigd door een door hun aangestelde vaste vertegenwoordiger.

De aanvraag tot toetreding, die het onvoorwaardelijk akkoord met de statuten en reglementen van het OFP impliceert, moet schriftelijk gericht worden aan de raad van bestuur, die bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden advies uitbrengt aan de algemene vergadering. De uiteindelijke beslissing van de algemene vergadering is soeverein en hoeft niet te worden verantwoord.

Art. 6 Elk lid van het OFP is vrij om op het einde van elk boekjaar ontslag te nemen. Hiertoe zal hij zijn ontslagbrief per brief, fax of e-mail aan de raad van bestuur laten geworden met een opzeggingstermijn van minstens één maand.

Elk lid, natuurlijk persoon, die geen deel meer uitmaakt van het personeel van Tyco Electronics Raychem bvba of, in voorkomend geval, van andere vennootschappen die behoren tot de groep waartoe deze vennootschap behoort, is van rechtswege ontslagnemend,

Het lidmaatschap van het OFP eindigt van rechtswege door het overlijden van het lid.

Art. 7 Elk lid kan hetzij wegens overtreding van de statuten, hetzij van het huishoudelijk reglement, hetzij voor welke daad of onthouding ook die het doe! van het OFP schaadt of voor welke zwaarwichtige reden ook, worden uitgesloten. De uitsluiting wordt, op voorstel van de raad van bestuur of op verzoek van minstens één vijfde van aile leden, door de algemene vergadering uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Het lid wiens uitsluiting wordt voorgesteld heeft het recht te worden gehoord.

De uitsluiting van een bijdragende onderneming heeft pas uitwerking vanaf het ogenblik dat het OFP effectief van het beheer van de bovenvermelde aanvullende voordelen van de bijdragende onderneming wordt ontheven.

De beslissing wordt aan de betrokkene bij aangetekend schrijven bekendgemaakt en treedt in werking op de datum vermeld in het aangetekend schrijven.

Art. 8 De leden kunnen niet persoonlijk aansprakelijk gesteld worden uit hoofde van de verplichtingen die het OFP op zich neemt.

Art. 9 De leden zijn niet gehouden tot het betalen van enige bijdrage. Het voorgaande doet evenwel geen afbreuk aan de verplichting tot betaling van de bijdragen vermeld in artikel 3 teneinde de verworven reserves zoals bepaald in de toepasselijke reglementen met betrekking tot aanvullende sociale voordelen te financieren.

TITEL III -- Inkomsten van de vereniging

Art. 10 De inkomsten van het OFP bestaan uit:

1.de stortingen verricht door Tyco Electronics Raychem bvba of, in voorkomend geval, door andere

vennootschappen die behoren tot de groep waartoe deze vennootschap behoort;

2.de giften en legaten;

3.diverse ontvangsten, met inbegrip van de opbrengst van het vermogen van het OFP.

TITEL IV  Administratie, dagelijks bestuur, controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Art, 11 Het OFP wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, die al dan niet lid zijn en die worden benoemd voor een termijn van maximum zes jaar door de algemene vergadering die hen op elk ogenblik kan herroepen.

De vertegenwoordigers van de bijdragende ondernemingen en de vertegenwoordigers van de aangeslotenen moet de meerderheid in de raad van bestuur uitmaken. Indien een rechtspersoon het mandaat van bestuurder op zich neemt, dan zal deze een vaste vertegenwoordiger moeten aanduiden,

De leden van de raad van bestuur zijn herkiesbaar. Hun mandaat is kosteloos,

Minstens één bestuurder vertegenwoordigt het personeel van Tyco Electronics Raychem bvba of, in voorkomend geval, andere vennootschappen die behoren tot de groep waartoe deze vennootschap behoort.

Elk bestuurder die geen deel meer uitmaakt van Tyco Electronics Raychem bvba of andere vennootschappen die behoren tot de groep waartoe deze vennootschap behoort is van rechtswege ontslagnemend.

Het mandaat van bestuurder komt ten einde ten gevolge van overlijden, vrijwillig ontslag, ontslag van rechtswege of herroeping door de algemene vergadering.

Art. 12 De aansprakelijkheid der bestuurders wordt geregeld in artikel 26 van de wet betreffende het toezicht op de instellingen van bedrijfspensioenvoorzieningen.

Art. 13 De raad van bestuur kiest onder zijn bestuurders :

1.een voorzitter;

2.een of meerdere gedelegeerd bestuurders;

3.een secretaris;

4.een penningmeester.

Ingeval de voorzitter afwezig of belet is, worden zijn functies waargenomen door de oudste gedelegeerd

bestuurder en in zijn afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Art. 14 De raad van bestuur wordt opgeroepen door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders en komt zo dikwijls bijeen als nodig blijkt,

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproeping. De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat er minstens twee bestuurders aanwezig dienen te zijn.

Elke bestuurder kan schriftelijk een andere bestuurder volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en om in zijn plaats te stemmen. Elke bestuurder kan evenwel slechts één collega vertegenwoordigen.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen getekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering en door de aanwezige bestuurders die zulks wensen. De opeenvolgende notulen worden bewaard in een notulenregister op de zetel van het OFP. Eventueel inzagerecht kan worden toegekend aan de leden van de algemene vergadering.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het maatschappelijk belang zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het maatschappelijk fonds.

De afschriften en uittreksels van notulen worden getekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders.

De beslissingen van de raad van bestuur die aan derden ter kennis moeten worden gebracht worden bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Art, 15 De raad van bestuur beraadslaagt en beslist als een college en is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doe! van het OFF, met uitzondering van de handelingen waarvoor overeenkomstig de wettelijke of statutaire bepalingen uitsluitend de algemene vergadering bevoegd is.

Art. 16 De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van het OFP alsook de vertegenwoordiging van het OFP wat het dagelijks bestuur betreft opdragen aan één of meer personen gekozen onder de bestuurders die alleen kunnen optreden, Het mandaat van een persoon belast met het dagelijks bestuur komt ten einde door vrijwillig ontslag, overlijden, verstrijken van het mandaat of door afzetting of gedwongen ontslag door de raad van bestuur,

De raad van bestuur of de gedelegeerd bestuurder kunnen bovendien bijzondere volmachten verlenen aan een bestuurder, een lid of een derde van hun keuze, waarbij de aard van de verleende machten wordt vastgelegd.

Art. 17 Tegenover derden wordt het OFP, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend. Binnen het kader van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

het dagelijks bestuur wordt het OFP vertegenwoordigd door elke persoon aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen alleen optredend. Het OFP kan tenslotte, binnen de grenzen van hun volmacht, worden vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers.

TITEL V -- Algemene vergadering

Art. 18 Behoudens andersluidend beding in de statuten of in de toepasselijke wetgeving is een

beraadslaging van de algemene vergadering vereist voor de volgende beslissingen:

1.de statutenwijziging;

2.de benoeming en herroeping van de bestuurders;

3.de benoeming en herroeping van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging;

4.de kwijting aan de bestuurders en de commissaris;

5.de goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

ó.de uitsluiting van leden;

7.de ontbinding van het OFP;

8.goedkeuring van het jaarverslag;

9.bekrachtiging van het financieringsplan;

10.bekrachtiging van de verklaring inzake beleggingsbeginselen;

11.bekrachtiging van de beheersovereenkomst;

12.bekrachtiging van collectieve overdrachten;

13.alle andere gevallen waarin de wet of de statuten dat vereisen.

Art. 19 De algemene vergadering benoemt overeenkomstig de wettelijke bepalingen van toepassing op instellingen voor bedrijfspensioenvoorzieningen minstens één erkende commissaris, die benoemd wordt voor een termijn van drie jaar en die belast is met het nazien van de rekeningen opgesteld door de raad van bestuur.

De commissaris mag kennis nemen van de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle stukken.

Art, 20 De algemene vergadering komt éénmaal per jaar bijeen op de derde maandag van juni, op het adres en uur vermeld in de oproepingsbrief. Indien deze dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering verplaatst naar de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur mag bijzondere algemene vergaderingen bijeenroepen indien het belang van het OFP dit vereist, Hij dient deze bijeen te roepen op schriftelijk verzoek van één vijfde van de leden van het OFP.

Art. 21 De oproepingen tot de algemene vergaderingen dienen door de raad van bestuur per gewone brief en/of per e-mail aan ieder lid te worden toegestuurd minstens acht dagen vôôr de vergadering.

De oproepingen bevatten de agenda.

De vergadering mag enkel beraadslagen over de punten vernield op de agenda. Indien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en hiermee eenparig instemmen, mag de algemene vergadering, behalve in de in de wet bepaalde gevallen, beraadslagen over andere punten.

Art. 22 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens

afwezigheid, door de oudste gedelegeerd bestuurder of, bij afwezigheid van beiden, door de oudste van de

aanwezige bestuurders.

De voorzitter van de vergadering benoemt de secretaris.

De algemene vergadering kiest onder de aanwezige leden een stemopnemer, die het bureau vervolledigt.

Art, 23 De leden mogen zich op de algemene vergadering bij volmacht laten vertegenwoordigen door een

lasthebber die zelf lid is.

Alle leden hebben gelijk stemrecht, elkeen beschikt over één stem.

Art. 24 Behoudens andersluidende bepalingen van de wet of van de statuten voor bepaalde gevallen, beraadslaagt de algemene vergadering rechtsgeldig welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden weze en worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen heeft de stem van de voorzitter van de vergadering beslissende waarde.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn uitdrukkelijk bindend voor alle zelfs afwezige leden.

De algemene vergadering mag enkel rechtsgeldig beslissen over statutenwijzigingen indien de wijzigingen uitdrukkelijk worden vermeld in de oproepingsbrief en indien op de algemene vergadering minstens twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Indien de wijziging op een deel of het geheel van het doel slaat of indien de beslissing betrekking heeft op de vrijwillige ontbinding van de vereniging, zal de beslissing slechts geldig zijn indien ze wordt genomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

Indien twee derden van de leden niet aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de eerste vergadering kan een tweede vergadering warden bijeengeroepen die dan geldig kan beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOU 2,2

Art. 25 De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en de secretaris, De opeenvolgende notulen worden bewaard in een notulenregister op de zetel van het OFP. Overeenkomstig àrt 19 van de wet betreffende het toezicht op de instellingen voor bedrijfspensioenvoorziening heeft elk lid recht tot inzage in de notulen van alle beslissingen van de algemene vergadering alsook alle documenten waarover de algemene vergadering beraadslaagt,

De afschriften of uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De beslissingen van de algemene vergadering zullen per gewone brief en/of per e-mail bekendgemaakt worden aan de leden van het OFP binnen de maand na de bijeenkomst van de algemene vergadering. De beslissingen van de algemene vergadering die aan derden ter kennis moeten worden gebracht, worden bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

TITEL VI  Rekeningen, begroting

Art. 26 Het boekjaar vangt aan op 1 januari van elk kalenderjaar en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

Art. 27 De raad van bestuur is ertoe gehouden elk jaar de rekeningen van het afgelopen boekjaar, nagezien door de commissaris(sen), evenals de begroting voor het volgend boekjaar aan de gewone algemene vergadering ter goedkeuring voor te leggen. De algemene vergadering stemt vervolgens over de aan de bestuurders en commissaris te verlenen kwijting,

TITEL VII  Ontbinding, vereffening

Art. 28 Het OFP kan op elk ogenblik worden ontbonden bij beslissing getroffen door de algemene vergadering, overeenkomstig de procedure vermeld in artikel 24.

Art. 29 In geval van ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan, waarbij zij eveneens hun bevoegdheid en hun eventuele emolumenten bepaalt, en regelt de wijze van vereffening.

Art. 30 Onverminderd de verworven reserves zoals bepaald in de toepasselijke reglementen met betrekking tot aanvullende sociale voordelen bepaalt de algemene vergadering in aile gevallen van vrijwillige ontbinding de bestemming van de netto-activa van het ontbonden OFP, na aanzuivering van al haar schulden, en zulks overeenkomstig de toepasselijke wettelijke bepalingen terzake en de toepasselijke reglementen met betrekking tot aanvullende sociale voordelen, waarbij zij aan die netto-activa een bestemming geeft die zoveel mogelijk het doel van het OFP benadert.

De gelden van de vereniging mogen noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks opnieuw in het bezit geraken van de werkgever, zij het Tyco Electronics Raychem bvba, of, in voorkomend geval, andere vennootschappen die behoren tot de groep waartoe deze vennootschap behoort.

TITEL VIII  Keuze van woonplaats, rechtsmacht

Art. 31 Voor de uitvoering van deze statuten zijn de bestuurders en vereffenaars gehouden woonplaats te kiezen op de zetel waar hun alle aanmaningen en betekeningen geldig zullen kunnen worden gedaan.

TITEL IX  Algemene bepalingen

Art, 32 Voor alle bepalingen waarin deze statuten niet voorzien, wordt verwezen naar de relevante wettelijke bepalingen.

Indien één of meerdere bepalingen van de statuten, om welke reden dan ook nietig, ongeldig of zonder uitwerking zouden zijn of zouden worden verklaard, worden zij, onder voorbehoud van andersluidende gerechtelijke beslissing, ais ongeschreven beschouwd, terwijl alle overige bepalingen onverminderd van toepassing blijven en hun volledige uitwerking behouden.

TITEL X  Inwerkingtreding

Art. 33 Onderhavige gecoördineerde statuten treden in werking op 1 juli 2015.

- De Algemene .,Vergadering kent een volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe aan (I) mevrouw Magda l}esmedt, die woonplaats kiest te Diestsesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo; en aan (ii) mevrouw Susana González Melen, alsook elke andere advocaat of paralegal binnen advocatenkantoor Allen & Overy, die allen woonplaats kiezen te 1150 Brussel, Tervurenlaan 268A; elkeen met de mogelijkheid om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot in de plaatsstelling voor het vervullen van alle formaliteiten om de Instelling te

, Veen-- . behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij een ondernemingsloket naar keuze van de Instelling en enige andere administratie, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen aangaande de publicatie en enige andere verplichting verbonden aan de wijziging in de samenstelling van de Raad van Bestuur, alsook het doen publiceren van deze notulen of een uittreksel daarvan, van de gecoördineerde statuten of een uittreksel daarvan en de bekendmaking van de bestuurders wiens mandaat beëindigd is of de bekendmaking van bestuurders die werden benoemd.

Susana Gonzalez Melôn

Gevolmachtigde

Tegelijkertijd neergelegd;

- de gecoördineerde statuten;

- een kopij van de notulen van de algemene vergadering van leden gehouden op 30 juni 2015;

- een kopie van het register van de leden.

Luik B - Vervolg

Mon 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2004 : VZ000083
18/04/2003 : VZ000083
12/04/2002 : VZ000083
06/03/2017 : LE000083
13/03/2017 : LE000083

Coordonnées
PENSIOENFONDS TE CONNECTIVITY BELGIUM

Adresse
DIESTSESTEENWEG 692 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande