PENTAX RICOH IMAGING EUROPE

NV


Dénomination : PENTAX RICOH IMAGING EUROPE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 400.617.126

Publication

05/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -,29,rijon`en

ge

nup

Voor behouc aan hi Belgis Staatsb

IN

Ondernemingsnr : 0400617126

2 7 01(1". 2014

..., r grue

' ~~~°a;~~r~~ van

ae,, Neder," -,~i~

Cni

Griffiép~al~d~f tali9'@

sc~,/

Benaming (voluit) : PENTAX RICOH IMAGING EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Weiveldlaan 3-5

1930 Zaventem

Onderwerp akte : GOEDKEURING JAARREKENING  KWIJTINGEN - ONTBINDING met dadelijke SLUITING van de VEREFFENING (toepassing artikel 184, §5 W.Venn.)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien oktober tweeduizend veertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap: "PENTAX RICOH IMAGING EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 3-5, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Goedkeuring van de jaarrekening van de Vennootschap over de periode ingegaan op 1 april 2013 en afgesloten op 31 maart 2014 en goedkeuring van de resultaatbestemming.

2/ Kwijting.

3/ Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, wordt toepassing gemaakt van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van; vennootschappen tot ontbinding en vereffening van de Vennootschap in één akte.

Na vastgesteld te hebben op grond van de conclusies van de commissaris dat de schulden tegenover' derden luidens de staat van activa en passiva werden terugbetaald, besliste de vergadering tot de ontbinding; van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

4/ Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

5/De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij: ' de wet verplichte termijn op volgende adres: SIMON Conseil SA/NV, Rue de Theux 19, 1040 Brussel.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan mevrouw Ingrid NYS, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders en om desgevallend later' deze bankrekening(en) af te sluiten.

6/ Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Ingrid NYS, mevrouw Hilde VANHOUTTE en mevrouw Vicki KALUZA, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, alleen handelend en met' mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met' het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en bij de Federale. Overheidsdienst Financiën, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een. verslag van het bestuursorgaan en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen).

Uitgereikt vôór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/10/2013
ÿþ Mod word 11.1

_--~~ a. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-.

E7-08S7î_

213~











156852





Griffie





Ondernemingsnr : 0400.617.126

Benaming

(voluit) : PENTAX RICOH IMAGING EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WEIVELDLAAN 3-5, 1930 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 18 september 2013

Dhr. André Dierickx, wonende te Moerstraat 2, 8377 Meetkerke (België), dhr. Noboru Akahane, wonende te 601-1-298 Morooka-cho, Kohoku-ku, Yokohama-city, Kanagawa (Japan) en dhr. Katsunori Nakata, wonende te 16-33, Edakita 2-chome, Aoba-ku, Yokohama-city, Kanagawa (Japan) worden herkozen tot bestuurder van de vennootschap. Hun mandaat, op zichzelf, is onbezoldigd; het zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van het jaar 2014.

Voor eensluidend uittreksel.

André Dierickx

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 18.09.2013, NGL 09.10.2013 13626-0356-041
17/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111 1 Il I oi

*12171047* BRUSSEL

ci

Griffie

Ondernemingsnr : 0400.617.126

Benaming

(voluit) : PENTAX R1COH IMAGING EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WEIVELDLAAN 3-5, 1930 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : INTREKKING / TOEKENNING MACHTEN Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 20 augustus 2012

1) INTREKKING / TOEKENNING BIJZONDERE VOLMACHTEN

De Raad beslist alle toegekende bijzondere volmachten, zowel diegenen die werden gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad als diegenen die niet werden gepubliceerd, in te trekken en te herroepen met ingang van vandaag.

Met ingang van 20 augustus 2012 gelden nog enkel de bijzondere volmachten die hieronder worden opgesomd en toegekend.

Eerste beslissing

Onverminderd de bevoegdheden van dhr. André Dierickx in zijn hoedanigheid van afgevaardigd bestuurder van de vennootschap, kent de raad de volgende bijzondere volmachten toe aan dhr. André Dierickx, wonende te Moerstraat 2, 8377 Meetkerke (België);

a)alle stappen ondernemen en alle formaliteiten vervullen, inclusief deze tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen/het Handelsregister, die nodig zijn om de vennootschap wettelijk en reglementair in regel te stellen en te houden in alle landen waar zij werkzaam is of zal werkzaam worden; alle akten, documenten, registers, verklaringen, enz. ondertekenen die daarvoor vereist of nuttig zijn_

b)alle bank- en andere financiële rekeningen in het algemeen, openen, in stand houden en/of afsluiten; alle maatregelen treffen en alle documenten ondertekenen die nodig zijn om ten opzichte van alle financiële instellingen de werkingsmodaliteiten van deze rekeningen te organiseren zoals deze door de Raad van Bestuur bepaald zijn of worden;

c)alle handelseffecten, zoals orderbrieven, checks, wissels, enz, ondertekenen, accepteren, verhandelen, endosseren, kwijten of er borgtocht voor stellen; hun geldigheid verlengen; vereffeningen en regelingen aanvaarden; subrogaties aanvaarden en/of toestaan; bankwaarborgen en kredietbrieven aanvragen en/of aanvaarden;

d)de vennootschap vertegenwoordigen ten opzichte van aile publieke en private diensten en administraties; met deze diensten en administraties alle overeenkomsten afsluiten en te dien einde alle contracten en verbintenissen ondertekenen;

e)het personeel van de vennootschap aanwerven en/of ontslaan; er de arbeidsvoorwaarden en het salaris van bepalen;

f)roerende goederen, zoals uitrusting, materiaal, meubilair, voertuigen, consumptiegoederen enz. aankopen, verkopen, overdragen, huren, verhuren, ruilen, enz.; het aangaan, wijzigen, verlengen, beëindigen van huurcontracten voor onroerende goederen, op voorwaarde dat de duur ervan negen jaar niet overtreft.

g)verzekeringen aangaan en aile maatregelen treffen tot vrijwaring van de goederen en waarden die de vennootschap toebehoren of die haar door derden werden toevertrouwd; woonst kiezen voor de vennootschap waar en wanneer dat gewenst is;

h)alle brieven, verzendingen, met of zonder verklaring van waarde, al dan niet aangetekend, ontvangen en/of afhalen; alle gewone of telegrafische post-mandaten alsmede alle checks in ontvangst nemen en kwijten; telefoon-abonnementen aangaan, overdragen en/of beëindigen; klachten indienen; kwijting geven aan alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

dit

_ y Voor-

i behouden

aan het Belgisch Staatsblad

'veevoerders; ten opzichte ván «aiÎe administraties verklaringen afleggen, schikkingen te treffen of documenten voor echt/eensluidend verklaren.

Hij mag, in de mate waarin hij het nuttig oordeelt, de bevoegdheden van a) tot en met h) geheel of ten dele sub-delegeren aan alle derden van zijn keuze, ongeacht of deze al dan niet in dienst zijn van de vennootschap; hij mag daarbij bepalen of zij alleen dan wel gezamelijk zullen mogen handelen, voor welke duur en binnen welke perken.

Tweede beslissing

De Raad kent bijzondere volmachten toe aan mevr. Ingrid Nys, wonende te Toverberg 6, 3001 Heverlee

(België), om, afzonderlijk handelend,:

a) alle documenten te ondertekenen die verband houden met het aangaan, het wijzigen, het verlengen en/of het beëindigen van huur-, leasing-, aankoop-, verkoop-, ruil-, onderhouds- en andere gelijkaardige contracten betreffende roerende goederen van lopend gebruik (kantooruitrusting en  benodigdheden, materialen, meubilering, consumptiegoederen, enz.) en contracten met nutsvoorzieningsbedrijven voor water, gas, electriciteit, telecom en gelijkaardige bedrijven;

b) briefwisseling en verzending en die aan de vennootschap zijn geadresseerd, niet of zonder vermelding van waarde, zo aangetekend als niet, te ontvangen en/of af te halen, en te tekenen voor ontvangst ervan; kwijting te verlenen aan vervoerders; ten opzichte van de Douane en Accijnzen, de postadministratie, en andere gelijkaardige administraties, verklaringen af te leggen, schikkingen te treffen, documenten eensluidend te verklaren en verbintenissen aan te gaan.

Zij mag, in de mate waarin zij het nuttig oordeelt, deze bevoegdheden geheel of ten dele sub-delegeren aan alle derden van haar keuze, ongeacht deze al dan niet in dienst zijn van de vennootschap; zij mag daarbij bepalen of deze persoon alleen dan wel gezamelijk zal mogen handelen, voor welke duur en binnen welke perken.

2) INTREKKING / TOEKENNING VAN BETALINGSBEVOEGDHEDEN

De Raad beslist aile toegekende betalingsbevoegdheden, zowel diegenen die werden gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad als diegenen die niet werden gepubliceerd, in te trekken en te herroepen met ingang van 20 augustus 2012.

Onverminderd de bevoegdheden van dhr. André Dierickx in zijn hoedanigheid van afgevaardigd bestuurder van de vennootschap, die in het kader van het dagelijks bestuur, alleen handelend en zonder beperking, op alle bank- en andere financiële rekeningen van de vennootschap aile verrichtingen mag uitvoeren, werden aan de volgende personen de bevoegdheden, zoals hierna bepaald, toegekend met ingang van 20 augustus 2012:

-Dhr. André Dierickx (ondertekenaar "A")

-Mevr. Ingrid Nys (ondertekenaar "B")

-Mevr. Ingrid Tops (ondertekenaar "B")

Alle betalingsoverdrachten dienen getekend te worden overeenkomstig de volgende procedure:

-voor een betaling tot een maximum bedrag van EUR 50.000,00:2 "B" ondertekenaars, samen handelend;

-voor een betaling tot een maximum bedrag van EUR 250.000,00: 1 "B" ondertekenaar en 1 "A" ondertekenaar, samen handelend.

Bijzondere betalingsopdrachten, zoals maandelijkse salaris overdrachten, betalingen aan de Douane en Accijnzen en aan andere belastingsadministraties, transacties tussen de bankrekeningen van de vennootschap en betalingen aan elke vennootschap van de RICOH-groep, dienen overeenkomstig de volgende procedure getekend te worden:

-zonder beperking: 2 "B" ondertekenaars samen handelend met 1 "A" ondertekenaar.

Voor eensluidend uittreksel,

A. Dierickx

Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2012
ÿþ fi Met Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

à~rfff~ie201~, ~~T

IIV lU1IIII 111111 IIINIIIII

*12171048*

N

Ondemerningsnr ; 0400.617.426

Benaming

(voluit) : PENTAX RICOH IMAGING EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WEIVELDLAAN 3-5, 1930 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERNIEUWING MANDATEN

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 19 september 2012

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van dhr. Zenji Miura sinds 31 maart 2012. De.' vergadering gaat over tot de definitieve benoeming van dhr, Noboru Akahane (gecoöpteerd door de raad van bestuur met ingang van 1 april 2012) als bestuurder van de vennootschap voor een periode van één jaar tot na de gewone algemene vergadering van het jaar 2013, Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Dhr. André Dierickx, wonende te Moerstraat 2, 8377 Meetkerke (België) en dhr. Katsunori Nakata, wonende te 16-33, Edakita 2-chome, Aoba-ku, Yokohama-city, Kanagawa (Japan) worden herkozen tot bestuurder van de vennootschap. Hun mandaat, op zichzelf, is onbezoldigd; het zal tevens eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van het jaar 2013,

Voor eensluidend uittreksel,

A. Dierickx

Afgevaardigd Bestuurder

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 19.09.2012, NGL 24.09.2012 12572-0042-036
16/08/2012
ÿþ Motl Wortl 77.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii (lI1 liI1 llI liIliul1l I1 1L 1l1I Ili 1I1

" iaiai9as

BRUSSEL

Griffie 4 6 pOUT 2012.

Ondernemingsnr : 0400.617.126

Benaming

(voluit) : PENTAX RICOH IMAGING EUROPE

(verkort) "

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Weiveldlaan 3-5, 1930 Zaventem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 2 juli 2012.

De raad neemt akte van het ontslag van dhr. Zenji MIURA als bestuurder van de vennootschap met ingang van 31 maart 2012 en zal dit meedelen aan de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

De raad beslist dhr. Noboru AKAHANE, wonende te 601-1-298 Morooka-cho, Kohoku-ku, Yokohama-city, Kanagawa, Japan 222-0002, te coôpteren als bestuurder van de vennootschap ter vervanging van dhr. Miura en dit met ingang van 1 april 2012 tot de eerstvolgende algemene vergadering die tot een definitieve benoeming zal overgaan.

Voor eensluidend uittreksel,

André Dierickx

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

06/01/2012 : BL309896
04/10/2011 : BL309896
12/09/2011 : BL309896
21/03/2011 : BL309896
29/12/2010 : BL309896
17/12/2010 : BL309896
15/03/2010 : BL309896
03/12/2009 : BL309896
28/11/2008 : BL309896
30/10/2008 : BL309896
21/04/2008 : BL309896
06/03/2008 : BL309896
13/11/2007 : BL309896
04/10/2007 : BL309896
30/10/2006 : BL309896
25/10/2006 : BL309896
25/10/2006 : BL309896
03/11/2005 : BL309896
28/10/2005 : BL309896
22/12/2004 : BL309896
04/11/2004 : BL309896
15/10/2004 : BL309896
19/11/2003 : BL309896
19/11/2003 : BL309896
22/10/2003 : BL309896
21/10/2002 : BL309896
16/10/2002 : BL309896
09/08/2002 : BL309896
20/10/2001 : BL309896
18/07/2001 : BL309896
13/04/2001 : BL309896
10/11/2000 : BL309896
09/07/1999 : BL309896
30/04/1999 : BL309896
21/10/1998 : BL309896
06/01/1998 : BL309896
03/12/1997 : BL309896
03/12/1997 : BL309896
26/04/1996 : BL309896
24/06/1995 : BL309896
19/10/1994 : BL309896
01/05/1993 : BL309896
15/10/1992 : BL309896
30/05/1992 : BL309896
30/10/1990 : BL309896
01/05/1990 : BL309896
13/01/1989 : BL309896
27/10/1988 : BL309896
18/11/1987 : BL309896
05/11/1986 : BL309896
05/11/1986 : BL309896

Coordonnées
PENTAX RICOH IMAGING EUROPE

Adresse
WEIVELDLAAN 3-5 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande