PERIFUND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PERIFUND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.369.673

Publication

19/08/2014
ÿþMod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0 465.369.673

Benaming

(voluit) : PERIFUND

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 86 C bus 314 -1000 Brussel

(\eedtig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

neergelegd/ontvangen op

0 7 AU

ter griffie vandbfjederiandstalige rPch#bank :ci WbbUi.

1111101

" 19156388*

UITTREKSEL UIT DE SCHRIFTELIJKE BESLUITEN TER VERVANGING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 1/07/2014

1, Ontslag van volgende bestuurders met volledige kwijting voor de uitvoering van hun mandaat, ingaand op 1107/2014

" ALL YIELD NV, met maatschappelijke zetel te Havenlaan 864314, 1000 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, ondememingsnummer BE 0809.691.365, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Falcon Capital SAM, een naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht, BTW FR 53 00009627, met zetel gevestigd in het Prinsbisdom Monaco, Avenue Princesse Grace, 31, appartement B3, MC 9800 Monaco, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johannes F. Lisman.

" LUK WOUTERS, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrilk), Elsdonklaan 2.,

" GOBE 1 BVBA, met maatschappelijke zetel te Havenlaan 864314, 1000 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, ondememingsnummer BE 0874.517.950, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Thomas Peperstraete.

2. Benoeming als bestuurders ten onbezoldigde titel, met ingang op 1/07/2014 voor een periode van zes jaar, welke een eind zal nemen op de jaarlijkse algemene vergadering van 202D:

" LUK WOUTERS, wonende te 2610 Antwerpen (Witrijk), Elsdonklaan 2.

" FORTIM NV, met maatschappelijke zetel te Haveniaan 86c/314, 1000 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, ondememingsnummer BE 0417,166.811, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Falcon Capital SAM, een naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht, BTW FR 53 00009627, met zetel gevestigd in het Prinsbisdom Monaco, Avenue Princesse Grace, 31, appartement B3, MC 9800 Monaco, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan David Lisman.

" PARK AVENUE burgerlijke vennootschap o.v.v. NV, met maatschappelijke zetel te Havenlaan 864314, 1000 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, ondememingsnummer BE 0437.791.385, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Falcon Capital SAM, een naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht, BTW FR 53 00009e27, met zeteb gevestigd in het Prinsbisdom Monaco, Avenue Princesse, Grace, 31, appartement B3, MC 9800 Monaco, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste" vertegenwoordiger, de heer Gary Lisman.

3. Aanstelling van Caroline Beys en Tom Eeckhout, ieder Individueel handelend en met recht van substitutie, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de Formulieren I en Il te vervolledigen, te ondertekenen, en neer te leggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2013
ÿþ mod 11.1



te"( in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NOV 2Olá

Griffie

1111111011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0465.369.673

Benaming (voluit) : PERIFUND

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : De Kleetlaan 4

1831 Machelen

i" Onderwerp akte : NV: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 13 november 2013, gehouden voor; notaris Jan Boeykens te Antwerpen, in zijn kantoor, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Afschaffing van de categorieën van aandelen; aanpassing van artikel 5 der statuten; aanpassing van dei modaliteiten van uitoefening van het voorkeurrecht aan het gegeven dat geen categorieën van aandelen meert bestaan; aanpassing van artikel 6 der statuten,

21 Aanpassing van de bepalingen inzake de samenstelling van de raad van bestuur aan het gegeven dat geen categorieën van aandelen meer bestaan, en beslissing dat de raad ten minste zal bestaan uit het minimum door de wet voorgeschreven aantal leden, zodat artikel 12 der statuten voortaan luidt :

Artikel 12: samenstelling van de raad van bestuur

,; De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al;

dan niet aandeelhouders van de vennootschap. .

li Wanneer op een algemene vergadering van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer; i; dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de,

gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

ii De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, voor

een duur van maximum zes (6) jaar. "

i Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig int

iI de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst vaste

i benoeming doen. De nieuwe benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger." ïj De enige aandeelhouder beslist de bepalingen inzake het dagelijks bestuur aan te passen aan het gegeven de

geen categorieën van aandelen meer bestaan, en beslist dat het dagelijks bestuur voortaan aan één of,ï meerdere gedelegeerd bestuurders kan worden opgedragen.

. 3f Aanpassing van de bepaling inzake het dagelijks bestuur aan het gegeven dat geen categorieën van;, aandelen meer bestaan, en beslissing dat het dagelijks bestuur aan één of meerdere gedelegeerd bestuurders;;

kan worden opgedragen, zodat artikel 18 der statuten voortaan luidt: ;,

"Artikel 18: Dagelijks bestuur ;,

i: De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer gedelegeerd; i; bestuurders."

;i 41 Aanpassing van de vertegenwoordigingsbevoegdheid (ook inzake rechtsvorderingen) van de raad van bestuur, aan het gegeven dat geen categorieën van aandelen meer bestaan, en beslissing dat de vennootschap;; ;i steeds zal verbonden zijn door twee bestuurders gezamenlijk optredend, zodat artikel 24 der statuten voortaan;

ii luidt:

"Artikel Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de!:

vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders,1,

;; gezamenlijk optredend."

5/ Aanpassing van de formaliteiten van toelating tot de algemene vergadering aan het gegeven dat aile effecten;,

ii uitsluitend op naam zijn, zodat artikel 28 voortaan luidt: ;i "Artikel 28: Toelafinq

;, Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de aandeelhouders minstens vijf volle dagen;; ;, voor de bijeenkomst, schriftelijk aan de raad van bestuur hun voornemen kenbaar maken om aan de; ji vergadering deel te nemen."

'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-d'ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

6/ Beslissing dat de raad van bestuur geldig kan besluiten indien ten minste de meerderheid van zijn leden ' aanwezig is, en dat de beslissingen genomen worden met gewone meerderheid van stemmen; aanpassing van artikel 15 der statuten.

7/ Aanpassing van de tekst van de modaliteiten van het vragenrecht aan de nieuwe terminologie van artikel 540 van het Wetboek van vennootschappen, en beslissing dat de vennootschap de schriftelijke vragen uiterlijk vijf werkdagen voor de algemene vergadering moet ontvangen; aanpassing van artikel 36 der statuten

8/ Verplaatsing van de zetel met ingang van 13-11-2013 naar 1000 Brussel, Havenlaan 860/314, en aanpassing van de procedure tot zetelverplaatsing aan de taalwetgeving; aanpassing van artikel 2 der statuten. 9/ Actualisering en aanpassing van de statuten aan de gewijzigde terminologie en bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, meer bepaald de artikels 1, 21, 26, 27, 36, en 37 der statuten.

101 Machtiging van

-de raad van bestuur om voorgaande besluiten uit te voeren;

-de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten en het vervullen van de formaliteiten van openbaarmaking, mede van de beslissing tot ontslag en benoeming genomen door hierna gemelde bijzondere algemene vergadering van 26 juni laatst.

-de heer EECKHOUT Tom, wonende te 1750 Lennik, Rosweg 75 C, en de heer FLAMANT Koenraad, voornoemd, ieder met recht om afzonderlijk te handelen, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsloket.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van 26 juni 2013 blijkt dat volgende bestuurders werden ontslagen

1) CRETEN Kim, wonende te 9340 Lede, Hoogveld 24

2) VERMEULEN Bert, wonende te 2800 Mechelen, Twaalf Apostelenstraat 9

3) KIST Jouke, wonende te 2771 DC Boskoop (Nederland), Rozenlaan 51

4) RAOULT Laurence, wonende te 75017 Parijs (Frankrijk), Rue de Courcelles 138 en dat volgende bestuurders werden benoemd, met onmiddellijke ingang, voor de duur van zes jaar;

1) de naamloze vennootschap "ALL YIELD", met zetel te 100 Brussel, Havenlaan 86c bus 314, RPR Brussel 0809.691.365, met ais vaste vertegenwoordiger de naamloze vennootschap naar Monegaskisch recht 'Falcon Capital' met zetel te Monaco, Avenue Princesse Grace 31, 4e verd, app, 3, mat ais vaste vertegenwoordiger de heer LISMAN Johannes, wonende In het Prinsbisdom Monaco, Avenue Princesse Grace 27.

2) de heer WOUTERS Luk, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Elsdonklaan 2.

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOBE1", met zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86c bus 314, RPR Brussel 0874.517.950, met als vaste vertegenwoordiger de heer PEPERSTRAETE Tom Johannes, wonende te 3020 Herent, Binnenstraat 33.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd : uitgifte akte + coördinatie statuten + notulen bijzondere algemene vergadering 26/6/2013.

mod 1 i.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 14.11.2013 13662-0500-044
02/08/2013
ÿþr1,~ ,

\ e-

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor lltillall

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

2`4JUIL. 2.0413

101$89-

Griffie

Ondernemingsnr : 0465.369.673

Benaming

(voluit) : PERIFUND

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : De Kleetlaan 4, bus 8, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing van het mandaat van bestuurders - hernieuwing van het mandaat van de commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke, besluitvorming overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het Wetboek van ven-nootschappen, dd. 21 juni 2013

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke be-sluiten van de jaarlijkse

algemene vergadering van aandeelhouders: ,

1. Het mandaat van mevrouw Laurence Raoult en de heren Jouke Kist, Kim Creten en Bert Vermeulen als bestuurder van de Vennootschap zal verstrijken na afloop van deze jaarlijkse algemene vergadering. De algemene vergadering beslist het mandaat van mevrouw Laurence Raoult en de heren Jouke Kist, Kim Creten en Bert Vermeulen als bestuurder te hernieuwen.

Zij zullen hun mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Hun mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019,

2. Het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door Pierre Vanderbeek, als commissaris van de Vennootschap zal verstrijken na afloop van deze jaarlijkse algemene vergadering. De; algemene vergadering beslist het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd; door Pierre Vanderbeek, als commissaris van de Vennootschap te hemieuwen.

Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2016.

3, De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANISI' en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van' de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de, Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien: einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 18.09.2012 12569-0370-037
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 11.07.2011 11286-0266-031
26/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.09.2010, NGL 18.10.2010 10583-0168-032
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.09.2009, NGL 03.05.2010 10109-0460-029
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.04.2008, NGL 08.08.2008 08557-0237-029
07/02/2008 : BL636731
07/02/2008 : BL636731
22/05/2007 : BL636731
16/05/2005 : BL636731
26/07/2004 : BL636731
26/05/2004 : BL636731
27/05/2003 : BL636731
12/05/2003 : BL636731
07/10/2002 : BL636731
24/05/2002 : BL636731
10/04/2002 : BL636731
30/05/2000 : BL636731
14/04/2000 : BL636731
13/02/1999 : BLA008875

Coordonnées
PERIFUND

Adresse
DE KLEETLAAN 4, BUS 8 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande