PESUCURE

Divers


Dénomination : PESUCURE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 505.749.882

Publication

08/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van dgditteli~ iiC1~ ~~~

2 i M' éC414

ter ,griffie vor, ., }

t`OCíiÍbe:r>- ~. Van~ri~ie~lti_.r~,~~;1.,i!,_.~-~!

I n

*1921877

Ondememingsnr: 505, -7 t .i S. 8 32

Benaming

(voluit) : PESUCURE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Alfred Algoetstraat, 78, B-1750 Lennik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 25/11/2074

Overeenkomstig artikel 202-209 Belgisch Wetboek Vennootschappen

TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN,

1. De heer Peter Johan DEVOS, wonende te 1750 Lennik, Alfred Algoetstraat 78, Beherende vennoot,

2, Mevrouw Ets LEGASSE, wonende te 1750 Lennik, Alfred Algoetstraat 78, Stille vennoot,

IS OVEREENGEKOMEN WAT VOLGT:

OPRICHTING

" Rechtsvorm  naam  zetel _ vennoten

Er wordt een burgerlijke vennootschap opgericht met de rechtsvorm van een gewone commanditaire, vennootschap (overeenkomstig artikel 202-209 Belgisch Wetboek van Vennootschappen), met de naam' "PESUCURE".

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1750 Lennik (België), Alfred Algoetstraat 78.

De heer Peter DEVOS neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde (beherende) vennoot voor de duur van de vennootschap. De heer Peter DEVOS staat hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen' van de vennootschap.

Mevrouw Els LEGASSE neemt deel aan de oprichting als commanditaire (stille) vennoot en staat slechts ini voor de schulden en verliezen van de vennootschap ten belope van haar inbreng, op voorwaarde dat zijt geen enkele beheersdaad stelt,

" Maatschappelijk vermogen --aandelen volstorting

De oprichters verklaren dat het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op één miljoen honderdzessenzeventigduizend euro (E 1.176.000,00).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door duizend honderdzesenzeventig (1.176) aandelen op, naam zonder vermelding van nominale waarde. Het aantal aandelen waarop een vennoot gerechtigd is'' staat in verhouding tot zijn inbreng. Bij kapitaalverhoging zullen nieuwe aandelen worden toegekend in: verhouding tot de inbreng van elke vennoot bij deze kapitaalverhoging,

Deze kapitaalvertegenwoordigende aandelen worden uitgegeven ter vergoeding voor de hierna meer in detail omschreven inbrengen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Inbreng

1, De heer Peter DEVOS, beherende vennoot, doet hierbij een inbreng in natura zoals hierna omschreven van aandelen een naamloze vennootschap SEOS, met een inbrengwaarde van 1.175.000 euro (één miljoen hondervijfenzeventigduizend EUR).

Beschrijving inbreng in natura

2. De inbreng in natura betreft de inbreng door de beherende vennoot, de heer Peter DEVOS, van duizend tweehonderd (1.209) aandelen in Belgische naamloze vennootschap SEOS, opgericht bij akte van 22 juni 1998, verleden voor notaris Dirk Van Den Haute te Sint-Kwintens-Lennik, met maatschappelijke zetel in 1750 Lennik, Frans van der Steenstraat 11 en met K.B.O.-nummer 0463.727,306. De activiteiten van deze vennootschap bestaan uit het beheer en de verhuur van onroerende goederen, en administratie, consultancy en managementactiviteiten. De intrinsieke waarde van deze aandelen werd bepaald op 1.175.041,17 euro (één miljoen honderdvijfenzeventigduizend en éénenveertig euro en 17 eurocen) en afgerond 1.175.000 euro (één miljoen hondervijfenzeventigduizend EUR).

De oprichters verwijzen daarbij naar het hieraan gehechte verslag van Jurgen Goeman, gevestigd te Halle, waaruit voormelde intrinsieke waarde van de ingebrachte aandelen blijkt.

Voorwaarden van de inbreng in natura

De aandelen worden ingebracht in voile eigendom. De inbrenger verklaart dat deze aandelen niet in pand werden gegeven aan derden en ook niet anderszins als zekerheid of onderpand werden aangewend voor enige schuld die hij in voorkomend geval zou hebben ten aanzien van derden, en dat deze aandelen niet zijn getroffen door een bewarend of uitvoerend beslag of door enige andere maatregel die de inbreng in/overdracht aan de vennootschap zou kunnen verhinderen of beperken.

De bij deze opgerichte vennootschap bekomt de eigendom en het genot van de in volle eigendom ingebrachte aandelen vanaf heden en zal tevens vanaf dezelfde datum alle rechten dienaangaande uitoefenen, ondermeer door het optrekken van dividenden en het uitoefenen van het stemrecht.

Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat de inbreng van de aandelen het dividendrecht over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro ratering, omvat.

2. Mevrouw Els LEGASSE, stille vennoot, doet hierbij een inbreng van een geldsom van duizend euro (1.000,00 EUR).

Deze inbreng werd volstort bij de ondertekening van deze overeenkomst op rekeningnummer van Record Bank BE02 6528 3955 0240. Het bewijs van storting wordt aan deze overeenkomst gehecht en maakt er integraal deel van uit,

" Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng van de hoger beschreven goederen, komen aan de oprichters toe als volgt:

Aariile ondergetekende. ,' ' ï4ándelt;n.;in:voilé, eïgendom : ` ~,..,

r~ "..~ .", ".

Peter DEVOS 1,175

Els LEGASSE 1

STATUTEN

HOOFDSTUK I: RECHTSVORM - AANDELEN

Artikel 1. - VORM - NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap (een burgerlijke vennootschap met handelsvorm) genaamd PESUCURE, met rechtspersoonlijkheid.

Artikel 2. - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 1750 Lennik (België), A. Algoetstraat 78,

r

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar elke andere plaats in België bij beslissing van de beherende vennoten, mits inachtname van de toepasselijke taalwetgeving.

Artikel 3. - DOEL

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6, De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder ais daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen,

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4. - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van deze statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel. Zij kan op elk ogenblik worden ontbonden door een eenparig besluit van alle vennoten.

HOOFDSTUK H: MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN AANDELEN Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN

Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt 1.176.000 EUR en is vertegenwoordigd door 1.176 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Elke vennoot verwerft een deelneming in het maatschappelijk vermogen van de vennootschap dat in verhouding staat tot zijn inbreng. De beherende vennoten zullen een register bijhouden waarin de aandelen vare elke vennoot worden vermeld. Bij kapitaalverhoging zullen nieuwe aandelen worden toegekend in verhouding tot de inbreng van elke vennoot bij deze kapitaalverhoging.

Artikel 6.  OVERDRACHT VAN AANDELEN

6.1. Overdracht van aandelen onder levenden

Behoudens de beherend vennoot-oprichter die zijn aandelen te allen tilde vrij kan overdragen, kan een vennoot zijn aandelen niet onder levenden overdragen (bijvoorbeeld door middel van verkoop, ruil of schenking), verpanden etc. aan een mede-vennoot of aan een derde, zonder de voorafgaandelijke, schriftelijke goedkeuring van aile andere vennoten.

Behoudens de beherend vennoot-oprichter, kan een vennoot geen zakelijke rechten (bijvoorbeeld recht van vruchtgebruik) vestigen (om niet of onder bezwarende titel) op zijn aandelen, zonder de voorafgaandelijke, schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten.

6.2, Vorm van overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijke

Wetboek.

6.3. Bekendmaking overdracht

De vennoot die één of meer aandelen wenst over te laten aan een andere vennoot of een derde die

aanvaard is als vennoot, moet de zaakvoerder(s) of het college Van zaakvoerders schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij/zij het aantal aandelen, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, voornamen, beroep en woonplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemende vennoot of aanvaarde kandidaat-vennoot.

Binnen de vijftien kalenderdagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de zaakvoerder(s) of het college college van zaakvoerders de inhoud van dit schrijven aan de andere vennoten bekend.

In geval van overlijden van een vennoot, maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien (15) kalenderdagen na de ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de andere vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Artikel 7.  BEHERENDE VENNOTEN EN STILLE VENNOTEN

A) De beherende vennoten of gecommanditeerde vennoten

Y .t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De beherende vennoten zijn ieder hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De beherende vennoten zijn diegene die in de oprichtingsakte worden aangeduid als beherende vennoten, of deze die in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden.

B) De stille vennoten of de commanditairen

De aansprakelijkheid van de stilte vennoten voor de schulden en verliezen van de vennootschap is beperkt tot het bedrag van hun inbreng.

De stille vennoten moeten zich onthouden van enige daad van bestuur, hierin begrepen krachtens een volmacht. Bij niet-naleving van deze verplichting zijn de stille vennoten jegens derden onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Zij zijn ook voor verbintenissen waaraan zij niet hebben meegewerkt onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien zij er een gewoonte van hebben gemaakt de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien hun naam in de naam van de vennootschap voorkomt.

De stille vennoten hebben evenwel recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften die verband houden met de werking van de vennootschap.

HOOFDSTUK III... BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 8.  BESTUUR

8,1. Benoeming statutair zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders, benoemd door

de algemene vergadering van vennoten.

Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Peter DEVOS, voornoemd.

Van zodra de zaakvoerder om gelijke welke reden niet meer in staat is om het zaakvoerderschap waar te nemen, zal de algemene vergadering een nieuwe zaakvoerder aanduiden. Wordt er geen zaakvoerder aangesteld, dan wordt de enige beherende vennoot geacht zaakvoerder te zijn. Zijn er meerdere beherende vennoten en werd er geen zaakvoerder aangesteld, dan worden zij alle geacht elkaar wederkerig de macht gegeven te hebben om de ene namens de andere het beheer te voeren.

8.2. Duur-ontslag

Het mandaat van zaakvoerder kan niet zonder wettige redenen herroepen worden zolang de vennootschap

duurt. Als wettige redenen gelden grof wanbeleid en verlating van functie.

8.3. Onbezoldigd statuut

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Artikel 9. - BEVOEGDHEDEN

9.1. Algemeen

De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en kan zowel daden van

beheer ais daden van beschikking stellen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te stellen, voor zover deze nodig of nuttig kunnen zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van de verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder mag niet optreden indien hij een belang heeft dat strijdig is met dit van de vennootschap. In dat geval dient de zaakvoerder een gevolmachtigde aan te stellen.

9.2. Externe vertegenwoordigingsbevoegheid

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, met inbegrip van

deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

9.3.Volmacht

De zaakvoerder kan een gevolmachtigde van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10. -- CONTROLE

4 4 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle over de financiële toestand van de vennootschap, de jaarrekeningen en de regelmatigheid van de verrichtingen van de jaarrekening overeenkomstig het wetboek vennootschap en onderhavige statuten, toevertrouwd aan een commissaris, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het instituut van de bedrijfsrevisoren.

De commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen, beschikt iedere beherende of stille vennoot over een individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid. ln dat geval heeft iedere vennoot het recht om kennis te nemen van alle boeken en bescheiden, brieven, verslagen en, in het algemeen, van alle maatschappelijke documenten op de zetel van de vennootschap. Hij kan zich laten vertegenwoordigen en laten bijstaan door een externe accountant, ingeschreven op de lijst van het instituut van de accountants en de belastingconsulenten.

HOOFDSTUK IV.  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11. - ALGEMENE VERGADERING

11.1. Jaarlijkse algemene vergadering

De algemene vergadering van vennoten wordt iedere eerste vrijdag van de maand juni om 19uur bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

De oproepingsbrief wordt uiterlijk éénentwintig (21) kalenderdagen voor voornoemde datum meegedeeld

aan de stemgerechtigde vennoten en de zaakvoerder(s) individueel.

11.2. Buitengewone of bijzondere algemene vergadering

De zaakvoerder of beherende vennoten kunnen tevens een algemene vergadering bijeenroepen telkens als

zij dit redelijkerwijze noodzakelijk achten.

De oproepingsbrief wordt uiterlijk zeven (7) kalenderdagen voor de geplande datum meegedeeld aan de stemgerechtigde vennoten en de zaakvoerder.

11,3. Plaats - Oproeping - Vertegenwoordiging

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. De oproepingsbrief vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen, evenals de plaats, datum en uur van de algemene vergadering.

De stemgerechtigde leden kunnen zich laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde maat mits schriftelijke volmacht of desgevallend via fax of e-mail.

11.4. Aanwezigheden

Indien niet alle stemgerechtigde vennoten ter vergadering aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn, kunnen geen geldige beslissingen genomen worden en wordt de vergadering verdaagd met maximum dertig (30) kalenderdagen door beslissing van de zaakvoerder.

Binnen de zeven (7) kalenderdagen na datum waarop de eerste vergadering was bijeengeroepen, wordt aan alle stemgerechtigde maten per (elektronisch) schrijven een uitnodiging voor een tweede algemene vergadering verstuurd. Deze tweede vergadering is te houden niet vroeger dan (14) kalenderdagen en niet later dan dertig (30) kalenderdagen na datum waarop de eerste vergadering was voorzien. Deze tweede vergadering is bevoegd om beslissingen te nemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten op voorwaarde dat van alle niet-aanwezige of niet-vertegenwoordigde stemgerechtigde maten een ontvangstbevestiging van de oproeping voor de vergadering ter vergadering aanwezig is, dan wel indien duidelijk is gebleken dat de afgifte van een ontvangstbevestiging door de ontvanger geweigerd is.

Artikel 12.  BEVOEGDHEDEN

De algemene vergadering beschikt uitsluitend over volgende bevoegdheden:

-de goedkeuring van de jaarrekening van de vennootschap;

-het verlenen van decharge aan de beherende vennoten en aan de commissarissen;

-de benoeming en het ontslag van een vennoot tot niet-statutaire beherende vennoot;

-de benoeming en het ontslag van een commissaris;

-de wijziging van de statuten, met inbegrip van de verhoging of vermindering van het maatschappelijk

vermogen;

-de ontbinding van de vennootschap;

-de toetreding van een nieuwe vennoot of de overdracht van aandelen door een vennoot aan een andere

vennoot of aan een derde;

4 J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13, - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Ingeval een recht van vruchtgebruik onder levenden wordt gevestigd overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, of ingeval een recht van vruchtgebruik wordt gevestigd ingevolge overlijden, dient het stemrecht op de algemene vergadering op die aandelen door de vruchtgebruiker te worden uitgeoefend, behoudens andersluidende bepalingen in deze statuten.

Indien de statuten bepalen dat het stemrecht van de aandelen bezwaard met vruchtgebruik toekomt aan de vruchtgebruiker en de blote eigenaar samen, terwijl er omirent de uitoefening van dit stemrecht onenigheid bestaat tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar, wordt het stemrecht op de betrokken aandelen geschorst. Aandelen waarvan het stemrecht geschorst is, worden niet meegerekend voor de berekening van het aanwezigheidsquorum en de vereiste meerderheid.

Behoudens andersluidende regeling in de titel krachtens dewelke het recht van vruchtgebruik wordt gevestigd of andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar, komen alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

Ingeval een recht van vruchtgebruik werd gevestigd over één of meerdere aandelen, stellen de vruchtgebruiker of de naakte eigenaar de vennootschap hiervan in kennis per aangetekend schrijven, met voorlegging van de titel krachtens deweike het vruchtgebruik is gevestigd, die desgevallend een bijzondere regeling door de volle eigenaar bevat die afwijkt van deze statutaire regeling. Binnen vijf (5) kalenderdagen na verzending van dit schrijven is deze regeling tegenstelbaar aan de vennootschap. Hetzelfde geldt indien de vruchtgebruiker en naakte eigenaar een overeenkomst sluiten die van deze statutaire regeling afwijkt,

Wanneer meerdere personen eigenaar zijn van één aandeel, is de uitoefening van de rechten verbonden aan dat aandeel geschorst, totdat één persoon aangewezen wordt als de vertegenwoordiger die het stemrecht zal uitoefenen,

Artikel 14. - AANWEZIGHEIDSQUORUM - MEERDERHEID

14.1. Aanwezigheidsquorum

Opdat de algemene vergadering van vennoten geldig kan beraadslagen, moeten de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn die ten minste de helft van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap' vertegenwoordigen. ledere vennoot kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Alleen schriftelijke volmachten zijn toegelaten en worden gehecht aan het proces-verbaal van de algemene vergadering.

14.2. Meerderheid

ln beginsel worden alle beslissingen van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onthoudingen niet meegerekend, behoudens wanneer uitdrukkelijk in de statuten wordt bepaald dat er een bijzondere meerderheid overeenkomstig artikel 15.2, of eenparigheid van stemmen is vereist.

Artikel 15  WIJZIGING STATUTEN

15.1. Aanwezigheidsquorum

Over de wijziging van de statuten (met inbegrip van de verhoging of vermindering van het maatschappelijk vermogen) en de ontbinding van de vennootschap, kan alleen worden beslist indien alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

15.2. Meerderheid

De algemene vergadering neemt een beslissing met een bijzondere meerderheid van drie vierde (3/4) van

de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Een onthouding geldt als tegenstem,

15.3. Stemrecht

Het stemrecht van de aandelen bezwaard met vruchtgebruik komt bij een statutenwijziging toe aan de

vruchtgebruiker en de blote eigenaar samen.

Artikel 16  TOETREDING NIEUWE VENNOTEN

, a.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een persoon of rechtspersoon kan slechts toetreden na voorafgaande schriftelijke goedkeuring van alle vennoten van de vennootschap,

HOOFDSTUK V.  BOEKJAAR  JAARREKENING -- VERDELING

Artikel 17. - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

ARTIKEL 18. - INVENTARIS - JAARREKENING

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening van de vennootschap op.

Artikel 19.  WINSTVERDELING

De winst blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van kosten en afschrijvingen. De algemene vergadering beslist over de winstverdeling en het desgevallend aanleggen van een reserve. In voorkomend geval wordt de winst verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun respectievelijke deelneming in het maatschappelijk vermogen.

in voorkomend geval worden de verliezen gedragen door de vennoten in verhouding tot hun deelname in het maatschappelijk vermogen met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen hun inbreng niet mag overtreffen.

HOOFDSTUK VI  EINDE VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 20  VOORTZETTINGSBEDING

De vennootschap zal niet ontbonden zijn bij vrijwillige of onvrijwillige terugtrekking, overlijden, faillissement, collectieve schuldenregeling van één van de vennoten of een zaakvoerder, maar zal blijven voorbestaan tussen de andere vennoten voor zover de vennootschap minstens twee vennoten telt.

Artikel 21.  UITTREDING DOOR EEN VAN DE VENNOTEN

Een vennoot kan niet uittreden uit de vennootschap, tenzij mits voorafgaande schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, en, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, mits een andere vennoot toetreedt tot de vennootschap die de uittredende vennoot vervangt.

Artikel 22. - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment door de algemene vergadering worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen. Elke onthouding geldt als tegenstem.

Het stemrecht van de aandelen bezwaard met vruchtgebruik komt voor een beslissing tot ontbinding toe aan de vruchtgebruiker en de blote eigenaar samen.

Indien de vennootschap is ontbonden, worden de vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen,

Zij beschikken over de machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder verdere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschaop of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

4

Artikel 23. -- BEVOEGDE RECHTBANK

In geval van betwisting zijn de rechtbanken van Brussel bevoegd.

SLOTBEPALJNGEN

Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, en eindigt op 31 december 2015,

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar 2016.

Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Volmacht formaliteiten

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan ETUGEST ACCOUNTANCY NV, vertegenwoordigd door mevrouw Carine Vanroy met recht van substitutie, met maatschappelijke zetel te Sint-Pieters-Leeuw met : bevoegdheid om individueel te handelen, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten van neerlegging 1 van deze overeenkomst bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde 1 Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De heer Peter Johan DEVOS

Beherende vennoot

Hierbij neergelegd: oprichtingsakte dd 25/11/2014

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffiervanrekl ex/ontvangen op

1111)1111111u11n~amn11,111fu11uu

be a B stt

re

Z 3 JULI 2015

r t;i~~ r',í?..ck r1a'iïdetafir,

e

Ght, fk 1_,r ~voGGniid

gtC,IS: ~1

Ondernemingsnr : 0505.749.882

Benaming

(voluit) : PESUCURE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Comm. V.

Zetel : Alfred Algoetstraat, 78, B-1750 Lennik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 25/05/2015

1° Wiizioinq van de maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen van Alfred Algoestraat 78 te; 1750 Lennik naar Brabantsebaan 434 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw met ingang op 1 juni 2015. Ze mandateert: tevens het bestuursorgaan onderhavig proces verbaal te publiceren in het Belgisch Staatsblad alsook deze; wijziging te laten legaliseren bij het Ondemerningsloket en alle andere administratieve verplichtingen.

Peter Devos

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
PESUCURE

Adresse
ALFRED ALGOETSTRAAT 78 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande