PETER PAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER PAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.621.993

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 30.04.2014 14110-0075-016
20/10/2014
ÿþ Md PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11[111IJIHI I

Vo

bobo aan Belg

Staat

III

II

NE ERGELEGD

-9 OKT. 201ti

Griffie Rechtbank van Koophandel te La....E.eLheeiffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0883.621.993

Benaming (voluit): PETER PAN

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3000 Leuven, Grote Markt 2

(volledig adres)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - Besluit tot bevestiging van een voorafgaande beslissing tot uitkering van een gewoon tussentijds dividend  Besluit tot kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld - Machtigingen

Tekst

Uit het proces-verbaal gesloten door notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 30 september 2014 (ter registratie aangeboden) blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER PAN" met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

1. Besluit tot bevestiging van voorafgaande beslissing tot uitkering van een gewoon tussentijds

dividend

Eerste besluit

De vergadering beslist tot bevestiging van een voorafgaande beslissing van de bijzondere algemene vergadering

de dato elf september tweeduizend veertien tot de uitkering van een gewoon tussentijds dividend voor een totaal

bruto bedrag van ZESTIG DUIZEND euro 60.000,00), zijnde een bruto bedrag van DRIEHONDERD

TWEEËNTWINTIG ego en ACHTENVIJFTIG eurocent (¬ 322,68) per aandeel, door afname van gezegd bedrag van de rekening "Beschikbare reserves" per 30 september 2012 en waarbij dit gewoon tussentijds dividend betaalbaar was per 11 september 2014, rekening houdend met de inhouding van de roerende voorheffing, conform de voorschriften van artikel 637 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, zoals gewijzigd bij de programmawet van 2$ juni 2013, van tien procent (10%) op voormeld bruto bedrag, dit evenwel onder verbintenis voor de betrokken aandeelhouders om het verkregen netto bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap,

2. Besluit totlapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld

Tweede besluit

De vergadering besliSt het kapitaal te verhogen met een bedrag van VIERENVIJFTIG DUIZEND (¬ 54.000,00)

om het van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) te brengen op TWEEËNZEVENTIG

DUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 72.600,00).

Er worden voor deze inbreng geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergoeding voor de inbreng zal derhalve terug te vinden zijn in de fractiewaarde van de aangehouden

aandelen.

Op de kapitaalsverhoging wordt bijgevolg ingeschreven door de heer VIAENE Nicolas, voornoemd, te weten de

enige aandeelhouder.

Het volstorte bedrag of in totaal VIERENVIJFTIG DUIZEND 54.000,00) is voorafgaandelijk aan deze

buitengewone algemene vergadering gedeponeerd geworden op de rekening met nummer 6E23 7360 1108 0191 (KBC BANK) op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het Mij, Notaris ter hand gestelde bewijs van deponering afgeleverd door de genoemde instelling op 16 september 2014, en bewaard wordt in het dossier.

De vergadering stelt derhalve vast dat de kapitaalverhoging met VIERENVIJFTIG DUIZEND (¬ 54.000,00) daadwerkelijk werd gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd gebracht op TWEEËNZEVENTIG DUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 72.600,00).

3. Statutenwl izi ging

Derde besluit

De vergadering beslist de tekst van Artikel 6 van de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe

toestand van het kapitaal en van de aandelen, en deze tekst te laten luiden:

"Artikel 6- BEDRAG VAN HET KAPITAAL EN HET AANTAL AANDELEN

Luik B - vervolg

Vlet geplaatste kapitaal bedraagt 'TWEEËNZEVENTIG DUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 72.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde."

4. Kapitaalvermindering door teruqbetaling in geld, met tiidsbepaling

Vierde besluit

De vergadering beslist te wijzen op de mogelijkheid om per dertig september tweeduizend achttien, zijnde nà het

verstrijken van het vierde jaar volgend op de kapitaalverhoging waarvan sprake hierboven, en in de mate dat dit mogelijk is en noodzakelijk wordt geacht, het kapitaal te verminderen met een bedrag van maximaal VIERENVIJFTIG DUIZEND euro (¬ 54.000,00) om het van NVEEËNZEVENTIG DUIZEND ZESHONDERD euro

(¬ 72.600,00) te herleiden tot minimaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro 18.600,00) en met

gelijktijdige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen die werd aangepast ingevolge de

kapitaalverhoging waarvan sprake hierboven.

Deze eventuele kapitaalvermindering heeft tot doel, onder toepassing van de voorwaarden voorzien bij

het Wetboek van vennootschappen, de inbreng van de aandeelhouder waarvan sprake in het tweede agendapunt

hierboven volledig terug te betalen in geld.

Op fiscaal vlak zal de vermindering uitsluitend worden aangerekend op het werkelijk gestorte kapitaal.

5. Aanpassing van de statuten aan de meest recente vennootschapswetgeving

Viifde besluit

De vergadering beslist de artikelen 9, 27 en 28 ais volgt te vervangen om ze aan te passen aan de meest recente

vennootschapswetgeving:

"Artikel negen - VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

De vennootschap mag slechts eigen aandelen verkrijgen of in pend nemen in de door de wet toegelaten gevallen

en op de door de wet voorgeschreven wijze.

De vennootschap mag middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de

verknyging van haar aandelen door derden, onder de voorwaarden die het Wetboek van vennootschappen stelt."

[...1

"Artikel zevenentwintig - ONTBINDING

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraad-.slaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden* De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de ven-inootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maabschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bipeen-.komen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statuten-wijziging zijn gesteld, te beraadsla-ven en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzon-'der verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vernield. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oprdepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénIvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennoot-'schap voor de recht-'bank vorderen.

Artikel achtentwintig.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te ver-'effenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegd-lieden bij gewone meerderheid beperken.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij

Voor.

behouden

aan het

Begià-Eri

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur b

Voor-

bermudien

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

bezitten en worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor elke vereffening wordt ter griffie een vereffeningsdossier bijgehouden dat de stukken bevat zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de fwaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Voor het overige dient er gehandeld te worden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen"

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover ais nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAUMANS, BUEKENHOUT EN PARTNERS" met zetel te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 122 teneinde aile formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

Notaris Joris Sta lpaert te Tremelo.

In bijlage uitgifte van het proces-verbaal

historiek statuten en gecoördineerde statuten

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.03.2013, NGL 30.05.2013 13141-0100-016
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 07.03.2012, NGL 26.04.2012 12097-0408-016
27/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.03.2011, NGL 14.04.2011 11086-0120-016
22/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 19.04.2010 10093-0276-016
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.03.2009, NGL 05.05.2009 09138-0099-016
07/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 20.09.2008, NGL 02.10.2008 08769-0279-015

Coordonnées
PETER PAN

Adresse
GROTE MARKT 2 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande