PETRA DAEMEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETRA DAEMEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.733.183

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 29.04.2014 14109-0159-011
23/06/2014
ÿþ Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[11!limitn 1111

Vo baho aan Belg Staati

O



NEERGELEGD

1 2 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel G riffil ta Leuven.

Ondernemingsnr : 0836.733.183

Benaming

(voluit): Petra Daemen

Rechtsvorm BVBA

Zetel : Kranenburgstraat 35 32.71 Scherbenheuvel

Onderwerp akte WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De buitengewone algemene vergadering beslist het volgende:

*wijziging maatschappelijke zetel van de vennootschap naar Mechelsehaan 14 3272 Testelt

( Scherpenheuvel-Zichem ), met ingang van 10/05/2014

Getekend zaakvoerder Petra Daemen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Ltjiki3 vermelden " Reeto Naam en hoedanigheld van de. Instrumenterende notans, hetzlj van de perso(o)nlen) bevoegd de rer,hisperoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Nrorn en handtekening.

29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 26.03.2013 13073-0024-011
16/06/2011
ÿþ----- .............. . ...

Ondernemingsnr :

Benaming : PETRA DAEMEN

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kranenburgstraat 35

3271 Scherpenheuvel-Zichem

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Maarten De Clercq te Stekene (Kemzeke) op éénendertig mei tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt:

11 Oprichters:

Mevrouw DAEMEN Petra, geboren te Hasselt op zesentwintig juli

negentienhonderdzesenzeventig, rijksregisternummer 76.07.26-068.21, echtgenote van de heer NAULAERTS Bert, geboren te Diest op negen mei negentienhonderdachtenzeventig, rijksregisternummer 78.07.26-068.21, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Kranenburgstraat 35.

2! Benaming:

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij heeft opgericht onder de naam "PETRA DAEMEN".

3! Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Kranenburgstraat 35.

4! Doel:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van activiteiten van advocaat, die handelt in naam en voor rekening van de vennootschap, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat. De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks it of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals bijvoorbeeld het publiceren van artikels,

boeken, het geven van voordrachten of cursussen voor algemene, beroeps-of technische vorming.

Voor dit doel kan de vennootschap alle onroerende gebouwde en ongebouwde gemeubelde i` en niet-gemeubelde goederen aankopen, verkopen, huren en verhuren, alsook het laten uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken en aanverwante activiteiten. Teneinde het aldus omschreven doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle financiële, industriële of commerciële, roerende en onroerende handelingen stellen die hiermede verband houden of van aard zijn haar doel te Verwezenlijken, uitte breiden_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

moa 2. t

*11089]1]*

v

beh. aa; Bel Staa

Neergelegd" ter griffie der Rechtbankvan Koophandel

te Leuven, de 0 3 JUNI ZOi1

DE GRIFFIER,

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.

et

~o

of te vergemakkelijken zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag onder meer haar beschikbare gelden of middelen beleggen of investeren in roerende of onroerende goederen en die in roerend of onroerend vermogen beheren op de wijze die de vennootschap het meest geschikt acht. Voor eigen rekening, het beheer van onroerend vermogen, het aankopen, verkopen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. De vennootschap zal bij het uitoefenen van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen. De vennootschap kan individuele samenwerkingsverbanden tot stand brengen met individuele advocaten, advocatenkantoren, advocatenassociaties en mag belangen nemen en aanhouden, op welke wijze dan ook, in andere bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel analoog is met het doel van de vennootschap.

51 Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600) en vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met een gelijke fractiewaarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6l Samenstelling: inbreng in speciën:

De comparant-oprichter verklaart dat het kapitaal geplaatst en volstort is ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 068-8929556-54 bij Dexia agentschap te Zichem geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op datum van dertig mei jongstleden, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

Voor-,behouden aan het Belgisch Staatsblad

71 Duur:

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

8/ Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, personen, advocatenvennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

91 Benoemingen:

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd en dit voor onbepaalde duur: mevrouw DAEMEN Petra, geboren te Hasselt op zesentwintig juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te Scherpenheuvel-Zichem, Kranenburgstraat 35, verschijner in deze, die verklaart te aanvaarden, na verklaard te hebben dat zij volledig handelingsbekwaam is en dat er in haar hoofde geen beletsel aanwezig is om als zaakvoerder van een vennootschap te worden benoemd.

10l Volmacht:

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde kantoor LNS BVBA, met zetel te Overpelt, Sint-Jorisstraat 49 of zijn werknemers of aangestelden, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

;111 Jaarvergadering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PETRA DAEMEN

Adresse
KRANENBURGSTRAAT 35 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande