PG PARTICIPATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PG PARTICIPATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.843.127

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 22.07.2014 14335-0291-009
07/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 30.09.2013 13611-0108-010
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 18.07.2013 13327-0023-010
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 31.07.2012 12379-0277-013
21/10/2011
ÿþ Mod 2.D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 1111111111.115tiïqlfillII

BRUSSEL

~..~ oC~

Griffie

Ondernemingsnr : 0817.843.127

Benaming

(voluit) : PG PARTICIPATIONS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grimbergen (1853 Strombeek-Bever), Mutsaardplein 2A

Onderwerp akte : VERTALING VAN DE STATUTEN IN HET NEDERLANDS INGEVOLGE ZETELVERPLAATSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op. 5 oktober 2011, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PG PARTICIPATIONS , beslist heeft:

EERSTE BESLUIT  AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Ingevolge het besluit van de zaakvoerder van 6 april 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch: Staatsblad van 23 mei 2011 onder nummer 76829 om de zetel te verplaatsen van Brussel naar het huidig: adres, beslist de vergadering nieuwe statuten in het Nederlands aan te nemen die de huidige Franstalige: statuten vervangen en waarvan de tekst de volgende is:

"STATUTEN

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid. Haar naam luidt "PG PARTICIPATIONS".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken' uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,: van het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel is gevestigd te Grimbergen (1853 Strombeek-Bever), Mutsaardplein 2A.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve of exploitatiezetels,

agentschappen, en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel rechtstreeks, en als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, behalve tegengestelde bepaling, wat hierna bepaald is:

Zij mag een roerend vermogen aanleggen, uitbouwen en beheren et alle verrichtingen doen welke betrekking hebben op alle roerende goederen en rechten zoals de aankoop, door middel van inschrijving of afstand et het beheer van aandelen, deelbewijzen, converteerbare of niet-converteerbare obligaties, : consumentenleningen of gewone leningen, kasbons of andere roerende waarden in eender welke vorm en dit. zowel van rechtspersonen als ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, bestaande of nog op te richten.

De vennootschap mag om het even welk mandaat uitoefenen of toelaatbare functie in iedere rechtspersoon, zowel Belgische als buitenlandse hierin begrepen de functie van bestuurder, afgevaardigde tot het dagelijks bestuur, zaakvoerder en vereffenaar. Deze functie zal zowel bezoldigd als gratis uitgeoefend kunnen worden.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten

vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag eveneens leningen verstrekken of voor elke verstrekte lening door een derde een waarborg verschaffen, op voorwaarde dat de vennootschap geen activiteit uitoefent waarvan de uitoefening onderworpen is aan wettelijke bepalingen of reglementen die van toepassing zijn op kredietinstellingen of financiële instellingen.

Zij mag alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het management in het algemeen et meer bepaald, zonder dat deze opsomming beperkend is: de oprichting van holding- of exploitatievennootschappen, alle activiteiten van analyse en raadgeving, alle verrichtingen van dienstverlening, alle administratieve handelingen en taken van beheer zowel bij ondernemingen als bij particulieren.

Zij mag raad geven en ondernemingen en particulieren in alle domeinen bijstaan zoals administratie en beheer.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende handelingen welke in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel of welke van aard is om haar doel te bevorderen met uitzondering van verrichtingen op roerende of onroerende waarden die enkel toevertrouwd zijn door de wet aan banken en beursmaatschappijen.

Zij mag een onroerend vermogen aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren ervan; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen hierin begrepen onroerende zakelijke rechten, zoals het recht van opstal, erfpacht en de onroerende leasing, dit alles in de breedste zin van het woord, en ondermeer de aan en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, het beheer, de uitbating van handelszaken/en of gebouwen, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, zonder dat deze opsomming limitatief is. De vennootschap mag gratis onroerende goederen te beschikking stellen van haar zaakvoerders en hun familie, als bezoldiging voor prestaties geleverd aan de vennootschap.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven et al haar andere goederen in borg geven hierin begrepen haar handelsfonds.

Zij mag eveneens, in functie van haar eigen belangen, zich borg stellen voor alle leningen en andere engagementen zowel voor zichzelf als voor derden (particulieren) hierin begrepen de zaakvoerders, vennoten, en personeel van de vennootschap.

Zij mag zich borg stellen en elle zekerheden verschaffen zowel persoonlijke als zakelijke, in het voordeel van elke persoon of vennootschap, verbonden of niet.

De voorgaande opsomming is niet beperkend en de vennootschap zal geen enkele activiteit uitoefenen voor rekening van derden die verbonden zijn aan intellectuele beroepen waarvan de dienstverlening gereglementeerd is.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Zij zijn

genummerd van 1 tot 186.

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere keren, door beslissing van de

algemene vergadering.

ARTIKEL ZES - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZEVEN`- ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit

aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend als volgt:

-door de vruchtgebruiker voor wat betreft de gewone algemene vergadering

-door de naakte eigenaar voor wat betreft de buitengewone algemene vergadering.

ARTIKEL ACHT - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de goedkeuring van tenminste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze goedkeuring wordt niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of afgestaan : i) aan een vennoot; ii) aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater; iii) aan voor of nazaten in rechte lijn.

De vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen omtrent afstand aan de zaakvoerders laten kennen bij aangetekende brief met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand wordt voorgesteld, alsmede van de aangeboden prijs voor elk aandeel.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder bij aangetekend schrijven, elke vennoot inlichten omtrent de ontworpen afstand, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand is gepland, alsmede van de aangeboden prijs per aandeel, en aan iedere vennoot vragen of hij de afstand toestaat aan de voorgestelde ovememer(s) door de eventuele overlater met melding dat zij die zich onthouden om te antwoorden worden veronderstelt de afstand toe te staan.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van dit schrijven, moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen. Hij is niet verplicht zijn beslissing te motiveren.

De zaakvoerder moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten aan de eventuele overdrager betekenen, bij aangetekende brief, binnen acht dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoten van rechtswege zouden worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten van de overledene te vragen mits naleving van de vormen en termijnen voorgeschreven hierboven.

Op weigering van goedkeuring van een overdracht onder levenden of bij overlijden is geen verhaal mogelijk. Indien er slechts een aandeelhouder is kan deze vrij zijn aandelen overdragen.

Het overlijden van de enige aandeelhouder heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

In geval van overlijden van de enige vennoot zullen de rechten met betrekking tot zijn aandelen worden uitgeoefend door de erfgenamen en de rechtstreekse of in het bezit gestelde legatarissen, verhoudingsgewijs met hun rechten in de nalatenschap, tot op het ogenblik van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van legaat met betrekking tot deze aandelen.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoten kunnen warden, omdat zij niet als dusdanig aangenomen werden, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Bij gebreke van akkoord tussen partijen wordt de afkoopwaarde bepaald door deskundigen, aangesteld door elke partij en met opdracht de afkoopprijs van elk aandeel te bepalen of bij gebreke van overeenstemming omtrent de keuze van experten, zal hun aanstelling gedaan worden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap valt, en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Is de afkoop niet geschied binnen zes maand, dan zijn de erfgenamen of legatarissen gemachtigd de ontbinding van de vennootschap te vorderen.

In ieder geval zijn de afgekochte aandelen onoverdraagbaar tot volledige betaling van de prijs.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL NEGEN - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

De algemene vergadering bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun vergoeding, en, indien er

meerdere zaakvoeders zijn, hun machten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder

kosteloos.

ARTIKEL TIEN - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De zaakvoerder kan mits naleving van een opzeg van één maand te richten naar de vennoten, ontslagen nemen uit zijn ambt.

De zaakvoeder(s) kunnen ten allen tijde (ad nutum) herroepen worden bij beslissing van algemene vergadering bij drie/vierde meerderheid.

ARTIKEL ELF - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Deze kan zich laten bijstaan door een accountant. De vergoeding is ten laste van de vennootschap voor

zover deze werd benoemd mits voorafgaandelijk akkoord ofwel bij gerechtelijke beslissing.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKELTWAALF -ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten die stemrecht hebben uit zichzelf of bij mandataris mits naleving van de wettelijke of statutaire voorschriften; haar beslissingen zijn dwingend ten aanzien van alle vennoten, zelfs mochten deze afwezig of weerspannig zijn.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s), de obligatiehouders, en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet vennoot, houder van een bijzondere volmacht; hij kan zijn stem schriftelijk uitbrengen, per fax, telegram, of eender welk ander geschreven communicatiemiddel.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

ARTIKEL DERTIEN -AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

ARTIKEL VEERTIEN - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

Elke vergadering, gewone of buitengewone, kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging vernietigt de reeds genomen beslissingen in geen geval, behoudens andersluidende beslissing van algemene vergadering. De formaliteiten teneinde toegelaten te worden tot de eerste vergadering en de volmachten blijven geldig voor de tweede vergadering. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

ARTIKEL VIJFTIEN - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden- voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

ARTIKEL ZESTIEN - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De

maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

" een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het " kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL ACHTTIEN - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergade-+ring.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

" De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

ARTIKEL NEGENTIEN - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle aandeelhouders, zaakvoerders en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze ter zetel van de vennootschap waar hen alle betekeningen, notificaties en oproepingen kunnen opgestuurd worden betreffende de zaken van de vennootschap."

TWEEDE BESLUIT: MACHTIGING - COORDINATIE

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van voormelde beslissing, en om over te gaan tot de opstelling en de neerlegging van een gecoordineerde tekst van de statuten, gelijkvormig de wettelijke bepalingen.

Voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

Meester Didier BRUSSELMANS.

Notaris

Gisseleire Versélaan 20

B - 1082 Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 26.07.2011 11337-0348-013
23/05/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Moa 2.1

Rési a` Mont bel

u



*11076829+

te>~~~~

1 4 '-

íG

N° d'entreprise : 0817.843.127

Dénomination

(en enlier): PG PARTICIPATIONS

Forme juridique : SOCIETE PRIVEE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : AVENUE LOUISE 480 à 1050 BRUXELLES

Objet de l'acte : Transfert du siège social

Conformément à la loi et aux statuts, le gérant a décidé en date du 6 avril 2011 de transférer le siège social de la société à Mutsaardplein 2A à' 1853 Strombeek-Bever.

Jacques GETREIDE

Gérant

Bijlagen bij het Belgisch

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 30.07.2015 15374-0562-009

Coordonnées
PG PARTICIPATIONS

Adresse
MUTSAARDPLEIN 2A 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande