PHARMADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHARMADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.586.737

Publication

03/09/2014
ÿþ Mod Wald 74.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlliftiJif 11H11! ff1111 f 11! 111f

.ZQZfi9150"

Ondernemingsnr : 0896.586.737 Benaming

(voluit) : PHARMADVICE (verkort)

i 111f

2 3 1,9..4., 21314

(`iiC'ce vars Koophandel

- -~rit'Fi~~-~"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen  Watermolenstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : Regime artikel 537 WIB - Kapitaalverhoging door inbreng in natura  Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 26 juni 2014, "Geregistreerd: 3 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 11/07/2014 boek 5/439, blad 36, vak 16 Ontvangen: vijftig euro (E 50,00) getekend: ea. Inspecteur Els Theunissen", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMADVICE", waarvan de zetel gevestigd is te 3140 Keerbergen, Watermolenstraat 39, met ondernemingsnummer 0896.586.737  RPR Leuven, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

a) Verslagen

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door de zaakvoerder aangewezen bedrijfsrevisor, mevrouw Ira NICOLAIJ, handelend als vertegenwoordiger van de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, op 7 juni 2014, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

" BESLUIT

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA PHARMADVICE met zetel te 3140 Keerbergen, Watermolenstraat 39, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit netto-dividendvorderingen voor een bedrag van 1.375.000,00 EUR, welke ontstaan zin ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 5 juni 2014, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de oven te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding; de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedriffseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 1.375.000, 00 EUR De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 1.440 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 1.000, 00 EUR per aandeel tot 1.954, 86 EUR per aandeel.

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1k wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 7juni 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAIJBEDRIJFSREVISOR, NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor."

Overeenkomstig hetzelfde artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder op 7 juni 2014 een bijzonder verslag uitgebracht waarom zowel de inbreng in natura als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Een origineel van deze verslagen zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen. Een origineel of een eensluidend afschrift van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Beslissing tot kapitaalverhoging "

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen niet een bedrag van een miljoen driehonderd vijfenzeventigduizend euro (1,375.000,00 EUR) om het te brengen van een miljoen vierhonderd veertigduizend euro (1.440.000,00 EUR) op twee miljoen achthonderd vijftienduizend euro (2.815.000,00 EUR), door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het op 5 juni 2014 aan de aandeelhouders uitgekeerde dividend.

Deze schuldvorderingen blijken uit de respectievelijke rekening-courant die voldoende gekend zijn door de vennoten.

De kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 5 juni 2014 tot uitkering van een bruto-dividend ten belope van een miljoen vijfhonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro en achtenzeventig cent (1,527.777,78 £), uit de beschikbare reserves die er waren op 30 juni 2012, om vervolgens integraal het netto dividend, te weten een miljoen driehonderd vijfenzeventigduizend euro (1.375.000,00 E), terug in. te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 WIB92.

c) Tussenkomst - voorwaarden van de inbreng in natura - vergoeding

Vervolgens komen hier tussen: de heer SCHOOFS Paul, mevrouw SERGEANT Paula en de heer SCHOOFS Frank, die aanwezig en vertegenwoordigd, na voorlezing van het voorgaande verklaren: - volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. - dat zij een zekere, opeisbare vordering bezitten op de vennootschap onder de vorm van een rekening-courant op hun naam;

- dat zij hun schuldvordering lastens de vennootschap in deze vennootschap wensen in te brengen. Deze inbreng gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt en volledig volgestort is, en dat het kapitaal aldus op twee miljoen achthonderd vijftienduizend euro (2.815.000,00 EUR) is gebracht, verdeeld over duizend vierhonderd veertig (1440) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

e) Wijziging van artikel 5 van de statuten

Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel vijf: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen achthonderd vijftienduizend euro (2.815.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd veertig (1.440) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendvierhonderdveertigste (1/1.440ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven. "

TWEEDE AGENDAPUNT: Verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerders inhoudende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar de actuele zetel te weten, 3140 Keerbergen, Watermolenstraat 39 en dit per 14 juni 2010, welke beslissing gepubliceerd werd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 juli 2010 onder het nummer 10109251.

De vergadering bevestigt deze beslissing en beslist om artikel 3 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen, zodat artikel 3 van de statuten thans luidt als volgt:

"Artikel d ie: Zetel

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brusselse Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerders. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtname van de voorschriften van statutenwijziging,

De vennootschap mag, b3 beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten."

DERDE AGENDAPUNT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan D & D Accountants BVBA, te 3540 Herk-de-Stad, Diestsestraat 10/1 en diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder,

beiden in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 31.01.2014 14025-0292-009
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 12.01.2015 15009-0560-010
18/03/2013
ÿþ Mal PDF 11.1

fL % Ç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be'

a

B~

sta

Ondememingsnr : 0896.586.737

Benaming (voluit) : Pharrnadvice

(verkort) :

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de  7 MW 2i 13

DE GRIFFIER,

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Watermolenstraat 39, 3140 Keerbergen, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschaop op 26 februari 2013 blijkt letterlijk het volgende:

Na beraadslaging gaat de vergadering over tot de behandeling van het enige agendapunt en beslist met unanimiteit van stemmen het ontslag aangeboden door volgende zaakvoerder, met ingang van heden te aanvaarden:

Mevrouw Sergeant Paula.

Voor eensluidend uittreksel

De zaakvoerder

Schoofs Paul

op de leatste bli. ven Li1ik.8 vermelden :

Recto : Nàam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 24.01.2013 13014-0220-009
10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 07.02.2012 12028-0019-008
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 03.01.2011 11001-0302-009
24/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.12.2009, NGL 17.02.2010 10047-0504-010
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 08.01.2009 09006-0275-010
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.12.2015, NGL 21.12.2015 15700-0153-011

Coordonnées
PHARMADVICE

Adresse
WATERMOLENSTRAAT 39 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande