PHD CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHD CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.582.479

Publication

01/07/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.:c.àdiuntvangen op

PCI\ 1L4-ri

2 0 JUNI 2014

frl:fie van dq, dail7n.fz'nlige

un 18

Van könphr,r. cussei

111111,11111,1111111

Ondernenningsnr: 0465.682.479 Benaming

(voluit) PHI) Consuit (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1860 Meise, Mechelbaan 31

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG NETTO DIVIDEND BELASTE RESERVES

Uit een akte verleden voor notaris Coussement te Duffel op 12 juni 2014, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " PHD Consult ", met zetel te 1860 Meise, Meohelbaan 31 de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing kapitaalverhoging

De vergadering beslist, in het kader van de overgangsbepaling van de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537, le lid WIB), waarbij wordt voorzien in een verlaagd tarief van 10 % roerende voorheffing bij uitkering van belaste reserves die onmiddellijk geïncorporeerd zullen worden in het kapitaal van de uitkerende vennootschap, om het kapitaal te verhogen met een bedrag van 450.000,00 E, hetzij het saldo van het tussentijds dividend van 500.000,00 E waartoe beslist werd op de bijzondere algemene vergadering van 31 mei 2014, na aftrek van de roerende voorheffing daarop verschuldigd ad 10% of 50.000,00 E, en dit door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Tweede beslissing  inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging

Deze inbreng in geld werd overeenkomstig het wetboek van vennootschappen door de aandeelhouder gestort op een bijzondere rekening met nummer BE89 7440 4525 0085 op naam van de vennootschap bij KBC: Sank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door genoemde financiële instelling op 11 juni 2014, welk attest bewaard wordt door de notaris.

Derde beslissing  vaststelling dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt aan mij, notaris, te acteren dat voomoemde kapitaalverhoging van: totaal vierhonderdvijftigduizend Euro (450.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het bestaande kapitaal van twintigduizend Euro (20.000,00 E) aldus gebracht werd op vierhonderdzeventigduizend Euro: (470.000,00 E), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde, elk: vertegenwoordigend één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal.

Vierde beslissing aanpassing statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan eventuele gewijzigde wetgeving en deze te' herformuleren, zodat deze voortaan als volgt zullen luiden

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1: naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen. De naam moet steeds voorafgaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

Zij draagt de naam: "PHD Consult"

Artikel 2 : zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1860 Meise, Mechelbaan 31.

De zetel mag verplaatst worden binnen het nederlandstallge deel van België of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudige beslissing van het bestuursor-gaan van de vennootschap, welke, beslissing moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tot een zetelverplaatsing naar een ander taalgebied of naar het buitenland wordt besloten door de algemene vergadering die besluit volgens de vereisten van een statutenwijziging. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door toedoen: van de zaakvoeders die zich hiertoe naar de wettelijke bepalingen dienen te gedragen.

De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels,. bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten in België of in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: go:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordkien Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening, ais voor rekening van derden, in België als in he buitenland:

-het verlenen van aile diensten in verband met alle boekhoudkundige verwerkingen en verrichtingen en, fiscaliteit, algemene operaties, burgerlijke, financiële en commerciële operaties. Zij mag rechtsreeks optreden als fiscaal, financieel en rechtskundig raadgever.

-Het geven van onderwijs en opleiding, het publiceren van artikels en boeken, dit alles binnen de hierboven vermelde vakgebied en

Deze opsomming is niet beperkend en is ruim te interpreteren. De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. De vennootschap zal leiding en controle, in hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over andere vennootschappen. De vennootschap kan op gelijke- welke wijze, deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of bedrijven, door onder andere deelname aan het management van vennootschappen of het voeren van interim-management.

Artikel 4 : duur

De duur van de vennootschap is onbepaald.

TITEL Il: KAPITAAL.

Artikel 5 : kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdzeventigduizend Euro (¬ 470.000,00), en is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) gelijke aandelen, die elk één vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 : aandelen

De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar. Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van splitsing van de eigendom ervan in bloot-eigendom en vruchtgebruik, dan beschikt de vruchtgebruiker over het stemrecht voor alle beslissingen te nemen met gewone meerderheid en de blote eigenaar voor alle beslissingen te nemen met bijzondere meerderheid. Zowel de vruchtgebrulker als de blote eigenaar dienen op de vergaderingen te worden uitgenodigd.

Artikel 7 : kapitaalverhoging I -vermindering

Tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal kan slechts besloten worden door een buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris, en beraadslagend zoals voor wijziging van de statuten.

Bij iedere kapitaalverhoging die verwezenlijkt wordt door inbreng in geld, moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan al de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen vertegenwoordigd wordt.

Artikel 9 : Stortingsplicht

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Bijstorting of volstorting wordt door de zaakvoerder(s) opgevraagd op het door hem (hen) te bepalen tijdstip. Aan de vennoten wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een giro-rekening waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling door overschrijving of storting moet gedaan worden. De vennoot komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en is van rechtswege en zonder ingebrekestelling interest verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke interestvoet.

Artikel 10: Gelijkheid van rechten en aandelen

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en de opbrengsten van de vereffening. TITEL III : OVERDRACHT EN AFSTAND VAN AANDELEN.

Artikel 11 : aandelen op naam

De aandelen zijn steeds op naam.

Het bezit van de aandelen blijkt uit de inschrijving in het register van aandelen dat op de zetel berust en de nauwkeurige aanduiding van iedere vennoot bevat.

Overdrachten en overgangen van aandelen gelden alleen ten overstaan van de vennootschap en van derden, nadat ze in dat register zijn afgetekend overeenkomstig de wet.

Artikel 12 : overdracht van aandelen

A. Overdracht onder levenden

Geen aandeel mag op straf van nietigheid, worden afgestaan of overgedragen onder levenden, hetzij om niet, hetzij bij bezwarende overeenkomst, dan met tenminste de instemming van de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie vierde (3/4de) van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Die toestemming is eveneens vereist voor de overdracht aan een medevennoot of aan de echtgenoot en aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, dient zijn medevennoten bij aangetekende brief in te lichten over de identiteit van de voorgestelde ovememer, het aantal aandelen dat hij zinnens is over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Binnen de acht dagen na toezending van dit bericht moet de zaakvoerder aan alle vennoten een aangetekende brief versturen met een kopij van de aan de vennootschap verstuurde brief en vermelding dat de vennoten over een voorkooprecht beschikken in verhouding tot de aandelen welke zijzelf reeds bezitten en dat bij gebrek hiervan de overdracht als definitief zal worden beschouwd. Binnen de 14 dagen na toezending van dit bericht moeten de vennoten bij aangetekende brief hun beslissing aan de vennootschap laten kennen zonder hiervoor verantwoording hiervoor verschuldigd te zijn. Gebrek aan antwoord geld als aanvaarding van de

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorgestelde overdracht door de betrokkene. Uiterst acht dagen na verloop van deze veertien dagen zal de zaakvoerder aan alle vennoten, inbegrepen de afstanddoener de uitslag van de antwoorden laten kennen en aan de vennoten die zich niet tegen de overdracht hebben verzet vragen of zij de aandelen van de niet-overnemers in hun deel willen bijnemen, desgevallend en bij voorrang evenredig volgens hun aandelen. De overnemende vennoten zullen hun beslissing aan de vennootschap [aten kennen bij aangetekend schrijven; binnen de 14 dagen na versturen van het voorgaand bericht. Bil overname door medevennoten gebeurt deze overdracht aan de boekhoudkundige waarde van de aandelen volgens de laatst goedgekeurde balans en de prijs ervan dient aan de afstanddoener betaald te worden uiterst drie maanden na het kenbaar maken van het ovemamebericht aan de vennootschap.

B. Overgang bij overlijden

Geen aandeel mag op straf van nietigheid, worden afgestaan of overgedragen onder levenden, hetzij om niet, hetzij bij bezwarende overeenkomst, dan met tenminste de instemming van de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie vierde (3/4de) van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Die instemming is eveneens vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de overleden vennoot of aan diens echtgenoot. Bij overdacht van de aandelen wegens overlijden zijn de erfgenamen en de legatarissen van een overleden vennoot ertoe gehouden, binnen de kortst mogelijke termijn na het overlijden aan de enige medevennoot of zo er meerdere zijn aan de vennootschap hun naam, voornaam, beroep, en woonplaats te laten kennen evenals de verhouding van hun erfrechtelijke rechten hetzij ten algemene titel, hetzij ten bijzondere titel en dit door eventueel voorleggen van een authentieke akte. Zij zullen eventueel één onder hen aanduiden om hen tegenover de vennootschap als gemeenschappelijke lasthebber te vertegenwoordigen zoals hierboven vermeld. Zolang de rechtsverkrijgenden van de overledene van hun rechten zoals hoger bepaald niet hebben doen blijken, zullen zij tegenover de overlevende vennoten geen rechten die aan de overledene toebehoorden mogen gelden. De erfgenamen en legatarissen die zoals hiervoor werden gezegd geen vennoot worden van rechtswege zijn ertoe gehouden de procedure van toetreding na te leven zoals vermeld hierboven en zij zullen wat deze procedure betreft een ondeelbaar geheel vormen.

C. Betaling van de afkoopprijs

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot worden, hetzij omdat zij niet toegelaten worden, hetzij omdat het maximum aantal vennoten bereikt is, hebben recht op de waarde van de door hen verplicht overgelaten aandelen.

De prijs van de door overgedragen aandelen wordt echter bepaald door de laatste voor het overlijden van de erflater goedgekeurde jaarrekening, aan de boekhoudkundige waarde.

D. Minnelijke overdracht

Ingeval echter van uitdrukkelijk gemeenschappelijk akkoord van al de vennoten dient de procedure van afstand-overdracht zoals hierboven uiteengezet niet verplicht te worden gevolgd.

TITEL IV BESTUUR.

Artikel 13 : gewone / statutaire zaakvoerders -

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 14 bevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd voor aile verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

In geval er twee of meerdere zaakvoerders aangeduid worden, alsdan dienen de zaakvoeders gezamenlijk te handelen voor elle rechtshandelingen die betrekking hebben op de aan- of verkoop van onroerende goederen en/of de vestiging van een hypotheek alsmede voor het aangaan van kredieten en financiering. De zaakvoenders hebben het recht om voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

Artikel 15: bezoldiging

De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De wijze van betaling en het bedrag wordt bepaald na overleg let de betrokken zaakvoerder(s) bij beslissing van de vennoten. Deze vergoeding kan elk jaar worden aangepast bij algemene vergadering.

Artikel 16 externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge . Artikel 17 : tegenstrijdig belang

Wanneer een zaakvoerder bil een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, dient hij

. zich te schikken naar de desbetreffende rechtsregels voorzien door het wetboek van vennootschappen,

TITEL V: CONTROLE,

Artikel 18 : aanstelling commissaris - revisor

Indien de vennootschap de criteria overschrijdt die in het Wetboek van Vennootschappen bepaald worden voor de verplichte benoeming van een commissaris, zal de algemene vergadering bij gewone meerderheid een commissaris-revisor benoemen die ook een rechtspersoon mag zijn. Die benoeming geldt dan voor een hernieuwbare termijn van drie jean.

Wanneer geen commissaris-revisor benoemd wordt, heeft iedere vennoot individueel de onde rzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en mag daartoe op de zetel inzage nemen van aile boeken, briefwisseling en geschriften van de vennootschap. Hij mag zich laten bijstaan door een accountant. Hij mag zich dan laten bijstaan door een accountant.

TITEL VI: ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 19 : algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennootschap heeft de bevoegdheden haar toegekend door het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Artikel 20 : oproeping

De oproepingen voor een algemene vergadering worden gedaan bij aangetekende brieven, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste 15 dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook de andere personen die erom verzoeken.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

De vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de aandeelhouders voor de algemene vergadering en voor de toelating tot deze vergadering is evenwel niet vereist wanneer alle aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vastgesteld en goedgekeurd wordt, waarover zij zullen beraadslagen en besluiten.

Artikel 21 : stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerder aandelen bezit, beschikt over evenveel stemmen als aandelen.

Artikel 19 : vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op

een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Artikel 20 : beraadslaging -

beslissingsbevoegdheid

Een algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen en beslissen over zaken die niet aangekondigd werden op de agenda of daarin niet impliciet zijn vervat.

Nochtans kan er geldig beraadslaagd en beslist worden over niet op de agenda geplaatste zaken door een vergadering waarop aile aandelen vertegenwoordigd zijn en er daartoe met éenparigheid van stemmen besloten wordt. In de notulen van zulke vergadering moet de éériparige beslissing om buiten de agenda te beraadslagen, geacteerd worden. Ook de vervulling van de oproepingsforrnaliteiten is niet vereist wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder en eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, en voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard zijn dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Artikel 21 :jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennootschap worden ieder jaar gehouden op de laatste woensdag van de maand november om 14 uur op de maatschappelijke zetel of elke andere plaats in het bericht van de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 22 : goedkeuring jaarrekening

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

TITEL VII: BOEKJAAR - JAARREKENING - RESERVE.

Artikel 23: boekjaar-inventaris-jaarrekeningen

Het boekjaar van de vennootschap locpt van een juli tot en met dertig juni van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op waarin wordt aangegeven alle

roerend een onroerende waarden en aile activa en passiva van de vennootschap met in bijlage een beknopt overzicht van haar verbintenissen alsook van de schulden van de loontrekkenden, zaakvoerders en commissarissen jegens de vennootschap. Op dezelfde datum vormen de zakvoerders de jaarrekeningen waarin de nodige afschrijvingen worden gedaan. Na het opstellen van de jaarrekening zullen de zaakvoerders de boekhoudkundige waarde van de aandelen bepalen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsblaM

Artikel 24 ;, bestemming van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat aile lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het Wetboek van Vennootschap-pen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief , zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL V111: ONTBINDING VEREFFENING.

Artikel 25: ontbinding  aanstelling vereffenaar

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar(s) treedtt treden evenwel pas in functie nadat de territoriaal bevoegde Voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot' bevestiging van zijnihun benoeming. Zo de bevoegde Voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging, wijst zij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen ' tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Artikel 26 : vereffening-verdeling

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over aile volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

TITEL IX: ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 27 z. Keuze van woonplaats

Elke aandeelhouder, zaakvoerder,, commissaris, vereffenaar en volmachtdrager die in het buitenland verblijft, is ertoe gehouden in België woonplaats te kiezen voor alles dat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten en op alle zaken van de vennootschap, en die keuze van woonplaats aan de vennootschap bekend te maken.

Bij gebreke aan keuze van woonplaats, wordt geacht dat ze gedaan is op de zetel van de vennootschap, waar aile aanmaningen, betekeningen en kennisgevingen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 28: Karakter van de statutaire bepalingen

Al de artikelen en clausules die er zich toe beperken in deze statuten algemene bepalingen over te nemen die in het Wetboek van Vennootschappen staan ingeschreven en niet verplichtend moeten opgenomen worden, verkrijgen door hun inlassing die enkel als voorlichting is bedoeld, niet het karakter van uitdrukkelijke statutaire clausules. Ze zullen automatisch, zonder statutenwijziging, aangepast worden aan eventueel wijzigende wetsbepalingen.

Artikel 29: Gemeen recht

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen, van dewelke op een geoorloofde wijze niet wordt afgeweken, aanzien als opgenomen in huidige statuten en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van: deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 30 : Verzegeling

In geen geval en onder geen enkel voorwendsel mogen de vennoten , de schuldeisers, de erfgenamen, of rechthebbenden van een vennoot de zegels doen leggen op de goederen en de waarden van de vennootschap. STEMMING

Voormelde beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel

De Notaris

Hiermee tegelijk neergelegd:

-afschrift van de akte;

gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzll van du perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/03/2014 : BL633062
27/02/2013 : BL633062
02/03/2012 : BL633062
17/02/2011 : BL633062
22/02/2010 : BL633062
02/03/2009 : BL633062
25/04/2008 : BL633062
07/02/2007 : BL633062
03/02/2006 : BL633062
04/02/2005 : BL633062
23/04/2004 : BL633062
20/02/2003 : BL633062
08/02/2001 : BL633062
14/11/2000 : BL633062
06/02/2017 : BL633062

Coordonnées
PHD CONSULT

Adresse
MECHELBAAN 31 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande