PHIDICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHIDICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.680.332

Publication

20/08/2012
ÿþ Moapos11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Neerelogd ter grïilia der

fté@Hthartic van Koophandel

t,a 1.tiltt, deGpvr

FEti0, 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0480.680332

Benaming (voluit) : Phidico in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Middelweg 62 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Sluiting vereffening

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 30 juli 2012

De vereffeningsrekening en het vereffeningsverslag worden goedgekeurd. Er wordt algehele kwijting verleend aan de vereffenaar, Dirk Vandeput.

De vereffening wordt gesloten en er wordt vastgesteld dat de BVBA PEIDICO definitief heeft opgehouden te bestaan.

De maatschappelijke boeken en documenten worden gedurende minstens vijf jaar bewaard te Heverlee, Middelweg 62.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 30/07/2012 + copie akkoord rechtbank

Dirk Vandeput

vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

i 11110111111111111111111

*saiasszs*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 02.08.2012 12381-0044-009
13/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111.11.11j1 j101,11







Neeiteitegd ter griffie der

Rechtbank van icao harteP

te Leuven, ? DEC. 2011

DE eflfFFeno

Griffie

Ondernemingsnr : 0480.680.332

Benaming

(voluit) : PHIDICO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven, Heverlee, Middelweg 62

Onderwerp akte : Ontbinding

Het blijkt uit een akte van ontbinding verleden voor Lieve STROEYKENS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 14 november 2011 met registratierelaas " Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Aarschot op 16 november 2011, boek 578 blad 3 vak 13, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur a.i. W.Rens" " dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHIDICO" met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Middelweg 62.

Ingeschreven in het handelsregister van Veurne onder nummer 0480.680.332, niet BTW-plichtig.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Mi-chiels te Aarschot op 28 mei 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 juni daarna onder nummer 2003-06-17/0066533.

Waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgesteld door voornoemde notaris Dirk Michiels op 17 november 2006, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 december daarna onder nummer 2006-12-07/0183574; en voor de laatste maal waarbij de zetel werd verplaatst en een omvorming plaatsvond van een naamloze vennootschap naar een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij proces-verbaal opgesteld door voomoemde notaris Dirk Michiels op 27 oktober 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 november daarna onder nummer 2008-11-10/0177121.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit - Verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor over ontbinding.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder over de ontbinding waaraan een staat van activa en passiva gehecht is, afgesloten op 30 september 2011, hetzij minder dan drie maanden oud.

De vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de voorlezing van het verslag van de heer Kris Vanderwegen, bedrijfsrevisor te Heverlee, over de voormelde staat.

De besluiten van het verslag van de heer Vanderwegen, luiden als volgt :

""Ik nam kennis van het verslag van de zaakvoerder dat werd opgesteld conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan een kopie werd opgenomen in de bijlage van dit verslag.

Er is geen bijkomende informatie die ik onmisbaar acht voor de algemene vergadering en die niet zou voorkomen in het verslag van de zaakvoerder.

Ik werd niet ingelicht over feiten die zich voordeden na de datum van opstelling van de staat van actief en passief en die invloed zouden kunnen hebben op de vooruitzichten van de vereffening maar niet op de volledigheid, de getrouwheid en de juistheid van de voorgestelde toestand.

In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de vennootschap PHIDICO BVBA, Middelweg 62, 3001 Leuven, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 782.822,76 euro en een eigen vermogen van 526.899,95 euro.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik verklaren dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2011, volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum, onder voorbehoud van eventuele fiscale en sociale controles met betrekking tot voorafgaande boekjaren.

Gedaan te goeder trouw.

Heverlee, 9 november 2011

Kris Vanderwegen

Accountant"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagerr bir~-et Belgiscir Staatsblad ÿÿ 13f12/2611 Annexes du 1Viumiteur-btlge

Alle aanwezige vennoten verklaren volledig kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

Na onderzoek heeft ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van de Vennootschappenwet gehouden is.

Tweede besluit - ontbinding.

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en te vereffenen te rekenen vanaf heden. Derde besluit  kennisname ontslag zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend zijn:

- de heer VANDEPUT Dirk, voornoemd.

Vierde besluit - Benoeming en bevoegdheden vereffenaar - Bezoldiging.

De vergadering benoemt tot vereffenaar : de heer VANDEPUT Dirk, voornoemd, hier aanwezig die bevestigt niet alhier getroffen te zijn door enig beroepsverbod en deze opdracht verklaart te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van de Vennootschappenwet, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derde lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening wordt verbonden zullen getekend worden door de vereffenaar.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de vereffe-naar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar de heer VANDEPUT Dirk, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennoot-schap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Vijfde besluit - machtiging vereffenaar

De vergadering beslist de vereffenaar te machtigen de genomen beslissingen uit te voeren.

Zesde besluit  volmacht formaliteiten

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen en bij de diensten van de BTW, volmacht te verlenen aan Accountancy "Vanderwegen", gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Groenstraat 211, en haar aangestelden, elk met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Lieve Stroeykens geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van ontbinding met volmacht; kopie akkoordvonnis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 27.07.2011 11348-0562-010
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 09.08.2010 10392-0266-008
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 27.08.2009 09637-0229-010
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 24.07.2008 08456-0067-010
14/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 11.09.2007 07719-0100-008
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 28.08.2006 06712-4460-013
28/09/2005 : VEA020179
17/06/2003 : VEA020179

Coordonnées
PHIDICO

Adresse
MIDDELWEG 62 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande