PHILIPPE DECLERCQ

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILIPPE DECLERCQ
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.851.428

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 13.11.2013 13661-0485-012
04/11/2013
ÿþu

i

Mod PDF 11.1

MF-A ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neevgeiegd ter griffie der Rechtbank van Koophanab

te Leuven, de 2 3 ORT. 2013 OF GRIFPU:7-

Griffie

il





0840.851.428

PHILIPPE DECLERCQ

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan-Pieter Minokelersstraat 33, 3000 Leuven, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoeming zaakvoerder; Wijziging maatschappelijke zetel Tekst :

Bij bijzondere Algemene Vergadering van 29 maart 2013 werd met éénparigheid van stemmen beslist:

- om vanaf 1 januari 2013 als zaakvoerder te benoemen: de heer Dennis Gabriel MUNIZ ESPINOSA, wonende Albert Stainierstraat 37 te 3001 Heverlee, dewelke zijn maandaat aanvaardt. Dit mandaat is van onbepaalde duur en kan bezoldigd worden.

- het mandaat van zaakvoerder de heer Philippe Declercq wordt met ingang van 1 januari 2012 bezoldigd.

Bij bijzondere Algemene Vergadering van 1 oktober 2013 werd met éénparigheid van stemmen beslist:

- de maatschappelijke zetel met onmiddellijke Ingang te verplaatsen naar Gemeenteplein 25, 3320 Hoegaarden

Voor eensluidend uittreksel

Philippe DECLERCQ,

zaakvoerder

A ~

wijlagen bij liëtT&TgiscTi StaatibT c] - ó47i172Oï - Annexes du Moniteur belge

*13166633*

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Op de laatste b[z. van Luik B vermelden : Rec n : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojri(eii

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

27/02/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111!1.111j1111111,1),1111111111

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 . 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.851.428

Benaming

(voluit) : PHILIPPE DECLERCQ

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke BVBA

Zetel: Jan-Pieter Minckelerstraat 33 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng advocatenpraktijk

Neerlegging:

- Verslag van de Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, met als permanente vertegenwoordiger, de Heer Luk OSTYN, bedrijfsrevisor, zaakvoerder, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23, de dato 25 oktober 2012.

Verslag van de zaakvoerder de dato 30 oktober 2012

Philippe DECLERCQ

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/11/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f11

1111,q111.11,1111

Na %rgaaQd tiflr gi Ms der

Rechtbank van Koopha o'

te Leuven, de g 7 .

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : No_ " o'SA 4 28

Benaming

(voluit) : Philippe Declercq

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Jan-Pieter Minckelersstraat 33

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 27 oktober 2011 dat Philippe Paul Frans Jozef DECLERCQ, advocaat, geboren in Leuven op 18 oktober 1958, wonende in 3001. Leuven (Heverlee), Parkdallaan 12, voor een onbepaalde duur een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm' van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opricht met de naam Philippe Declercq, met zetel in 3000 Leuven, Jan-Pieter Minckelersstraat 33, met een door geldinbreng gevormd kapitaal van: 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/100 van het kapitaal' vertegenwoordigen, door de oprichter volledig geplaatst en tot beloop van 12.500,00 euro betaald, met: ontvangst van alle 100 aandelen. Het volstortte kapitaalsgedeelte is gedeponeerd op een op naam van de' vennootschap in oprichting bij ING Privalis geopende rekening.

Elk aandeel geeft recht op een stem. Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat,' ' alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dal deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten ais bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als scheidsman. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de. toepasselijke professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen. De vennootschap mag als. vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen. De vennootschap mag autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks en onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, aile roerende,: onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen. De vennootschap zal zich inspannen om. haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te: rentabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als: onroerende. De vennootschap mag ook aile handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer' door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan , eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot. ; bezitten. Iedere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van Vennootschappen of door de statuten aan de' algemene vergadering zijn voorbehouden. De vennootschap kan bij uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun' respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten: moeten zijn ingeschreven. Iedere zaakvoerder -vennoot kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen' zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van. advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten ais dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of. Orde van advocaten. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende' volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elke zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, ook wanneer er , meerdere zijn.

" Onverminderd de vergoeding van kosten, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de zaakvoerders -vennoten voor de door hen voor rekening van de vennootschap verrichte professionele activiteiten.

Niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur is de oprichter Philippe Declercq. Zijn functie als zaakvoerder is niet bezoldigd.

De vennoten hebben te allen tijde het recht om in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de boeken en de stukken van de vennootschap.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van mei om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. Tenzij anders bepaald door het bestuursorgaan vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Alleen advocaten die op het Tableau van de Orde van advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteiten als advocaat zoals " hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de " vennootschap heeft gesteld als advocaat. De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor " de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de client.

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten cie sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

Ongeacht het aantal vennoten mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, in elk geval, zowel bij overdracht onder levenden als bij overgang wegens overlijden, uitsluitend worden overgedragen of overgaan aan advocaten ingeschreven op Tableau die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgaan wegens overlijden aan een andere vennoot noch aan een niet-vennoot dan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering noch voor de uitoefening van het stemrecht.

" Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid van onderhavige vennootschap tot en met 31 december 2012. De vennootschap neemt de verbintenissen over die voor rekening en ten name van cie vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 oktober 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt

" tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel. Geen uitkering mag geschieden,

" indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is . gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

Bij de verdeling van het overschot na vereffening geeft elk aandeel een gelijk recht rekening houdend met . hun volstorting. Er zijn verder geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

" Alle latere wijzigingen aan deze statuten moeten worden meegedeeld aan de Stafhouder van de betreffende

. Orde.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 24.09.2015 15612-0565-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 29.08.2016 16504-0100-012

Coordonnées
PHILIPPE DECLERCQ

Adresse
GEMEENTEPLEIN 25 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande