PHILIPPE MEYSMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILIPPE MEYSMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.469.364

Publication

07/05/2014
ÿþVoos

behqude

aan hel

Staatsbh

Mod 2.a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

liiiw~~M~~~u~na~nm~

*1909 4 9*

Ondernemingsnr : 0463.469.364

Benaming

(voluit) : PHILIPPE MEYSMAN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Reekstraat 63, 1731 Relegem

Onderwerp akte : UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Erik STRUYF, Notaris te Brussel tweede district, op 4 april 2014, geregistreerd vier bladen, f renvooi, op het lerste Registratiekantoor van Brussel 3, op 8 april 2014, boek 3, blad 6, vak 19. Ontvangen vijftig euros (50 EUR) De Adviseur Wim ARNAUT a.i., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met unanimiteit beslist heeft:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een

tussentijds dividend

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato zeventien februari tweeduizend en veertien werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van EEN MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND EURO (1.300.000 ¬ ) met inhouding van roerende voorheffing van tien procent,; zijnde honderd dertigduizend euro (130.000,00 ¬ ) uit de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope; van EEN MILJOEN HONDERD ZEVENTIGDUIZEND EURO (1.170.000,00 ¬ ).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders het dividend niet in speciën wensen tel ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het: dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te: kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de, jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

TWEEDE BESLISSING: Verslagen

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder één februari tweeduizend veertien en het verslag van bedrijfsrevisor AELVOET &' PARTNERS BVBA, kantoorhoudend te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143 vertegenwoordigd door Mevrouw; Wendy SAMAN de dato zeventien februari tweeduizend en veertien, bedrijfsrevisor, zoals voormeld, door de' zaakvoerder aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura. De aandeelhouders verklaren een kopij van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor gedateerd op zeventien februari tweeduizend en: veertien, luiden als volgt:

BESLUITEN:

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van een inbreng in natura, verklaren wij, Aelvoet & Partners Bedrijfsrevisoren, hier vertegenwoordigd door Wendy Sarnen dat:

-De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA PHILIPPE MEYSMAN, middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 1.300.000 EURO onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van, Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal 1.170.000 EURO bedragen;

-Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

-De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

24AVR.2014

USS1

Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 1.170.000 EURO, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto-dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 4.342 nieuwe aandelen van de BVBA PHILIPPE MEYSMAN, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 1.170.000 EURO worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 4.342 nieuwe aandelen aan de heer Philippe Meysman, voornoemd;

-Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 1.170.000 EURO teneinde het te brengen van 18.592,01 EURO op 1.188.592,01 EURO.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

DERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura (rekening/courant)

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van EEN MILJOEN HONDERD ZEVENTIGDUIZEND EURO (1.170.000,00 ¬ ) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cents (18.592,01 ¬ ) te brengen op EEN MILJOEN HONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (1.188.592,01 ¬ )f door uitgifte van vierduizend driehonderd tweeënveertig (4.342) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrij-'ving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennoot-ischap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de enige aandeelhouder, die aanvaardt, de vierduizend driehonderd tweeënveertig (4342) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoe-'kt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvar-hoging van EEN MILJOEN HONDERD ZEVENTIGDUIZEND EURO (1.170.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op EEN MILJOEN HONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (1.188.592,01 ¬ ), vertegen-iwoordigd door vijfduizend tweeënnegentig (5092) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EEN MILJOEN HONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (1.188.592,01 ¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijfduizend tweeënnegentig (5092) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een I vijfduizend tweeënnegentigste (1/5092) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal kan verhoogd of verlaagd worden door beslissing van de algemene vergadering, op de manier' als vereist voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

~-~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r.

Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen tel

' rekenen van de dag van de openstelling van de intekening.".

ZEVENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Ven-'nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

ANNEX

1, uitgifte met verslag van bedrijfsrevisor als bijlage

2, gecoordineerde statuten

td

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(getekend)

Notaris Erik Struyf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 10.01.2014 14004-0463-010
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 22.12.2014 14700-0591-010
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 18.02.2013 13037-0362-010
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 26.12.2011 11648-0490-010
24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 21.01.2011 11011-0450-010
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 15.01.2010 10014-0087-010
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 27.02.2009 09063-0272-010
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 01.02.2008 08036-0244-010
22/01/2007 : BL625380
02/01/2006 : BL625380
31/12/2004 : BL625380
08/01/2004 : BL625380
15/01/2003 : BL625380
08/02/2000 : BL625380
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 28.01.2016 16035-0277-010

Coordonnées
PHILIPPE MEYSMAN

Adresse
REEKSTRAAT 63 1731 RELEGEM

Code postal : 1731
Localité : Relegem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande