PHILLIPS SPECIALTY PRODUCTS INC

Divers


Dénomination : PHILLIPS SPECIALTY PRODUCTS INC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 886.537.735

Publication

04/04/2014
ÿþ Md Word 11.1

Luerp In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm Buitenlandse vennootschap

Zetel: 2711 Centerville Road, Suite 400, 19808 Wilmington, Delaware, Verenigde Staten van Amerika

Adres bijkantoor: Medialaan 60, 1800 Vilvoorde, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Naamswijziging en zetelverplaatsing

Uittreksel uit de verklaring d.d. 13 maart 2014:

De ondergetekende, de heer Anthony M. Smits, handelend als secretaris van Lubrizol Specialty Products, Inc. ( vroeger genaamd: Philips Specialty Products Inc.) (de "Vennootschap"), een vennootschap naar het recht van de Staat Delaware, Verenigde Staten van Amerika, met maatschappelijke zetel te 1209 Orange Street, 19801 Wilmington, Delaware, Verenigde Staten van Amerika, verklaart hierbij dat:

1, het volgende een waar en eensluidend uittreksel is van de besluiten van de akte tot wijziging van de oprichtingsakte van de Vennootschap d.d. 25 februari 2014:

VERKLAART HIERBIJ:

EERSTE: Dat de Enige Bestuurder van voormelde vennootschap, bij schriftelijk besluit, neergelegd bij de notulen van de Raad, de volgende wijzigingen aan de Oprichingsakte van voormelde vennootschap heeft voorgesteld en als aangewezen heeft verklaard:

WERD BESLIST, dat het Eerste Artikel van de Oprichtingsakte van de Vennootschap gewijzigd wordt zodat het ais volgt zal luiden:

"EERSTE. De naam van de vennootschap is Lubrizol Specialty Products, Inc.";

[ I

TWEEDE: Dat in plaats van een vergadering en stemming van aandeelhouders, de enige aandeelhouder schriftelijke toestemming heeft gegeven voor voormelde wijzigingen E... J.

DERDE: Dat voormelde wijzigingen aangenomen werden [...1.

2, de maatschappelijke zetel van de Vennootschap met ingang van 5 maart 2014 verplaatst werd naar het volgende adres: 1209 Orange Street, 19801 Wilmington, Delaware, Verenigde Staten van Amerika.

Voor eensluidend uittreksel,

Désiré Murenzi

Wettelijk vertegenwoordiger

Tegelijk neergelegd: verklaring van de secretaris van Lubrizol Specialty Products, Inc. d.d. 13 maart 2014.

Op de laatste Ni, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

IRWel 8

Ondernemingsnr : 0886.637.735

Benaming

(vote : Phillips Specialty Products Inc.

(verkort) :

-"Cff

Griffie

21/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouda

aan he

Belgisc

Staatsbl

Vllllfll ~ I IIB~INIIII

*12187947*







i - f

p pot:! ZU:Lt

Griffie

Ondernemingsnr : 0886.537.735

Benaming

(voluit) : ConocoPhillips Specialty Products Inc.

(verkort)

Rechtsvorm : een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van de Staat Delaware, Verenigde Staten van Amerika

Zetel : 2711 Centercille Road, Suite 400, 19808 Wilmington, Delaware, Verenigde Staten van Amerika

Adres bijkantoor : Medialaan 50, 1800 Vilvoorde, België (volledig adres)

Onderwerp akte ; Naamswijziging -Statutenwijziging Uittreksel uit de verklaring van 14 september 2012

Ondergetekende, Jenlffer M. Garcia, handelend als Adjunct-Secretaris van Philips Specialty Products Inc. (de "Vennootschap"), een vennootschap naar het recht van de Staat Delaware, Verenigde Staten van Amerika, verklaart hierbij het volgende;

(a) De aangehechte Statuten zijn de meest recente en gecoördineerde versie van de Statuten van de Vennootschap;

(b) Hierna volgende is een waar en eensluidend uittreksel uit de besluiten die werden genomen op 4 september 2012 door de raad van bestuur van de Vennootschap:

AANGEZIEN het aangewezen is de naam van de Vennootschap te wijzigen in Phillips Specialty Products, Inc. en daarvoor een wijziging van de Oprichtingsakte vereist is,

WERD BESLIST dat de Oprichtingsakte van ConocoPhillips Specialty Products Inc. gewijzigd wordt door artikel EEN daarvan aan te passen, zodat het vermelde artikel als volgt gelezen zal worden:

EEN. De naam van de Vennootschap is Phillips Specialty Products Inc.

VERDER WERD BESLIST dat de voorzitter, vicevoorzitter en iedere adjunct-secretaris gemachtigd zijn om namens de Vennootschap alle documenten uitte voeren en af te geven, met inbegrip van, doch niet beperkt tot,, een Bewijs van Wijziging van de Oprichtingsakte, en ieder ander stuk of document dat vereist is ingevolge de 'General Corporation law' (Algemene Vennootschapswet) van de staat Delaware voor uitvoering en: verwezenlijking van de wijziging en indiening van de Oprichtingsakte van de Vennootschap zoals uiteengezet= en bepaald in het hieraan onmiddellijk voorafgaande besluit.

STATUTEN

PHILLIPS SPECIALTY PRODUCTS INC.

ARTIKEL I

ZETEL

De Vennootschap heeft en behoudt in de staat Delaware een maatschappelijke zetel en een erkend agent wiens zetel dezelfde is als de maatschappelijke zetel van de Vennootschap De hoofdzetel van de Vennootschap en alle andere zetels zullen gevestigd zijn op de plaatsen, binnen of buiten de staat Delware bepaald door de raad van bestuur of de directeurs van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 1l

VENNOOTSCHAPSZEGEL

De Vennootschap heeft een vennootschapszegel, waarvan het ontwerp vastgelegd is door de raad van

bestuur en waarvan het gebruik onder de controle ne het toezicht staat van de secretaries van de

Vennootschap.

ARTIKEL III

VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Afdeling 1, De aandeelhouders vergaderen telkens op de plaats, binnen of buiten de staat Delaware, bepaald door de raad van bestuur, voor elke vergadering.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de tweede donderdag van de maand mei op het tijdstip en de plaats zoals bepaald door de raad van bestuur

Afdeling 2. De oproepingsbrief voor de vergadering wordt verstuurd naar iedere geregistreerde aandeelhouder overeenkomstig de toepasselijke wetgeving.

Afdeling 3. Behoudens indien anders bepaald in de Oprichtingsake van de Vennootschap kan ieder maatregel die moet of kan getroffen worden op een jaarvergadering of op een bijzondere vergadering van de aandeelhouders, genomen worden zonder bijeenkomst, zonder oproeping en zonder stemming mits het schriftelijk akkoord, met vermelding van de maatregel, ondertekend wordt door de aandeelhouders met niet minder dan het mnimum aantal stemmen dat nodig zou zijn om dergelijke maatregel toe te staan of te nemen op een veradering waar alle aandelen die gerechtigd zijn om daarover te stemmen, aanwezig zouden zijn en gestemd zouden hebben. Onmiddellijke kennisgeving van de maatregel zonder vergadering door minder dan de unanieme schriftelijke toestemming, zal gebeuren aan de aandeelhouders die niet schriftelijk hebben toegestemd.

ARTIKEL IV

RAAD VAN BESTUUR

Afdeling 1. De Vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur. De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden die kunnen uitgeoefend worden door de Vennootschap, overeenkomstig de toepasselijke wet, de oprichtingsakte en de statuten.

Afdeling 2. De raad van bestuur bestaat uit minstens drie leden, Het juiste aantal bestuurders zal bepaald worden bij besluit van de raad van bestuur. De bestuurders zullen verkozen worden op iedere jaarvergadering van aandeelhouders en zij zijn benoemd tot de volgende jaarvergadering of tot het ogenblik waarop een opvolger is verkozen en benoemd of tot het ogenblik van afzetting of ontslag.

Afdeling 3. Een vacature binnen de raad van bestuur wordt ingevuld bij positieve stem van de meerderheid van de overblijvende bestuurders.

Afdeling 4. Bij besluit, goedgekeurd door de meerderheid van de voltallige raad van bestuurd, kan de raad van bestuur onder zijn leden een directiecomité oprichten en één of meerdere andere comités met de bevoegdheid van de raad van bestuur zoals vermeld in het besluit houdende oprichting van het comité overeenkomstig de van toepassing zijnde wet.

Afdeling 5. De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op het tijdstip en de plaats, binnen of buiten de staat Delware, zoals bepaald door de raad van bestuur. Na besluit daartoe genomen door de raad en eens kennis ervan gegeven aan ieder lid van de raad van bestuur, kunnen regelmatige vergaderingen gehouden worden zonder verdere kennisgeving.

De raad van bestuur kan bijeengeroepen worden in een bijzondere vergadering door de voorzitter van de Venootschap en dient bijeengeroepen te worden door de voorzitter op verzoek van twee of meerdere bestuurders.

Kennisgeving van bijzondere vergaderingen dient te gebeuren aan iedere bestuurder minstens 24 uur voor de vergadering. Deze kennisgeving vermeldt het tijdstip, de plaats en het doel van de vergadering.

Afdeling 6. Iedere maatregel die moet of kan genomen worden dcor een vergadering van de raad van bestuur of een comité, kan genomen worden zonder een bijeenkomst mits een schriftelijke toestemming daartoe ondertekend is door alle leden van de raad van bestuur of desgevallend een comité. Deze schriftelijke toestemming wordt gevoegd bij de notulen van de raad van bestuur of betreffend comité.

ARTIKEL V

DIRECTIE

Afdeling 1. De directie van de Vennootschap bestaat uit de voorzitter, minstens één vicevoorzitter, de secretaries, de penningmeester en de controller. Ieder van hen wordt verkozen door een meerderheid van de bestuurders. Indien nodig, worden andere directeurs en adjunct-directeurs verkozen of aangesteld door de raad van bestuur, op de wijze vastgesteld door de raad van bestuur, Twee of meer directeursfuncties kunnen bekleed worden door eenzelfde pesrsoon, behalve de functie van voorzitter en secretaries.

Afdeling 2. De voorzitter is de algemene directeur ('CEO') van de Vennootschap. De voorzitter zit alle aandeelhoudersvergaderingen en vergaderingen van de raad van bestuur voor. De voorzitter oefent een algemene en actieve controle uit over de zaken van de Vennootschap, onderworpen aan de macht van de raad van bestuur.

Afdeling 3. Iedere vicevoorzitter vervult de taken die hem zijn toegewezen door de raad van bestuur of door de voorzitten fee vicevoorzitters, in orde van anciënniteit, zullen gelast zijn met alle taken en alle bevoegdheden hebben van de voorzitter in geval de voorzitter in de onmogelijkheid verkeert op te treden.

t

.,r Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Afdeling 4. De secretaris zal de boeken en documenten van de Vennootschap bijhouden (behalve deze boeken en documenten die de penningmeester moet bijhouden), met inbegrip van een document met alle maatregelen getroffen door de aandeelhouders en de raad van bestuur en een document met de namen en adressen van alle geregistreerde aandeelhouders. De secretaris heeft het zegel van de Vennoctschap in bewaring indien dergelijk zegel door de raad van bestuur is aangenomen, en mag dit zegel aanbrengen op alle documenten waarvoor dit vereist is. De adjunct-secretarissen, indien verkozen of benoemd, zullen de taken van de penningmeester uitoefenen indien de penningmeester in de onmogelijkheid verkeert op te treden en zullen verder de taken uitvoeren aangeduid door de penningmeester, de voorzitter of de raad van bestuur.

Afdeling 6. De controller is gelast met de boekhouding, documenten en het nazicht van de rekeningen van de Vennootschap en zal steeds onder het toezicht staan van de voorzitter en de raad van bestuur. De adjunct-controllers, indien verkozen of benoemd, zullen de taken van de controller uitoefenen indien de contrcller in de onmogelijkheid verkeert op te treden en zullen verder de taken uitvoeren aangeduid door de controller, de voorzitter of de raad van bestuur.







ARTIKEL VI

VERGOEDING

De Vennootschap zal, overeenkosmtigd de wetten van de staat Delaware, iedere persoon schadeloos stellen die partij is of wordt bij een rechtsvordering, rechtsgeding of process (burgerlijk, strafrechtelijk, administratief of onderzoekend) omwille van het feit dat deze persoon of de rechtsvoorganger van de person, die gestorven is met of zonder testament, bestuurder, directeur, werknemer of agent van de Vennootschap was of werkzaam is of was voor een andere entiteit op verzoek van de Vennootschap,

ARTIKEL VII

STATUTENWIJZIGING

Onderhavige statute kunnen gewijzigd worden bij besluit van de raad van bestuur en overeenkomstig de

toepasselijke Wetgeving.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aangenomen op 15 april 2006

Laatste aanpassing: 24 september 2012

Voor eensluidend uittreksel

Désiré Murenzi

Wettelijke Vertegenwoordiger





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Haam en handtekening

Coordonnées
PHILLIPS SPECIALTY PRODUCTS INC

Adresse
MEDIALAAN 50 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande