PHIPPSBURG GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHIPPSBURG GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.958.076

Publication

02/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15309035*

Neergelegd

29-05-2015

Griffie

0630958076

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

PHIPPSBURG GROUP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

Artikel 1: Vorm

De handelsvennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid aan.

Artikel 2: Benaming

Haar benaming luidt "ARMCI".

In alle schriftelijke documenten uitgaande van de vennootschap moet de maatschappelijke

benaming onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding "besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid" of met de beginletters "B.V.B.A.".

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, Ninoofsesteenweg, 637.

Hij kan worden overgebracht naar elke andere plaats in het Franstalig gewest van België of in het

Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle nodige

bevoegdheden heeft om de daaruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering administratieve en

bedrijfszetels, agentschappen en filialen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, in

België en in het buitenland:

1)

- groothandel en kleinhandel, aankoop, verkoop, invoer, vertegenwoordiging, verkoop op afbetaling,

verhuur op korte of lange termijn volgens alle modaliteiten, evenals handel in alle vormen, van auto's,

van welke aard ook, nieuw of tweedehands en van alle producten die verband houden met de

mechanische en automobielindustrie;

Zetel :

~~ Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno Michaux, te Etterbeek, op 8 mei 2015, dat : De Heer QUOIDBACH Rony, geboren te Talabaya (Liban), op 19 oktober 1962, Belgische nationaliteit, wonende te Lennik, Felix Van Den Boschstraat, 26.

De comparant vordert de ondergetekende notaris om akte te nemen dat zij onder elkaar een handelsvennootschap oprichten en dat zij de statuten bepalen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  ARMCI , met zetel te 1700 Dilbeek, Ninoofsesteenweg, 637, met een kapitaal van vijfentwintig duizend euro (25.000 euro), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste (1/250ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. De oprichter overhandigd het financieel plan aan de notaris, overeenkomstig het artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij verklaard dat op de honderd aandelen als volgt in speciën werd ingeschreven, tegen de prijs van honderd euro elk (100 euro), door hem alleen.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Karel-Grauxlaan 2

1640 Sint-Genesius-Rode

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- groothandel en kleinhandel, vervaardiging, bouw, verbouwing, herstel en onderhoud van alle soorten auto's, carrosserieën en aanhangwagens met alle mechanische en elektrische verrichten die ermee verband houden;

- groothandel en kleinhandel in alle vormen, van brandstoffen en smeermiddelen, gereedschap, uitrusting, onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen;

- uitbating van garages, onderhouds- en herstelateliers voor auto's, evenals de uitbating van winkels voor wisselstukken en toebehoren voor auto's, en de uitbating van een carwash;

- adviesverlening, dienstverlening, beheer, studie van alle handelsactiviteiten, industriële activiteiten, financiële activiteiten, roerende en onroerende activiteiten en de ermee in verband staande opleidingen.

2) De vennootschap heeft ook als bijkomende werkzaamheid, voor eigen rekening, het bouwen, het beheer, de exploitatie, het productief maken van een roerend en onroerend vermogen, en ten dien einde, de vervreemding, de aankoop, het huren van alle onroerende goederen of zakelijke rechten, en in het algemeen, van alle verrichtingen betreffende het beheer van bestaande onroerende en roerende waarden, of de onroerende en roerende goederen die verworven kunnen zijn in volle eigendom, in erfpacht, in tijdelijke vruchtgebruik, in naakte-eigendom en alle mogelijkheden van verbonden rechten, waarin de betrokken werkzaamheid de vorm niet aanneemt van commerciële en speculatieve werkzaamheden.

Ten dien einde zal ze alle bedragen kunnen lenen in de vorm van lening of kredietopening, hypotheek verlenen, alle andere roerende en onroerende waarborgen verlenen, hoofdelijkheid en onsplitsbaarheid bedingen.

Zij kan zich met name borg stellen en elke persoonlijke of zakelijke waarborg geven ten gunste van elke persoon of al dan niet verbonden vennootschap.

Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag op alle manieren belang stellen in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel of een doel dat de ontwikkeling van haar activiteiten kan bevorderen.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

Artikel 5: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Zij kan ontbonden worden ingevolge een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals vereist voor een statutenwijziging.

Artikel 6: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vijftig duizend euro (25.000 euro). Het is verdeeld in tweehonderd vijftig aandelen (250 maatschappelijke aandelen) zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftig (1/250ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen en volledig volgestort op het ogenblik van de oprichting.

Artikel 7: Stemming door de eventuele vruchtgebruiker

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van aandelen, worden de daaraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8: Overdracht en overgang van aandelen

Aan goedkeuring onderworpen overdrachten

Elke vennoot die zijn aandelen onder levenden zal willen overdragen zal, op straffe van nietigheid, de goedkeuring moeten bekomen van minstens de helft van de vennoten die minstens drie/vierde van de maatschappelijke aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Met dat doel zal hij bij aangetekend schrijven aan de zaakvoering een verzoek moeten richten, waarin de namen, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer of overnemers worden opgegeven alsook het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgenomen en de geboden prijs.

Binnen de acht dagen volgend op de ontvangst van deze brief maakt de zaakvoering de inhoud ervan per aangetekend schrijven over aan elke vennoot, waarbij hun gevraagd wordt schriftelijk een bevestigend of ontkennend antwoord te geven binnen een termijn van vijftien dagen en waarbij hun aandacht erop wordt gevestigd dat zij die hun mening niet te kennen geven zullen geacht worden hun goedkeuring te geven. Dit antwoord zal aangetekend moeten worden toegestuurd.

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de antwoordtermijn stelt de zaakvoering de overdrager in kennis van het lot dat aan zijn verzoek wordt voorbehouden.

De erfgenamen en legatarissen die krachtens onderhavige statuten geen vennoten zouden worden van rechtswege, zullen ertoe gehouden zijn volgens dezelfde formaliteiten de goedkeuring van de vennoten te vragen.

Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering tot goedkeuring van een overdracht onder levenden; niettemin zal de vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de tegenstanders kunnen eisen dat zij van hem worden afgekocht tegen de waarde bepaald door een in onderlinge overeenstemming gekozen expert of, wanneer zulks niet gebeurt, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel, die uitspraak doet als in kort geding. Hetzelfde geldt in geval van weigering tot goedkeuring van een erfgenaam of legataris. Zowel in het ene als in het andere geval zal de betaling binnen de zes maanden volgend op de weigering moeten gebeuren.

De bepalingen van onderhavig artikel zijn van toepassing in alle gevallen van overdrachten onder levenden, hetzij onder bezwarende titel, hetzij om niet, zowel vrijwillig als gedwongen (geval van de uitsluiting of terugtrekking van een vennoot), zowel in vruchtgebruik als in blote eigendom of volle eigendom, die betrekking hebben op aandelen of op alle andere titels die recht geven op het verwerven van aandelen.

Ingeval de vennootschap nog maar één enkele vennoot zou tellen zal het hem, in afwijking van hetgeen voorafgaat, vrijstaan het geheel of een gedeelte van zijn aandelen vrij over te dragen. Artikel 9: Aandelenregister

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register bijgehouden op de maatschappelijke zetel en waarvan elke vennoot of elke belanghebbende derde kennis van zal kunnen nemen. Overeenkomstig de wet, worden de overdrachten en overgangen van aandelen in dat register vermeld.

Artikel 10: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking in de tijd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden onder zijn vennoten en zaakvoerders een vaste vertegenwoordiger aan te wijzen die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is onderworpen aan dezelfde voorwaarden en draagt dezelfde burgerlijke en strafrechterlijke aansprakelijkheid als wanneer hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou uitvoeren, onverminderd de solidaire aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze rechtspersoon kan zijn vertegenwoordiger enkel ontslaan indien hij tegelijkertijd zijn opvolger aanwijst.

De vergadering die hen benoemt, stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval het om meerdere personen gaat, hun bevoegdheden. Indien er slechts een enkele zaakvoerder is, worden alle bevoegdheden van de zaakvoering aan hem toegekend.

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Overeenkomstig het artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en behoudens het organiseren van een beheerscollege door de vergadering, vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte en kan hij alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behalve deze die door de wet aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

Een zaakvoerder kan bijzondere volmachten delegeren aan elke lasthebber, al dan niet vennoot. Artikel 12: Bezoldiging

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het mandaat van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Artikel 13: Toezicht

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval bezit elke vennoot individueel de onderzoeks- en toezichtsbevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich door een accountant laten vertegenwoordigen. De bezoldiging van deze laatste komt voor rekening van de vennootschap indien hij werd aangewezen met haar toestemming of indien deze bezoldiging haar bij gerechtelijke beslissing ten laste wordt gelegd.

Artikel 14: Algemene vergaderingen

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert elk jaar op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping aangeduide plaats, de eerste maandag van juni om achttien uur.

Indien dit een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag, die geen zaterdag is.

Er kunnen buitengewone algemene vergaderingen door de zaakvoering worden samengeroepen telkens wanneer het maatschappelijk belang zulks vereist of op verzoek van vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping aangeduide plaats, op initiatief van de zaakvoering of van de commissarissen. De oproepingen gebeuren overeenkomstig de wet. Elke persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal, in ieder geval, als regelmatig opgeroepen worden beschouwd indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15: Vertegenwoordiging

Iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering door een andere vennoot die houder is van een bijzondere volmacht laten vertegenwoordigen.

Rechtspersonen kunnen echter vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is. Artikel 16: Uitstel

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan staande de vergadering door de zaakvoering drie weken of langer worden uitgesteld. Het uitstel vernietigt alle genomen beslissingen. De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde en beslist definitief.

Artikel 17: Voorzitterschap - Beraadslagingen - Notulen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij ontstentenis, door de aanwezige vennoot die het meeste aandelen bezit.

Behoudens in de door de wet voorziene gevallen, neemt de vergadering een beslissing ongeacht het vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal en met meerderheid van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergaderingen worden in een register bewaard. Zij worden getekend door de vennoten die dit vragen. De kopieën of uittreksels worden door een zaakvoerder getekend. Artikel 18: Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op een eerste januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 19: Bestemming van de winst

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening afgesloten door de zaakvoering, wordt jaarlijks minsten vijf (5%) procent afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft, beslissend op voorstel van de zaakvoering en met naleving van de wettelijke bepalingen.

Artikel 20: Ontbinding - Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder of zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aanstelt waarvan zij de bevoegdheden en bezoldiging zal bepalen.

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of de consignatie van de bedragen die daarvoor nodig zijn, worden de activa in gelijke mate tussen alle aandelen verdeeld.

Indien echter niet alle maatschappelijke aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars op voorhand het evenwicht herstellen, hetzij door verzoeken tot storting, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Artikel 21: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woonachtig is, keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hem alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan indien hij ten aanzien van de vennootschap geen andere woonplaats in België heeft gekozen.

Artikel 22: Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan niet op geoorloofde wijze wordt afgeweken zullen beschouwd worden als deel uitmakend van onderhavige statuten en de clausules die in strijd zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Artikel 23: Rechterlijke bevoegdheid

Voor elk geschil tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, betreffende de zaken van de vennootschap en de uitvoering van de huidige statuten, wordt de exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap expliciet afstand doet van deze bepaling.

De comparant neemt met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen, die pas uitwerking zullen krijgen vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

1) Het eerste maatschappelijke boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging en eindigen op 31 december 2016.

2) De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de eerste mandag van juni, om 18 uur, 2017.

3) Wordt aangesteld als niet statutaire zaakvoerder, de heer QUOIDBACH Rony, voornoemd. Hij wordt benoemd tot op het ogenblik van zijn ontslag en kan de vennootschap geldig verbinden zonder beperking van de bedragen.

Zijn mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

4) De comparant stelt geen commissaris-revisor aan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

5) Overname van verbintenissen

Alle verbintenissen, alsook de daaruit voortvloeiende verplichtingen en alle activiteiten die door de oprichters sedert 1erste januari 2015 werden ondernomen, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de thans opgerichte vennootschap overgenomen. Deze overname zal echter pas uitwerking krijgen op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid hebben vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank.

De oprichter is gemachtigd om voor rekening van de vennootschap in oprichting de akten en verbintenissent aan te gaan die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De verrichtingen die krachtens deze lastgeving worden uitgevoerd en die voor rekening van de vennootschap in oprichting worden genomen, alsook de verbintenissen die daaruit voortvloeien worden geacht van meet af aan door de hier opgerichte vennootschap te zijn aangegaan.

Deze overname zal slechts uitwerking krijgen onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de genoemde verbintenissen en van de neerlegging van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank.

6) Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt individueel toegekend - op voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel  aan Mevrouw EL Ochi Houyada, Boekhouder- belastingdeskundigen, Berkenlaan, 114, 1850 Grimbergen, met substitutiebevoegdheid, teneinde de inschrijving te vorderen van de vennootschap in het Rechtspersonenregister van Brussel, bij het Bestuur van de Belasting op de Toegevoegde waarde, indien nodig, en bij elk ander bestuur, of met het oog op de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog op wat voorafgaat zal de lasthebber ad hoc bevoegd zijn om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nodige verklaringen af te leggen, alle documenten te ondertekenen en, in het algemeen, alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is voor de uitvoering van de hem toevertrouwde lastgeving.

Voor beredeneerd uittreksel, get. Bruno Michaux - notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

21/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grifitíe van emêlegcl10ntvangen op

11

Voor behouc aan h. Belgis Staatsb

41~44,4,04,440~ «»ti,~~~4 1Z kri.2015 " -

tergnffie van de Nedertandstailge teehtbetk eeggyneeelffl eftffle

Ondememingsnr : 0630.958.076

Benaming

(voluit) ; PH1PPSBURG GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karel Grauxlaan, 2 -1640 Sint Genesieus-Rode (volledig adres)

Onderwerp akte : ERRATUM

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno Michaux, te Etterbeek, op 18 mei 2015, dat :

1) De Heer ENKELS Yves Jozef Arno, geboren te Diest, op 17 april 1971, van Belgische nationaliteit, gehuwd, wonende te Sint-Genesius-Rode, Karel Grauxlaan, 2. Nationaal nummer: 710417-025.14.

2) Mevrouw CHAMBERLAND Marie Sylvie Ann, geboren te Newcastle Upon Tyne (Verenigd Koninkrijk), op 5 maart 1973, van Belgische nationaliteit, gehuwd, wonende te Sint-Genesius-Rode, Karel Grauxlaan, 2, Nationaal nummer ; 730305-508.23.

De comparanten vorderen de ondergetekende notaris om akte te nemen dat zij een handelsvennootschap oprichten en dat zij de statuten bepalen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "PHIPPSBURG GROUP", met zetel te Sint Genesius-Rode, Karel Grauxlaan, 2, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro), vertegenwoordigd door tweehonderd maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Zij verklaren dat op de tweehonderd aandelen als volgt in speciën werd ingeschreven, tegen de prijs van drieënnegentig euro elk (93euro), door;

- De Heer ENKELS Yves, voornoemd : één maatschappelijke aandeel (1 maatschappelijke aandeel).

- Mevrouw CHAMBERLAND Marie, voornoemd : honderd negenennegentig maatschappelijke aandelen (199 maatschappelijke aandelen).

De comparanten verklaren dat alle aldus geplaatste aandelen volgestort op één/derde werden.

Artikel 1: Vorm

De handelsvennootschap neemt de-vorm-van-een besloten vennootschap-mer beperkte'aansprakelijkheid

aan.

Artikel 2: Benaming

Haar benaming luidt "PHIPPSBURG GROUP".

In alle schriftelijke documenten uitgaande van de vennootschap moet de maatschappelijke benaming

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd warden door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid" of met de beginletters

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Genesius-Rode, Karel Grauxlaan, 2

Hij kan worden overgebracht naar elke andere plaats in het Vlaams gewest van België of in het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle nodige bevoegdheden heeft om de

daaruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering administratieve en bedrijfszetels,

agentschappen en filialen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, in België:

en in het buitenland:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1) in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle soorten van consultancy opdrachten uit te oefenen. Deze consultancy opdrachten hebben betrekking op o.a. studie. organisatie, beheer, planning, managing en het verlenen van management advies. Zij zal zich mogen interesseren in ondernemingen, vennootschappen of instellingen onder de vorm van een bestuursfunctie of onderaannemer voor het leveren van prestaties, zoals hiervoor beschreven, zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenvermelde beschrijving is geenszins limitatief De vennootschap kan alle handelingen stellen die, op welke wijze dan ook, bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

2)

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met- name de aankoop, de verkoop, de

makelaardij en de commissie van de door andere ondernemingen gefabriceerde producten;

- het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van producten;

- en, algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen.

3)

De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering,

algemene vertegenwoordiging van websites, togo's, grafisch materiaal, zowel'hardware als software.

4) Het nemen van participaties in een of meer andere bedrijven, hetzij als vorm van vergoeding, hetzij als een dienstverlening aan deze bedrijven of externe bedrijven. Dit omvat ook het maken van verbintenissen zelfs het aangaan van schulden ter ondersteuning van deze activiteit.

21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge 5) De vennootschap heeft ook als bijkomende werkzaamheid, voor eigen rekening, het bouwen, het beheer, de exploitatie, het productief maken van een roerend en onroerend vermogen, en ten dien einde, de vervreemding, de aankoop, het huren van alle onroerende goederen of zakelijke rechten, en in het algemeen, van alle verrichtingen betreffende het beheer van bestaande onroerende en roerende waarden, of de onroerende en roerende goederen die verworven kunnen zijn in volle eigendom, in erfpacht, in tijdelijke vruchtgebruik, in naakte-eigendom en alle mogelijkheden van verbonden rechten, waarin de betrokken werkzaamheid de vorm niet aanneemt van commerciële en speculatieve werkzaamheden.

Ten dien einde zal ze alle bedragen kunnen lenen in de vorm van lening of kredietopening, hypotheek verlenen, alle andere roerende en onroerende waarborgen verlenen, hoofdelijkheid en onsplitsbaarheid bedingen.

Zij kan zich met name borg stellen en elke persoonlijke of zakelijke waarborg geven ten gunste van elke persoon of al dan niet verbonden vennootschap,

Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onrcerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

Zij mag op alle manieren belang stellen in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel of een doel dat de ontwikkeling van haar activiteiten kan bevorderen.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

Artikel 5: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht,

Zij kan ontbonden worden ingevolge een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals

veretsf voor een statütenwijziging.-- - --

Artikel 6: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600 euro). Het is verdeeld in tweehonderd aandelen (200 maatschappelijke aandelen) zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen en volgestort op

1: één/derde op het ogenblik van de oprichting.

el Artikel 7: Stemming door de eventuele vruchtgebruiker

ln geval van verdeling van het eigendomsrecht van aandelen, worden de daaraan verbanden rechten

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8: Overdracht en overgang van aandelen

Aan goedkeuring onderworpen overdrachten

Elke vennoot die zijn aandelen onder levenden zal willen overdragen zal, op straffe van nietigheid, de goedkeuring moeten bekomen van minstens de helft van de vennoten die minstens drie/vierde van de maatschappelijke aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Met dat doel zal hij bij aangetekend schrijven aan de zaakvoering een verzoek moeten richten, waarin de namen, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer of overnemers worden opgegeven alsook het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgenomen en de geboden prijs.

21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de acht dagen volgend op de ontvangst van deze brief maakt de zaakvoering de inhoud ervan per aangetekend schrijven over aan elke vennoot, waarbij hun gevraagd wordt schriftelijk een bevestigend of ontkennend antwoord te geven binnen een termijn van vijftien dagen en waarbij hun aandacht erop wordt gevestigd dat zij die hun mening niet te kennen geven zullen geacht worden hun goedkeuring te geven. Dit antwoord zal aangetekend moeten worden toegestuurd:

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de antwoordtermijn stelt de zaakvoering de overdrager in kennis van het lot dat aan zijn verzoek wordt voorbehouden,

De erfgenamen en legatarissen die krachtens onderhavige statuten geen vennoten zouden worden van rechtswege, zullen ertoe gehouden zijn volgens dezelfde formaliteiten de goedkeuring van de vennoten te vragen.

Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering tot goedkeuring van een overdracht onder levenden; niettemin zal de vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen van de tegenstanders kunnen eisen dat zij van hem worden afgekocht tegen de waarde bepaald door een in onderlinge overeenstemming gekozen expert of, wanneer zulks niet gebeurt, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel, die uitspraak doet als in kort geding. Hetzelfde geldt in geval van weigering tot goedkeuring van een erfgenaam of Legataris. Zowel in het ene als in het andere geval zal de betaling binnen de zes maanden volgend op de weigering moeten gebeuren.

De bepalingen van onderhavig artikel zijn van toepassing in aile gevallen van overdrachten onder levenden, hetzij onder bezwarende titel, hetzij om niet, zowel vrijwillig als gedwongen (geval van de uitsluiting of terugtrekking van een vennoot), zowel in vruchtgebruik als in blote eigendom of volle eigendom, die betrekking hebben op aandelen of op alle andere titels die recht geven op het verwerven van aandelen.

Ingeval de vennootschap nog maar één enkele vennoot zou tellen zal het hem, in afwijking van hetgeen voorafgaat, vrijstaan het geheel of een gedeelte van zijn aandelen vrij over te dragen.

Artikel 9: Aandelenregister

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register bijgehouden op de maatschappelijke zetel en waarvan elke vennoot of elke belanghebbende derde kennis van zal kunnen nemen. Overeenkomstig de wet, worden de overdrachten en overgangen van aandelen in dat register vermeld,

Artikel 10: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke persenen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking in de tijd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden onder zijn vennoten en zaakvoerders een vaste vertegenwoordiger aan te wijzen die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is onderworpen aan dezelfde voorwaarden en draagt dezelfde burgerlijke en strafrechterl'ijke aansprakelijkheid als wanneer hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou uitvoeren, onverminderd de solidaire aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze rechtspersoon kan zijn vertegenwoordiger enkel ontslaan indien hij tegelijkertijd zijn opvolger aanwijst,

De vergadering die hen benoemt, stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval het om meerdere personen gaat, hun bevoegdheden, Indien er slechts een enkele zaakvoerder is, worden alle bevoegdheden van de zaakvoering aan hem toegekend.

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Overeenkomstig het artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en behoudens het organiseren van

een,beheerscollege door de vergadering, vertegenwoordigt elke zaakvoerder de,vennootschap ten opzichte van_.___

derden en in rechte en kan hij alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van

het maatschappelijk doel, behalve deze die door de wet aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

Een zaakvoerder kan bijzondere volmachten delegeren aan elke lasthebber, al dan niet vennoot.

Artikel 12: Bezoldiging

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het mandaat van zaakvoerder

kosteloos uitgeoefend.

Artikel 1.3: Toezicht "

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval bezit elke vennoot individueel de onderzoeks- en toezichtsbevoegdheden van de commissaris, Hij kan zich door een accountant laten vertegenwoordigen. De bezoldiging van deze laatste komt voor rekening van de vennootschap indien hij werd aangewezen met haar toestemming of indien deze bezoldiging haar bij gerechtelijke beslissing ten laste wordt gelegd.

Artikel 14: Algemene vergaderingen

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert elk jaar op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping

aangeduide plaats, de derde donderdag van de maand of juni, om 18 uur.

indien dit een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag, die geen zaterdag

is.

t

"

Er kunnen buitengewone algemene vergaderingen door de zaakvoering worden samengeroepen telkens wanneer het maatschappelijk belang zulks vereist of op verzoek van vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping aangeduide plaats, op initiatief van de zaakvoering of van de commissarissen. De oproepingen gebeuren overeenkomstig de wet. Elke persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal, in ieder geval, als regelmatig opgeroepen -worden beschouwd indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel 15: Vertegenwoordiging

ledere vennoot kan zich op de algemene vergadering door een andere vennoot die houder is van een

bijzondere volmacht laten vertegenwoordigen.

Rechtspersonen kunnen echter vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is.

Artikel 16: Uitstel

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan staande de vergadering door de zaakvoering drie

weken of langer worden uitgesteld. Het uitstel vernietigt alle genomen beslissingen.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde en beslist definitief.

Artikel 17: Voorzitterschap - Beraadslagingen - Notulen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij ontstentenis, door de aanwezige

vennoot die het meeste aandelen bezit.

Behoudens in de door de wet voorziene gevallen, neemt de vergadering een beslissing ongeacht het

vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal en met meerderheid van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergaderingen worden in een register bewaard, Zij worden getekend door de

vennoten die dit vragen. De kopieën of uittreksels worden door een zaakvoerder getekend.

e

Artikel 18: Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op een lste januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

e Artikel 19: Bestemming van de winst

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening afgesloten door de zaakvoering, wordt jaarlijks

minsten vijf (5%) procent afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op

verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft, beslissend op voorstel van de'

zaakvoering en met naleving van de wettelijke bepalingen.

óArtikel 20: Ontbinding - Vereffening

N In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder of zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aanstelt waarvan zij de bevoegdheden en bezoldiging zal bepalen.

N Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of de consignatie van de bedragen die daarvoor nodig zijn, worden de activa in gelijke mate tussen alle aandelen verdeeld.

et Indien echter niet alle maatschappelijke aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zuilen de

. vereffenaars .op voorhand.het evenwicht_herstellen, hetzij. door.verzoeken_tot storting, hetzij door.gedeeltelijke__

et

terugbetalingen.

et

Artikel 21: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland

" woonachtig is, keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hem alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan indien hij ten aanzien van de

P: vennootschap geen andere woonplaats in België heeft gekozen en tenzij anders werd overeengekomen. Artikel 22: Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan niet op geoorloofde wijze wordt afgeweken zullen beschouwd worden als deel uitmakend van onderhavige statuten en de clausules die in strijd zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

et

P:

De comparanten nemen met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen, die pas uitwerking zullen . krijgen vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

Artikel 23: Rechterlijke bevoegdheid

Voor elk geschil tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, betreffende de zaken van de vennootschap en de uitvoering van de huidige statuten, wordt de exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap expliciet afstand doet van deze bepaling.

f

* Voor.-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

1) Het eerste maatschappelijke boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging en eindigen op 31 december 2016.

2) De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de 3de donderdag van de maand juni, om 18 uur, in 2017.

3) Wordt aangesteld ais niet statutaire zaakvoerder, Mevrouw Marie QHAMBERLAND, voornoemd. Ze wordt benoemd tot op het ogenblik van zijn ontslag en kan de vennootschap geldig verbinden zonder beperking van de bedragen.

Haar mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder zal, in voorkomend geval, binnen de wettelijke termijn, de in naam van de vennootschap in oprichting aangegane verbintenissen overnemen.

4) De comparanten stellen geen commissaris-revisor aan.

5) Overname van verbintenissen

Alle verbintenissen, alsook de daaruit voortvloeiende verplichtingen en alle activiteiten die door de oprichters sedert 25 mei 2015 werden ondernomen, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de thans opgerichte vennootschap overgenomen.

Deze overname zal echter pas uitwerking krijgen op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

De oprichters zijn gemachtigd om voor rekening van de vennootschap in oprichting de akten en verbintenissent aan te gaan die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel

De verrichtingen die krachtens deze lastgeving worden uitgevoerd en die voor rekening van de vennootschap in oprichting worden genomen, alsook de verbintenissen die daaruit voortvloeien worden geacht van meet af aan door de hier opgerichte vennootschap te zijn aangegaan.

6) Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt individueel toegekend - op voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel  aan BVBA « PYXIS.BIZ», met maatschappelijk zetel te Brussel (Ondernemingsnummer  KBO - RPR 0502.588.375), met substitutiebevoegdheid, teneinde de inschrijving te vorderen van de vennootschap in het Rechtspersonenregister van Brussel, bij het Bestuur van de Betasting op de Toegevoegde waarde, indien nodig, en bij elk ander bestuur, of met het oog op de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog op wat voorafgaat zal de lasthebber ad hoc bevoegd zijn om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nodige verklaringen af te leggen, alle documenten te ondertekenen en, in het algemeen, alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is voor de uitvoering van de hem toevertrouwde lastgeving.

Voor beredeneerd uittreksel, get, Bruno Michaux - notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PHIPPSBURG GROUP

Adresse
KAREL-GRAUXLAAN 2 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande