PICCO BELLO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PICCO BELLO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 817.163.434

Publication

21/12/2011
ÿþ®~-é Mntl 2.1

~ d In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

,~~~~

r

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koopha de

te Leuven, de O 9 nt- 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

811 111916141 *

111 11

Vc behc aar Beb Stam

Ondernemingsnr : 0817.163.434

Benaming

(voluit) : "PICCO BELLO"

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 3040 Huldenberg, Smeysberg, 11.

Onderwerp akte : BESLISSING TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - BENOEMING VEREFFENAAR - VOLMACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in; datum van tien mei tweeduizend en elf, "Geboekt: twee bladen, geen verzendingen te Asse I, op 23 mei 2011, boek 632, blad 16, vak 17. Ontvangen: Vijfentwintig euro (¬ 25). Voor de Ontvanger, (getekend) Ilse De Neef, inspecteur", blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de: vennootschap onder firma `PICCO BELLO', met maatschappelijke zetel te 3040 Huldenberg, Smeysberg 11.

Opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma ingevolge onderhandse oprichtingsakte de dato 15 juni 2009, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad daterende van 29 juli nadien, onder nummer 09108378.

Waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd behoudens bij beslissing van de buitengewone, algemene vergadering gehouden op 7 juli 2010 waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt in onderhandse vorm en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 augustus 2010 onder nummer: 10122726.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0817.163.434 (Leuven).

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van

stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING.

De algemene vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en haar in vereffening te stellen

vanaf heden.

Ondergetekende Notaris wijst comparanten dan ook op het feit dat aile stukken uitgaande van de vennootschap vanaf heden dienen te vermelden dat de vennootschap in staat van vereffening is gesteld.

TWEEDE BESLUIT : BENOEMING VAN VEREFFENAAR EN AANDUIDING VAN DIENS BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDINGEN.

De algemene vergadering stelt als vereffenaar aan voor onbepaalde duur: Mevrouw LAHAYE Marijke, Huguette Andrea, geboren te Leuven, op 11 september 1974, wonend te 3040 Huldenberg, Smeysberg, 11 (N.N. 74.09.11 364-50), die verklaart haar aanstelling te aanvaarden en verklaart te voldoen aan alle wettelijke vereisten om het mandaat van vereffenaar te mogen uitoefenen.

" Ondergetekende notaris wijst er op dat de vereffenaar pas in functie treedt nadat de rechtbank van; koophandel is overgegaan tot de bevestiging van deze benoeming van de algemene vergadering, waarbij de rechtbank nagaat of de vereffenaar voldoet aan alle waarborgen van rechtschapenheid.

De algemene vergadering geeft uitdrukkelijk volmacht aan de vereffenaar tot ondertekening en indiening van het verzoekschrift bij de rechtbank van koophandel, vereist voor de homologatie van diens aanstelling.

De vereffenaar zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

Alle handelingen door de vereffenaar gesteld tussen de benoeming tot vereffenaar en de bevestiging ervan' door de bevoegde rechtbank worden door deze laatste beoordeeld. De rechtbank kan deze nietig verklaren: indien zij kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar moet op regelmatige tijdstippen een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vereffenaar is verplicht om het plan voor verdeling van de activa onder de schuldeisers bij verzoekschrift;

ter homologatie voor te leggen aan de rechtbank. "

De algemene vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in! artikel 188 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonden de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Zij kan de h otheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij kan verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen; zij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

DERDE BESLUIT: VOLMACHTEN.

De vergadering besluit volmacht te geven aan de vereffenaar, alsook aan de heer'LENSECIAES Jacques', accountant, gevestigd te 3040 Loonbeek, Bertelsheide, 32, of een van diens aangestelden, ieder met de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, voor de uitvoering van de genomen besluiten en voor de coördinatie van de statuten en om alle wijzigingen kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de Kruispuntbank voor Ondernemingen en Ondernemingsloketten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering", dd. 10.05.2011;

- beschikking bevestiging vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PICCO BELLO

Adresse
SMEYSBERG 11 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande