PICK THE DAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PICK THE DAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.125.096

Publication

27/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13308232*

Neergelegd

23-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0842.125.096

Benaming (voluit): PICK THE DAY

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1852 Grimbergen, Meerstraat 97

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, geassocieerd notaris te Grimbergen, op twintig oktober tweeduizend dertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerst beslissing: Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met eenenzeventigduizend vierhonderd (71.400,00) euro om het van negentigduizend (90.000,00) euro terug te brengen op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, zonder vernietiging van aandelen zonder nominale waarde.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering uitsluitend zal aangerekend worden op het werkelijk fiscaal gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen dat inzake de reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Tweede beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen dat de kapitaalvermindering daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen, zonder nominale waarde.

Derde beslissing: Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalvermindering die voorafgaat, beslist de

algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

 a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD

(18.600,00) EURO. Het wordt vertegenwoordigd door negenhonderd (900,-) aandelen zonder nominale

waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 900.

Vierde beslissing: Machtiging aan het bestuurorgaan.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren,

inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de

wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

Alle beslissingen werden met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten.

Notaris Andrée VERELST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.04.2013, NGL 12.07.2013 13305-0313-016
06/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Itinneel

Griffie

Ondernemingsnr : k_ 4.51 0%

Benaming

(voluit) : Pick The Day

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1852 Beigem, Meerstraat 97

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

" Uit een akte verleden voor Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op drieëntwintig december tweeduizend en elf, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID; werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

De heer SMETS Alain Louis, geboren te Brussel op drieëntwintig oktober negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.10.23 163-97, echtgenoot van mevrouw BOELENS Nathalie Mariette Gabrielle, wonende

" te 1852 Grimbergen (Beigem), Meerstraat 97.

NAAM:

De vennootschap is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam

"Pick The Day"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De werkelijke zetel van vennootschap is gevestigd te Meerstraat 97 te 1852 Beigem.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig;

Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening'

" van derden of in deelneming met derden :

- groot- kleinhandel, de aan- en verkoop van food en non-food producten en aanverwanten.

- De productie en verkoop van food en non-food producten en al wat daarmede rechtstreeks of, onrechtstreeks verband houdt.

- De productie en verkoop van bio-producten, welzijnsproducten en al wat daarmede rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houdt.

Uitbating van een schoonheidsinstituut, massagesalon, badinrichting, kuuroord, centrum voor relaxotherapie en sauna. Groot- en kleinhandel in alle producten die verband houden met de hierboven; omschreven activiteiten.

- Het ontvangen van opdrachten en mandaten en het leveren van prestaties, welke haar toelaten het' bestuur, het beheer, management, de vereffening van andere vennootschapen en ondernemingen, ongeacht het doel ervan, uit te voeren, en welke haar toelaten de administratieve, financiële en commerciële problemen van deze vennootschappen en ondernemingen onder haar controle te stellen en het dagelijks bestuur hieraan; verbonden waar te nemen.

- De toestand van alle ondememingen zakelijk te onderzoeken, hun verbintenissen en de waarde van de: actieve en passieve bestanddelen na te gaan, evenals de consignatie van het resultaat van haar onderzoek; het verlenen onder haar controle, van alle juridische of technische raadgevingen over alle kwesties welke de werking van de ondernemingen of vennootschappen aanbelangen; onder de controle van de werking van een. onderneming, alle mandaten of functies vervullen dewelke een rol van nazicht inhouden.

- De administratieve hulpverlening, zoals het uitlenen van diensten en personeel; de adviesverlening op het: gebied van bedrijfsorganisatie en financiën; en marktstudies.

- Het leveren, verzorgen en presteren van administratief en bureauwerk allerhande, zoals dactylografie,; tektsver- en bewerking, vertaalwerk, mailing, redactioneel werk, het voeren van publiciteit, het alles in de meest: ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, beheren, verkavelen, huren, verhuren, investeren, in leasing geven of nemen, verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht van en in alle onroerende goederen, dit alles in binnen- en buitenland.

- De verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valórisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering. Zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

- Het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie; verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijke doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENTIG DUIZEND EURO (90.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door NEGENHONDERD (900,-) aandelen zonder nominale waarde.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale

bedrag van zijn aandelen.

Het kapitaal werd onderschreven en volstort als volgt:

-door de Heer Smets Alain, voor een bedrag van 90.000,00 EURO, gedeeltelijk volstort door een inbreng in

geld van 12.400,00 EURO.

Het is volledig onderschreven door de oprichters, voornoemd, voor een bedrag van negentig duizend EURO

door inbreng in speciën van twaalfduizend vierhonderd euro.

BESTUUR:

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

c ~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN:

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd

de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op 12 april om 16.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

a) Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen op de vergadering.

STEMRECHT:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

c) Wanneer effecten, aandelen en andere in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

d) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de bloot-eigenaar. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door

de zaakvoerder op een zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere

stukken voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

Deze benoemingen van vereffenaars geschieden onder de opschortende voorwaarde van homologatie

door de Rechtbank van Koophandel te Brussel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Vanaf

deze homologatie zullen zij in functie treden.

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen toegelaten door artikel 186 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en

rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de

algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt met eenparigheid benoemd:

-de heer Smets Alain, voornoemd

Hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd

door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd tot 1 januari 2012 en zal vervolgens worden bezoldigd volgens beslissing van

de algemene vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als " orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie en kan enkel aangewend worden tot neerlegging op de griffie

van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

Notaris Andrée VERELST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PICK THE DAY

Adresse
MEERSTRAAT 97 1852 BEIGEM

Code postal : 1852
Localité : Beigem
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande