PILGRIM PEAK INVESTMENTS

Société en commandite simple


Dénomination : PILGRIM PEAK INVESTMENTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.632.178

Publication

20/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophand'

Leuven, de 6 at e 7.011

Gf;'IFFJ:R,

: 84 À . 6S2..

P eze. i7Envcafcb-Tients

(veY oM :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel Mechelsestraat 132, 3000 Leuven

Ondenne;'o a'rcte " OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Gwen Daniels te Oud-Heverlee op 29 november 2011 blijkt dat

een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht:

- door 1) de heer BALLET Thierry Jozef, wonend te 3000 Leuven, Mechelsestraat 132 en 2) de

heer FIAS Peter Dirk, wonend te 3200 Aarschot, Tiensestraat 37.

- onder de naam " Piigrim Peak Investments " met zetel te 3000 Leuven, Mechelsestraat 132;

- waarvan het kapitaal:

zeshonderdveertigduizend en honderd euro (640.100 ¬ ) bedraagt;

. ten beiope van 640.000 ¬ in natura en ten belope van 100 ¬ in speciën geplaatst en volstort werd;

.verdeeld is in 6401 aandelen zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven als volgt:

} op 6400 aandelen door voormelde Thierry Baillet die een inbreng in natura deed ten bedrage van

640.000 ¬ volstort;

* op 1 aandeel door voormelde Peter Fias die een inbreng in geld deed ten bedrage van 100 ¬

volstort op rekeningnummer 001-6579419-82 bij de Fortis Bank.

- met boekjaar lopend vanaf 1 april tot 31 maart (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31/03/2012);

- met jaarvergadering op de eerste maandag van september om 20u30 (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2012);

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders die tevens beherende vennoot moeten zijn en die als volgt de vennootschap in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen: elke zaakvoerder afzonderlijk optredend.

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd : voornoemde Thierry Baillet. Het mandaat kan worden bezoldigd.

- met volgende besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt door bedrijfsrevisor Peter Bogaert, kantoorhoudend te 3050 Oud-Heverlee, Fazantenlaan 10, op 13 oktober 2011, naar aanleiding van de inbreng in natura:

"De inbreng in natura door de heer Thierry Baillet voor de oprichting van de COMM. V PILGRIM PEAK INVESTMENTS betreft 150-aandelen van TRANSLINK BVBA.

De aandelen worden door de inbrenger gewaardeerd aan ¬ 640.000,00 op basis van een Rdiscounted cash flow"- methode en op basis van EV/EBITDA en P/E multiples.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

* De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

* De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

* Dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste biz. van Lul , B vorm .leen Recto : bioent en hoedanigheid van de instruinenterende notoPs. betzi; u2n de perso(o)n(er) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden fe ver egenwoordlgen

Verso : Naam en handtekening

~

lI

*11190856*

mod 11.1

éf,3ier-

.

aan net j

aWI;; '

Staa~biad

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 6.400 kapitaalaandelen van de vennootschap

zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van ¬ 100 per aandeel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Oud-Heverlee, 13 oktober 2011"

- met als doel: - het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties;

- alle taalactiviteiten, onder meer omvattend vertaaldiensten, revisie, tolk, taalopleiding, taalonderwijs;

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer;

- het aanhouden van zakelijke rechten;

- het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens;

- het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

- met als beherende vennoot: de heer Thierry Baillet, voornoemd. Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden en met als stille vennoot: de heer Peter Flas, voornoemd. Hij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de

vennootschapsschulden op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens een volmacht.

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

"Artikel 13: Bestemming van de winst - Reserve

Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend."

"Artikel 14: Ontbinding - Vereffening

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek Vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld."

- met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht:

"Artikel 11: Besluitvorming - notulen

Elke vennoot heeft recht op één stem per aandeel. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen.

Wanneer een beslissing betrekking heeft op een wijziging van de statuten is de unanimiteit van alle vennoten vereist. Behoudens anderluidende statutaire bepaling, worden in de andere gevallen de besluiten van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte;

- de verslagen van de oprichter en de bedrijfsrevisor naar aanleiding van de inbreng in natura

Op de laatste blz van L ~'.B ,rermelden : Recto : i la rn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtetcening

Coordonnées
PILGRIM PEAK INVESTMENTS

Adresse
MECHELSESTRAAT 132 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande