PILUNSI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PILUNSI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.738.970

Publication

22/10/2013
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iln I~IIIINIIIIIIIIIII

*13160371*

Neergelegd ter grrffte der

Rech'thanK van l-nt

p

te Leuven,de 1 ~~~. 1413

DE GRICIER,

G

rl ie

Ondernemingsrw : SCK

Benaming

(voluit) : Pilunsi

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Cardenberch 7

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 8 oktober 2013 dat Petrus Joannes Julia Maria VERBAETEN, geboren in Meerle op 23 april 1945, en zijn echtgenote Lucienne Maria Hendrika VAN BEECK, geboren in Riijkevorsel op 24 maart 1945, samen wonende in 3000 Leuven, Cardenberch 7, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met de naam Pilunsi met zetel in 3000 Leuven, Cardenberch 7, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door tien (10) aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van één tiende (1/1 Ode) van het kapitaal, volledig geplaatst door de oprichters en afbetaald tot beloop van 6.200,00 euro, waarvoor zij elk 5 aandelen ontvangen, zodanig dat het kapitaal is afbetaald tot beloop van 6.200,00 euro en op een op naam van de vennootschap In oprichting bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis geopende rekening gedeponeerd,

De vennootschap heeft tot doel: - adviesverlening voor het ontwerp, de realisatie en het beheer van, in het bijzonder op het internet aangesloten, software systemen. Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming aktief is gebruikelijk is of het zou worden. Zo kan de vennootschap ten voordele van derden aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende" goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap kan aile industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande: verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, stellen. De vennootschap mag bovendien op! gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig; of complementair doel hebben, aan deze hulp verlenen onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of; borgstellingen en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het; doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen del bevoegdheid hebben aile handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel; van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder is Petrus Joannes Julia Maria Verbaeten, voornoemd, met een mandaat van onbepaalde duur en niet bezoldigd. Deze zaakvoerder is alleen , bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde maandag van december om achttien uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald.

Het boekjaar loopt van één oktober van het ene kalenderjaar tot en met dertig september van het onmiddellijk erop volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 30 september 2014i en omvat alle voorheen en in het bijzonder vanaf 1 juni 2013 voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor; de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het; kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, -i het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd. Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 15.12.2014, NGL 18.12.2014 14694-0236-007
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 21.12.2015, NGL 21.12.2015 15694-0318-008

Coordonnées
PILUNSI

Adresse
CARDENBERCH 7 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande