PISAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PISAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.950.169

Publication

22/03/2013
ÿþVoor behouc

aan h

Belgis Staatst;

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 3 wlio 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

II

Onderrtemingsnr: 05 ÿ30, .À64

Benaming (voluit) : PISAR

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergstraat 19

3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testelt)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 4 maart 2013, aangeboden ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd: opgericht door de heer PEETERS Joel Judokus Maurice (NN. 66.07.20-031.28), en zijn echtgenote mevrouw VERSTRAETEN Christel Josephine Eugénie (NN. 66.03.31-248.35), samenwonend tel, 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testelt), Bergstraat 19.

- benaminn : P1SAR

zetel: 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testait), Bergstraat 19

- duur: onbepaald

kapitaal: vijftigduizend euro (¬ 50.000) volledig in geld geplaatst en volledig in geld gestort, verdeeld in 100 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven doorva voornoemde heer Peeters Joel, die stortte ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000),;ÿ waarvoor 50 volgestorte aandelen worden toegekend en door voornoemde mevrouw Verstraeten;: ;; Christel, die stortte ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000), waarvoor 50 volgestorte;; s`. aandelen worden toegekend.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE07 7340 3636 1366 op!: naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 28 februari 2013.

-boeklaar: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2014). Er wordt besloten tot de overname van verbintenissen sedert 1 januari 2013.

- doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere,; roerende waarden, uitgegeven door Belgische en buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de ÿ vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet;; met een (semi)publiekrechterlijk statuut;

het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het: waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan;; of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen; worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van; externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle;; verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het;; waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

de vennootschap kan tevens aile verrichtingen en handelingen stellen van de handel in;; onroerende goederen gelegen in België en in het buitenland: aankopen, verkopen, verhandelen,;; ruilen, huren en verhuren, verpachten en verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen in de ruimste zing: van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw, als bebouwd, gemeubeld of ongemeubeld zijnde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

. .~

mod 11.7

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Âdviesverlening en-COnsulting activiteiten zowel finâncieel, administratief als juridisch;

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

- iaarvergadering: op de eerste maandag van de maand juni om 9 uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

- bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal door de algemene vergadering vastgesteld worden.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap afzonderlijk verbinden en vertegenwoordigt de " vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan , elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur worden aangesteld: de heer Peeters Joel, wonend te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testelt), Bergstraat 19 en mevrouw Verstraeten Christel, wonend te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testelt), Bergstraat 19 die hun opdracht hebben aanvaard.

- commissaris: geen benoemd;

- bestemming van de winst -- reserve:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal " bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de " uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

- vereffening  verdeling:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ , ~S mad 11.1

Voor^ behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bij gebrek aan dergelijke aanstelling wordt de vereffening uitgevoerd-door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0125-011

Coordonnées
PISAR

Adresse
BERGSTRAAT 19 3272 TESTELT

Code postal : 3272
Localité : Testelt
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande