PIVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.070.615

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 20.06.2014 14201-0437-012
24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 20.06.2013 13192-0544-012
18/05/2011
ÿþMod 2.0

~.t~fi1C E3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : c $~~.. C) Q A S

Benaming

(voluit) : PIVER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Florivalstraat 54 bus 1- 3040 Huldenberg

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 28 april 2011, geregistreerd te Haacht op 3 mei 2011, boek S/69 Blad 53 Vak 17, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam PIVER met maatschappelijke zetel te 3040 Huldenberg, Florivalstraat 54 bus 1 voor onbepaalde duur werd opgericht door mevrouw Verhoeven Maria Anna Augusta, geboren te Emblem op 3 augustus 1938, weduwe van de heer Verheyden Yvan, wonend te 3040 Huldenberg, Florivalstraat 54 bus 1.

Het kapitaal bedraagt vierhonderd veertig duizend Euro (440 000,00 Euro), het kapitaal is volledig geplaatst en volstort, door inbreng in natura door mevrouw Verhoeven Maria van volgend onroerend goed :

Stad Leuven  vierde afdeling

- Het gelijkvloers van een handelshuis met aanhorigheden, gelegen Brusselsestraat 137, gekend volgens titel Brusselsestraat 135 sectie E nummers 204/A en 207/deel voor een oppervlakte van drie aren drieënveertig centiaren (3a 43ca) en volgens huidig kadaster sectie E nummer 204/1 voor zelfde oppervlakte.

- Het gelijkvloers van een handelshuis met aanhorigheden, gelegen Brusselsestraat 139, gekend volgens titel hoek Brusselsestraat en Goudbloemstraat sectie E deel van nummers 204c en 204d  205  206  206a en 207 voor vijf aren vijfentachtig centiaren en volgens huidig kadaster sectie E nummer 204/N voor vijf aren tweeëntachtig centiaren.

De handelseigendom zijnde het gelijkvloers van gemelde goederen werd gewaardeerd aan vierhonderd veertig duizend Euro ingevolge schattingsverslag van het architecten- en studiebureau Jo Naegels-Hilde Van Geite te Haacht op dertig maart tweeduizend en tien.

VERSLAGEN VAN DE OPRICHTER EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR

1. De vergadering nam kennis van het verslag van de Heer Guy De Roover, bedrijfsrevisor, van de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Roover en C°, Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 290. Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

" De inbreng in natura tot oprichting van de B.V.B.A. PIVER bestaat uit de inbreng van het beroepsgedeelte van een onroerend goed op naam van mevrouw Maria Verhoeven.

Het saldo van de waarde van dit onroerend goed wordt aan de vennootschap verkocht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn verantwoord en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 440 aandelen van de vennootschap B.V.B.A. PIVER zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Haacht, 18 april 2011.

De Roover & C° bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Guy De Roover, bedrijfsrevisor.

2- De vergadering nam tevens kennis van het verslag van de oprichter, mevrouw Verhoeven Maria.

Als vergoeding van deze inbreng, werden aan mevrouw Verhoeven Maria, voornoemd, 440 volledig

afbetaalde aandelen op naam toegekend, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/440ste deel van

het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden 1e vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden Ilk

aan het 111076908*

Belgisch Staatsblad

Né+~r:ci-6?e0 >?e ceiît'té der

A1?Ght?Aij4 4º%w71 n°QPbetilci

te t.~tJº%rerf, dol~~ i 2011

DG diefrY"le,

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Het doel van de vennootschap luidt als volgt :

De vennootschap is een patrimonium- en managementsvennootschap. Ze heeft tot doel zowel voor eigen rekening als van derden, en zowel in België als in het buitenland: Het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen.

Zij kan overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen onder voorbehoud dat vervreemdingen slechts plaats zullen hebben wanneer gebiedende omstandigheden, zoals onteigening voor openbaar nut, dit noodzakelijk maken of wanneer in het kader van een oordeelkundig vermogensbeheer, het behoud van één of ander goed in het vennootschapspatrimonium niet meer als verantwoord kan worden beschouwd.

Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn i de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

De vennootschap kan borgstellingen verlenen, hypotheek verlenen en zij kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder(s) kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

- De jaarvergadering heeft plaats op de laatste werkdag van de maand mei om 19 uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden de laatste werkdag van mei 2013

- Het boekjaar loopt van één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt van 28 april 2011 en eindigt op 31 december 2012.

Tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : mevrouw Verhoeven Maria, oprichter, Elorivalstraat 54 bus 1, welke het mandaat heeft aanvaardt.

Voor ontledend uittreksel

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd : een uitgifte van de akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichter

"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 22.06.2016 16203-0411-012

Coordonnées
PIVER

Adresse
FLORIVALSTRAAT 54, BUS 1 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande