POWER TUBE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : POWER TUBE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.334.468

Publication

19/08/2013
ÿþ(voluit) : POWER TUBE BELGIUM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1840 Londerzeel, Neringstraat 13

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 6 augustus 2013, véér registratie, dat :

1) De heer DE DECKER Chris, geboren te Antwerpen op 1 juni 1984, wonende te 2830 Willebroek, Jan Willematraat 35 en

2) De heer DE BOCK Kristof Raphaël, geboren te Gent op 2 mei 1983, wonende te 3850 Nieuwerkerken, Heiligenbornstraat 25.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de benaming "POWER TUBE BELGIUM , met zetel te 1840 Londerzeel, Neringstraat 13.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden :

- plaatsen van geomagmatische centrales om energie op te wekken, in de meest ruime zin van het woord ; - Joint Venture van Power Tube lnc USA, opererende in de Benelux, Frankrijk en Duitsland ;

- Grondwerken, betonwerken, grondboringen, ontginningen van olie/gas, exploiteren van elektriciteit, transport, bestrating, elektrische aansluitingen, energie-opslag in batterijen ;

- De aankoop en verkoop in groot- en kleinhandel, de import en export van diverse goederen internationaal.

In de mate dat voor de gemelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Zij zal in het algemeen in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag eveneens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag verder de functie waarnemen van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro. Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd volledig volstort in speciën.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam. Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, bestaande uit minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en die te allen tijde door haar kunnen worden ontslagen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering evenwel van die handelingen ingevolge de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

Hij is bevoegd voor alle handelingen die niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod20

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 7 HOUT 2013

ryBUSel

Griffie

053 33// U61

1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Onderrtemingsnr : Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

oie Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerde bestuurder voeren, of aan één of meer directeurs of titularissen, binnen of buiten zijn midden gekozen, ieder afzonderlijk handelend.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de gedelegeerde bestuurder voor daden van dagelijks bestuur, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om tien uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Het maatschappelijk boekjaar loopt van één januari tot één en dertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, maakt de netto-winst uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste éénftwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming die het overblijvende saldo van de nettowinst moet krijgen.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de door de raad van bestuur vastgestelde tijdstippen en plaatsen.

De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren en de datum van hun betaling bepalen, mits naleving van de voorwaarden hiertoe voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Buitengewone algemene vergadering :

1, Afsluiting van het eerste boekjaar : het eerste boekjaar neemt een aanvang 6 augustus 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - aile handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 5 december 2012 tot op heden.

2. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien.

3, Eerste bestuurders en commissarissen.

A. Bestuurders

a) Het aantal bestuurders wordt voor de eerste maal bepaald op twee.

Werden tot die functie benoemd :

1) de heer De Decker Chris voornoemd ;

2) de heer De Bock Kristof voornoemd.

b) Het mandaat van de eerste bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend negentien.

c) Het mandaat van de bestuurders is bezoldigd.

Volmacht voor vervulling formaliteiten : Volmacht werd verleend aan de BVBA Fiskuvan, met zetel te 1770 Liedekerke, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

De raad van bestuur heeft als gedelegeerde bestuurder aangesteld : de heer De Decker Chris voornoemd. Aan wie het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, werd toevertrouwd.

De gedelegeerde bestuurder is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle daden van dagelijks bestuur te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, Bijgevolg, mag de gedelegeerde bestuurder namelijk onder andere :

- de dagelijkse briefwisseling ondertekenen ;

- de vennootschap vertegenwoordigen tegenover alle openbare besturen ;

- alle inschrijvingen of wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

- alle brieven, stukken en pakken, zelfs aangetekend of verzekerd, in ontvangst nemen, er ontlasting van

geven.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge





Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd :

- afschrift akte d.d. 6 augustus 2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.07.2015, NGL 27.10.2016 16665-0313-011
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 27.10.2016 16665-0441-011

Coordonnées
POWER TUBE BELGIUM

Adresse
,NERINGSTRAAT 13 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande