POWERSTART CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POWERSTART CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.470.379

Publication

09/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

en regeling der waterlopen; uitbaggering.

2) Bijzondere grondwerken, omvattende onder meer : boringen peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methoden.

3) Draineringswerken, omvattende eveneens het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen.

4) Andere grondwerken, omvattende de niet elders vermelde grondwerken.

5) Wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken, omvattende onder meer : het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, van fietspaden, van vliegvelden en startbanen, van niet metalen kunstwerken, zoals bruggen en viaducten, wegen- en

spoorwegtunnels, watertorens, silo's, vergaarbakken, zwembaden, kolenopslag- plaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren en omvattende eveneens rioleringswerken.

6) Het leggen van kabels en van diverse leidingen, omvattende onder meer de localisatie van hoogspanningskabels en pijpen, leidingen voor water- en gasvoorziening, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

7) Spoorlijnwerker, omvattende het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere spoorlijnen.

8) Aanleg en onderhoud van diverse terreinen, omvattende onder meer het aanleggen en onderhouden van speelpleinen en sportvelden, eveneens van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, alsmede het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

9) Het aanleggen en onderhouden van verkeerssignalisatie en wegmarkeringen.

10) Alle werken van ruwbouw, omvattende het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

11) Algemene bouwwerkzaamheden, omvattende behalve de sub 10 voormelde bedrijvigheden degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooïngswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd; omvattende eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

12) Het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken, evenals het metselwerk van oven en het plaatsen van alle vuurvaste produkten.

13) Slopingswerken, omvattende het slopen van gebouwen en kunstwerken evenals het effenen en het wegruimen.

14) Alle voegwerken;

15) Alle werken van dakdekken en isolatie tegen vochtigheid, omvattende onder meer :

- het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke- en kunstleien, staten

platen en platen in asbestcement, met uitsluiting van noferrometalen,

- Het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, en onder meer het bedekken

met asfalt- of met koolwaterstofhoudende produkten, gebeurlijk gecombineerd met metalen.

- Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

16) Alle werken van thermische- en geluidsisolatie.

17)Alle werken van vloerbedekking en muurbekleding, omvattende het leggen van tegelvloeren,

mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, met uitzondering van hout.

18) Alle stukadoorwerken, omvattende plafoneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, het plaatsen van chapes en gips- en stafwerken.

19) Arduin en marmerwerken en restauratiewerken, omvattende onder meer :

- het plaatsen van grafmonumenten;

- het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten;

- het plaatsen van sierschoorsteenmantels of andere versieringswerken in marmer of steen.

20) Timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk, omvattende onder meer :

- het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen;

- het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken;

- het plaatsen van plastiekdeuren en plinten;

- het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in plastiek;

- het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren;

- het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout;

- het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van

roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken;

- het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

21) Alle glaswerken, omvattende onder meer het plaatsen van ruiten glas, spiegelglas, gekleurde ramen en van alle doorschijnend en doorzichtig materieel, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

22)Alle schilder- en behangwerken, omvattende alle schilderwerk, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van muren en vloeren, onder meer in plastiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

23)Alle werken van metaalconstructies en metalen kunstwerken, omvattende ook montage- en demontagewerk, buis- en andere soortgelijke constructies.

24) Industriële pijpleidingen en kanalisatie, omvattende onder meer het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

25) Werken aan centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk, omvattende onder meer :

- het plaatsen van centrale verwarming, met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen;

- het plaatsen van sanitaire inrichtingen;

- lood- en zinkwerk;

- installatie van waterverzachters;

- het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de

herstellings- en onderhoudswerken;

- het plaaten, herstellen, onderhouden van allerhande branders;

26) Werken aan electrotechnische installaties, omvattende eveneens de elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders.

27) Speciale installaties, omvattende eveneens het plaatsen, inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken of werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en dergelijke;

28) Alle hiervoor niet genoemde activiteiten, die niet bijkomstig zijn aan of voortvloeien uit een elders bedoelde hoofdwerkzaamheid.

29) Het fabriceren en installeren van lichtreclames. Verder de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van en in alle materialen en benodigdheden, betrekking hebbende op bovenvermelde werkzaamheden.

30) Verhuur van rollend materieel, ladderliften, roerende goederen in de ruimste zin;

31) Het waterdicht maken van bovengrondse en ondergrondse parkings en balkons;

32) Het kopen en verkopen, het verhandelen, ruilen, huren, en verhuren, verpachten,

verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord zowel onbebouwd, in opbouw als bebouwd zijnde.

33) Het ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van projecten betreffende de onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, dit zowel voor eigen, als voor rekening van derden en als bemiddeling tussen of in samenwerking met derden, zowel in binnen- als in buitenland;

34) Het oprichten of medeoprichten van, het nemen van aandelen in andere vennootschappen in binnen- en buitenland.

35) Mangementvennootschap.

Zij mag verder alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden kunnen zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Alle beheer, management, deelname of belangenmenging rechtstreeks of onrechtstreeks in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook;

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar en andere vennootschappen uitoefenen;

Het deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng in specien of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren en exploiteren van onroerende goederen en roerende goederen en effecten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschappen alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan; Het verrichten van commerciele, industriële of financiele handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriele of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel; De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in binnen- als in buitenland, op de wijze die zij het meest geschikt acht.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien van artikel 70bis van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Worden in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

De Heer VLOEBERGHS Michaël, voornoemd, hier aanwezig zoals gezegd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op tweede vrijdag van de maand juni om 20 uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni 2017 om 20 uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 31 december 2016.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.) Martien Grauls, geassocieerd notaris

Coordonnées
POWERSTART CONSULTING

Adresse
NOBELBERG 60 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande