PRECISION WIRES & STRIPS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PRECISION WIRES & STRIPS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.504.401

Publication

15/02/2012
ÿþ ModWMC51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Beu, 02 FEY 101

Griffie

91111

*12038050*

be

a

Bt stz

0 i i i M

i i i





Ondememingsnr : 0431.504.401

Benaming

(voluit) : PRECISION WIRES & STRIPS in vereffening (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1780 Wemmel, Alexandre Fleminglaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de naamloze vennootschap PRECISION WIRES & STRIPS in vereffening, gehouden op 23 januari 2012, blijkt dat volgende besluiten zijn genomen:

Eerste beslissing:

De bijzondere algemene vergadering van de vennootschap stelt vast dat het plan van verdeling werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Brussel bij beschikking van 13 januari 2012.

De vergadering neemt kennis van de afrekening van de vereffenaar waarbij deze zijn beheer en de besteding van de activa van de vennootschap toelicht. Deze afrekening wordt gestaafd door rekeningen en stavingstukken die de vereffenaar aan de vergadering heeft voorgelegd.

Tweede beslissing:

De vergadering beslist unaniem om de rekeningen van de vereffening en de daaruit voortvloeiende toebedeling van alle activa van de vennootschap aan de vennoten (in verhouding tot hun aandelenbezit) goed te keuren.

Daarnaast beslist de vergadering unaniem om alle niet-gekende activa die niet in de rekeningen zouden zijn opgenomen aan de twee aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit toe te bedelen.

Derde beslissing:

De vergadering verleent unaniem décharge aan de vereffenaar.

Vierde beslissing:

De vergadering verklaart, eveneens unaniem, de vereffening voor gesloten en stelt vast dat de

vennootschap, met onmiddellijke ingang, definitief heeft opgehouden te bestaan.

Vijfde beslissing

De boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard, gedurende een

periode van minimum vijf jaar, op het volgende adres

Alexandre Fleminglaan 21

1780 Wemmel.

Zesde beslissing:

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Mr. Frank MORTIER enllof Wouter WILLEMS, kantoor houdende te 1000 Brussel, Verenigingstraat 57-59, om de nodige formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen enlof de fiscale administratie te verrichten.

De vereffenaar Stephan SCHNYDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2011
ÿþ mod 11.1



~, ~u:J~ih~ `a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0431.504.401

Benaming (voiuit) : PRECISION WIRES STRIPS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Avenue Alexandre Fleming 21

1780 Wemmel

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP  IN

VEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 16 november'. 2011, geregistreerd te Schaarbeek, le kantoor, 4 bladen, - verzendingen, de 24 november 2011, 5 boek 89, blad 49,vak 10, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PRECISION WIRES & STRIPS" heeft het volgende besloten :

LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR OVER VOORMELDE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

Na voorlezing (zoals hoger vermeld) en onderzoek van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van actief en passief van de; vennootschap per 31 oktober 2011, besluit de vergadering dat het verslag geen aanleiding geeft tot enige: opmerking en besluit dit, voor zoveel als nodig, goed te keuren.

VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS  KWIJTING AAN: DE BESTUURDERS

kennis te nemen van het ontslag van rechtswege van de volgende bestuurders van de vennootschap:

- De Heer SCHNYDER Stéphan;

- Mevrouw BUGGENHOUT Danielle;

- Mevrouw SCHNYDER Alison;

- Mevrouw SCHNYDER Morgane;

- De Heer SCHNYDER Alexandre;

;l in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap per 31 oktober 2011, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders voor de uitoefening van hun opdracht tot op 16 november 2011.

BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR, ONDER DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN: BEVESTIGING DOOR DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

de rechtbank van koophandel heeft de benoeming van de vereffenaar gehomologeerd door het vonnis van 28j ;l november 2011. de vergadering te benoemen, de volgende vereffenaar voor de duur van de vereffening:

- de Heer SCHNYDER Stephan Charles, van Zwitserse nationaliteit, [Nummer identiteitskaart: B10 3482933 - Rijksregisternummer: 57.09.12-189.32], geboren op 12 september 1957, wonende te 1780 Wemmel,: Alexandre Fleminglaan 21.

De vergadering brengt in herinnering dat de rechtbank van koophandel zal oordelen over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig: verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Meester WILLEMS Wouter, advocaat, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "Dumon, Sablon &; Vanheeswijck° te 1000 Brussel, Verenigingsstraat 57159 of de voornoemde vereffenaar, te benoemen, elkeen met de mogelijkheid om alleen te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot het ;j opstellen, het uitwerken, het ondertekenen, het inleiden en het neerleggen van het verzoekschrift of elk ander;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge



` J

Griffie

}

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

document met het oog op het bekomen van de bevestiging van de voornoemde vereffenaar door de rechtbank van koophandel, en in het algemeen, alles te doen wat hiervoor nodig is.

Een kopie van deze bevestiging zal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uittreksel of kopie van onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven.

BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN EN VAN DE VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit in voormeld artikel wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere

belemmeringen. ,.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zelf bepaalt, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaand besluit door de algemene vergadering moeten doen blijken.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

de statuten van de vennootschap als volgt te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden :

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vernielden dat zij in vereffening is gesteld." De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap werd opgericht voor een duur van dertig jaaronder de vorm van een cooperatieve vennootschap op 25 februari 1934, verlengd voor dertig jaar op 25 oktober 1963.

Bij haar omvorming tot naamloze vennootschap op 28 mei 1974, werd haar duur gehandhaafd tot 24 oktober 1993.

Krachtens een beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 3 mei 1993 werd de vennootschap verlengd voor onbepaalde duur.

Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 16 november2011."

TOEKENNING VAN VOLMACHTEN TOT HET VERVULLEN VAN DE WETTELIJKE EN OVERIGE VERPLICHTINGEN

een bijzonder mandaat te verlenen aan Meester WILLEMS Wouter, advocaat, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "Dumon, Sablon & Vanheeswijck" te 1000 Brussel, Verenigingsstraat 57/59, waarvan elkeen kan alleen handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al hetgeen nodig is te doen bij het inleiden, wijzigen en aanvullen van de gegevens van de vennootschap in vereffening bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde of elke andere administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmachten, kopie van het vonnis houdende de homologatie van de vereffenaar dd.

28 november 2011

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2011
ÿþMai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

w r e sn~ 0431.504.401

" Precision Wires and Strips

F.echwsvorr - Nameloze Vennootschap

Zetel : Alexander Fleming laan, 21 - 1780 Wemmel

e idanfti :' s ^[cie : Rectificatie

Rectificatie van de publikatie van 0910612009, toen van de herbenoeming van bestuurder mandaten.

De zetel moest/lezen worden als : Alexander Fleming laan, 21 te 1780 Wemmel, in plaats van : "rue du

Nord, 57 1000 Bruxelles ".

02 DEC 2011

III II II II 1 1111 11111f

*11187329*

ri

Getekend,

op 9 november 2011

de heer Schnyder Stephan

Afgevaardigde-Beheerder

iEE I_LiN ' Recto il8afle, en f1oEt.TûnIe$!d van de EC?SYrS.'S'FT71e!'e:IdC.' nota-ils hetzij van de ^er3ocjl'{v'I":j

brvoerd de re%titsperse+Nt tan clailren van derden te vE't7eC,jeF?+a" r(ifdi9en

Verso . 1,-14.3ac'a An ~iafidte..en:c,~

19/07/2011 : BL493997
05/07/2010 : BL493997
09/07/2009 : BL493997
17/06/2009 : BL493997
06/06/2008 : BL493997
26/07/2007 : BL493997
02/01/2007 : BL493997
25/07/2006 : BL493997
23/06/2005 : BL493997
02/07/2004 : BL493997
12/09/2003 : BL493997
03/07/2003 : BL493997
05/07/2002 : BL493997
01/07/2000 : BL493997
11/02/1999 : BL493997
01/03/1996 : BL493997
12/12/1992 : BL493997
01/01/1989 : BL493997
01/01/1988 : BL493997
06/08/1987 : BL493997

Coordonnées
PRECISION WIRES & STRIPS

Adresse
ALEXANDRE FLEMINGLAAN 21 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande