PRECISIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PRECISIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 889.513.358

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.05.2013, NGL 12.06.2013 13169-0333-009
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 15.06.2012 12171-0543-008
28/11/2011
ÿþ Motl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11178254*

be

B St;

BRUSSelert 5 "

01

Griffie

01

0889.513.358

PRECISIS

Besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid

Kattestraat 37 te 1741 Ternat (Wambeek)

Lezing en goedkeuring der verslagen opgesteld door de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor - Wijziging van het maatschappelijk doel - Kapitaalverhogingen  Vaststelling effectieve verwezenlijking van de kapitaalverhogingen - Omvorming in een naamloze vennootschap  Integrale vervanging der bestaande statuten - Ontslag en décharge van de zaakvoerder - Benoeming van bestuurders  Neerlegging der statuten  Volmacht administratieve formaliteiten - Raad van bestuur met benoeming van een afgevaardigd-bestuurder.

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Aileen Reniers, geassocieerd notaris te Asse op 20 oktober 2011, geboekt 9 bladen 6 verzendingen te Asse I op 25 oktober 2011 boek 5/634 blad 15 vak 1. Ontvangen; vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvange (getekend) Ann Van Riet, Inspecteur, dat de buitengewone algemene vergadering het volgende heeft beslist :

EERSTE BESLISSING - LEZING EN GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van de volgende verslagen :

* het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 9 september 2011 overeenkomstig artikel 287 van het. Wetboek van vennootschappen over de voorgenomen uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Bij dit verslag is een samenvattende staat van de actieve en passieve toestand van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 31 augustus 2011, hetzij minder dan drie maanden voorafgaandelijk heden.

* het verslag opgesteld op 22 september 2011 door Mevrouw Kathy Scholliers, bedrijfsrevisor met kantoor te 1741 Ternat, Kattestraat 37, in uitvoering van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, alsmede verslag over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat.

TWEEDE BESLISSING - WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist het maatschappelijk doel uit te breiden door toevoeging van de volgende tekst na: punt n) in artikel 3 der statuten :

"o) Het uitvoeren van activiteiten als bankagent of als makelaar in bank- en beleggingsdiensten, mits naleving van de door de wet opgelegde regels."

DERDE BESLISSING - OMVORMING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de huidige vennootschap om te vormen in een naamloze vennootschap met dezelfde benaming en maatschappelijke zetel.

Deze omvorming brengt geen andere wijziging teweeg dan de juridische vorm van de vennootschap, met dien verstande dat het volledig maatschappelijk actief en passief van de vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, en toebehorend aan de vennootschap onder haar voorgaande vorm, wordt behouden in de naamloze vennootschap.

Het kapitaal en de eventuele reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gehouden werd, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap, afgesloten per 31 augustus 2011.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden ondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

VIERDE BESLISSING- KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op honderdduizend euro (¬ 100.000,00), te verhogen met vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) om het te brengen tot honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), door inbreng in geld en mits uitgifte van tweehonderd vijftig (250)'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

" nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winst zullen delen prorata temporis.

Afstand voorkeurrecht

In het kader van deze kapitaalverhoging verzaakt de enige aandeelhouder aan de uitoefening van zijn wettelijk voorkeurrecht ten voordele van derde niet- aandeelhouders.

VIJFDE BESLISSING -VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGINGEN VERWEZENLIJKT ZIJN.

De vergadering stelt vervolgens vast en verzoekt de ondergetekende notaris authentiek te acteren dat ten gevolge van de genomen beslissingen en inschrijvingen, de kapitaalverhogingen waarvan sprake in de dagorde volledig werd uitgevoerd en dat het maatschappelijk kapitaal thans wordt vastgesteld op honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ZESDE BESLISSING - AANEMING EN GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de naamloze vennootschap als naver-'meld vast te stellen, met dien verstande dat deze navermelde statuten integraal de tekst der statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vervangen :

Artikel 1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming "PRECISIS".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1741 Ternat (VVambeek), Kattestraat 37.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied

Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft ais doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van dezen :

a) het uitvoeren van macro-economische analyses en het schatten van toekomstige economische ontwikkelingen.

b) het verzamelen en analyseren van gegevens over en schatten van de toekomstvooruitzichten van grote activakiassen, zoals bijvoorbeeld de geldmarkt, obligaties, aandelen, vastgoed, grondstoffen en alternatieve producten en van sub-activaklassen.

c) het analyseren en opvolgen van de prestaties van openbare instellingen voor collectieve beleggingen in effecten en andere gemeenschappelijke beleggingsfondsen, gedomicilieerd in België zowel als in het buitenland.

d) het analyseren en opvolgen van de prestaties van aandelen, obligaties en van gelijk welk financieel instrument, al dan niet publiek genoteerd in België als in het buitenland.

e) het analyseren van portefeuilles van roerende waarden.

f) het geven van voordrachten over het voorgaande.

g) het publiceren van boeken en commentaren met betrekking tot het voorgaande.

h) het ontwerpen, produceren, drukken en verspreiden op gelijk welke manier van marketingmateriaal dat

het realiseren van de hierboven genoemde doelstellingen bevordert.

i) het uitbaten van één of meerdere internetsites die het realiseren van de hierboven genoemde doelstellingen bevorderen.

j) het verwerven en uitbaten voor eigen rekening, rechtstreeks, via dochtervennootschappen of via derden van verkooppunten (inbegrepen door middel van franchising) in België zowel als in het buitenland, die het realiseren van de hiervoor genoemde doelstellingen bevorderen.

k) iedere commissionairverrichting met betrekking tot het voorgaande.

I) iedere vastgoedverrichting, zelfs indien die niet rechtstreeks in verband staat met het voorgaande, inbegrepen (maar niet beperkt tot) het huren, verhuren, leasen, aankopen, opwaarderen en verkopen van welk onroerend goed ook, en het verwerven of verlenen van zakelijke rechten op vastgoed.

m) iedere financiële verrichting die het voorgaande helpt te realiseren, inbegrepen het afsluiten van kredieten onder gelijk welke vorm en het uitgeven van obligatieleningen.

n) het beleggen van de middelen van de vennootschap in gelijk welk financieel instrument.

o) het uitvoeren van activiteiten als bankagent of als makelaar in bank- en beleggingsdiensten, mits naleving van de door de wet opgelegde regels.

p) het verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle handelingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zoals hiervoor beschreven te vergemakkelijken en/of te bevorderen

De vennootschap heeft de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dit doel  rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk  te vergemakkelijken. De vennootschap kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere manier, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met dat van haar of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van de vennootschap te begunstigen of voor een bron van omzet te zorgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig aandelen (1.250), zonder aanduiding van de

nominale waarde.

Artikel 10: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie en maximum zeven

bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de

vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur

worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen,

dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten

allen tijde door haar worden ontslagen.

De eerste bestuurders worden evenwel benoemd in de oprichtingsakte.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de

algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is

voorzien binnen een redelijke termijn.

Artikel 15: Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 17: Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat

bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder,

of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten

verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de .gedelegeerden tot het

dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Artikel 18: Vertegenwoordiging van de vennootschap

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend

worden door 2 bestuurders die gezamenlijk optreden voor alle beslissingen die een waarde vertegenwoordigen

boven 15.000 euro. Voor beslissingen tot 15.000 euro wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de

afgevaardigd bestuurder.

2, Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig

vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité.

4. Hij moet tegenover derden geen bewijs leveren van zijn machten.

5. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verfenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Artikel 21: Bijeenkomst van de algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede donderdag van de maand mei om elf uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 22: Toelating tot de algemene vergadering

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste 5 werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen, ten minste 6 werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag (niet) beschouwd als een werkdag. Artikel 23: Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Elke eigenaar van effecten kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde op voorwaarde dat alle in het vorige artikel bepaalde vereisten voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.

Artikel 30: Boekjaar  Jaarrekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op de laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur de

inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 31: Bestemming van de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze

verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De

verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende

van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid

van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 32: Uitkering van dividenden en interimdividenden

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en

overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen.

Artikel 33: Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening

verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen,

gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van

bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

Artikel 34: Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de wet

Artikel 35: Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden

om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders

naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot

de verdeling, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door

bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door

voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte

aandelen.

Artikel 38: Toepasserijkheid van het Wetboek van vennootschappen

Partijen willen het Wetboek van vennootschappen volledig eerbiedigen.

Bijgevolg worden de bepalingen van deze wet waarvan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte te zijn

ingeschreven en worden de clausules die strijdig zijn met dwingende bepalingen uit deze wet geacht niet te zijn

geschreven.

ZEVENDE BESLISSING - ONTSLAG EN DECHARGE VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de zaakvoerder te weten de heer Mark Scholliers,

voornoemd.

Er wordt hem décharge verleend voor aktes en handelingen gedaan in uitvoering van zijn functie.

ACHTSTE BESLISSING - BENOEMING DER BESTUURDERS

De vergadering beslist een raad van bestuur en eventueel een commissaris te benoemen, en hun

bezoldigingen en emolumenten vast te stellen als volgt :

1. Benoeming bestuurders.

Als bestuurders worden benoemd de heren Marc Scholliers, Joseph Vuchelen en Johan Marivoet, allen

voornoemd en aanvaardend.

Hun mandaat wordt ten kosteloze titel uitgeoefend.

De vennootschap zal vertegenwoordigd worden overeenkomstig voormeld artikel 18 der statuten.

2. Commissaris.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

NEGENDE BESLISSING - VERZOEK TOT NEERLEGGING DER STATUTEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de statuten zoals zij hiervoor zijn goedgekeurd een

aangenomen, neer te leggen in het vennootschapsdossier.

TIENDE BESLISSING - VOLMACHT ADMNISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering beslist volmacht te geven met macht van indeplaatsstelling aan de heer Marc Scholliers,

voornoemd, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijzigingen van de vennootschap bij de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder de meer de

BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen

aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

RAAD VAN BESTUUR

BENOEMING AFGEVAARDIGD-BESTUURDER

En onmiddellijk zijn de hierboven vermelde bestuurders bijeengekomen ten einde als afgevaardigd-

bestuurder te benoemen de heer Marc Scholliers, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL :

(getekend) Meester Alleen Reniers, geasssocieerd notaris te Asse

(tegelijkertijd werd neergelegd : uitgifte van de akte, de gecoördineerde statuten, verslag van de

zaakvoerder met staat van actief en passief, verslag van de revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

" voor-

`-

behcudpn

aan het Belgisch Staksbtad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 06.07.2011 11257-0143-006
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.05.2010, NGL 12.06.2010 10168-0278-006
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.05.2009, NGL 29.08.2009 09706-0247-006
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.05.2008, NGL 07.07.2008 08369-0330-006

Coordonnées
PRECISIS

Adresse
KATTESTRAAT 37 1741 WAMBEEK

Code postal : 1741
Localité : Wambeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande