PRICEWATERHOUSECOOPERS BUSINESS ADVISORS, AFGEKORT : PWC BUSINESS ADVISORS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRICEWATERHOUSECOOPERS BUSINESS ADVISORS, AFGEKORT : PWC BUSINESS ADVISORS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.313.717

Publication

23/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 2 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige Fidbtithelk van ko@riffendel Brussel

Ondernenningsnr : 0404.313.717

Benaming (voluit) : "PricewaterhouseCoopers Business Advisors"

(verkort): "PwC Business Advisors"

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Woluwegarden Woluwedai 18

1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Onderwerp akte :SPLITSING AANDELEN - AANVAARDING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - STATUTENWIJZIGING - BEVESTIGING BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN,

MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "PRICEWATERHOUSECOOPERS BUSINESS ADVISORS", afgekort "PWC

BUSINESS ADVISORS", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwegarden,

Woluwedal 18,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Spliting van elk aandeel in 10 nieuwe aandelen. In uitvoering van deze beslissing, zal de omzetting

geregistreerd worden in het aandelenregister van de vennootschap.

20 Aanneming van een nieuwe tekst van statuten. Een uittreksel van de nieuwe tekst luidt als volgt:

Vorm - Benaming

De vennootschap is een vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van haar vennoten.

Zij heeft als benaming "PricewaterhouseCoopers Business Advisors", afgekort "IewC Business

Advisors",

Zetel

De zetel is gevestigd te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluweda118.

" Doel

I. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, het aan natuurlijke personen, ondernemingen of verenigingen al dan niet met rechtspersoonlijkheid, verlenen van intellectuele diensten, bijstand en gespecialiseerd advies van professionele aard in de ruimste zin van het woord, waaronder begrepen; maar niet beperkt tot:

a) Juridische diensten, bijstand en advies;

b) Actuariële diensten, bijstand en advies onder de vorm van berekeningen, van statistische werken, van' inventarissen, van studies, van verslagen, van advies, van raadgevingen en van opdrachten van aile aard die behoren tot het gebied van de financiële verrichtingen en van de verrichtingen gesteund op de duur van het: menselijk leven, of met deze in verband staan, en in het algemeen in elke aangelegenheid die behoort tot de: rationale of toegepaste actuariële wetenschap;

c) Diensten, bijstand en gespecialiseerd advies op het vlak van financiële, vermogens- en opvolgingsplanning;

d) Diensten, bijstand en gespecialiseerde adviezen inzake sociale en andere verzekeringen alsmede het optreden als verzekeringstussenpersoon en in het bijzonder als makelaar;

e) Diensten, bijstand en advies inzake het selecteren, aanwerven, functioneren, bezoldigen, opleiden, beheren en organiseren (niet-limitatieve opsomming) van medewerkers, al dan niet in dienstverband.

De vennootschap mag zelf of door bemiddeling van derden, aile financiële, commerciële, burgerlijke, roerende of onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van aard zijn er de verwezenlijking of uitbreiding van te vergemakkelijken, zonder, nochtans de essentiële wijziging hiervan tengevolge te hebben.

Zij mag zich interesseren door middel van samenwerking of inbrengen, door fusie, door inschrijving, door, deelneming of anders, in of met aile bestaande of op te richten vennootschappen, in België of in het buitenland, en waarvan het doel soortgelijk, samenhangend, ondersteunend of aanvullend zijn aan het hare.

De vennootschap ontzegt zich elke handeling en zal geen enkele activiteit uitoefenen noch diensten; verstrekken voor rekening van derden zoals bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

flhIl Ing 11 II

Vol beho

aan

Belg Staatt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor..

Wiholoden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

op de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd.

Het vaste deel van het kapitaal is vastgesteld op honderd vierenvetigduizend negenhonderd driendertig euro en vijfenveertig cent (¬ 154.933,45),

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk voor wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat.

Aandelen en volstorting erven

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen luiden op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage is van de vennoten en gehouden wordt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Enkel de inschrijving in het aandelenregister levert het bewijs van enige eigendomstitel in de vennootschap. De overdracht van de aandelen is overeenkomstig de wet hieraan verbonden.

Elk aandeel moet warden volgestort ten belope van tenminste één vierde.

Wanneer een aandeel toebehoort aan meerdere eigenaars, wanneer erop een vruchtgebruik is gevestigd of bij gelijk welke andere opsplitsing ven de eigendomstitel, kan de vennootschap de uitoefening van de rechten gehecht aan dit aandeel opschorten tot wanneer slechts één persoon werd aangesteld als vertegenwoordiger van de eigenaars van het aandeel.

DE VENNOTEN

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng. Tussen de vennoten bestaat er noch hoofdelijkheid noch ondeelbaarheid. De persoonlijke schuldeisers van de vennoten kunnen slechts beslag leggen op de belangen en dividenden die aan deze vennoot toekomen en het deel dat hem wordt toebedeeld bij de vereffening van de vennootschap.

Overdracht van aandelen

De aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan vennoten of aan nieuwe vennoten die voldoen aan de voorwaarden als voorzien in artikel 8 van deze statuten, en mits goedkeuring van de overdracht door de algemene vergadering van vennoten die beslist volgens de regels van de statutenwijziging.

Uittreding en terugname van aandelen

Een vennoot heeft het recht tot uittreding terwijl de terugname van een gedeelte van de aandelen niet is toegelaten. Het recht tot uittreding kan enkel uitgeoefend worden gedurende de zes eerste maanden van het maatschappelijk boekjaar door middel van een schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur; deze uittreding zal dan uitwerking hebben op het einde van het lopende boekjaar.

Uitsluiting

Een vennoot kan om een gegronde reden worden uitgestoten door een beslissing van de algemene vergadering die daarbij de bepalingen van artikel 370 van het Wetboek van vennootschappen toepast, met dien verstande dat het besluit moet worden genomen overeenkomstig de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging. Gegronde redenen voor uitsluiting kunnen worden opgenomen in het huishoudelijk reglement van de vennootschap.

Bestuur Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, verkozen door de algemene vergadering der vennoten, voor een bepaalde of onbepaalde duur, zoals beslist door de algemene vergadering, die ook zal beslissen over de al dan niet bezoldiging en het bedrag ervan.

De raad van bestuur is belast met de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die streken met het doel van de vennootschap en met hetgeen bepaald is in de statuten en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur kan ledere maatregel nemen met betrekking tot haar organisatie en kan eveneens bijzondere bevoegdheden toekennen aan één of meerdere van zijn leden of aan derden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door 2 bestuurders samen optredend.

Iedere bestuurder, afzonderlijk optredend, beschikt bovendien over de beslissingsmacht en de vertegenwoordigingsbevoegdheid in het kader van aile handelingen die betrekking hebben op de activiteiten van de vennootschap zoals omschreven onder punt I. van artikel 3 van statuten.

Daarnaast kan de algemene vergadering een afgevaardigd bestuurder aanstellen, die de titel zal dragen van "Managing Partner" die volledige beslissings- en vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook inzake handelingen waarvoor een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en voor het indienen van een schorsings- en/of vemietigingsbe roep bij administratieve rechtscolleges en het Grondwettelijk Hof.

De raad van bestuur kan tevens een bijzonder of meer gevolmachtigden aanduiden. De vennootschap is rechtmatig vertegenwoordigd ten aanzien van derden en in rechte door een bijzondere volmachtdrager, handelend overeenkomstig de bijzondere volmacht hem toegekend door de raad van bestuur.

Organisatie van de algemene vergadering

Een algemene vergadering moet elk jaar worden samengeroepen om plaats te vinden op de eerste vrijdag van de maand december, om zeventien uur, om te beraadslagen over de jaarrekening van het afgelopen

Op de de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

met 11.1

/oor Kohooden aan net Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

boekjaar, en om kwijting te verfenen aan de bestuurders en aan de commissaris. Indien voomoemde datum op

een feestdag valt, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die wordt

aangeduid in het bericht van oproeping.

Volmachten

Een vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde

vennoot door aan deze vennoot een schriftelijke volmacht te verlenen.

De vennoten-rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettelijke

vertegenwoordigers, onverminderd het in de voorgaande alinea bepaalde.

Voor een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris, kunnen vennoten tevens volmacht

geven aan een niet-vennoot.

Stemrecht

Elke vennoot kan op een algemene vergadering een aantal stemmen uitbrengen dat gelijk is aan het aantal

aandelen dat in zijn bezit is. Het stemrecht verbonden aan aandelen waarop de opgevraagde bedragen niet

werden gestort, wordt opgeschort.

Boekjaar

Net boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van het volgende jaar.

Verdeling van de winst

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt toegewezen:

vijf procent van de nettowinst wordt bestemd tot vorming van een wettelijke reserve, en dit toi op het

ogenblik dat deze reserve één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal hgeft bereikt;

- het saldo wordt verdeeld onder de vennoten of gereserveerd bij besluit van de algemene vergadering,

dat met eenvoudige meerderheid der stemmen wordt getroffen.

Ontbinding

Tot de ontbinding van de vennootschap kan worden besloten door de algemene vergadering die besluit: volgens de quorum - en meerderheidsvereisten voorzien voor statutenwijzigingen, en die de artikelen 181 en verder van het Wetboek van vennootschappen naleeft.

Vereffening

In geval van ontbinding, om welke reden dan ook, wordt de vereffening van de vennootschap opgedragen aan één of meer vereffenaars die worden aangewezen door de algemene vergadering. De bevoegdheden en eventuele vergoeding van de vereffenaars wordt bepaald door de algemene vergadering.

De regels inzake de vereffening als voorzien in het Wetboek van Vennootschappen zullen gevolgd worden.

Na betaling van de schulden van de vennootschap worden de aandelen terugbetaald door de vereffenaars. Het surplus van de activa wordt tussen de vennoten verdeeld pro rata de nominale waarde van de door hen gehouden aandelen.

3° Bevestiging van de benoeming als bestuurders van de volgende personen en dit met ingang van 1 juni 2014:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LARA ALLOUNI", met maatschappelijke zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Hockeylaan, 119, met als vast vertegenwoordiger Mevrouw Lare Allouni, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Hockeylaan, 119.

- Mevrouw Carol Ma, wonende te 1160 Auderghem, Albert Crommelynckgaarde 14, bus 4.

40 Werden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handeten de medewerkers van Securex Ondernemingsloket, met kantoor te Frankrijkiel 53-55, 2000 Antwerpen, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, aanwezigheidslijst, de

gecoördineerde tekst van de statuten),

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten,

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2014 : BL532925
17/01/2014 : BL532925
21/11/2013 : BL532925
28/10/2013 : BL532925
04/12/2014 : BL532925
16/01/2013 : BL532925
07/09/2012 : BL532925
13/07/2012 : BL532925
11/02/2015 : BL532925
30/12/2011 : BL532925
26/07/2011 : BL532925
17/12/2010 : BL532925
15/09/2010 : BL532925
04/03/2010 : BL532925
30/12/2009 : BL532925
30/10/2009 : BL532925
13/01/2009 : BL532925
02/01/2009 : BL532925
02/01/2008 : BL532925
11/10/2007 : BL532925
05/09/2007 : BL532925
08/01/2007 : BL532925
02/01/2007 : BL532925
20/07/2006 : BL532925
10/04/2006 : BL532925
02/01/2006 : BL532925
22/08/2005 : BL532925
05/08/2005 : BL532925
18/05/2005 : BL532925
03/01/2005 : BL532925
16/08/2004 : BL532925
09/07/2004 : BL532925
28/04/2004 : BL532925
01/04/2004 : BL532925
12/02/2004 : BL532925
06/02/2004 : BL532925
16/12/2003 : BL532925
12/12/2003 : BL532925
08/10/2003 : BL532925
01/10/2003 : BL532925
01/10/2003 : BL532925
17/06/2003 : BL532925
14/04/2003 : BL532925
10/04/2003 : BL532925
03/04/2003 : BL532925
06/11/2002 : BL532925
11/07/2002 : BL532925
25/06/2002 : BL532925
25/03/2002 : BL532925
19/02/2002 : BL532925
10/01/2002 : BL532925
06/06/2001 : BL532925
23/05/2001 : BL532925
23/05/2001 : BL532925
09/06/2000 : BL532925
13/02/1999 : BL532925
22/12/2015 : BL532925
09/10/1998 : BL532925
12/08/1998 : BL532925
20/03/1997 : BL532925
01/01/1997 : BL532925
17/07/1996 : BL532925
01/01/1993 : BL532925
14/05/1991 : BL532925
07/11/1990 : BL532925
31/05/1990 : BL532925
08/11/1989 : AN158611
29/09/1989 : AN158611
24/06/1989 : AN158611
01/01/1989 : AN158611
29/02/2016 : BL532925
23/06/1988 : AN158611
04/02/1988 : AN158611
01/01/1988 : AN158611
19/02/1987 : AN158611
14/01/1987 : AN158611
01/01/1986 : AN158611
06/04/2016 : BL532925
10/11/2016 : BL532925
14/11/2016 : BL532925

Coordonnées
PRICEWATERHOUSECOOPERS BUSINESS ADVISORS, AF…

Adresse
WOLUWEGARDEN, WOLUWEDAL 18 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande