PRIMA RATIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIMA RATIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.852.363

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 21.08.2014 14445-0037-012
19/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behoud

aan ht

Belgisr

Staatsb

i ~II~IINIAII~III~







r 0 DEC. 2012

ARUSSEL

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : PRIMA RATIO

(verkort) :

0501g52 3 53

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1970 Wezembeek-Oppem, Raymond Hernalsteenstraat 57 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Op zes december tweeduizend en twaalf voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, De Heer SIMONCELLI Alberto wonende te Wezembeek-Oppem, Raymond Hemalsteenstraat 57 verklaart een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming " PRIMA RATIO " waarvan de zetel thans gevestigd is te 1970 Wezembeek-Oppem, Raymond Hernalsteenstraat 57.

Het kapitaal wordt opgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, Inbreng: Het kapitaal wordt onderschreven in speciën als volgt: De Heer SIMONCELLI Alberto, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het kapitaal is aldus volledig onderschreven. De comparant verklaart dat de aandelen ten belope van een

bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) werd volstort.

Vorm en benaming: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming is "PRIMA RATIO",

Zetel: De maatschappelijke zetel zal mogen overal ver-'plaatst worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland openen.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica en technische bijstand. Hieronder is alleszins ook begrepen de adviesverlening ivm software, de ontwikkeling van software en de implementatie. Tevens is hieronder begrepen: onderzoek en toegepast onderzoek in de chemische processen, project management, coordinatie van projecten, training van personeel, advies ivm personeel en interim management, organiseren van evenementen, schrijven en publiceren van gespecialiseerde lectuur over domeinen hiervoor beschreven, adviesverlening over kwaliteitsonderzoek en patentenaanvraag, het in contact brengen van verschillende partijen

Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen,

De aan- en verkoop en de bemiddeling bij aan- en verkoop van handelsgoederen,

Het transporteren van goederen en het transport van goederen voor rekening van derden.

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande (waaronder onroerende goederen).

Alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële of gelijk welke aard die, gelijk op welke wijze, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel of die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, en dit met inbegrip van import en export van voor deze activiteiten dienstige materialen. Zij kan aan alle activiteiten deelnemen die de verwezenlijking van haar doel zouden kunnen bevorderen en zij kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag echter op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur,

Kapitaal: Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euros (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering, die hun macht en de duur van hun mandaat vaststelt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: Een algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden elk jaar op de eerste vrijdag van juni om achttien uur. Indien de hierboven bepaalde datum geen werkdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar en jaarrekening: Het maatschappelijke boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december daaropvol-gend.

UITVOERINGSBESLUITEN EN OVERGANGSBEPALINGEN: De comparant verklaart hetgeen volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt thans gevestigd te 1970 Wezembeek-Oppem, Raymond Hernalsteenstraat 57.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vandaag en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien. Het aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft met dien verstande dat aile verrichtingen sedert eerste november tweeduizend en twaalf namens haar aangegaan door de oprichter worden bekrachtigd door de vennootschap.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in twee duizend en veertien. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING:

En aanstonds heeft de comparant verklaart in buitengewone algemene vergadering samen te komen betreffende de hierboven gestichte vennootschap en, met eenparigheid van stemmen, hebben zij de volgende beslissingen genomen:

-Aantal zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op een.

-Benoeming: De vergadering benoemt tot het mandaat van zaakvoerder de Heer SIMONCELLI Alberto, voornoemd, en die aanvaardt.

-Duur: Deze functie vangt aan op heden zonder beperking van duur. Het mandaat van zaakvoerder is op elk ogenblik herroepbaar door de algemene vergadering.

-Machten: De zaakvoerder wordt bekleed met de meest uitgebreide macht om alleen alle daden te stellen die de vennootschap betreffen.

i"

Voor-behbuden ' aan het Belgisch Staatsblad Hij heeft onder zijn bevoegdheid aile daden die door de wet aan de algemene vergadering niet voorbehouden zijn.





Hij mag machten overdragen aan één of meer vol-machtdragers die vennoten zijn of niet,

Bruno le Maire

Notaris

Bijlage: 1 kopie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 29.08.2015 15552-0498-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16503-0461-012

Coordonnées
PRIMA RATIO

Adresse
RAYMOND HERNALSTEENSTRAAT 57 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande