PRIME PROPERTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIME PROPERTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.883.962

Publication

18/07/2014
ÿþMod Word 11.1

0 9 JOLI 2014

griffiÉ1Yn clê Nederlandstalige

Brussel

ynn\

111111111,111.11t11.1!11111111

In de bijlagen bij hetePelgisch Staatsblad bekend te malsen kopie na neerlegging ter gf:iffie vg861Rjakte.

" " . ''

. eiegcl/ontvangen op

:.,

,....-

,.



Ondernemingsnr : 0466.883.962

Benaming

(voluit) : PRIME PROPERTIES

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aanspraketijkheid

Zetel: 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 245

(volledig adres)

Onderwer e akte Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - geruisloze fusie - overgenomen vennootschap PRIME PROPERTIES

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te' Buggenhout, op 26 juni 2014, ter registratie aan te bieden, dat er op 26 juni 2014, te Buggenhout, Affligern 28, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRIME PROPERTIES, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem,, Brusselsesteenweg 245, opgericht ais gewone commanditaire vennootschap bij onderhandse akte van twintig: september negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig september daarna, onder nummer 1999.09.30/000095, waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge: beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van vierentwintig maart' tweeduizend en zes, waarbij onder meer de huidige rechtsvorm werd aangenomen, waarvan dan proces-' verbaal werd opgemaakt door Meester Steven Podevyn, notaris te Merchtem, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig april daarna, onder nummer 2006.04.24/071601, verder ongewijzigd, ondernemingsnummer 0466.883.962, RPR Brussel, met belasting over de toegevoegde waarde nummer BE0466.883.962,

welke na te hebben vastgesteld dat

a. een fusievoorstel werd opgesteld op één februari tweeduizend veertien zowel door het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap PATRIOS, met zetel te 1000 Brussel, Handelskaai 25, overnemende vennootschap enerzijds, als van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRIME PROPERTIES, met zetel te 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 245, overgenomen vennootschap anderzijds.

b. dit fusievoorstel, voor wat betreft de overnemende en de overgenomen vennootschap, werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op zeven rriaart tweeduizend veertien;

o. de neerlegging van dit fusievoorstel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor wat betreft alle betrokken vennootschappen, van twintig maart tweeduizend veertien, voor de overnemende vennootschap onder nummer 2014.03.20/0064159 (PATRIOS) en voor de overgenomen vennootschap onder nummer 2014.03.20/0064160 (PRIME PROPERTIES);

' cl. de aandeelhouder, uiterlijk één maand vôôr onderhavige buitengewone algemene vergadering kosteloos

een afschrift heeft ontvangen van het fusievoorstel;

e.de aandeelhouder de mogelijkheid heeft gehad om één maand vôôr de onderhavige buitengewone algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van volgende stukken en documenten, te weten:

- het fusievoorstel;

- de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk vennootschap die bij de fusie betrokken is; f. er een staat werd opgesteld, op éénendertig december tweeduizend dertien, goedgekeurd met de' : jaarrekening en de vergadering, voor zoveel ais nodig, met unanimiteit afstand deed van elke verplichting tot het opstellen van tussentijdse cijfers;

g, het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap en van de overgenomen vennootschap, voor zoveel als nodig, zich ervan hebben vergewist en elkaar wederzijds hebben ingelicht dat zich vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op onderhavige buitengewone algemene vergadering geen. belangrijke wijzigingen in het actief en passief van het vermogen van elk der betrokken vennootschappen hebben voorgedaan

volgende beslissingen nam:

BESLUIT TOT EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING (overgenomen vennootschap)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwOordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Goedkeuring fusievoorstel en besluit tot ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, in het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de overnemende en de overgenomen vennootschap, en overeenkomstig het voormelde fusievoorstel, door overneming door de overnemende vennootschap, van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap.

Vanaf één januari tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Onderhavige fusie wordt gebaseerd op de jaarrekening afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf en aangevuld met een staat afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de ovememende vennootschap, die enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap, en alle aandelen, waarvan de overnemende vennootschap eigenaar is, worden vernietigd. Bijgevolg heeft de overnemende vennootschap vanaf heden de eigendom van alle goederen, roerende en onroerende, lichamelijke en onlichamelijke, rechten, contracten en schulden en heeft die er genot van vanaf één januari tweeduizend veertien. Op lest voor de overnemende vennootschap om al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en de verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit de fusie en de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap zullen ter vergoeding voor de overgang van het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

Opschortende voorwaarde:

Voormelde regeling geldt onder voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt,

VOORWAARDEN

De overnemende vennootschap verkrijgt de eigendom van de door fusie over te nemen goederen vanaf onderhavige buitengewone algemene vergadering, ingevolge de overgang te algemenen titel Ze verwerft het genot ervan vanaf één januari tweeduizend veertien. Vaststelling dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudkundige continuTteitsbeginsel, geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

VOLMACHTEN

Volmacht aan de Heer DE NEVE Wouter, geboren te Aalst op vier november negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 245, om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven.

Volmacht aan ondergetekende notaris voor de formaliteiten bij de bevoegde rechtbank.

Aanstelling als bijzondere gevolmachtigde, iedere aangestelde van FRAXINUS B.F, BVBA, te 1745 Opwijk, Droeshoutstraat 88/B1 en in het bijzonder de Heer Ely Van der Borght, aldaar kantoorhoudende, aan wie de macht verleend wordt, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen op te treden, om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij de B.T.W.-administratie te wijzigen.

WETTIGH EIDSVERKLARIN G.

Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, bevestigt, gezien aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van het Wetboek van vennootschappen.

VASTSTELLING

Voormelde opschortende voorwaarde is vervuld ingevolge latere beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap van zesentwintig juni tweeduizend veertien blijkens procesverbaal dan opgemaakt door Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, ter registratie aan te bieden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel:

- uitgifte

Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris, te Buggenhout

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/03/2014
ÿþ4>

,44

Med PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

q1M1611113111

be

e.

st



1111

07 tee. 2e

BRUSSEl.

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.883.962

Benaming (voluit) : Prime Proporties

(verkort)

Rechtevorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 245 - 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp(ent akte : Neerlegging fusievoorstel

Tekst :

FUSIEVOORSTEL

Op 01 februari 2014 is overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek Vennootschappen door de zaakvoerders/bestuurders van de hierna genoemde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming, met vereenvoudigde procedure als bepaald in artikel 719 en volgende van het Wetboek Vennootschappen, opgesteld waarvan hierna de tekst volgt :

ENERZIJDS:

Naamloze Vennootschap PATR1OS, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Handelskaai 25; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0431.678.605.

Opgericht onder de benaming "IMMO ARTOIS" blijkens akte verleden voor Notaris Jos Roosens te Diegem op 4 augustus 1987, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 augustus daarna, onder nummer 1987-08-2514.

ANDERZ1JDS:

' De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PRIME PROPERTIES, waarvan de zetel gevestigd is te 1785 Merchtem, Brusselstesteenweg 245; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0466.883.962.

Opgericht als Gewone Commanditaire vennootschap onder de benaming "PRIME PROPERTIES DE NEVE" blijkens onderhandse akte verleden op 20 september 1999, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 september daama, onder nummer 1999-09-30 1 095.

VOOPAFGAANDE,LIJKE OPMERKINGEN:

1. De specifieke aansprakelijkheid vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (art. 719 Wetboek van Vennootschappen).

al FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PRIME PROPERTIES (overgenomen vennootschap) met zetel te 1785 Merchtem, Brusselstesteenweg 245, overgaat naar de Naamloze Vennootschap PATR1OS op basis van een staat afgesloten op 31/12/2013; alle verrichtingen verwezenlijkt na deze datum zijn voor rekening van de Naamloze Vennootschap PATR10S.

Op heden bezit NV PATR1OS alle 3.950 aandelen van de BVBA PRIME PROPERTIES. Het betreft dus een fusie door vereniging van alle aandelen in één hand, zodat er bij de fusie-operatie géén aandelen uitgegeven worden.

Op de laatste bij. ván L1î#k Ct verrneiden : 'Recto " Nèám eri'i dedànigheid-ván de instrumèntèrendé'notar¬ s, hétzij van kle- rsd(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

À

Voer-

behodctbn aan het Belgisch

Staatsblad

~ltl' I;r - vervolg

Mod PDF 11.1

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de vennootschappen luidt ais volgt:

De Naamloze Vennootschap PATRIOS (ovememende vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, de uitvoering van de volgende activiteiten:

- De aan- en verkoop, en de bemiddeling bij de aan- en verkoop van aile onroerende handelingen en alle daarbij horende handelingen;

- De vennootschap mag aldus onder meer onroerende en roerende goederen aankopen en verkopen, huren en verhuren, leasen, in pand geven, en alle mogelijke handelingen verrichten in verband niet het vestigen van zakelijke rechten, Investeringen, financieringen, bouwen, herbouwen en herstellen van onroerende goederen;

- Het beheren als rentmeester of syndicus van (roerende en onroerende) vermogens toebehorend aan derden of aan zichzelf;

- Het ontwikkelen, coordineren en begeleiden van alle projecten zowel inzake roerende en onroerende goederen als inzake vermogens en handelsactiviteiten;

- Het bemiddelen in splitsen, fusioneren en verwerven van vennootschappen en bedrijven; - Het verlenen van advies inzake het leiden van een onderneming;

- Het houden van deelnemingen in andere vennootschappen, binnenlandse, zowel als

buitenlandse;

- Het bouwen, verbouwen en inrichten van onroerende goederen;

- De omschrijving hiervoor gegeven is te begrijpen in de meest ruime betekenis en is niet limitatief doch enkel aanduidend;

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle daden stellen, aile transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele in verband staan met haar doel of met een onderdeel daarvan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van de doelgebonden activiteiten. Het afsluiten zowel in België als in het buitenland van elke samenwerkingsovereenkomst die door de toepasselijke wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PRIME PROPERTIES (overgenomen vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel:

- De aan- en verkoop van alle onroerende goederen en alle daarbij horende handelingen,. De vennootschap mag aldus onder meer onroerende goederen aankopen en verkopen, huren en verhuren, in pand geven, en alle mogelijke handelingen verrichten in verband met het vestigen van zakelijke rechten, investeren, financieren, bouwen herbouwen en herstellen van onroerende goederen;

- Het beheren als rentmeester of syndicus van (roerende en onroerende) vermogens toebehorend aan derden of aan zichzelf;

- Het ontwikkelen, coördineren en begeleiden van aile projecten zowel inzake onroerende

goederen als inzake vermogens of handelsactiviteiten;

- Het bemiddelen in splitsen, fusioneren en verwerven van vennootschappen en bedrijven; - Het verlenen van advies inzake het leiden van een onderneming;

Het houden van deelnemingen in andere vennootschappen, binnenlandse, zowel als buitenlandse;

De omschrijving hiervoor gegeven is te begrijpen in de meest ruime betekenis en is niet limitatief doch enkel aanduidend. Zij mag zowel in België ais in het buitenland alle commerciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel,

bl RUIL VERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van aile aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden. Noch is er sprake van een opleg in geld.

cl DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

Aangezien geen aandelen uitgereikt warden, die recht geven te delen in de winst, wordt er geen

datum voor deelname in de winst bepaald,

Op de laatste blz. van Lraik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

I1J~fr,%-vervolg Mod PDF 11.1

d! BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014,

ef BIJZONDERE RECHTEN

Niet van toepassing

fl BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

g! BIJZONDERE VOORDELEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te

fuseren vennootschappen,

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk

der betrokken vennootschappen,

Brussel, 01 februari 2014

Tegelijk neergelegd', fusievoorstel dd 01/02/2014

Wouter De Neve

Zaakvoerder

1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoudt:n aan het Belgisch

Staatsblad

31/08/2011 : BL662606
02/09/2010 : BL662606
01/09/2009 : BL662606
11/07/2008 : BL662606
27/07/2007 : BL662606
24/04/2006 : BL662606
03/01/2005 : BL662606
25/02/2003 : BL662606

Coordonnées
PRIME PROPERTIES

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 245 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande