PRIVALUX MANAGEMENT

Divers


Dénomination : PRIVALUX MANAGEMENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 560.900.718

Publication

11/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 UMM

neergelegd/ontvangen op

0 2 SEP. 2014

ter griffie vql-hM Nederlandstalig

é - oz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 054).

Benaming

(voluit) PRIVALUX MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht

Zetel ; Maatschappelijke zetel in Luxemburg 43, boulevard Prince Henri, L-1724 Luxemburg

Zetel van het Belgisch bijkantoor B-1640 Sint-Genesius-Rode, Kastanjeboslaan 3A (volledig adres)

Onderwerp akte: OPENING BELGISCH BIJKANTOOR

UlITREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN PRIVALUX MANAGEMENT SA GEHOUDEN OP 24 JULI 2014

De Raad van bestuur beslist unaniem om vanaf 1 september 2014 in België een filiaal te openen onder de naam PRIVALUX Management nv filiaal van België.

Het filiaal zal gevestigd zijn op het volgende adres'. B-1640 Sint-Genesius-Rode, Kastanjeboslaan

De activiteit van het filiaal zal bestaan in het ontvangen en doorgeven van orders met betrekking tot een of meer financiële instrumenten, de uitvoering van orders voor rekening van klanten, porlefeuillebeheer en het verstrekken van beleggingsadvies.

De heer Jean-Pierre HUBOT, wonende in B-1640 Sint-Genesius-Rode, Kastanjeboslaan 3A, wordt aangesteld als wettelijke vertegenwoordiger van de moedermaatschappij in België.. Hij beschikt over alle: bevoegdheden om de vennootschap jegens derden te verbinden en haar in rechte te vertegenwoordigen.

De Raad geeft volmacht aan de vennootschap die de vorm van een cobperatieve vennootschap heeft aangenomen 'Callens, Pirenne & Cie', gevestigd in B-2018 ANTWERPEN, Jan Van Rilswijcklaan 10, vertegenwoordigd door mevrouw Kristel Gabrie, Gerda Nachtergaele of Debbie Moors met substitutierecht,

" om de registratieformaliteiten te vervullen en de latere wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen uit te voeren, en tevens alle formaliteiten bij de BTW-administratie te vervuilen.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN VAN PRIVALUX MANAGEMENT SA

NAAM: Privalux Management SA

ZETEL: L-1724 Luxemburg, 43, boulevard Prince Henri

DOEL:De vennootschap heeft als doel de activiteit van vermogensbeheerder, makelaar en commissionair,. evenais van adviseur in financiële verrichtingen, zoals bepaald door de wet.

De vennootschap heeft eveneens als doel om voor eigen rekening, in samenwerking met derden of als volmachthebber aile diensten te verlenen op administratief vlak, op het gebied van het secretariaat en de: administratie van vennootschappen en het beheer van beleggingen, in het bijzonder voor de vennootschappen met financieel deelgenootschap en de instellingen voor collectieve belegging, met inbegrip en zonder dat deze opsomming beperkend is, de uitvoering van de taken van domiciliëring, beheer van vennootschappen, . transferagent, bijhouden van de vennootschapsregisters, uitgifte van certificaten aan toonder die representatief zijn voor effecten op naam of andere, verdeler van deelbewijzen van instellingen voor collectieve belegging en. alle activiteiten die eraan verbonden zijn, de uitoefening van activiteiten inzake documentatie, beoordeling en presentatie van verslagen, evenals alle andere aanverwante diensten en plichten. De vennootschap kan aile effecten en aile deelnemingen in alle vennootschappen of ondernemingen bezitten en meer in het algemeen alle andere aanverwante verrichtingen uitvoeren.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

_ .

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

, \À

KAPITAAL: Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap wordt vastgelegd op zeshonderd

w vijfentwintigduizend euro (625.000,- EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen

zonder nominale waarde.

De aandelen zijn en blijven op naam.

JAARVERGADERING: De jaarlijkse vergadering van aandeelhouders wordt in overeenstemming met de wet in Luxemburg gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in Luxemburg die in de oproepingsbrief wordt vermeld, op de tweede donderdag van de maand juni om twaalf uur. Als deze dag een feestdag is, wordt de jaarlijkse algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarlijkse algemene vergadering kan plaatsvinden in het buitenland wanneer de Raad van bestuur vaststelt dat uitzonderlijke omstandigheden dit vereisen. De overige algemene vergaderingen van aandeelhouders kunnen worden gehouden op de dag, het tijdstip en de plaats die in de oproepingsbrieven worden vermeld,

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van bestuur die ten minste drie leden telt. De leden van de Raad van bestuur hoeven geen aandeelhouders van de vennootschap te zijn.

De bestuurders worden door de algemene vergadering verkozen voor een periode die afloopt bij de volgende jaarlijkse vergadering en wanneer hun opvolgers verkozen zijn. Een bestuurder kan echter op elk moment door een beslissing van de aandeelhouders met of zonder reden uit zijn functie worden ontzet en/of worden vervangen.

Als er tijdens de vergadering een gelijk aantal stemmen voor of tegen een besluit is, dan is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De Raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen en kan eveneens een of meer ondervoorzitters verkiezen. Daarnaast stelt hij een secretaris aan, die geen bestuurder hoeft te zijn en die de notulen opstelt van de vergaderingen van de Raad van bestuur en van de vergaderingen van aandeelhouders. De Raad van bestuur komt bijeen na oproeping door twee bestuurders, op de plaats die in de oproepingsbrief vermeld wordt.

Ris een voorzitter wordt aangesteld, leidt hij aile algemene vergaderingen van aandeelhouders en de bijeenkomsten van de Raad van bestuur. Als geen voorzitter wordt aangesteld of als hij afwezig is, kiezen de aandeelhouders of de bestuurders bij meerderheid een bestuurder om het voorzitterschap van deze vergaderingen en bijeenkomsten op zich te nemen.

De Raad van bestuur stelt zo nodig directeurs en volmachthebbers van de vennootschap aan, onder wie een directeur-generaal, een afgevaardigde voor het dagelijkse beheer, een of meer secretarissen, eventueel adjunct-directeur-generaals, adjunct-secretarissen en andere directeurs en volmachthebbers van wie de functies noodzakelijk worden geacht om de zaken van de vennootschap in goede banen te leiden, Deze benoemingen kunnen door de Raad van bestuur op elk moment worden ingetrokken. De directeurs en volmachthebbers hoeven geen bestuurders of aandeelhouders van de vennootschap te zijn. Voor zover de statuten er niet anders over beslissen, hebben de directeurs en volmachthebbers de bevoegdheden en de taken die door de Raad van bestuur aan hen worden toegewezen.

De bestuurders kunnen alleen handelen in het kader van regelmatig bijeengeroepen vergaderingen van de Raad van bestuur. De Raad van bestuur heeft de macht om het beleid van de vennootschap, evenals het verloop en de leiding van het beheer en de transacties van de vennootschap te bepalen. De bestuurders kunnen evenwel de vennootschap met hun individuele handtekening niet binden, tenzij zij daarvoor in een besluit van de Raad van bestuur toestemming krijgen,

De Raad van bestuur kan zijn bevoegdheden betreffende het dagelijkse beheer en de uitvoering van transacties met het oog op het vervullen van zijn opdracht tot het voortzetten van de algemene koers van zijn beheer, overdragen aan directeurs of volmachthebbers van de vennootschap.

De vennootschap zal gebonden zijn door de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders of door gemachtigden aan wie de Raad van bestuur speciaal bevoegdheden heeft toegekend.

COMMISSARIS: De bedrijfsrevisor wordt door de Raad van bestuur verkozen voor een periode van maximaal zes jaar.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december van elk jaar, met uitzondering van het eerste boekjaar dat op de dag van de oprichting van de vennootschap begint en op 31 december 1988 wordt afgesloten.

WINSTVERDELING: Van de jaarlijkse nettowinst wordt vijf procent (5%) afgehouden die wordt aangewend voor de wettelijk bepaalde reserve. Deze afhouding is niet langer verplicht wanneer de reserve is opgelopen tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tien procent (10%) van het maatschappelijke kapitaal zoals bepaald in artikel 5 van de statuten of zoals het werd verhoogd of verlaagd, zoals gezegd in artikel 6 van de statuten.

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist over het gebruik van het saldo van de jaarlijkse nettowinst en beslist als enige over de verdeling van de dividenden.

Tot de uitkering van een voorschot op dividend kan worden beslist door de Raad van bestuur, op voorwaarde dat in dat verband de geldende wettelijke voorschriften worden nageleefd.

De aangekondigde dividenden kunnen worden uitgekeerd in Luxemburgse frank of in elke andere door de Raad van bestuur gekozen munt, en kunnen worden betaald op de door de Raad van bestuur gekozen data en plaatsen binnen de door de vergadering vastgelegde termijnen. De Raad van bestuur bepaalt de wisselkoers die van toepassing is op het wisselen van de dividenden in de betalingsmunt

Jean-Pierre HUBOT

Wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 24.09.2015 15602-0063-007
01/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 09.06.2016, DPT 26.08.2016 16488-0250-007

Coordonnées
PRIVALUX MANAGEMENT

Adresse
KASTANJEBOSLAAN 3A 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande