PRO-VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRO-VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.941.332

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-01-2015

Griffie

*15301762*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578941332

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

PRO-VASTGOED

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Broekstraat 4

1880 Kapelle-op-den-Bos

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris An ROBBERECHTS, vennoot in de vennootschap  Robberechts & Van Riet , met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op zevenentwintig januari tweeduizend vijftien, blijkt dat:

1/ De heer VAN dEN BROECK Tim, geboren te Bonheiden op 23 juni 1977, ongehuwd, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos (Ramsdonk), Broekstraat 4.

2/ De heer DOOMS Pascal Domien Rosa, geboren te Merchtem op 27 december

1965, echtgescheiden, wonende te 1785 Merchtem, Huibout 3.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

Vooreerst hebben de oprichters aan de notaris het financieel plan overhandigd alsmede een bankattest afgeleverd door KBC Bank, op datum van 27 januari 2015, waaruit blijkt dat een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE14 7310 3979 0583.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden in geld onderschreven als volgt:

" door de heer Van den Broeck Tim, voornoemd: tot beloop van honderd aandelen, hetzij tienduizend euro (10.000,00 ¬ );

" door de heer Dooms Pascal, voornoemd: tot beloop van honderd aandelen, hetzij tienduizend

euro (10.000,00 ¬ ).

Totaal: tweehonderd aandelen, hetzij twintigduizend euro.

Het kapitaal is volledig volstort.

STATUTEN

Na deze uiteenzetting stellen de oprichters de statuten van de vennootschap vast als volgt:

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en onder de benaming  PRO-VASTGOED .

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Broekstraat 4.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het

Brussels Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- het leveren van advies-, management en consultancy diensten en van diensten betreffende vastgoed doch niet beperkt tot vastgoed;

- het ontwikkelen en/of leveren van opleidingen en seminaries, voornamelijk betreffende doch niet beperkt tot vastgoed;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- de deelname, onder welke vorm dan ook, aan de oprichting, de uitbreiding, de omzetting en de controle van elke Belgische of buitenlandse onderneming. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het verwerven bij wijze van deelname, inbreng, onderschrijving, optie tot aankoop, en op elke andere wijze, van effecten en rechten, het verwerven van brevetten, licenties en intellectuele rechten in het algemeen, hun beheer en hun inwaardestelling;

- distributie en verkoop, onder welke vorm dan ook;

- het beheer van onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren, verhuren, vervaardigen, bouwen, verbouwen, overdragen of ruilen; tevens mag zij alle roerende en onroerende goederen als investering of belegging verwerven, zelfs al deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals die aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- projectbegeleiding, promoting en alles van bouwwerken (van ruwbouw tot afwerking).

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend zijn. De vennootschap kan in het algemeen zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ). Het wordt

vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volstort.

6. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid zal ieder van hen, afzonderlijk handelend, alle handelingen kunnen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Voor wat evenwel de te nemen investeringen betreft, zullen zij nochtans slechts afzonderlijk kunnen optreden voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, een waarde van vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ), geïndexeerd volgens het indexcijfer der consumptieprijzen op het moment van de oprichting, niet overschrijdt.

Wanneer deze waarde overschreden wordt, kan een zaakvoerder slechts alleen optreden mits een specifieke volmacht van het college der zaakvoerders, dewelke slechts op één enkele transactie kan betrekking hebben.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

7. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

9. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en

voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen;

deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één /tiende zal

bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing

van de algemene vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen

te nemen:

Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Zaakvoerders

Worden hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

- de heer Van den Broeck Tim;

- de heer Dooms Pascal;

Beiden voornoemd, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

22/04/2015
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III msasosouilla*

*iso

r--

u

: -r....¢;d,.." " m..

~~. ~~~

~~~ ~t~~ a>. ~izJiitazimi

C

Griffie

tzrá"i inet

i" SC.;Îi1" iz..l11Y\

Ondernemingsnr : 0578.941.332 Benaming

(voluit) : PRO-VASTGOED

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Broekstraat 4, 1880 Kapelle-op-denBos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op 30 maart 2015 om 18u00 uur werd de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden. "

Deze algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

" Benoeming van een nieuwe zaakvoerder

Aangezien alle 200 aandelen vertegenwoordigd zijn en alle zaakvoerders aanwezig zijn moeten de formaliteiten voor bijeenroeping niet worden aangetoond.

Alle aandeelhouders hebben kennis genomen of kennis kunnen nemen van de stukken overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

De algemene vergadering beslist met Ingang van 1 april 2015 als zaakvoerder te benoemen,

Mevrouw Inne Drieskens wonende te Broekstraat 4, 1880 Kapelle-op-den-Bos, die haar mandaat aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering hier anders over beslist,

Dit besluit wordt aangenomen met een meerderheid van stemmen.

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering geheven.

Tim Van den Broeck Pascal Doorns lnne Drieskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PRO-VASTGOED

Adresse
BROEKSTRAAT 4 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande