PRODUCTION RESOURCE GROUP, AFGEKORT : PRG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRODUCTION RESOURCE GROUP, AFGEKORT : PRG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.379.257

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.07.2013, NGL 31.07.2013 13386-0422-049
11/07/2013
ÿþ Mod Wart111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIUII3106 i ui111i uiiiU

1

Neergelegd looi griffie éé*t"

Rechtbank van Koophandel MU 2 ~

te Leuven, de

DE GRIMM,

Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0898379257

Benaming

(voluit) : "PRODUCTION RESOURCE GROUP" (verkort) : PRG

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3150 Tildonk (Haacht), Vaartdijk 6, Industriezone Hambos (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING STATUTENWIJZIGINGEN - MACHTEN

Er blijk uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op

' achtentwintig mei tweeduizend dertien.

geregistreerd vijf bladen drie renvooien

op het 2de Registratiekantoor van Jette

Op 30 Mei 2013

Boek 45 blad 95 vak 15

Ontvangen Vijfentwintig euro (25)

De eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend) W, ARNAUT.

Dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEL HOLDING" genoemd, met,

maatsohappelijke zetel te 3150 Tildonk (Haacht), Vaartdijk 6, Industriezone Hambos.

- ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Rechtspersonen register van Leuven,

onder nummer 0832.240.994, en belastingplichtige voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder;

nummer BE 832.240.994. (...)

Die verklaart op te treden in haar hoedanigheid van enige vennoot van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "PRODUCTION RESOURCE GROUP" genoemd, afgekort "PRG", met

maatschappelijke zetel te 3150 Tildonk (Haacht), Vaartdijk 6, Industriezone Hambos, de volgende beslissingen

heeft genomen

A. KAPITAALVERHOGING

1. Verslagen

De enige vennoot overhandigt aan ondergetekende notaris de verslagen opgesteld overeenkomstig artikel

313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

a) het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders, opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen, dat uiteen zet waarom zowel de inbreng als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

b) het verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering, en ' de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding.

" De commissaris van de vennootschap is de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises" genoemd, met maatschappelijke zetel te Berchem (2600 Antwerpen), Potvlietlaan 6 (RPR Antwerpen -- KBO 0439.814.826  67W BE 439.814.826 -- IBR nr. B00127), vertegenwoordigd door mevrouw Ria VERHEYEN, bedrijfsrevisor (IBR nr. A01460), kantoorhoudende op hetzelfde adres.

Het verslag van de commissaris besluit ais volgt:

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Production Resource Group BVBA, bestaat uit een schuldvordering van EUR 6.527.021,23, gehouden door MEL Holding BVBA ten aanzien van Production Resource Group BVBA.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2. de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4, de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, nl, de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en gebaseerd is op conventionele bepalingen. De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Uit het ontwerp van jaarrekening per 31 december 2012 van de vennootschap blijkt een negatief eigen vermogen. De inbreng van de schuldvordering door de enige aandeelhouder kadert in dit verband. Wij vestigen de aandacht op het feit dat de continuïteit van de vennootschap afhankelijk is van de verdere financiële ondersteuning door de groep,

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 269.558 nieuwe aandelen van de BVBA Production Resource Group zonder nominale waarde,

Wij willen tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Brussel, 28 mei 2013

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Ria Verheyen

Bedrijfsrevisor"

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan dezer een exemplaar van deze documenten ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van deze documenten wordt samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Leuven, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Kapitaalverhoging

De enige vennoot beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van zes miljoen vijfhonderd zevenentwintigduizend eenentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 6.527.021,23) om het te brengen van negenhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 968.550,00) op zeven miljoen vierhonderd vijfennegentigduizend vijfhonderd eenenzeventig euro drieëntwintig cent (¬ 7,495.571,23), door de uitgifte van tweehonderd negenenzestigduizend vijfhonderd achtenvijftig aandelen (269.558), zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 40.001 tot 309.558 van dezelfde aard en met dezelfde rechten, verplichtingen en voordelen als de bestaande aandelen, en deelnemend in het resultaat van de vennootschap vanaf hun uitgiftedatum.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de inschrijvingsprijs van vierentwintig euro eenentwintig cent (¬ 24,21) (exact: 24,2137915773) per aandeel, hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen van vierentwintig euro eenentwintig cent (¬ 24,21) (exact: 24,21375).

Deze nieuwe aandelen worden volledig volgestort en worden toegekend als vergoeding voor een inbreng van een schuldvordering ten belope van zes miljoen vijfhonderd zevenentwintigduizend eenentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 6.527.021,23) door de enige vennoot, de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEL HOLDING". (...)

B. KAPITAALVERMINDERING

1. Kapitaalvermindering

De enige vennoot beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van vijf miljoen driehonderd drieënvijftigduizend vijfhonderd zesenveertig euro dertig cent (¬ 5.353.546,30), om het terug te brengen van zeven miljoen vierhonderd vijfennegentigduizend vijfhonderd eenenzeventig euro drieëntwintig cent (¬ 7,495.571,23) tot twee miljoen honderd tweeënveertigduizend vierentwintig euro drieënnegentig cent (¬ 2.142,024,93), (...)

C. STATUTENWIJZIGING

De enige vennoot beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe situatie van het maatschappelijk kapitaal, door het te vervangen door:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee miljoen honderd tweeënveertigduizend vierentwintig euro drieënnegentig cent (¬ 2.142.024,93).

"Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd negenduizend vijfhonderd achtenvijftig (309.558) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 309.558, die elk één/driehonderd negenduizend vijfhonderd achtenvijftigste (11309.558ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, alle volledig volgestort."

D. MACHTEN

De enige vennoot verleent alle machten aan:

- het college van zaakvoerders voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen

beslissingen;

- de hierna aan te stellen bijzondere lasthebbers, afzonderlijk handelend en met macht van

indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle nodige formaliteiten bij aile bevoegde administraties.

Worden aangesteld

"

meester Kristof SLOOTMANS, meester Diewertje CASTELEIN, en iedere andere advocaat van de advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP" waarvan het kantoor gevestigd Is te 1050 Brussel, Louizalaan 106, i (.. )

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :1 uitgifte, 1 volmacht, gecoördineerde statuten,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013
ÿþ Mod Wond

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van L8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

OUM

Neergelegd ter gritxi% dei

Rechtbank van Kotyphandet

te Leuven, de 5 M E j 2013

DErl GRIFFIER,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Onderriemingsnr : 0898.379.257

Benaming

(voluit) : Production Resource Group

(verkort) : PRG

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot dd. 9 mei 2013

1, tje enige vennoot neemt kennis van en beslist het ontslag, (i) met ingang van 18 februari 2013, van de heer Fredrick William Christensen, met woonplaats te 62 Winthrop Drive, Rïverside, Connecticut 06878, Verenigde Staten van Amerika, en (ii) met ingang van 8 mei 2013, van Dr. Sven Ruwisch, met woonplaats te Rügenweg 50, 33334 Gütersloh, Duitsland, als zaakvoerders van de vennootschap, te aanvaarden.

2. De enige vennoot beslist de heer Scott Hansen, met woonplaats te 9 Annabelle Lane, Warwick, New York 10990, Verenigde Staten van Amerika, als zaakvoerder van de vennootschap te benoemen, en dit met ingang van 16 februari 2013.

Zijn mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg zijn de zaakvoerders, met ingang van 8 mei 2013:

- de heer Jan Van Malder; en

- de heer Scott Hansen.

Overeenkomstig de statuten zijn de zaakvoerders bevoegd om de vennootschap individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

3. De enige vennoot beslist bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Kristof Slootmans, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor ' DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (I) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, indien nodig, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud J11m1111300 ~u~u~II6*~miu

aan he Belgisc Staatsbl

gntfie d r

Rec, ntbani: van Kaophani3 i

te Leuven. de 1 9 DEC, 2912

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0898.379.257

Benaming

(voluit) ; PRODUCTION RESOURCE GROUP

(verkort) : PRG

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

De Bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 13/12/2012 op de

maatschappelijke zetel van de vennootschap, heeft eenparig de benoeming ais commissaris goedgekeurd voor een periode van 3 jaar, tot de algemene vergadering te houden in 2015

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "P KF bedrijfsrevisoren", Potvlietlaan 6 te 2600 Berchem, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat, mevrouw Ria Verheyen.

De vergadering verleent volmacht aan de heer Patrik Weckhuysen, vertegenwoordiger van "Ackmo, Acccuntants & Tax advisers BV BVBA", Eugeen Verelstlei 54 te 2150 Borsbeek, handelend met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren. De wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber, de BTW-administratie en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen,

Ackmo, Accountants & Tax Advisers BV BVBA

Patrik Weckhuysen

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012
ÿþ Mod Wart! 15.1

nom In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kop:: na neerlegging ter griffie van de akte



11,11111J Neergelegc : ~° s.,,~.e aer

IIIIIII IIII Rechtbank van Koophandel

~es3" te Leuven, de 2 0 An 2G12

DE GRIFFIER,

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0898379257

Benaming

(voluit) : FIRST EVENTS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3150 Tildonk, Vaartdijk 6, Industriezone Hambos.

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbal opgesteld voor Meester Sophie MAQUET, Geassocieerde Notaris te Brussel,' op zevenentwintig juli tweeduizend en twaalf.

Geregistreerd negen bladen drie renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 2 augustus 201.2. Boek 36 blad 98 vak 9. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). Voor de Ea Inspecteur a.i., NDOZI MASAKA.

Dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M EL Holding", met maatschappelijke zetel to 1050 Brussel, Louizalaan 149 bus 24, Die verklaart op te treden in haar hoedanigheid van enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIRST EVENTS", met maatschappelijke zetel te 3150 Tildonk, Vaartdijk 6, Industriezone Hambos, de volgende beslissingen heeft genomen

I. DE OVERDRACHT, ALS GEVOLG VAN HUN ONTBINDING ZONDER VEREFFENING, VAN DE GEHEELHEID VAN HET VERMOGEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "CREWBIZZ", DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "EML PRODUCTIONS" EN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "PRODUCTION RESOURCE GROUP" (hierna afzonderlijk de "overgenomen vennootschap" of samen de "overgenomen vennootschappen") AAN HAAR RESPECTIEVELIJK ENIGE VENNOOT OF ENIGE AANDEELHOUDER, DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "FIRST EVENTS" (hierna de "overnemende vennootschap") - MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

A. VOORAFGAANDE FORMALITEITEN

De enige vennoot overhandigt aan ondergetekende notaris de documenten die meegedeeld en gratis ter beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk a) Het fusievoorstel

Dit voorstel werd in het Nederlands en in het Frans gezamenlijk opgesteld op twaalf juni tweeduizend en twaalf (goedgekeurd op elf juni tweeduizend en twaalf door de respectievelijke colleges van zaakvoerders en raden van bestuur van aile betrokken vennootschappen). Het werd opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevat de door artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen' voorgeschreven vermeldingen.

Dit voorstel werd op veertien juni tweeduizend en twaalf:

- door de besloten vennootschap "CREWBIZZ", de naamloze vennootschap "EML PRODUCTIONS" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIRST EVENTS" neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Leuven, en

- door de naamloze vennootschap "PRODUCTION RESOURCE GROUP" neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Nijvel,

hetzij de Rechtbank van Koophandel binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van elk van de respectievelijke betrokken vennootschappen gevestigd is.

Het fusievoorstel werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, onder nummer 12111722 voor de overgenomen vennootschap "CREWB1ZZ", onder nummer 12111721 voor de overgenomen ven-nootschap "EML PRODUCTIONS", onder nummer 12111901 voor de overgenomen vennootschap "PRODUCTION RESOURCE GROUP", en onder nummer 12111720 voor de overnemende vennootschap "FIRST EVENTS". (...)

B. OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN

a) Beslissing tot overdracht

De enige vennoot verklaart strikt overeenstemmende beslissingen te willen nemen met de beslissingen tot:

ontbinding zonder vereffening en van de overdracht van het vermogen van elk van de overgenomen?

vennootschappen, genomen door de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van hun enge'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en,.

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennoot of enige aandeelhouder, namelijk onderhavige overnemende vennootschap, ingevolge do respectievelijke processen-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris op heden, voorafgaand aan dezer.

De ontbinding zonder vereffening van elke overgenomen vennootschap heeft van rechtswege, overeenkomstig artikel 682 3° van het Wetboek van Vennootschappen, de overdracht ten algemene titel van de geheelheid van het vermogen van elke ontbonden overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, aan de overnemende vennootschap tot gevolg.

Deze verrichting van overdracht van het vermogen van elke overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, is gelijkgesteld met een fusie door overneming, overeenkomstig artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van de jaarrekening van elke overgenomen vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf om vierentwintig uur.

Alle vanaf een januari tweeduizend en twaalf om nul uur door elke overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen worden op boekhoudkundig vlak geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van elke overgenomen vennootschap, zowel actief als passief, zijn in het voor- of nadeel van de overnemende vennootschap.

Bijgevolg wordt in de boekhouding van de overnemende vennootschap elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen van elke overgenomen vennootschap vormt overgedragen tegen hun waarde op eenendertig december tweeduizend en elf om vierentwintig uur, met uitzondering van de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen die geannuleerd zullen worden als tegenprestatie voor de schrapping bij de overdracht van haar vermogen van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van elke overgenomen vennootschap vertegenwoordigen en in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van elke overgenomen vennootschap en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat" of "uitzonderlijke lasten" van de overnemende vennootschap.

De modaliteiten van de overdracht worden hierna sub c) gepreciseerd.

b) Afwezigheid van toekenning van aandelen

De enige vennoot stelt vast dat, in toepassing van de artikelen 682 laatste lid en 726 1° van het Wetboek van Vennootschappen, geen aandelen van de ovememende vennootschap toegekend mogen worden aan de overnemende vennootschap zelf, in ruil voor de aandelen die zij bezit in elke overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening.

Bijgevolg geeft de overdracht van de geheelheid van het vermogen van elke overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, geen aanleiding tot de creatie noch de toekenning van aandelen van de overnemende vennootschap noch tot de betaling van een opleg in geld of onder een andere vorm.

c) Verwezenlijking van de overdracht

De enige vennoot neemt kennis van het feit dat onderhavige vennootschap, in haar hoedanigheid van enige vennoot of enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschappen, blijkens hun respectievelijke algemene vergadering op heden gehouden, voorafgaand aan dezer, heeft:

- vastgesteld dat de ovememende vennootschap titularis van alle aandelen die het kapitaal van elk van de overgenomen vennootschappen vertegenwoordigen geworden is;

- beslist elke overgenomen vennootschap te ontbinden zonder vereffening en heeft vastgesteld dat deze ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap van rechtswege de overdracht ten algemene titel van haar gehele vermogen aan haar enige vennoot of enige aandeelhouder, zijnde de overnemende vennootschap, tot gevolg heeft, overeenkomstig artikel 682 1° en 3° van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot verzoekt ondergetekende notaris de overdracht ten algemene titel van de geheelheid van het vermogen, actief en passief, niets uitgezonderd noch voorbehouden, van de overgenomen vennootschappen aan onderhavige overnemende vennootschap vast te stellen, en de modaliteiten van de overdracht te akteren. (..,)

VERNIETIGING VAN HET REGISTER VAN AANDELEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN

De voorzitter legt op het bureau van de vergadering het register van de aandelen op naam van elke overgenomen vennootschap neer; elke pagina van deze registers zal vernietigd worden door een stempel met vette inkt met de woorden "vernietigd, akte van 27/07/2012".

d) Statutenwijzigingen

Als gevolg van onderhavige fusieverrichting beslist de enige vennoot de benaming van de vennootschap te wijzigen in "Production Resource Group", afgekort "PRO",

Bijgevolg beslist de enige vennoot artikel 1 van de statuten te wijzigen om de tweede zin ervan te vervangen door de volgende tekst:

"Zij draagt de benaming "Production Resource Group", afgekort "PRG". De beide benamingen, voluit én afgekort, mogen samen of afzonderlijk gebruikt worden"

Tevens beslist de enige vennoot het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen om haar toe te laten ook de activiteiten van de overgenomen vennootschappen uit te oefenen.

Bijgevolg beslist de enige vennoot artikel 3 van de statuten te wijzigen om het integraal te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in haar eigen naam of in naam van derden, voor haar eigen rekening, voor andermans rekening of als commissionaire:

"- de import en export, de groothandel en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de verhuur en huur, de installatie, het onderhoud en de herstelling onder welke vorm ook van aile licht-, geluids-, video-, rigging- en elektrotechnische installaties, podia, elektronische uitrusting en alle daarmee verband houdende producten;

J

4 / 11 +)u~

Voorbehouden "- de verlening van technisch advies, bijstand en diensten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot arbeid) in : de ruimste zin, op het vlak van licht, geluid, video, rigging, podia en dergelijke meer.

aan het Belgisch Staatsblad "De vennootschap kan, op eender welke wijze, een belang nemen in, samenwerken of fuseren met alle verenigingen, zaken, ondernemingen en vennootschappen die een identiek, vergelijkbaar of verbonden maatschappelijk doel hebben, of die aan haar activiteiten kunnen bijdragen of de verkoop van goederen of diensten kunnen bevorderen.

"De vennootschap kan leningen toestaan, ongeacht de aard, de omvang of de duur. Ze kan zowel haar eigen verbintenissen ais verbintenissen van derden waarborgen, onder meer, door het stellen van een borg of het vestigen van een hypotheek of pand op haar goederen, daaronder begrepen de handelszaak.

"De vennootschap kan de functies uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen. Ze kan over deze vennootschappen en verenigingen toezicht uitoefenen.

"De vennootschap kan, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken."

e) Te verlenen kwijting

De enige vennoot beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld zal worden na de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschappen aan de overnemende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de zaakvoerders of bestuurders en de commissaris van de overgenomen vennootschappen voor de opdracht die zij uitvoerden gedurende de periode die verlopen is tussen de datum van de sluiting van het laatste boekjaar waarvan de jaarrekening werd goedgekeurd en de datum waarop de effectieve overdracht wordt gerealiseerd,

f) Inwerkingtreding

De enige vennoot stelt vast dat de overeenstemmende beslissingen door alle bij de fusie betrokken vennootschappen werden genomen met betrekking tot de overdracht ten algemene titel aan de ovememende vennootschap van de geheelheid van het vermogen van elke overgenomen vennootschap als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening en dat bijgevolg de fusie in werking treedt.

De enige vennoot stelt vast dat de verrichting van de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschappen geen andere wijzigingen aan de statuten van de overnemende vennootschap vereist dan deze waartoe hierboven sub d) werd beslist. (...)

fl. MACHTEN

De vergadering verleent aile machten

aan het college van zaakvoerders voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen,

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebbers, afzonderlijk handelend en met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle juridische en administratieve formaliteiten bij alle openbare of private administraties.

Worden aangesteld :

meester Erwin SIMONS, meester Kristof SLOOTMANS, meester Davy SMET, of iedere andere advocaat van de advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP" waarvan de kantoren gevestigd zijn te 1050 Brussel, Louizalaan 106. (,.,)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Michel GERNA1J - Geassocieerde Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, 2 volmachten.

~!





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(err t bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 10.07.2012 12277-0239-020
25/06/2012
ÿþ Mal Word 7 S 7

_-  ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J111N11IN~1111elpil

Ondernemingsnr : 0898.379.257 Benaming

tvolrut) : First Events

(verkorl)

~ Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leiven, de 1 4 S ltil 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Voar-behoudeJ

aan het

Balgist,` Staatslila

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen niet het oog op de fusie van Production Resource Group SA, EML Productions NV en Crewbizz BVBA door overneming door First Events BVBA.

De raad van bestuur van Production Resource Group SA, met maatschappelijke zetel te avenue Edison 12, 1300 Waver, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0440.431.171 (Rechtspersonenregister Nijvel) (hierna "PRG" genoemd), de raad van bestuur van EML Productions NV, niet maatschappelijke zetel te Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0425.307.188 (Rechtspersonenregister Leuven) (hierna "EML" genoemd), het college van zaakvoerders van Crewbizz BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0893.959.819 (Rechtspersonenregister Leuven) (hierna "Crewbizz" genoemd) en het college van zaakvoerders van First Events BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0898.379.257 (Rechtspersonenregister Leuven) (hierna "FE" genoemd) verklaren dat ze dit fusievoorstel ter goedkeuring aan hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen zullen voorleggen.

De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, de rechtshandeling, waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, .

Uiterlijk op de datum waarop het fusievoorstel aan de buitengewone algemene vergaderingen van PRG, EML, Crewbizz en FE zal worden voorgelegd, zullen alle aandelen in PRG, EML en Crewbizz aangehouden worden door FE. Dit fusievoorstel strekt er dan ook toe om, volgend op deze vereniging van alle aandelen in PRG, EML en Crewbizz in handen van FE, een fusie van PRG, EML en Crewbizz door overneming door FE door te voeren.

De raad van bestuur van PRG, de raad van bestuur van EML, het college van zaakvoerders van Crewbizz en het college van zaakvoerders van FE verbinden zich er wederzijds toe om binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving al het nodige te doen met het oog op de verwezenlijking van de hogervermelde voorgestelde fusie.

Dit fusievoorstel zal ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel, aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van PRG, EML, Crewbizz en FE ter goedkeuring worden voorgelegd. Indien het fusievoorstel geldig wordt goedgekeurd door deze buitengewone algemene vergaderingen, zal, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, het gehele vermogen van PRG, EML en Crewbizz, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op FE overgaan.

ore de laatste blz van Luik Ei vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rrctans hetzj; var De pRr4t3:o,n'en?

bevoegü de rechtspersoon ten aanzien van derden re vezrtcc~i" nwecrd gcn

Verso " Naam erg handtekening

. `É

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1, RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

1,1. De over te nemen vennootschappen: PRG, EML en Crewbizz

1,1.1. PRG

Maatschappelijke benaming: Production Resource Group, afgekort PRO

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: avenue Edison 12, 1300 Waver

Ondernemingsnummer: 0440.431.171 (Rechtspersonenregister Nijvel)

BTW-nummer: BE 0440.431.171

Maatschappelijk doel:

"La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, en son nom propre ou au nom de tiers, pour son compte propre ou pour le compte d'autrui: la prestation de services techniques relatifs à la création, l'organisation et la promotion de séminaires, formations et événements; la promotion et la publicité de tous produits par le biais de tous moyen, en ce compris les décors, shows, laser, installations sonores, lumineuses, audiovisuelles et informatiques; ou encore l'achat, la vente, l'importation, l'exportation, la location et l'installation de tous produits ayant trait à ce qui précède.

Elle peut accepter tous les mandats de gestion dans toutes les sociétés et associations et se porter caution.

La société peut effectuer, tant en Belgique qu'à l'étranger, toutes opérations industrielles, commerciales, financières, mobilières et immobilières qui sont de nature à élargir ou à promouvoir de manière directe ou indirecte son entreprise. Elle peut acquérir tous biens mobiliers et immobiliers, même si ceux-ci n'ont aucun lien direct ou indirect avec l'objet de la société.

Elle peut, par n'importe quel moyen, prendre des intérêts dans, coopérer ou fusionner avec toutes associations, affaires, entreprises ou sociétés qui ont un objet social identique, similaire ou connexe, ou qui sont susceptibles de favoriser son entreprise ou de faciliter la vente des produits ou services."

Vrije vertaling:

"IDe vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in haar eigen naam of in naam van derden, voor haar eigen rekening of voor andermans rekening: de verlening van technische diensten met betrekking tot het ontwerp, de organisatie en de promotie van seminaries, opleidingen en evenementen: de promotie en de publiciteit van alle producten door alle middelen, met inbegrip van decors, shows, laser, geluids-

licyt-, audiovisuele en informatica-installaties; of nog de aankoop, verkoop, import, export, verhuring en installatie van alle producten die met het voorgaande verband houden.

Zij kan alle bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden en zich borg stellen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende transacties die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar bedrijvigheid te bevorderen of uit te breiden, verrichten. Zij kan alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen rechtstreekse of onrechtstreekse band met het doel van de vennootschap hebben.

Zij kan, op gelijk welke wijze, een belang nemen in, samenwerken of fuseren met alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of verbonden maatschappelijk doel hebben, of die van aard zijn om haar bedrijvigheid te bevorderen of de verkoop van producten of diensten te vergemakkelijken."

1.1.2. EML

Maatschappelijke benaming: EML Productions

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

Ondernemingsnummer: 0425.307.188 (Rechtspersonenregister Leuven)

gTW-nummer: BE 0425.307.188

Maatschappelijk doel:

" Pe vennootschap heeft tot doel:

- De import en export, groot-en kleinhandel, aan- en verkoop, het huren en verhuren onder welke vorm ook van elle licht- en geluidsinstallaties.

- Het verlenen van technische adviezen en begeleiding in de meest ruime zin van het woord, op het gebied van geluid, licht en aanverwanten.

- Rigging, elektrotechnische installaties inzake licht en geluid, onderhoud en herstelling van elektronisch materiaal.

Alle voorgaande handelingen worden gedaan zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als onder commissievorm.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omzetting en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- De vennootschap mag zich borg, stellen en onroerende goederen In pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

- Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doet rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

- Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

- Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op gelijk welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen?'

1.1.3. Crewbizz

Maatschappelijke benaming: Crewbizz

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

Ondernemingsnummer: 0893.959.819 (Rechtspersonenregister Leuven)

BTW-nummer: BE 0893.959.819

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De import en export, groot-en kleinhandel, aan-en verkoop, het huren en verhuren onder welke vorm ook

van alle licht- en geluidsinstallaties, evenals videoapparatuur en podia.

- Het verlenen van technische adviezen en begeleiding in de meest ruime zin van het woord, op het gebied

van geluid, licht, video en aanverwanten.

- Rigging, elektrotechnische installaties inzake licht en geluid en video, onderhoud en herstelling van

elektronisch materiaal.

- Alle voorgaande handelingen warden gedaan zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als onder commissievorm.

- de uitvoer, de invoer, de doorvoer, de handel, de aankoop en verkoop in het groot en in het klein, in binnenland en buitenland, het vervoer, de vertegenwoordiging, het zelf of doen fabriceren, afwerken, bewerken en herstellen van gebruiks- en verbruiksartikelen van aile aard, met uitzondering van de handelsverrichtingen die aan een voorafgaand verlof zijn onderworpen. Voormelde gereglementeerde handelsbedrijvigheden kunnen evenwel aan het maatschappelijk doel beantwoorden voor zover aan aile voorwaarden ingevolge bijzondere wetten en reglementen voldaan wordt.

- Alle interventies en raadgevende tussenkomsten met betrekking tot het concipiëren, uitwerken, beheren en uitvoeren van marketings-, verkoops-, communicatie-, organisatiebeleid van een ondernemer.

- Ontwikkelen van software.

- Algemene bouwonderneming en/of coordinatie van alle werken in de bouwsector,

- Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, promoveren, laten bouwen, laten omvormen, uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle welkdanige onroerende verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden. De aankoop en verkoop van woningen in het algemeen of op plan, alsook projectontwikkeling.

- De bemiddeling bij aan- en verkoop, evenals verhuring van onroerende goederen, alle makelarijverrichtingen, in verband hiermede, de studie, de organisatie en de raadgeving inzake onroerende goederen, de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten.

- Import, export, groothandel, kleinhandel en verhuring van alle soorten goederen, producten en materialen.

- Het maken van aile studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels-, financiële, administratieve, technische bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden aan alle vennootschappen en ondernemingen en er het beheer en de controle van doen.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Zij mag voor deze vennootschappen borgen stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- Functies van bestuurder, vertegenwoordiger of vereffenaar van vennootschappen waarnemen."

"

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.2. De overnemende vennootschap: FE

Maatschappelijke benaming: First Events

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

Ondernemingsnummer: 0898.379.257 (Rechtspersonenregister Leuven)

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het oprichten van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van bestuur over, het verlenen van diensten aan en het financieren van andere ondernemingen.

- Het stellen van zekerheid en het anderszins instaan voor een schuld van het zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbinden, of zich sterk maken voor derden, waaronder begrepen, doch niet beperkt tot, een dochtermaatschappij, een rechtspersoon waarin de vennootschap een deelneming heeft, een vennootschap of onderneming waarmee zij in één groep verbonden ls.

- Het verkrijgen, beheren, exploiteren en vervreemden van onroerende en roerende zaken en beperkte rechten daarop, alsmede van andere vermogensrechten.

- Het in het handelsverkeer brengen, het verkrijgen, het uitgeven en het in gebruik afstaan van licenties,

auteursrechten, octrooien, modellen, handelsmerken en soortgelijke zaken en rechten.

Zomede al hetgeen met het vorenstaande doel verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn."

Gelet op de voorgestelde fusie van PRG, EML en Crewbizz door overneming door FE, stelt het college van zaakvoerders van FE aan haar buitengewone algemene vergadering voor om (i) de maatschappelijke benaming te wijzigen In "Production Resource Group" en (ii) het maatschappelijk doel van FE als volgt te wijzigen:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in haar eigen naam of in naam van derden, voor haar eigen rekening, voor andermans rekening of als commissionaire:

- de import en export, de groothandel en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de verhuur en huur, de installatie, het onderhoud en de herstelling onder welke vorm ook van alle licht-, getuids-, video-, rigging- en elektrotechnische installaties, podia, elektronische uitrusting en alle daarmee verband houdende producten.

- de verlening van technisch advies, bijstand en diensten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot arbeid) in de ruimste zin, op het vlak van licht, geluid, video, rigging, podia en dergelijke meer.

De vennootschap kan, op eender welke wijze, een belang nemen in, samenwerken of fuseren met alle verenigingen, zaken, ondernemingen en vennootschappen die een identiek, vergelijkbaar of verbonden maatschappelijk doel hebben, of die aan haar activiteiten kunnen bijdragen of de verkoop van goederen of diensten kunnen bevorderen.

De vennootschap kan leningen toestaan, ongeacht de aard, de omvang of de duur. Ze kan zowel haar eigen verbintenissen als verbintenissen van derden waarborgen, onder meer, door het stellen van een borg of het vestigen van een hypotheek of pand op haar goederen, daaronder begrepen de handelszaak.

De vennootschap kan de functiès uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen. Ze kan over deze vennootschappen en verenigingen toezicht uitoefenen.

De vennootschap kan, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken."

2. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van PRG, EML en Crewbizz zullen vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van FE. Bijgevolg zal de fusie boekhoudkundig terugwerkende kracht hebben tot 1 januari 2012.

3. RECHTEN DlE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De vennoten van de over te nemen vennootschappen hebben geen bijzondere rechten. Er zijn bovendien geen houders van andere effecten dan aandelen.

" Voorbehouden 4. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

aan het Belgisch Staatsblad

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van PRG, EML, Crewbizz en FE,

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedan,gheid van de instrumenterende notaris hetzij var, de perçotolf^,en" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteger,',.00rdrgen

Verso Naam en handtekening

16/11/2011
ÿþ Mpd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtoank van Koophandel

te Leuven, de J 3 NOV. 2111

DE GRIFFIER,

Griffie

I11 II OII I II I llhI 11111 II II H II

*11172176*

V beh

aa

Bel Stak

Ondernemingsnr : 0898.379.257

Benaming

(voluit) : First Events

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot dd. 20 oktober 2011

1. De enige vennoot neemt kennis van en beslist het ontslag, met ingang van 10 oktober 2011, van de heer Gilles Verschueren, met woonplaats te chaussée de Rixensart 18, 1380 Lasne-Chapelle-St-Lambert, als zaakvoerder van de vennootschap, te aanvaarden.

2. De enige vennoot beslist de heer Sven Ruwisch, met woonplaats te Rügenweg 50, 33334 Gütersloh, Duitsland, ais zaakvoerder van de vennootschap te benoemen, en dit met ingang van 10 oktober 2011.

Zijn mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg zijn de zaakvoerders, met ingang van 10 oktober 2011:

- de heer Jan Van Malder;

- de heer Sven Ruwisch; en

- de heer Frederick William Christensen.

Overeenkomstig de statuten zijn de zaakvoerders bevoegd om de vennootschap individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

3. De enige vennoot beslist bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Kristof Slootmans, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en II, indien nodig, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2011
ÿþ Moa 2.0

iTue,ri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter geftie dor

Rechtbank van KooghePtd01

te Leven= de ' 3 SEP, 2011

DE Gniffel,

Griffie

1111111!Illjilj II VIII WAV949"

ber ae Be Sta

Ondernemingsnr : 0898379257

Benaming

(voluit) : FIRST EVENTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : met zetel te 3150 Tildonk, Vaartdijk 6

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op

eenendertig augustus tweeduizend en elf.

geregistreerd twee bladen drie renvooien

op het 2de Registratiekantoor van Jette

Op 2 september 2011

Boek 27 blad 88 vak 4

Ontvangen Vijfentwintig euro (25)

Voor De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) NDOZI MASAKA

Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd MEL Holding, met

maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 149/24.

... Vennootschap ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen en in het Rechtspersonenregister

van Brussel, onder nummer 0832.240.994 (...)

Die verklaart op te treden in haar hoedanigheid van enige vennoot van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid genaamd FIRST EVENTS, met maatschappelijke zetel te 3150 Tildonk, Vaartdijk 6,

en de volgende beslissingen neemt :

1.Kapitaalverhoging

De enige vennoot beslist om het kapitaal te verhogen ten belo-pe van negenhonderd vijftigduizend euro

(950.000,00¬ ) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00¬ ) tot negenhonderd

achtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro (968.550,00¬ ) zonder creatie van maatschappelijke aandelen en

door inschrijving in speciën. (...)

4. Wijziging van de statuten

De enige vennoot beslist om het artikel 5 van de statuten te vervangen door

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro

(968.550,00¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door veertigduizend (40.000) maatschappelijke aandelen, zonder nominale

waarde, genummerd van 1 tot 40.000."

5. Machten

De enige vennoot verleent alle machten aan:

- de zaakvoerder voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen;

- de hierna aangestelde bijzondere lasthebbers, afzonderlijk handelend en met macht van indeplaatsstelling

voor het vervullen van alle nodige formaliteiten bij alle bevoegde administraties.

Worden aangesteld :

Meester Caroline DAOUT, meester Stéphane ROBYNS DE SCH-NEIDAUER, meester Thibaut

HOLLANDERS DE OUDERAEN, of iedere andere advocaat van de associatie "DLA Piper UK LLP" waarvan de

kantoren gevestigd zijn te 1050 Brussel, Louizalaan 106. (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 volmacht, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 11.07.2011 11277-0271-012
02/03/2011
ÿþandernemingsnr : 0898.379.257

Benaming

Ivolult) First Events

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot dd. 31 januari 2011

1. De enige vennoot neemt kennis van en beslist het ontslag, met ingang van 31 december 2010, van (i) Dome BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Van Malder, met woonplaats te Rootstraat 80, 3080 Tervuren en (ii) Investing in Entertainment NV, met maatschappelijke zetel te Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen-Merksem, vast vertegenwoordigd door VE Unlimited BVBA, met maatschappelijke zetel te Azalealaan 25, 2970 's Gravenwezel, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Jan Van Esbroeck, met woonplaats te Azalealaan 25, 2970 's Gravenwezel, als zaakvoerders van de vennootschap, te aanvaarden.

2. De enige vennoot beslist (i) de heer Jan Van Malder, met woonplaats te Roofstraat 80, 3080 Tervuren, (ii) de heer Gilles Verschueren, met woonplaats te chaussée de Rixensart 18, 1380 Lasne-Chapelle-St-Lambert, en (iii) de heer Frederick William Christensen, met woonplaats te 62 Winthrop Drive, Riverside, Connecticut 06878, Verenigde Staten van Amerika, met ingang van 31 december 2010, ais zaakvoerders van de vennootschap te benoemen.

Hun mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg zijn de zaakvoerders, met ingang van 31 december 2010:

-de heer Jan Van Malder;

-de heer Gilles Verschueren; en

- de heer Frederick William Christensen.

Overeenkomstig de statuten zijn de zaakvoerders bevoegd om de vennootschap individueel in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

3. De enige vennoot beslist bijzondere machten toe te kennen aan Meester Jean-Michel Detry, Meester Thibaut Hollanders de Ouderaen, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, indien nodig, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Und 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111 11111111ff 111111111111111111111111111111111

'11033610"

Neetr,, =egd ter greffe der

Ree ~ r~ van Koophandel

te Leuven, de 1 $ FER. 2019

DE eR~FIER,

rr re

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 31.08.2009 09713-0370-011
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 08.07.2015 15286-0355-043

Coordonnées
PRODUCTION RESOURCE GROUP, AFGEKORT : PRG

Adresse
VAARTDIJK 6 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande