PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE, AFGEKORT : PRADO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE, AFGEKORT : PRADO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.525.432

Publication

15/07/2014
ÿþVoor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de aide

neergeiegd/ontvangen op

0 JULI 2014

tigr griffie van de Nederiandstoilei

rHkvr kmhandel Brussel

Benaming: Produits Alimentaires d'Origine

Rechtsvorm: NV

Zetel: Industrielaan 16-20, 1740 Ternat

Ondernemingsnr 0415.525.432

Voorwerp akte: Benoeming

Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering van 10/06/2014

"De vergadering benoemt als bestuurder de GCV Michel Haelterman vertegenwoordigd door Dhr Michel Haelterman en de EBVBA Paul Haelterman vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman voor een periode van zes jaar Lean. de algemene vergadering van 2020 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2019 goedkeurt. De GCV Michel Haelterman vertegenwoordigd door Dhr Michel Haelterman wordt aangesteld ais gedelegeerd bestuurder.

De vergadering benoemt als revisor, de burgerlijke vennootschap C.V.B.A RSM InterAudit, Lozenberg 22, 1930 Zaventem, vertegenwoordigd door de Heren Bernard de Grand Ry en Mathieu Noël voor een periode van drie jaar t.e.m. de algemene vergadering van 2017 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2016 goedkeurt."

Gedelegeerd bestuurder GCV Michel Haelterman Michel Haelterman

111141111001

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gridie vandeneteiegcliontvangen op

lump

,i 8 AUG. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

? @Wk  : etï kogribiandel Brussel

Ondernemingsnr : 0415.525.432

Benaming

(voluit) : PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE

(verkort) : PRADO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 16-20, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Frank VERLINDE, Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 26 mei 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE", in 't kort "PRADO", met zetel te 1740 Ternat, Industrielaan 16-20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0415.525.432.

De vennootschap werd opgelicht bij akte verleden voor Notaris Jacques Delcroix, te Etterbeek, op 18 december 1975, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari daarna, onder nummer 73-3.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en een laatste maa! in-gevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris André De Ryck, op 16 oktober 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 8 november daarna, onder nummer 0136161.

Waarvan de zetel verplaatst werd ingevolge beslissing van de raad van bestuur daterende van 1 februari 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 5 maart daarna, onder nummer 037426.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0415.525.432 (Brussel).

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: AANNEMING VAN NEDERLANDSTALIGE STATUTEN

De vergadering beslist om de statuten om te zetten in het Nederlands omwille van de verplaatsing van de zetel naar het Vlaams gewest ingevolge de beslissing van de Raad van Bestuur daterende van 1 februari 2013, en dit in overeenstemming met de nieuwe vennootschapswet.

Het doel van de vennootschap zal letterlijk, en zo getrouw mogelijk worden vertaald, zodat dit besluit van de algemene vergadering geenszins als een doelwijziging kan worden beschouwd.

TWEEDE BESLUIT: AFSCHAFFING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER

Teneinde te voldoen aan de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, beslist de vergadering dat de aande-len van de vennootschap op naam zullen zijn, Alle houders van aandelen aan toonder zullen, voor zover dit nog niet is gebeurd, de omzetting vragen in effec-ten op naam.

In de nieuwe statuten zal worden vermeld dat de aandelen enkel nog op naam kunnen zijn.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATU-TEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten alsook deze aan te passen aan de recente vennootschapswetge-ving, beslist de vergadering de vroegere tekst der statuten integraal te verven-gen door de hiernavolgende nieuwe tekst der statuten. Het doel werd vrij ver-taald zonder te raken aan de essentie.

ARTIKEL EEN : VORM EN NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een naamloze vennpotschap. Zij draagt de naam van "PRODUITS ALIMEN-TAIRES D'ORIGINE", in het kort "PRADO".

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de initialen "NV" worden voorafgegaan of gevolgd.

ARTIKEL TWEE : WERKELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1740 Ternat, Industrielaan 16-20.

Hij kan bij gewoon besluit van de raad van bestuur naar elders in Bel-gië worden overgébracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij gewoon besluit van de raad van bestuur mag de ven-inootschap ad-ministratieve zetels, bijhuizen, werkplaatsen, agentschappen en bijkantoren, in België en in het buitenland oprich-+ten.

ARTIKEL DRIE : DOEL.

Op de laatste blz van Luik 8 vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvocrd¬ qen

Verso . Naam Cl) ha¬ eehening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in het algemeen als voor alle bijzonderheden die er mee gepaard gaan of er uit voortvloeien, iedere activiteit met betrekking tot dranken, levensmiddelen, in groothandel, semi-groot of detailhandel, in elke mogelijke hoedanigheid, in België of in het buitenland, en in het bijzonder, met het oog op de import, de export, de samenstelling, de distributie, de verkoop in welke vorm dan ook, dit alles ofwel voor haar eigen rekening, onder haar eigen naam of deze van anderen.

Deze lijst is indicatief en niet-limitatief.

De opstart, de exploitatie van iedere activiteit, van handel, de uitbating met een directe of indirecte band met het doel van de vennootschap.

Zij mag zich direct of indirect belangen nemen, door fusie, inschrij-ving, deelneming, financiële tussenkomst of op elke andere wijze in alle ven-nootschappen of ondernemingen, bestaande of op te richten, in België of in het buitenland waarvan het doel gelijkaardig, gelijkluidend, verwant of gewoon bruikbaar is voor de realisatie van geheel of een deel van haar maatschappe-lijk doel.

In het algemeen, kan ze alle projecten en/of handelingen van welke aard ook stellen, burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk aan haar maatschappelijk doel bijdragen of die van die aard zijn de realisatie of de ontwikkeling er van te vergemakkelijken, en dit zowel rechtstreeks als door ver-tegenwoordiging, participatie, associatie, kantoren, filialen, dochteronderne-mingen, bijkantoren, zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook alle financiële verrichtingen uitvoeren, kredieten of lenin-gen toestaan, met inbegrip van leningen of waarborgen van hypotheken, on-derschrijven of garanderen van alle leningen en kredieten met of zonder onderpand of andere reële garantie.

Zij kan brevetten, fabrieksmerken en licenties nemen, kopen, ontwikke-Ien, verkopen, en dit zowel met een rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het maatschappelijk doel, zij mag tevens exclusieve concessies van distributie en verkoop nemen, en dit zowel van grote nationale en internationale merken.

Het doel kan uitgebreid of beperkt worden door middel van een statu-tenwijziging volgens de voorwaarden vastgelegd in het Wetboek van Vennoot-schappen.

ARTIKEL VIER : TIJDSDUUR.

De vennootschap is voor een onbepaalde duur opgericht.

TITEL TWEE

KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEËNZESTIGDUI-ZEND EURO (62.000,000.

Het wordt vertegenwoordigd door VIERDUIZEND VIJFHONDERD aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vierduizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL VIJF-BIS : HISTORIEK VAN DE KAPITAALVORMING.

Bij de oprichting van de vennootschap, bedroeg het maatschappelijk kapitaal vijfhonderd duizend frank, vertegenwoordigd door vijfhonderd volge-storte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 mei 1978 heeft het kapitaal gebracht op twee miljoen vijfhonderd duizend frank, door creatie van tweeduizend nieuwe aandelen, uitgegeven tegen een prijs van duizend frank per aandeel. Deze tweeduizend aandelen werden inge-schreven en volledig in contacten voldaan.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 6 april 1983 heeft het maatschappelijk kapitaal verhoogd met twee miljoen frank, om het te brengen op vier miljoen vijfhonderd duizend frank, door de creatie van twee-duizend nieuwe aandelen uitgegeven tegen een prijs van duizend frank per aandeel. De tweeduizend aandelen werden ingeschreven in geld en volle-dig volstort. Deze zelfde vergadering heeft vervolgens besloten om het maat-schappelijk kapitaal te verminderen met drie miljoen frank, om het te brengen van vier miljoen vijfhonderd duizend frank naar één miljoen vijfhonderd dui-zend frank en heeft deze kapitaalvermindering gerealiseerd, zonder wijzigin-gen aan te brengen aan de vertegenwoordiging, en met rekening te houden met de boekhoudkundige verliezen.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 16 oktober 2002 heeft het kapitaal omgezet in Euro en heeft op hetzelfde ogenblik het ka-pisaal verhoogd tot tweeënzestigduizend euro. Deze kapitaalsverhoging van vierentwintigduizend achthonderd vijftig euro zevenennegentig eurocent werd verwezenlijkt door verhoging van de beschikbare reserves. Het aantal aandelen is onveranderd gebleven.

ARTIKEL ZEVEN : OPVRAGINGEN VAN STORTING.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeu-ren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur.

De aandeelhouder die, na een opzegging van één maand, bij aange-tekende brief, nalaat de gevraagde stortingen te verrichten, dient aan de ven-nootschap een intrest te betalen, berekend tegen een jaarlijkse rentevoet die twee procent hoger is dan de discontovoet door de Nationale Bank toegepast, vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

Daarenboven mag de raad van bestuur, nadat een tweede bericht ge-durende een maand zonder gevolg is gebleven, de aan-'deelhouder vervallen verklaren van zijn rechten en zijn effecten verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een wisselagent. In di{ geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de balans door de aandeelhouders goedgekeurd. Dit alles evenwel onverminderd het recht het overblijvend saldo, alsook iedere schadevergoeding, van de in gebreke gebleven aandeelhouder te eisen.

De opvragingen van storting worden oppermachtig door de raad van bestuur beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, zijn de lidmaatschapsrechten

van de betrokken aandelen, geschorst.

ARTIKEL ACHT : AARD VAN DE EFFECTEN.

De aandelen en effecten zijn op naam,

De eigendom van de aandeten en effecten op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van

aandelen. Van die inschrijving kunnen certificaten worden afgegeven aan de houders van aandelen op naam,

Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrij-ving in het register van

aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of

hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van

schuldvorderingen.

ARTIKEL NEGEN ONDEELBAARHEID VAN DE EFFECTEN.

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toe-behoren, kan voor de uitoefening van

de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen.

Hij oe-fent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtge-bruik en blote eigendom, zal de

vruchtgebruiker in elk geval het stemrecht uit-oefenen verbonden aan de desbetref-Nfende aandelen, zowel

indien de punten waarover moet gestemd worden, betrekking hebben op de rechten van de vruchtgebruiker, als

indien deze punten betrekking hebben op de rechten van de blote eigenaar.

ARTIKEL TIEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderwor-pen.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennoot-schap alsook op alle eventuele

converteerbare obligaties en warrants, uitgege-ven door de vennootschap.

De rechten en verplichtingen blijven aan een effect verbonden in wel-ke handen het ook overgaat.

De schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder mogen, onder geen enkel voorwendsel, de

zegellegging op de goederen en waarden van de vennootschap uitlokken, er de verdeling of veiling van

aanvragen, of zich eni-gerwijze inlaten met haar bestuur.

Wat de uitoefening van hun rechten betreft, moeten zij zich neerleg-gen bij de jaarrekening en de

beraadslagingen van de algemene vergadering.

ARTIKEL ELF : OBLIGATIES.

De vennootschap mag bij beslissing van de algemene vergadering of van de raad van bestuur, te allen

tijde, hypothecaire of andere kasbons of obli-gaties creëren en uitgeven.

De kasbons of obligaties worden rechtsgeldig door twee bestuurders ondertekend. Deze handtekeningen

mogen door naamstempels worden ver-vangen.

TITEL DRIE

ARTIKEL TWAALF : SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BE-STUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, bestaande uit min-stens het door de wet als minimum

voorgeschreven aantal leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de

algemene verga-dering der aandeelhouders en die te allen tijde door haar kunnen worden ont-slagen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene

vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

ARTIKEL DERTIEN : VACATURE.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt door overlij-'den, ontslag of een andere reden, hebben de

overblijvende bestuurders het recht hierin voorlopig te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerst-'vol-'gende bij-eenkomst de definitieve benoeming

doen.

De bestuurder die aldus werd benoemd doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

ARTIKEL VEERTIEN : VOORZITTERSCHAP.

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter kiezen.

ARTIKEL VIJFTIEN : VERGADERINGEN.

De raad vergadert, na bijeenroeping en onder het voorzit-'terschap van zijn voorzitter, of bij gebreke van

deze laatste door een bestuurder door zijn col-lega's aangeduid, telkens het belang van de vennootschap het

vereist of tel-kens minstens twee bestuurders het aanvragen.

De vergaderingen worden gehouden op de in de oproepings'brieven vermelde plaats.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail,

ARTIKEL ZESTIEN : BERAADSLAGINGEN.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer minstens de helft van zijn leden

aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal

beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien

ten-minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder, die verhinderd of afwezig is, mag per brief, telegram, telexbericht, telefax of iedere

andere vorm van reproduktie van een geschrift, een collega volmacht geven om hem op de vergaderingen van

de raad te ver-tegenwoordiger en er in zijn plaats te stemmen. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig

te zijn.

Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem,

evenveel stemmen uitbrengen ais hij vol-machten heeft ontvangen.

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten door de raad van bestuur worden bij gewone meederheid van stemmen genomen. Ingeval van onthouding van één of meer der bestuur-ders wordt de beslissing genomen niet de meerderheid van de andere be-stuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de wettelijke bepa-'lingen zich hiertegen zouden verzetten.

Ingeval de raad van bestuur slechts zou bestaan uit twee bestuurders is het akkoord van beide bestuurders vereist om een besluit geldig aan te ne-men.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodza-'kelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure is evenwel uitgesloten in de gevallen bepaald in de wet. Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is hij verplicht de procedure na te leven voorzien in artikel 523 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZEVENTIEN : NOTULEN.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastge-ilegd in notulen die door de aanwezige leden worden ondertekend, Deze notulen wor-den in een speciaal register geschreven.

De volmachten worden erbij gevoegd.

Afschriften of uittreksels, in en buiten rechte voor te leggen, warden door één of meerdere bestuurders ondertekend van zodra de wet dit toelaat.

ARTIKEL ACHTTIEN : BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide bevoegd-lhe-iden be-kleed om alle handelingen van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering evenwel van die handelingen ingevolge de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

Hij is bevoegd voor alle handelingen die niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehou-den,

De raad van bestuur mag aan gelijk welke persoon zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, volmacht geven voor speciale en be-paalde zaken,

De raad mag een directiecomitee samenstellen waarvan de leden ge-kozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comitee en regelt de werking ervan.

ARTIKEL NEGENTIEN : DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, op-dragen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerde bestuurder voeren, of aan één of meer directeurs of titularissen, binnen of buiten zijn mid-den geko-azen, ieder afzonderlijk han delend.

In geval van overdracht van het dagelijks bestuur, stelt de raad van be-stuur de bevoegdheden en de speciale vergoedingen vast die aan deze func-tie zijn verbonden.

ARTIKEL TWINTIG : CONTROLE.

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend in overeenstem-ming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG : TAAK VAN DE COMMISSARISSEN,

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbe-perkt recht van controle op de financiële, toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van de sta-'tuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening. Zij kunnen te allen tijde ter plaatse inzage nemen van de boeken, brieven, notu-len en in het algemeen van alle documenten en geschriften van de vennoot-schap.

Tenminste halfjaarlijks wordt hun door de bestuurders een boekhoud-kundige staat, opgesteld volgens het schema van balans en resultatenreke-ning, overgemaakt,

De commissarissen stellen, met het oog op de algemene vergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, dat in het bijzonder de door de wet vereis-te inlichtingen bevat.

De commissarissen kunnen zich bij de uitoefening van hun taak, op hun kosten, doen bijstaan door aangestelden of andere personen voor wie zij instaan.

Dient geen commissaris te worden benoemd, omdat de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voor zien in het Wetboek van Vennootschappen, dan heeft ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris. Hij kan zich laten bijstaan door een extern accountant

Niettemin heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG : AANSPRAKELIJKHEID.

De bestuurders en commissarissen zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

Overeenkomstig het gemene recht en de voorschriften van het wet-boek van vennootschappen, zijn zij verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en voor de tekortko-mingen die zij in hun bestuur begaan hebben.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG : VERGOEDING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan aan de bestuurders een vaste of even-redige vergoeding toekennen ten laste van de algemene onkosten.

Het mandaat van de bestuurders is kosteloos,

De raad van bestuur mag aan de directeurs, met bijzondere functies of opdrachten gelast, vergoedingen toeKennen vooraf te nemen op de algemene onkosten.

De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Deze bezoldiging kan enkel met de instemming van de partijen worden gewij-zigd.

ARTIKEL VIERENTWINTIG : RECHTSVORDERINGEN,

De rechtsvorderingen, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden in naam van de vennootschap benaarstigd, hetzij door de Voorzitter van de raad van bestuur afzonderlijk bevoegd, hetzij een gedelegeerde bestuurder af-zonderlijk bevoegd, binnen de perken toegestaan door de wet, hetzij door een bijzondere lasthebber daartoe gemachtigd door de raad.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG : VERTEGENWOORDIGING.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de gedelegeerde bestuurder voor daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire bepalingen, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door de Voorzitter van de raad van bestuur afzonderlijk bevoegd, alsook door het afzonderlijk op-treden van een gedele-geerde bestuurder, aangewezen door de raad of door een bijzondere lasthebber daartoe gemachtigd door de raad.

TITEL VIER

ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL ZESENTWINTIG : SAMENSTELLING EN BEVOEGDHE-DEN.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering verte-gen-woordigt de algemeenheid van de aandeelhouders.

Zij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelin-gen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te be-krachtigen.

Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die stemrecht hebben, die persoonlijk aanwezig of door een gemach-tig-de zijn vertegenwoor-digd, mits naleving van de wettelijke en statutaire voorschriften. De besluiten genomen door de vergadering zijn bindend voor alle, zelfs afwezige of niet in-stemmende aandeelhouders.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG : VERGADERINGEN.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergade-ring op de daarop volgende werkdag gehouden.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag worden bijeen-ge-roepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

De jaarvergaderingen of de buitengewone algemene vergade-ringen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG : BIJEENROEPING.

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergadering worden gehouden na oproeping van de houders van aandelen op naam, eventuele houders van obligaties of warrants op naam, alsook van de bestuurders en de eventuele commissaris door de raad van bestuur of door het college van commissarissen.

Deze oproeping gebeurt vijftien dagen voor de algemene vergadering, hetzij door middel van een gewone brief, hetzij via een ander communicatie-middel, dit alles overeenkomstig de voorwaarden vermeld in artikel 533 wet-boek van vennootschappen. Bij deze oproepingen worden de stukken ge-voegd die ingevolge het wetboek van vennootschappen aan de houders van aandelen op naam en aan de bestuurders verplicht op voorhand dienen te worden overgemaakt.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met me-dewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

De oproepingen vermelden de agenda en worden gedaan in de vor-men en binnen de termijnen vereist door artikel 533 van het wetboek van ven-nootschappen. Bij deze oproepingen worden de stukken gevoegd die ingevol-ge het wetboek van vennootschappen aan de houders van aandelen op naam en aan de bestuurders en de eventuele commissarissen verplicht op voorhand dienen te worden overgemaakt.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben vol-daan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergade-ring te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene verga-dering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een af-schrift van deze stukken verkrijgen.

De oproepingsberichten tot de jaarvergadering dienen verplicht te ver-melden, onder de punten die op de agenda voor-komen, de bespreking van de verslagen opgesteld door de be-stuurders en de commissarissen, de bespre-king en de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting aan de bestuurders en commis-sa-rissen, de herbenoeming en vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en commissarissen.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG : NEERLEGGING VAN DE AANDE-LEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moe-ten de ei-genaars van aandelen op. naam, minstens vijf volte dagen voor de bijeenkomst, aan de raad van bestuur hun voorre-men betekenen hun rechten te laten gel-den op de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij hun effecten hebben neergelegd overeen-komstig dit artikel.

ARTIKEL DERTIG : VERTEGENWOORDIGING.

Iedere stemgerechtigde eigenaar van effecten mag zich op de algeme-ne vergadering door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder, laten verte-gen-woordigen. De volmachten mogen schriftelijk op per telefax gegeven wor-den en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Nochtans kunnen de minderjarigen, de onbekwaamverklaar-den, de rechtspersonen en de handelsvennootschappen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire lichamen die, op hun beurt, zich door een last-hebber kunnen laten verte-genwoordi-gen. De echtgenoten kunnen zich we-derzijds laten ver-'tegenwoordi-'gen.

De raad van bestuur kan de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vijf volle dagen voor de algemene vergadering op de plaats die hij aanduidt worden neer-gelegd,

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eige-'naars, de pandhoudende schuldeisers en pandschuldenaars moeten zich door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

ARTIKEL EENENDERTIG : BUREAU - NOTULEN.

Iedere algemene vergadering wordt door de voorzitter van de raad van bestuur voorgezeten, of bij diéns ontstentenis door een gedelegeerde bestuur-der, of bij de ontstentenis van deze laatste door de oudste bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan,

Indien het aantal aandeelhouders het toelaat, kiest de vergadering twee stemopnemers op voorstel van de voorzitter. De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

De notulen van de algemene vergaderingen worden door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen ondertekend,

De afschriften of uittreksels in en buiten rechte over te leggen, worden door de meerderheid van de bestuurders en van de commissarissen onderte-kend.

ARTIKEL TWEEENDERTIG : VERDAGING.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stel-len. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hierom-trent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekeing definitief vast te stellen.

Met het oog op de tweede vergadering kunnen nieuwe neer 'leggangen van effecten warden verwezenlijkt. ARTIKEL DRIEENDERTIG : STEMMING

Ieder aandeel geeft recht op een stem.

De aandeelhouders kunnen stemmen op afstand, voor de algemene vergadering, per brief of per elektronische weg, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier voor wat betreft de verrichting, de voorwaarden, tijdstip van ontvangst van deze formulieren, de wijze waarop gestemd kan worden, regels inzake berekening quorum en meerderheid wordt verwezen naar hetgeen bepaald in artikel 550 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL VIERENDERTIG : BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de ver-gadering vertegenwoordigde effecten. Een onthouding wordt als een negatie-ve stem beschouwd,

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerder-heid van de stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een herstemming tus-sen de kandidaten die het grootste getal stemmen hebben behaald. Bij staking van stemmen bij de herstem-ming is de oudste kandidaat verkozen.

De stemmingen, behalve degenen die per brief werden ont-vangen, gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergade-ring er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun effecten voorkomen, wordt door ieder van hen of door hun lasthebber ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

ln voorkomend geval tekent de vorzitter van de vergadering de aanwe-zigheidslijst in naam van de aandeelhouders die per brief hebben gestemd,

ARTIKEL VIJFENDERTIG : ANTWOORDPLICHT BESTUURDERS EN

COMMISSARISSEN,

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapun-ten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhou-ders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden ge-steld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag.

TITEL VIJF

INVENTARIS EN JAARREKENING - VERDELING.

ARTIKEL ZESENDERTIG : INVENTARIS EN JAARREKENING.

Het maatschappelijk boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar maken de be-'stuuraders een inventaris op, alsmede de jaarrekening

overeenkomstig de wet.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenre-'ke-ving en de toelichting, en vormt een geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet op de boek-houding en de jaarrekening van de

ondernemingen.

De raad van bestuur stelt bovendien een jaarverslag op voor zover dit wettelijk verplicht is.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhou-ders in de zetel van de vennootschap

kennis nemen :

1, van de jaarrekening ;

2. van de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken ;

3. van de lijst der aandeelhouders die hun aandelen niet hebben vol-gestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woon-plaats ;

4, van het jaarverslag en van het verslag van de com'missa-'rissen.

De jaarrekening alsmede het jaarverslag en het verslag van de com-missarissen worden gezonden aan de houders van aandelen op naam, ter-zelfdertijd als de oproeping.

Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn effect, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de in het von-ge lid vermelde stukken verstrekt.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG ; STEMMING OVER DE JAARREKE-LAING.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de com-missarissen en behandelt de balans.

In het bijzonder, antwoorden de bestuurders op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld betreffende hun jaarverslag of de punten op de agenda.

De commissarissen antwoorden insgelijks op de vragen die hun wor-den gesteld betreffende hun verslag. De jaarvergadering doet uitspraak over de aanneming van de jaarreke-ning.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij af-zonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verle-nen kwijting.

Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de balans, en, wat de extrasta-+tutaire verrichtingen betreft, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goed-skeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in de artikelen 98, 100, 101, 102 en 874 van het wetboek van vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL ACHTENDERTIG ; UITKERING.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde ba-lans, maakt de netto-winst uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de ver-plichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming die het overblijvende saldo van de nettowinst moet krijgen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitge-keerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel zeshonderd zeventien van voormeld wetboek.

ARTIKEL NEGENENDERTIG : BETALING VAN DE DIVIDENDEN.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de door de raad van bestuur vastgestelde tijdstippen en plaatsen.

De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren en de datum van hun betaling bepalen, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen.

Een uitkering van een interimdividend of van een dividend in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden te-rugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd niet de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

TITEL ZES

ONTBINDING - VERENIGING.

ARTIKEL VEERTIG ; VERLIEZEN.

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-ac-'tief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraad-'slagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder ver-slag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering, op de zetel van de ven-nootschap, ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Il. Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verliezen, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maat-schappelijk kapitaal, kan de ontbin-ding worden uitgesproken wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde ge-deelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

lII, Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden

het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbin-ding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te re-gulariseren.

ARTIKEL EENENVEERTIG : VERENIGING VAN ALLE AANDELEN.

Het in één hand verenigd zijn van alle effecten heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennoot-schap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeel-houder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de ven-nootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de be-kendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand zijn verenigd, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het dossier bedoeld in artikel 67 paragraaf 2 van het wetboek van vennootschappen. ARTIKEL TWEEENVEERTIG : ONTBINDING EN VEREFFENING,

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering,

Te dien einde' beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door de artikelen 186 én 187 van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele bezoldiging van de vereffenaars.

ARTIKEL DRIEENVEERTIG : VERDELING.

Na aanzuivering van, alle schulden; lasten en kosten van de vereffe-ning, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het saldo wordt in gelijke mate onder alle aandelen ver-Beeld.

TITEL ZEVEN

ALGEMENE BEPALINGEN.

ARTIKEL VIERENVEERTIG : WOONSTKEUZE,

Voor de uitvoering van de statuten wordt door ieder in het buitenland gedomicilieerde aandeelhouder, bestuurder, commissaris, directeur, vereffe-naar, woonstkeuze gedaan in de maatschappelijke zetel, waar hem alle mede-delingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen wor-den gedaan,

De houders van aandelen op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

ARTIKEL VIJFENVEERTIG : GEMEEN RECHT.

De partijen wensen zich volledig te schikken naar het wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen, waarvan er niet op geoor-loofde wijze zou zijn afgeweken, geacht als zijnde in de huidige akte opgeno-men en worden de bedingen, die tegen-strijdig zijn met de gebiedende voor-schriften van het wetboek van vennootschappen aanzien als zijnde niet ge-schreven.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wette-lijke bepalingen van de vennootschappenwet worden enkel vermeld ten titel van inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling,

VIERDE BESLUIT: VOLMACHTEN

De vergadering besluit volmachten te verlenen aan de bestuurders, ieder afzonderlijk bevoegd, om voormelde besluiten uitte voeren,

De vergadering verleent de bijzondere volmacht om alle toekomstige formaliteiten te vervullen in verband met de ondememingsloketten en de kruispuntbank voor ondernemingen.

Met het oog op dit alles zullen zij de meest ruime bevoegdheden heb-ben en alle stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen welke hiertoe nuttig of noodzakelijk zijn.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte statutenwijziging de dato 26/05/2014

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luté B vermelden , Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het;zrl van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegem-,:ocndrge n

Verso : Naam en handtekening,

20/11/2013
ÿþiw.11111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

uhlu *13173562"

V beh aa Bel Staa

O MM5&&

Griffie

° 7 N O V, 2013

Benaming : Produits Alimentaires d'Origine

Rechtsvorm : NV

Zetel : Industrielaan 16-20, 1740 Ternat

Ondememingsnr : 0415.525432

Voorwerp akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur van 4 november 2013

"De NV Brussels Investment vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman neemt ontslag op dag van vandaag als bestuurder van de vennootschap.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van de stemmen de EBVBA Paul Haelterman vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman te benoemen als bestuurder t.e.m. de gewone algemene vergadering van 2014.

De raad van bestuur benoemt Dhr Michel Haelterman als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap."

Gedelegeerd bestuurder

GCV Michel Haelterman

Michel Haelterman

21/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 11.06.2013, DPT 17.06.2013 13187-0557-016
05/03/2013
ÿþ. ~

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Ui

BRUXELLES

Greffe

*13037926*

Dénomination

(en entier) : Produits Alimentaires d'Origine

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard du Souverain 191, 1160 Bruxelles

N° d'entreprise : 0415.525.432

Objet de l'acte : Nomination et siège social

Extrait du procès-verbal du conseil d'administration du 1 février 2013

"Suite au décès de Mr. Hippolyte (Jacques) Haelterman, le conseil d'administration constate la vacance du poste d'administrateur délégué et décide de nommer la SCS Michel Haelterman représentée par Mr, Michel Haelterman comme administrateur délégué.

Le conseil d'administration décide de déplacer le siège social de la société à partir du 1 février 2013 à À Industrielaan 16-20, 1740 Temat. "

SCS Michel Haelterman

Michel Haelterman

Administrateur délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 12.06.2012, DPT 03.07.2012 12254-0095-016
12/09/2011
ÿþ2.

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

id

*1113]2]6*

Dénomination

(en entier) : Produits Alimentaires d'Origine

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Boulevard du Souverain 191, 1160 Bruxelles

N° d'entreprise : 0415.525.432

Gàiet de l'acte : Nomination

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale ordinaire du 14 juin 2011

CRUXELLE S

Ae£~'~~~3

"L'assemblée nomme comme réviseur la société civile S.C.R.L. RSM InterAudit, Lozenberg 22, 1930 Zaventem représentée par Messieurs Bernard de Grand Ry et Mathieu Noël pour une durée de trois ans jusqu'à l'assemblée générale de 2014 approuvant les comptes arrêtés au 31 décembre 2013."

Hippolyte Haelterman

Administrateur délégué

~ ,

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet S

?,u recto : Nom st qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale 3 l'enard des tiers

Au verso : Nom & signature

27/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 14.06.2011, DPT 21.06.2011 11193-0002-014
16/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 08.06.2010, DPT 14.06.2010 10170-0321-015
18/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 09.06.2009, DPT 15.06.2009 09234-0075-015
27/06/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 10.06.2008, DPT 24.06.2008 08272-0319-015
25/06/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 12.06.2007, DPT 20.06.2007 07255-0329-015
23/11/2006 : BL395149
03/07/2006 : BL395149
28/07/2005 : BL395149
01/07/2005 : BL395149
19/07/2004 : BL395149
16/12/2003 : BL395149
03/07/2003 : BL395149
10/02/2003 : BL395149
10/02/2003 : BL395149
08/11/2002 : BL395149
23/09/2002 : BL395149
07/10/1999 : BL395149
11/10/1995 : BL395149
28/07/1993 : BL395149
01/01/1988 : BL395149
31/07/1987 : BL395149
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0507-016

Coordonnées
PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE, AFGEKORT : …

Adresse
INDUSTRIELAAN 16-20 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande