PROF. JEAN D'HAENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROF. JEAN D'HAENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.774.573

Publication

07/07/2014
ÿþV beh aa Bel Stat

Ondernemingsnr : 795/- 5?-3

Benaming

(voluit) : PROF. JEAN D'HAENS

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: (1731) Asse, Sint Bavostraat, I

Onderwerp akte OPRICHTING - BENOEMING(EN) - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Paul DAUWE te Oudergem op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de Heer D'HAENS Jean Henri, geboren te Elsene, op achtentwintig juni negentienhonderd negenenveertig, wonende te (1731) Asse, Sint Bavostraat, 1. een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben, genaamd "PROF. JEAN D'HAENS".

de honderd zesentachtig (186) aldus ingeschreven aandelen zijn elk gestort door storting in geld door de Heer D'HAENS Jean, voornoemd, ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 E) zodat hij nog een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ) te storten heeft.

lngevolge deze stortingen, beschikt de vennootschap over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 t).

Er blijkt uit de statuten hetgeen volgt

Artikel 1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, (...)

Deze vennootschap wordt genaamd : "PROF. JEAN D'HAENS " (...)

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te (1731) Asse, Sint Bavostraat, 1. (...)

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel:

1.De uitoefening van de geneeskunde in het algemeen en meer in het bijzonder de neurochirurgie, door vennoten dewelke uitsluitend Geneesheer zijn en ingeschreven zijn op het Tableau van de Orde van de Geneesheren, mits inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De geneeskunde wordt uitgeoefend op naam en voor rekening van de vennootschap. De vennoten moeten de totaliteit van hun geneeskundige activiteit inbrengen.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoten-geneesheren, onder de eigen en onbeperkte verantwoordelijkheid van elke genees-heer afzonderlijk. Zij beoogt de uitoefening van het beroep voor de vennoten te vergemakkelijken en de kwaliteit der prestaties en de doeltreffendheid der verleende diensten te verbeteren.

2.Het verstrekken van medische raadgevingen en adviezen,

3.De organisatie van en de deelname aan seminaries, congressen, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met voormelde geneeskundige discipline.

4.Het verwezenlijken van geneeskundige expertises en meer bepaald in opdracht van de rechtbank, van

fysieke personen of rechtspersonen, minnelijk of gerechtelijk, van verzekeringmaatschappijen, alsook he

afleveren van expertise-rapporten.

Yen dien einde mag zij algemene diensten inrichten, technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij aile medische apparatuur en accommodatie, dienstig voor genoemde praktijken aankopen. Zij mag een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning en de verdeling der erelonen.

In het kader van dit doel, kan de vennootschap alle roerende of onroerende verrichtingen doen die haar burgerlijk karakter en haar uitsluitende medische roeping niet wijzigt, voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel, het kadert in het beheer als goede huisvader en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de investeringsmodaliteiten op voorhand te worden goedgekeurd do« de vennoten met een twee/derde meerderheid van de stemmen.

De vennootschap mag aile waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag deelnemen in verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in overeenstemming met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIIIIR1111011

D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegcliontvangen op

2 6 MI 20111

ter griffie van effigederiandstalige

" rechtbank_van koph*fldeI Brussel

Mod2.1

kr

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoten in de uitoefening van hun beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde. De vennootschap zal zich onthouden van elke commerciële exploitatie van de geneeskunde, van elke directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van de door hen beoefende specialiteit, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is altijd onbeperkt.

Artikel 4, Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen en genummerd zijn van 1 tot en met 186.. (...)

Het kapitaal is volledig geplaatst en is op datum van drieëntwintig juni tweeduizend veertien gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro 02.400,00 q door de Heer D'HAENS Jean, voornoemd, hetzij ten belope van twee/derde per aandeel. (...)

Artikel 15. De De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, geneesheren-vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is de enige vennoot ais zaakvoerder benoemd voor de hele duur van de vennootschap. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, zal het mandaat van zaakvoerder beperkt worden tot maximum zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de bezoldiging van het mandaat met toestemming van al de vennoten, Deze bezoldiging zal moeten overeen-'stemmen met de werkelijk uitgevoerde prestaties. Indien andere genees-heren tot de vennootschap zouden toetreden, dan kan zijn bezoldiging niet ten nadele zijn van de andere vennoten.

Artikel 16. De zaakvoerder heeft de macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of huidige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de administratieve taken onder elkaar verdelen.

Dergelijke verdeling van de taken kan aan derden niet tegengeworpen of door hen ingeroepen worden. Artikel 17. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In geval er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij hetzij afzonderlijk, hetzij gezamenlijk of als college optreden, overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) zal (zullen) hun handtekening door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke hij (ze) handel(t)(en) doen voorafgaan.

Artikel 21. Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op 15 april om 19 uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen. (...)

(...) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

Artikel 25, Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering, laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een geschreven volmacht,

De volmachten moeten overhandigd worden op de algemene vergadering om te worden gehecht aan het proces-verbaal van vergadering.

De zaakvoerder kan de formule van de volmachten beëindigen en eisen dat deze neergelegd worden op de door hem vijf volledige dagen voor de vergadering aangegeven plaats.

Indien de vennootschap één enkele vennoot telt, dan oefent deze aile door de Wet aan de algemene vergadering toegekend rechten uit, zonder mogelijkheid van delegatie.

Artikel 28. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 32. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 33. Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene kosten, de sociale bijdragen, de noodzakelijke afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Op deze nettowinst wordt elk jaar vijf ten honderd bestemd voor de vorming van een wettelijke reserve afgehouden, Deze afhouding is niet meer verplicht op het ogenblik dat deze reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het overige wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering die er op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming, overeen-komstig de deontologische regels van zef vastleggen.

Op het moment dat een wettelijke reserve aangelegd zal zijn, kan, mits eenparig akkoord van de geneesheren-vennoten en mits inachtneming van de richtlijnen van de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren, een bijkomende reserve aangelegd worden.

De omvang van deze reserve zal geen speculatieve doeleinden kunnen verbergen of voordelen van sommige vennoten in het gedrang brengen.

Geen verdeling kan gebeuren wanneer, ten gevolge van zulke verdeling, bij de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, lager is of zou worden dan het gestorte Kapitaal, vermeerderd met aile reserves die de wet of de statuten niet toelaten te verdelen.

" Ir

Artikel 38. Na vereffening van het passief, zal het netto-actief eerst dienen om het volstort niet-afgeschreven

bedrag van de aandelen in speciën of in titels terug te betalen.

Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het

evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende opvragingen ten laste van de niet voldoende gestorte aandelen,

hetzij door voorafgaandelijke teruggave van fondsen ten voordele van de aandelen die voor een groter gedeelte

gestort zijn.

Het saldo zal gelijkelijk verdeeld worden onder alle aandelen.

(...) De bankrekening van de vennootschap zal het nummer BE90 0689 0017 0232 dragen.

VOORLOPIGE BEPALINGEN

De verschijners hebben de volgende beslissingen genomen die pas effectief zullen worden na het

neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetzij op het

ogenblik dat de vennootschap over de rechtspersoonlijkheid zal beschikken

1° Eerste algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 15 april 2015

20 Eerst boekjaar

Uitzonderlijk vangt het eerste boekjaar aan de dag van de neeriegging van deze akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014

34 Zaakvoerder(s)

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde tijd:

De Heer D'HAENS Jean Henri, geboren te Elsene, op achtentwintig juni negentienhonderd negenenveertig,

wonende te (1731) Asse, Sint Bavostraat, 1, die heeft aanvaard.

Hij wordt benoemd tot deze beslissing herroepen wordt en hij kan de vennootschap verbinden zonder

beperking van bedragen.

In voorkomend geval zal de zaakvoerder binnen de wettelijke termijn de verbintenissen aangegaan in naam

van de vennootschap in oprichting overnemen.

4° Commissaris (sen)

Geen commissaris wordt benoemd,

5° Machten

Mlle machten worden verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GYSEN & VAN EYCKEN" te (1160) Oudergem, G.E. Lebonlaan,

51/93, om aile formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der

ondernemingen,

VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De zaakvoerder neemt aile verbintenissen over, alsmede alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede

alle werkzaamheden gedaan sedert 1 april 2014 door de Meer D'HAENS Jean, voornoemd, in naam en voor

rekening van de vennootschap in oprichting.

Deze overname zal nochtans maar uitwerking hebben op het ogenblik waarop de vennootschap

rechtspersoonlijkheid zal hebben.

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,r4

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.04.2015, NGL 28.07.2015 15358-0164-008
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.04.2016, NGL 16.08.2016 16434-0132-010

Coordonnées
PROF. JEAN D'HAENS

Adresse
SINT BAVOSTRAAT 1 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande