PROFINANCE CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROFINANCE CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.126.211

Publication

11/02/2013
ÿþ Lui mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Heergefegd ter griffie dei;edybank van g08pftandd te Antwerpen, 'op

Griffie 3 0 JAN. 2613

V. beh' aai Sel" Staa

<130250

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0807126211

Benaming (voluit) : HDH CONSULTING

t~ (verkort) :

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING  DOELWIJZIGING  NIEUW STATUTAIR ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 28 januari 2013 en neergelegd op de griffie van ;' de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen vddr de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HDH CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 2640 Mortsel, Drabstraat 201 bus 10, beslist heeft :

1. kennis te nemen van het ontslag van de heer Hans D'Hondt als statutair zaakvoerder, welk ontslag is ingegaan op 4 januari 2013.

2. de heer Stefaan Vanhoutte, wonende te 1840 Londerzeel, Topmolen 109, aan te stellen als nieuw statutair zaakvoerder en, voor zoveel als nodig, alle handelingen te bekrachtigen die hij sedert 4 januari 2013 namens de vennootschap als waarnemend zaakvoerder heeft gesteld.

3. om de zetel te verplaatsen naar 1840 Londerzeel, Topmolen 109,

4. om de naam te wijzigen naar ProFinance Consult.

5, om het doel te wijzigen zoals vermeld, onder punt 6 (artikel 3)

lj 6. om de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt:

- vervanging van artikel I door volgende tekst : "De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: ProFinance Consult."

vervanging van artikel 2 door volgende tekst : "De werkelijke zetel is gevestigd te 1840 Londerzeel, Topmolen 109. Hij zal overal elders in België kunnen overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

- vervanging van artikel 3 door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor derden, zowel in België als in het buitenland: - Opdrachten uit te voeren, te beheren, te begeleiden en- of te coördineren in het kader van aanneming op het gebied van financieel, logistiek en administratief beheer, management, bedrijfsorganisatie, beheerscontrole, boekhouding, interne controle, marketing, ICT diensten en dit in de ruime zin van het woord.

- De vennootschap kan alle commerciële handelingen stellen in de volgende domeinen; in het kader van aanneming op het gebied van financieel, logistiek en administratief beheer, management, bedrijfsorganisatie, beheerscontrole, boekhouding, ;; interne controle, marketing, ICT diensten en dit in de ruime zin van het woord.

Het opstellen, drukken, uitgeven, verspreiden van didactisch materiaal op alle gebieden die verband houden met het maatschappelijk doel.

Organisatie en doceren van allerhande cursussen, voordrachten en seminaries.

Zowel in België als in het buitenland, dienstverlening binnen de ICT-sector, analyse en uitwerken van financiële projecten, financiële consultancy, implementatie en ontwikkeling van systemen en internetdiensten allerhande. De omschrijving hiervoor gegeven is te begrijpen in de meest ruime betekenis en is niet limitatief doch enkel aanduidend. - De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële en onroerende handelingen mogen verrichten in :_ rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit 4 te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn."

- vervanging van artikel zes door volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drabstraat 201, bus 10

2640 Mortsel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor de benoeming en beêindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer Stefaan Martin Vanhoutte, geboren te Kortrijk op 10 juli I973, gehuwd, wonende te 1840 Londerzeel, Topmolen 109,

Nationaal nummer : 73.07.10-203.12

Bij overlijden van de heer Vanhoutte, voornoemd, zal zijn echtgenote mevrouw Theunis Cindy automatisch zijn plaats innemen,

Elke zaakvoerder is bevoegd om afzonderlijk in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verboden zijn of aan een machtiging door de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

De vennootschap zal geldig verbonden zijn door de handtekening van de zaakvoerder.

. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten voor alle handelingen vanbestuur of beschikking. Hij mag zonder de toelating van de algemene vergadering alle contracten afsluiten, alle roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, alle hypotheken en inpandgeving verlenen, zelfs met beding van gedwongen uitvoering, ingevolge artikel 1560 en volgende van het gerechtelijk wetboek, verzaken aan alle zakelijke rechten, handlichting verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, evenals van alle overschrijvingen of bevelschriften en beslagnemingen en andere, de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen, dit alles zowel voor als na betaling, het gebruik van de beschikbare fondsen en van de reserves bepalen, schikkingen treffen, dadingen aangaan.

De hiervoor aangehaalde opsomming is niet beperkend doch slechts aangehaald als voorbeeld. De zaakvoerder mag aan om het even welke volmachtdrager, bijzondere wel bepaalde machten verlenen. De

rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap door de zaakvoerder,

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is, en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd."

7, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YV Consulting BVBA, Desmedtstraat 77, 1930 Zaventem aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie ingevolge hetgeen voorafgaat.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, historiek + coördinatie.

I.RAES, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

. Voor- ,behotlden ~ aá11%et Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 28.09.2012 12595-0217-009
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 27.07.2011 11356-0229-009
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.07.2010 10376-0487-009
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 12.08.2015 15420-0433-008

Coordonnées
PROFINANCE CONSULT

Adresse
TOPMOLEN 109 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande