PROHEAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROHEAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.104.474

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 27.02.2014 14058-0030-011
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 28.02.2013 13054-0114-011
05/04/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302358*

Neergelegd

01-04-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :

0835104474

ProHead

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaal, Kapellestraat 20

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 1 april 2011, ter registratie blijkt dat:

1. De Heer NIEMEGEERS Bart Hugo Adriaan, geboren te Uccle op één augustus duizend negenhonderddrieënzeventig (NN.730801-521-68), wonende te 1760-Roosdaal, Kapellestraat, 20.

2. Mevrouw VAN GUCHT Ida, geboren te Louvain op zeventien januari duizend negenhonderdeenentachtig (NN.810117-280-45), wonende te 1760-Roosdaal, Kapellestraat, 20.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam

"ProHead", met zetel te 1760 Roosdaal, Kapellestraat 20.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) is volledig

geplaatst. Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen werd door de oprichters ingeschreven als volgt:

- door de heer NIEMEGEERS Bart voor een bedrag van

NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00),

hetzij vijftig aandelen: 50

- door Mevrouw VAN GUCHT Ida voor een bedrag van

NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00),

hetzij vijftig aandelen: 50

Samen honderd aandelen: 100

Ieder aandeel is volstort is in speciën ten belope van een/derde, hetzij voor een totaal bedrag van

ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200 EUR) . De vennootschap heeft thans een som van

ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) ter hare beschikking.

STATUTEN

De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : "ProHead ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1760 Roosdaal, Kapellestraat 20.

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in

België als in het buitenland :

- Prestaties inzake organisatieontwikkeling in de ruimste zin van het woord;

- Begeleiding van industriële investeringsprojecten inzake investeringsanalyse, projectbeheer, ingenieurtechnische concept- en detailstudie;

- Ingenieurs-, management- en consultancyactiviteiten op het gebied van productie, automatisatisering, beheer, informatica, aan- en verkoop, enzovoorts.

- Management- en consultancyactiviteiten aan bedrijven bij het bepalen van de strategie en bij het uitdenken en uitwerken van totaaloplossingen inzake productie, informatisering, beheer, aan- en verkoop, enz.

- Management- en consultancyactiveiten op het gebied van analyse, budgetplanning en  opvolging, testen, rapportering van projecten;

- Management- en consultancyactiviteiten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, processing, planning, productie en kwaliteitscontrole;

- Optimalisatie van processen in produktieomgevingen zoals productiviteit, informatisering, automatisering, energie, administratie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Management- en consultancyactiviteiten bij het onderhandelen van contracten, geven van opleidingen, coaching, en andere commerciële activiteiten;

- Elektrische, mechanische en electromechanische studies;

- Elektrische, mechanische en electromechanische installaties;

- De vennootschap mag beschikbare gelden beleggen in onroerende en roerende goederen;

- Het waarnemen van bestuurdersmandaten in andere vennootschappen;

De vennootschap stelt zich tevens als doel : handel in eigen onroerend goed, alsmede de verhuur van onroerende goederen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, kunnen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap mag op elke wijze ook zich borgstellen voor en betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten, met inbegrip van roerende en onroerende verrichtingen, uitvoeren die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Zij kan alle verbintenissen, kredieten en leningen aangaan of toestaan.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderzins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap zal tevens de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderzins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro en verdeeld in honderd aandelen, zonder een nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en bij de oprichting volstort hetzij ten belope van een/derde voor ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de geheelheid van de machten hem toevertrouwd. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

- Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd. Zij vertegenwoordigen de vennootschap afzonderlijk jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht echter gezamenlijk door alle zaakvoerders gegeven worden.

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder, of zijn de zaakvoerders verplicht de bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen na te leven.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Ieder van hen zal dan onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben over de maatschappelijke activiteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Een commissaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede dinsdag van de maand december te achttien uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen .

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In gevallen bepaald bij het wetboek der vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek der vennootschappen.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek der vennootschappen.

Eerste zaakvoerders

De comparanten in algemene vergadering samengekomen hebben beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op een De duur van zijn mandaat is onbeperkt.

Tot deze funktie werd benoemd als niet statutaire zaakvoerder: de Heer NIEMEGEERS Bart, voornoemd, die aanvaard heeft.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn tenzij een volgende algemene vergadering anders beslist. Volmacht:

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Fiduline, te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Yves Janssens, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechterlijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W.,de diensten der directe belasting, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenning als aannemer, enz...., met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL Gelijktijdig neergelegd: Uitgifte van de akte

Notaris Peter De SCHEPPER te Roosdaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.12.2015, NGL 31.01.2016 16040-0139-016

Coordonnées
PROHEAD

Adresse
KAPELLESTRAAT 20 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande