PRORITME

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PRORITME
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.748.222

Publication

06/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

haergelcgdtontver+gPº%i np



2 5 MI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van9-ehand l Brussel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemïngsnr : 0 32.-7V- 22.2.

Benaming

(voluit) : PRORITME

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : SINT-NIKLAASSTRAAT 35, 1840 LONDERZEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen ondergetekenden:

1. LUDO DIRCKX, wonende SINT-NIKLAASSTRAAT 35, 1840 LONDERZEEL,

geboren op 03/03/1954 te WILRIJK

Hierna te noemen ondergetekende sub.1 en

2. RITA VAN DE VOORDE, wonende SINT-NIKLAASSTRAAT 35, 1840

LONDERZEEL, geboren op 07/10/1954 te STEENBUFFEL

Hierna te noemen ondergetekende subi en

3. TOON DIRCKX, wonende BALLAARSTRAAT 40, 2018 ANTWERPEN,

geboren op 25/02/1987 te VILVOORDE

Hierna te noemen ondergetekende sub.3

Wordt overeengekomen:

Artikel 1: ingangsdatum

De ondergetekenden sub.1, sub.2 en sub.3 zijn met ingang van 01/07/2015 een vennootschap onder firma met elkaar aangegaan voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam.

Artikel 2: doelomschrijving

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als daarbuiten :

1.Het verlenen van diensprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht. Deze audit  consulting-en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen, en dit op alle niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handelsnijverheid-of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Deze diensprestaties hebben eveneens betrekking op het begeleiden, opleiden, coachen, en ondersteunen van individuen, en dit op de meest uiteenlopende gebieden. Alle acties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van prestaties i.v.m. horeca en, catering en contractcatering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2.Bemiddeling, verkoop, in-en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

3.Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties,deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten. De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren, of anderszins ter beschikking stellen.

4.Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen. Het beheer van roerende en onroerende goederen die geheel of gedeeltelijk deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

5.Het borgstellen ten voordele va en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële,fnanciële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen,

6.Logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven.

7.Aan en verkoop van rollend materiaal, zoals ze daar zijn, voertuigen, vliegtuigen, helikopters, en dergelijke meer. Eveneens handelsbemiddeling in dit rollend en vliegend materieel, alsook voorzien in de nodige opleiding

8.Het vervoer voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal per spoor, te water, langs de weg en en via de lucht.

9.Het optreden ais bemiddelaar en als commissionair in de handel van deze vervoersmiddelen, én bij het vervoer, Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, ais voor derden in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger,

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële, of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel

indien door de zaakvoerders handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, tenzij zij bewijst dat de mede-contracterende partijen op de hoogte waren of niet onkundig konden zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Artikel 3: naam en zetel

De vennootschap draagt de naam PRORITME V.O.F.

Zij is gevestigd te SINT-NIKLAASSTRAAT 35, 1840 LONDERZEEL

Artikel 4: duur en opzegging

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd. Ieder der partijen heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen mits zodanige opzegging geschiedt met inachtneming van een termijn van 6 maanden. De opzegging moet geschieden per aangetekende brief of deurwaardersexploot, gericht aan de andere partijen.

Artikel 5: inbreng en vermogen

Ondergetekende Sub.1 brengt in de vennootschap in:

4.000,00 EUR

Ondergetekende Sub 2. brengt in de vennootschap in;

4.000,00 EUR

Ondergetekende Sub 2, brengt in de vennootschap in:

2,000,00 EUR

Met onderling goedvinden kunnen de partijen ieder meer geld, goederen en/of rechten in de vennootschap inbrengen.

Artikel 6: aansprakelijkheid en bevoegdheden

Ondergetekenden sub.1 , sub. 2 en sub.3 treden op als beherende en hoofdelijk voor het geheel aansprakelijke vennoten. Ze zijn bevoegd de vennootschap aan derden, en derden aan de vennootschap te binden, voor haar te handelen en te tekenen, gelden voor haar in ontvangst te nemen en uit te geven. De medewerking van de andere vennoten is echter wel vereist voor:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

a.het huren, verhuren, verkrijgen, vervreemden of bezwaren van onroerende zaken;

b.het aanstellen en ontslaan van personeel en de vaststelling van hun salarissen en arbeidsvoorwaarden; c.het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheid;

d.het voeren van gedingen zowel als eisende als als verwerende partij, daaronder niet begrepen het innen van boekvorderingen, het nemen van conservatoire en andere rechtsmaatregelen welke geen uitstel gedogen en vertegenwoordiging van de vennootschap in kort geding, het berusten in tegen de vennootschap aanhangig gemaakte rechtsgedingen, het opdragen van bestaande geschillen aan de beslissing van scheidslieden of bindende adviseurs en het aangaan van dadingen;

e.het aangaan van alle rechtshandelingen, andere dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde ervan het bedrag van 5.000 EUR te boven gaat;

f.alle rechtshandelingen die niet met het doel van de vennootschap in verband staan

Artikel 7: interne werkverdeling

De vennoten verdelen hun werkzaamheden in onderling overleg. Zij verbinden zich jegens elkaar om geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk heeft verzet,

Artikel 8: verbod van nevenwerkzaamheden

Het is ieder der ondergetekenden sub.1, sub.2 en sub. 3 verbcden direct of indirect voor eigen rekening of voor rekening van anderen of voor gezamelijke rekening niet anderen buiten de vennootschap bondenvermelde activiteiten uit te oefenen.

Artikel 9: verbod uitbreiding aansprakelijkheid

Het is ondergetekenden sub.1, sub.2 en sub.3 verboden zonder schriftelijke toestemming van de anderen zich als borg of hoofdelijke medeschuldenaar voor anderen te verbinden ofwel zich op enigerlei wijze voor anderen sterk te maken, ook in aangelegenheden welke geen betrekking hebben op zaken der vennootschappen.

Artikel 10: verbod overdracht firma-aandeel

Het is de ondergetekenden sub.1, sub.2 en sub.3 verboden behoudens het in het tweede lid bepaalde, zijn aandeel in de vennootschap aan derden over te dragen of te zijne behoeven te beschikken over zaken, goederen of gelden die aan de vennootschap toebehoren.

Onder derden in het vorige lid genoemd, wordt niet bedoeld een door de betrokken partij op te richten rechtsperscon waarin die partij de gehele zeggenschap heeft en behoudt.

Artikel 11: het boekjaar

1.Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met eind december met dien verstande dat het eerste boekjaar loopt vanaf 01/07/2015 tot en met 31/12/2016.

2.Na afloop van elk boekjaar alsmede bij het eindigen van de vennootschap worden de boeken van de vennootschap afgesloten en worden uiterlijk binnen 6 maanden daarna de balans en winst- en verliesrekening opgemaakt.

3.De balans en winst- en verliesrekening wordt door alle vennoten ter goedkeuring ondertekend.

Artikel 12: winstverdeling

Winst of verlies zal door de vennoten in de volgende verhouding worden gedragen:

ondergetekende sub.1 voor 40 %

ondergetekende sub.2 voor 40%

ondergetekende sub.3 voor 20%

Artikel 13: privé-cpnamen

leder der partijen zal maandelijks voor eigen gebruik en in mindering van zijn aandeel in de vermoedelijk te behalen winst uit aanwezige kasgelden mogen beschikken zoals onderling overeengekomen.

Artikel 14: arbeidsongeschiktheid

Bij algehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte, invaliditeit of andere geestelijke of lichamelijke storing van één der partijen, nemen de andere partijen zonder extra vergoeding diens taak zoveel mogelijk waar.

Artikel 95: einde van de vennootschap

De vennootschap eindigt door

a, overlijden

b, opzegging overeenkomstig het bepaalde in artikel 14

Artikel 16: liquidatie

Wanneer de vennootschap eindigt door opzegging zal de venncotschap worden geliquideerd door de partijen samen. in alle andere gevallen van beëindiging geschiedt de liquidatie door de overblijvende partijen.

Artikel 17: concurrentiebeding

Geen van de partijen zal bevoegd zijn gedurende de eerste vijf jaar na zijn uittreden alleen of met anderen werkzaam te zijn of geldelijk of in welke andere vorm ook, rechtstreeks of zijdelings deel te nemen in een soortgelijk bedrijf als het door de vennootschap uitgeoefende, tenzij met goedvinden van de voortzettende ' partijen.

De uitgetreden partij mag na ontbinding geen activiteiten ondernemen die de exploitatie en winstgevendheid van het bedrijf frustreren of ondermijnen.

Partijen zullen ingeval van gezamenlijk beëindigen van de vennootschap volstrekte vrijheid hebben tot het - drijven van zaken op het gebied van de voormalige vennootschap.

Artikel 18: kosten van oprichting

Alle kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap,

Artikel 19: geschillen

Enkel de Rechtbanken te Brussel zijn bevoegd bij eventuele geschillen,

. Aldus opgemaakt in 3-voud, getekend te LONDERZEEL op 23/06/2015.

DIRCKX LUDO

Zaakvoerder

VAN DE VOORDE RITA

Zaakvoerder

DIRCKX TOON

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

I

'door-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PRORITME

Adresse
SINT-NIKLAASSTRAAT 35 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande