PV INVEST PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PV INVEST PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.658.030

Publication

03/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0i 4 0i



*190 324







tzrnrirrr" s, de

y

ier~}+handD

tD Leuven, da 2 4 NAM 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0893.658.030 Benaming

(valnat) : PV Invest Pharma

(verkort)

Rechtsvorm :

Zétel

(volledig adres)

Onderwerp akte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Naamsestraat 65, 3000 Leuven

KAPITAALVERHOGING -AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Patrick Van Haverbeke te Jette op 06 maart 2014, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PV Invest Pharma" met zetel te 3000 Leuven, Naamsestraat, 65, ondememingsnummer 0893.658.030, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft; genomen:

Eerste besluit: Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn, goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, driehonderdeenendertigduizend, zevenhonderddertien euro en vierenvijfig eurocent (¬ 331.713,54) bedragen, zoals blijkt uit de door de algemene vergadering op 25 mei 2012 goedgekeurde jaarrekening afgesloten op 31 december 2011.

Tweede besluit: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van; artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, driehonderdéénendertigduizend euro (¬ 331,000,00): bedraagt.

Derde besluit: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan. over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de. toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

De enige aandeelhouder, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een; exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen; opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 13 januari 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter BOGAERT,= te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebean 303, vertegenwoordigd door Peter Bogaert, luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA PV INVEST PHARMA betreft de vordering van de heer Pieter Vermeersch ten belope van ¬ 297.900,00. Deze vordering is ontstaan door de beslissing van de' Algemene Vergadering dd 31 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend ten belope van. ¬ 331.000,00, na inhouding van een roerende voorheffing van 10%,

De inbreng kadert in de procedure van uitkering van reserves met een roerende voorheffing van 10% overeenkomstig de bepalingen van art, 537 WIB 92,

De vordering wordt door de inbrenger gewaardeerd aan ¬ 297.000,00, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor de waardering van de ingebracht bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

'De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 146 nieuwe kapitaalaandelen van de Vennootschap zonder nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 13 januari 2014

Peter BOGAERT bur,bvba

Vertegenwoordigd door

Peter Bogaert,

Bedrijfsrevisor,"

_Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderdzevenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 297.900,00) om het van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) te brengen op driehonderdzevenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 397.900,00) door de uitgifte van honderdzesenveertig (146) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 WIB 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90% van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vierde besluit: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige aandeelhouder, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige aandeelhouder deze schuldvordering ten belope van tweehonderdzevenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 297,900,00) in de vennootschap in te brengen. Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige aandeelhouder, die aanvaardt, de honderdzesenveertig (146) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Bijzonderheden betreffende het regime van artikel 537 W.I.B. 1992

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren en de bepaling dat bij kapitaalverminderingen binnen de vier jaar of zelfs acht jaar voor sommige vennootschappen bijkomende roerende voorheffing is verschuldigd.

Vijfde besluit: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderdzevenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 297.900,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderdzevenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 397,900,00), vertegenwoordigd door driehonderdzesenveertig (246) aandelen zonder vermelding van waarde.

Zesde besluit Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5-Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderdzevenennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 397,900,00), volledig volstort.

Het is verdeeld in tweehonderdzesenveertig aandelen (246) zonder vermelding van nominale waarde, die ,

elk éênltweehonderdzesenveertigste(11246ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

Zevende besluit: zetelverplaatsing

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen vanaf heden naar

1745 Opwijk, Neerveldstraat 233. Ze beslist dienvolgens artikel 2 §1 der statuten op te heffen en te vervangen

zoals voorgesteld in de agenda.

Achtste besluit: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan notaris Van Haverbeke, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het

adres van de notaris, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te

stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende besluit; Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Patrick Van Haverbeke

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 06 maart 2014

- coördinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

V ,

Voor^

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 25.07.2013 13362-0525-011
14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 09.08.2012 12398-0409-011
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 27.07.2011 11356-0102-011
19/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 12.08.2010 10409-0510-011

Coordonnées
PV INVEST PHARMA

Adresse
NAAMSESTRAAT 65 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande