Q-ADSL

Divers


Dénomination : Q-ADSL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 502.935.793

Publication

12/02/2013
ÿþMod Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111C1111111116011118

Neergelegd ter griífte der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 1 JAN, 2013

DE GRIFFER,

Griffie

andernemingsnr : Q$ ~:~. ~3 5~ ~ ~ 3

Benaming

(voluít) : Q-ADSL

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Groenhofstraat 54 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden op 23 januari 2013 voor Meester Cedric HONOREZ, geassocieerd notaris met;

standplaats te Tienen is gebleken dat :

1)De Heer DEKERK André Felix Justinus, geboren te Leuven op twaalf oktober negentienhonderd;

vijfenvijftig.

en zijn echtgenote

2)Mevrouw KUYL Godelieve Marie Josée, geboren te Leuven op tien maart negentienhonderd vierenvijftig.

samen wonend te Tienen, Groenhofstraat 54.

"beherende vennoten"

3)De Heer DEKERK Steven Dane, geboren te Leuven op zeven mei negentienhonderd vierentachtig,.

ongehuwd en wonende te 3300 Tienen, Groenhofstraat 54.

4)De Heer DEKERK Dries Ciel, geboren te Leuven op negentien februari negentienhonderd zevenentachtig,

ongehuwd en wonende te 3300 Tienen, Groenhofstraat 54.

"stille vennoten"

een commanditaire vennootschap op aandelen hebben opgericht onder de naam "Q-ADSL", met

maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Groenhofstraat 54, waarvan het geplaatste kapitaal TWEEENZESTIG'. DUIZEND EURO (62.000,00¬ ) bedraagt en verdeeld is in HONDERD (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde vertegenwoordigend elk één/honderdste van het maatschappelijk vermogen waarop zij inschrijven; zoals hierna zal volgen :

Inbreng in geld :

Op deze aandelen wordt ingeschreven in geld, tegen de éénheidsprijs van ZESHONDERD TWINTIG

EURO (620,00 ¬ ) elk als volgt

1) De Heer André DEKERK, voornoemd verklaart inbreng

te doen in geld van een bedrag van ACHTENVEERTIG

DUIZEND NEGENHONDERD TACHTIG EURO

(48.980,00 ¬ ), waarvoor hem NEGENENZEVENTIG

aandelen worden toegekend ; 79

2) Mevrouw Godelieve KUYL, voornoemd verklaart inbreng

te doen in geld van een bedrag van ZESHONDERD

TWINTIG EURO (620,00 ¬ ), waarvoor haar

EEN aandeel wordt toegekend : 1

3) De Heer Steven DEKERK, voornoemd verklaart inbreng

te doen in geld van een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD

EURO (6.200,00 ¬ ), waarvoor hem

TIEN aandelen worden toegekend : 10

4) De Heer Dries DEKERK, voornoemd verklaart inbreng

te doen in geld van een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD

EURO (6.200,00 ¬ ), waarvoor hem

TIEN aandelen worden toegekend : 10

TOTAAL : HONDERD AANDELEN ; 100

Al de comparanten verklaren en erkennen vervolgens:

dat elke inschrijving in geld volledig volstort is:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van TWEEENZESTIG DUIZEND EURO (62,000,00 ¬ ) te harer beschikking heeft uit hoofde van gezegde in geld gedane inschrijvingen en stortingen;

En de comparanten stellen de statuten van de vennootschap vast als volgt

Hoofdstuk 1

Naam  zetel  doel

Artikel 1  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen en draagt de benaming "Q-ADSL".

Artikel 2 -- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Groenhofstraat 54.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden In België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij besluit van de zaakvoerder-vennoot.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zulks zowel in eigen naam als in naam van derden en voor eigen rekening als voor rekening van derden, in onderaanneming of bij deelnemning

-Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met :

oAlle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van financieel beheer in de meest ruime betekenis van het woord;

oConsultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

oHet geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

-Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie van de hierna genoemde door andere ondernemingen gefabriceerde producten, met name fruit en voedingswaren;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decorattie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-Het verwerven en aanhouden van aandelenparticipaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, de vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te heben, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Hoofdstuk il

Kapitaal  Aandelen

Artikel 4  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend EUR (62.000,00 E) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 5  Aard van de aandelen

Aile aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 7  Beherende en stille vennoten

De beherende vennoten staan hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Beherend vennoot zijn deze vermeld in onderhavige akte of deze die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

Hoofdstuk III

Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 8 -- Zaakvoerder  Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, beherende vennoten van de vennootschap. Stille vennoten mogen geen zaakvoerder zijn. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Tot zaakvoerders worden aangesteld voor de duur van de vennootschap :

- de heer André DEKERK, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing van een zaakvoerder of van een vacature van zijn opdracht als zaakvoerder om welke reden ook, wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder-opvolger

- Mevrouw Godelieve KUYL, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en mededeelt dat niets zich hiertegen verzet.

Artikel 10  Interne en externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waardoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd Is.

De zaakvoerders hebben aldus de meest uitgebreide macht om in alle omstandigheden, in naam van de vennootschap te handelen, en volmachten te verlenen aan vennoten of derden.

De zaakvoerders kunnen elk afzonderlijk de vennootschap in rechte en buiten rechte jegens derden vertegenwoordigen,

Artikel 11 -- Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Hoofdstuk V

Algemene vergadering

Artikel 15  Bijeenkomsten

De regelmatig gevormde algemene vergadering, vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. Haar beslissingen zijn bindend, zelfs voor afvalligen en afwezigen. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om twintig uur.

Indien die dag geen werkdag is dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Elke zaakvoerder en elke commissaris kunnen, zowel een jaarvergadering ais een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen, wanneer één of meer aandeelhouders, die alleen of samen één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Dit verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel der vennootschap verstuurd en moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping tot deze te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats en tijdstip bepaald in de oproepingsbrieven.

Hoofdstuk VI

Boekjaar  Inventaris en jaarrekening  Reserve  Winstverdeling

Artikel 22  Boekjaar  Inventaris en jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Door de zorgen van de zaakvoerders wordt elk jaar een inventaris en jaarrekening opgesteld, Deze jaarrekening bestaat uit balans, resultatenrekening en toelichting en vormt één geheel.

Deze bescheiden worden aan de goedkeuring der jaarvergadering onderworpen. Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen,

Voor.

behouden sen het Bolgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 23  Reserve  Winstverdeling

Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek der algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt. Omtrent het voorschot zal de algemene vergadering telkens opnieuw beslissen.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald, De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de jaarvergadering, waarop het bedrag is vastgelegd.

De zaakvoerders hebben de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar tweeduizend vijftien. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

1. Eerste Zaakvoerder.

Er wordt benoemd, conform de hierboven aangenomen statuten, ais statutaire zaakvoerder voor de duur

van de vennootschap :

- De Heer André DEKERK, beherende vennoot, voormeld,

Er wordt benoemd, conform de hierboven aangenomen statuten, als statutaire zaakvoerder-opvolger voor

de duur van de vennootschap :

- Mevrouw Godelieve KVYL, beherende vennoot, voormeid,

2. Bekrachtiging van handelingen gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De vergadering beslist unaniem alle handelingen die gesteld zijn in naam van de vennootschap in oprichting ;

vanaf 01 januari 2013 goed te keuren en te bekrachtigen, dit alles onder opschortende voorwaarde van het

bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Marc HONOREZ  Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd : expeditie oprichtingsakte

t ~ 1

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/04/2015
ÿþ1111111111111#1,111111111

Mod Word 11.1

I

i, . , ; _, , . .

3 El ,7l,t

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0502935793

Benaming

(voluit) : Q-ADSL

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Groenhofstraat 54 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalsverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 26 maart 2015 door Meester Cedric HONOREZ, geassocieerd notaris

met standplaats te Tienen, houdende buitengewone algemene vergadering der vennoten van de

Commanditaire Vennootschap op Aandelen "Q-ADSL", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3300

Tienen, Groenhofstraat 54, is gebleken dat de vergadering volgende beslissingen heeft genomen

Kapitaalsverhoging.

Na beraadslaging, beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met zestig duizend Euro (60.000,00 ¬ )

om het te brengen van tweeënzestig duizend Euro (62.000,00 ¬ ) naar honderd tweeëentwintig duizend Euro

(922.000,00 ¬ ) door uitgifte van 96 nieuwe effekten van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen

bieden als de bestaande aandelen.

Inschrijving en afbetaling.

Vervolgens wordt op de 96 nieuw uitgegeven aandelen ingetekend in speciën als volgt

- De Heer DEKERK André Felix Justinus, wonende te 3300 Tienen, Groenhofstraat 54 schrijft in voor een

bedrag van 60.000,00 ¬ waarvoor hem 96 aandelen worden toegekend.

De intekenaar verklaart dat elk aandeel alzo onderschreven volledig volstort is door een storting gedaan op

bijzondere rekening nummer BE91 0882 6901 8276, geopend met het oog op deze kapitaalsverhoging bij de

Bank Belfius,

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te leggen dat de

kapitaalsverhoging volledig werd gerealiseerd en dat het kapitaal gebracht werd op honderd tweeëentwintig

duizend Euro (122.000,00¬ ) en vertegenwoordigd is door 296 aandelen.

Wijziging Statuten

Conform de voormelde beslissingen beslist de algemene vergadering het artikel 4 der statuten aan

te passen aan de genomen beslissingen, zodat de nieuwe tekst van dit artikel zal luiden als volgt

"Artikel 4 -- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tweeëntwintig duizend Euro (122.000,00 ¬ ) en is verdeeld in

honderdzesennegentig (196) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesennegentigste

(11196ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Machten

De algemene vergadering beslist alle machten te verlenen aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering

van bovengemelde beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc HONOREZ  Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd : expeditie proces-verbaal en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
Q-ADSL

Adresse
GROENHOFSTRAAT 54 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande